Paketointivinkkejä joululahjoille

 • homevialaura_5175
  homevialaura_5168
  homevialaura_5153homevialaura_5151
  homevialaura_5144
  homevialaura_5176
  Ei mikään uusi idea joulukuusen alla, mutta vinkkaan ja muistutan kuitenkin: aikakauslehtien sivuista saa kääräistyä kauniita pieniä paketteja kierrätyshenkeen. Samoin sanomalehdestä, kun hakee rustiikkisempaa ilmettä. Olen nirso lahjapapereiden ja narujen suhteen, ja välttelen viimeiseen markettien räikeitä rullia ja ohuita kikkaranaruja. Kivoja lahjapaperirullia olen löytänyt muun muassa IKEAsta, Tigerista ja Granitista. Yksittäisiä kauniita arkkeja löytyy paperikaupoista ja esimerkiksi Pinosta. Paketoinnissa uusin suosikkini, ja veikkaan pitkäaikainen sellainen, on silkkipaperi. Silkkipaperia käytetään perinteisesti paperipussin sisällä, mutta itse käytän ryppyisen läpikuultavaa paperia myös normaaliin paketointiin. Silkkipaperia löytyy esimerkiksi Sinooperista ja Akateemisesta. Happy gift wrapping!

Comments

 1. Itse olen tänä vuonna opetellut japanilaisen paketointityylin, joka tuo myös kivaa vaihtelua pakettien ulkonäköön. Joihinkin askartelin mukaan pienet origamit koristeeksi :)

 2. Sama värillisten lahjapapereiden allergia täälläkin, ja arvaas vaan mistä vuosien (!) metsästämisen jälkeen löysin valkoista ja yksinkertaista mustavalkoista lahjapaperia. Haaparannan Ica Maxista. Kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa tämänkin asian paremmin. :D

  • No näin on! Muut skandinaavit ovat tällaissa asioissa valovuosia edellä. En voi ymmärtää, miten monet suomalaisketjut eivät päivitä valikoimaansa vuosikymmenten aikana. Toki tarjolla voi olla edelleen perinteisiä papereita, mutta rinnalle modernia, uutta ja pelkistettyä. Ei viitsisi ainakaan Helsingistä lähteä paketointipaperin takia Haaparannan Ica Maxiiin. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue