Kultaista ja kuplivaa joulupöytään

homevialaura_6723

Fiilis ei ole viime aikoina ollut mikään tipe tipe tip tap. Tässä harmaudessa, näissä antibioottihuurussa ja muissa harmituksissa joulumieltä on joutunut etsimään seitsemän navigaattorin kanssa. Mutta kyllä se löytyy. Ainakin, jos apuna on samppis.

homevialaura_6776

Päätin, että meillä juodaan jouluna samppanjaa ja nimenomaan laakeista Iittala Essence -maljoista. Tämä on pakkomielle, tekevät niin Pinterestissäkin. Sopii joulusyöjälle, joka keskittyy enemmän alkupaloihin ja kaloihin, vaikka toki punkkuakin olla täytyy.

homevialaura_6512

Inspiroiduin samppanja-ajatuksista Nicolas Feuillatten tastingissä. Kiitos järjestäjille ja blogikollegoille erinomaisesta seurasta! Koska tämän vuoden jouluväri on meillä messinki ja kulta, puen pullon tastingistä saatuun mustakultaiseen asuun.

homevialaura_6786

Oikeasti tämän postauksen pointti on vain esitellä, miten olen oppinut kuvaamaan jouluvalot bokeh-efektillä. Asetuksista en muista mitään, suurpirteinen ja hajamielinen kuvaaja kun olen.

homevialaura_6842
Huomaan poikkeuksellisesti toivovani lunta – silläkin uhalla, että se muuttuu hetkessä eniten vihaamakseni asiaksi, loskaksi. Tämä lauantaipäivä taitaakin valjeta niissä merkeissä,  että maassa on jotain lumenkaltaista. Toivottavasti teillä on hyvä joulumieli!

Comments

    • Bokeh-kuvaus on, kun valot ovat sumeat taustalla. Eli kun tässä jouluvalot eivät näy tarkkana, vaan olen eteen tarkentanut niin, että valot hehkuvat taustalla sumeina. Varmaan joku osaa kuvailla tätä paremmin valokuvatermein ja googlaamalla löytyy varmasti ohjeita. :) Kiitos! Chanel-boksit, mikä mahtava termi. Jep, olen viime aikoina pähkäillyt ja säätänyt ulkoasun kanssa ja päätynyt tähän hyvinkin simppeliin. Logo saattaa vielä olla tulossa ja muutakin pikkuviilailua, mutta lähellä ollaan jo. Ihana jos tykkäät, ilahdun siitä!

    • <3 Kippis ja skål! Samppis on hyvää lääkettä vaikka ja mihin. Ja sulle määrään heti mojiton! Eipä muuten ollut puhetta ruuasta, mutta toivottavasti siellä on hullun hyvää mehikaanosafkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue