Neljäs adventti

homevialaura_8202
homevialaura_8220
homevialaura_8207
homevialaura_8227
homevialaura_8198
Joulukoristeiltaan minimalistinen kotimme sai tänä vuonna yhden tunnelmanluojan lisää: messinginvärisen kynttilänjalan. En ollut vielä kypsä tekemään päätöstä siitä, mihin arvokkaampaan kynttelikköön panostaisin, by Lassenin Kubukseen, Svenskt Tennin Vänskapsknuteniin vai johonkin muuhun, eikä nyt ollut taloudellisestikaan satsaukselle oikea aika. Siksi toteutin tyylin budjettiratkaisulla, Hemtexin Vivi-kyntteliköllä, jonka lasiseinien sisään saa halutessaan esimerkiksi joulupalloja. Kynttelikkö ajaa mainiosti asiansa ja toi tänä sunnuntaina neljännen adventin tunnelman taloon yhdessä juuri avautuneen valkoisen amarylliksen, maahan leijailleen lumen ja pienten joulua jännittävien vieraiden kanssa.

Comments

    • Ei Hemtexin kynttelikkö tosiaan kyllä Svensk Tenniä korvaa, vaikka kaunis onkin. :) Olen yleensä aina ehtinyt haaveilla yhtään arvokkaammista hankinnoista pitkään (ruokapöydän tuoleista noin 10-15 vuotta!), joten siksi haluan olla kynttelikköpäätöksestäkin varma. Täytyy kuulostella vielä ensi syksynä fiilikset ja katsoa kynttelikkökassan tilanne uudestaan. :) Samoin, tunnelmallista joulua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue