Viiden tähden hotelli

homevialaura_7854

Tämä on ollut käsitykseni kylpytakeista: ne ovat froteisia puolijoukkuetelttoja. Liian isoja ja leveitä joka suuntaan, hihat uivat käsienpesualtaassa ja kainalokohta roikkuu jossain polven korkeudella. En ole vaivautunut käyttämään vuosikausiin.

homevialaura_7800

Onneksi teen yhteistyötä Balmuirin kanssa, koska sen myötä löysin oikeasti erinomaisesti mitoitetun, istuvan ja viimeistellyn kylpytakin. Sain itselleni kylpytakin blogin kautta ja kerron siitä teillekin, koska tässä on ehkä ihanista ihanin joululahjavinkki.

homevialaura_7841

Portugalissa valmistettu Portofino-kylpytakki on 450-grammaista puuvillaa, valkoinen mustilla kanttauksilla ja B-logolla. Oma kuvissa näkyvä kylpytakkini on kooltaan S, saatavana on myös M, L ja XL.

homevialaura_7722
homevialaura_7813

Tervetuloa kylpytakki- ja muillekin ostoksille Ornamon Design Joulumyyjäisiin Kaapelitehtaalle nyt viikonloppuna 5.–7.12. Mukana on Balmuir paljon muita kivoja brändejä syksyisen Design Marketin henkeen. Myös 20 % etu Balmuir-verkkokauppaan on edelleen teille voimassa koodilla Laura20.

homevialaura_7888
homevialaura_7765

Olen kaikkien ällöttävien arjen luksus -tyyppisten kliseiden käyttöä vastaan, mutta nyt on pakko todeta, että tällä kylpytakilla kerrostalokylppärikin tuntuu sen hetken viiden tähden hotellilta (jossa kylläkin henkilökunta on jättänyt kuivuneet hammastahnatahrat siivoamatta).

homevialaura_7921

Olen yrittänyt kehittää iltasuihkusta rauhoittavan rituaalin himmeillä valoilla, kynttilällä ja teekupilla, ja viikonloppuaamuisin haahuilen tietysti pitkään kahvikuppi kourassa. Kylpytakki tuli todella tarpeeseen, kiitos! Vielä on ratkaisematta, miten ripustan kylpytakin, mutta ehdottomasti se tulee osaksi kylpyhuoneen sisustusta.

Comments

  • Moi Jessica! Mahtavaa, jos tämä vahvisti päätöstäsi. Suosittelen kylpytakkia todella lämpimästi, ihastut siihen varmasti. :) Olipa kiva nähdä kotikuvia blogissasi, kaunis olkkari! Ja niin kiva, että lehtiteline sai teiltä hyvän kodin ja LV-kirja kaunistaa TV-tasoa. Toivottavasti teet sisustuspostauksia jatkossakin – ja koirapostauksia. Olen niin ihastunut Albertiin. :D

 1. Hei,
  kiitos inspiroivasta blogista! Hieno kylpytakki – todella!
  Tuli mieleen, kun olen blogisi aika uusi lukija, että mistä tv-tasosi on ostettu? Ja tuo tämänkin kirjoituksen kuvissa vilahtava New York -taulu, mistä se on ostettu? Saako niitä Suomesta vai pitääkö tilata ulkomailta?
  Kiitos jo etukäteen vastauksista! :)

  • Moi Saara ja kiitos itsellesi ihanasta kommentista! TV-taso on ehtaa IKEAa, BESTÅ-sarjaa. Meillä on samaa sarjaa siitä myös olohuoneen vähän isompi kaapisto. Suosittelen lämpimästi, osasista saa suunniteltua juuri itselle sopivan kokonaisuuden, eikä ainakaan meidän käytössämme laadussa ole mitään valittamista.

   Monumental Guide to New York -juliste, samoin kuin meillä oleva Paris-juliste, on David Ehrenstråhlen My Guide To -julistesarjaa. Osa julisteista on loppuunmyyty, mutta sarja myös kasvaa uusilla kaupungeilla. Näet tämänhetkisen tarjonnan täältä: http://myguideto.se. Mielestäni Suomesta julisteita ei saa, mutta googlaamalla löytynee muitakin verkkokauppoja.

   Saan usein kyselyjä, mistä olen löytänyt 42 X 70 cm kokoiseen julisteeseen kehykset – en mistään. Käytin molemmat kehystämössä, mikä valitettavasti ainakin Helsingissä tuplaa julisteen hinnan. Silti koen, että tämä “taide” on ollut jokaisen pennin arvoinen, ovat ehdottomat suosikkini.

   Ole hyvä! Kivaa viikonloppua. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue