Haaste: Sisustuksen haavelista 2015

homevialaura_sisustushaaveet

Sain Lady Mustavalkoiselta haasteen avata vuoden 2015 sisustushaaveita, kiitos! Kokosin alle satunnaisessa järjestyksessä neljä haavetta, niitä vähän isompia.

1. Kokovalkoinen keittiö vetimettömillä mattapintaisilla ovilla ja ohuella valkoisella tasolla on unelma tänäkin vuonna. Nykyistä keittiötä emme tule remppaamaan, koska se on hyvässä kunnossa ja ”ihan ok”, mutta haaveilen silti uudesta köökistä päivittäin.

2. Harry Bertoian Side Chair on keikkunut haavelistalla ainakin vuodesta 2000. Ja nimenomaan herran Side-, ei Diamond-tuoli, yksi kappale ja kromisena. Tämän ultimate-tuolihaaveen toteutan ihan varmasti – aika käyttää, koska. Akuutilla tarpeella ei meidän huushollissa voi taitavinkaan argumentoija perustella enää yhtään tuolihankintaa.

3. Artemide Tolomeo Micro -pöytävalaisimet alumiinisena parantaisivat makuuhuoneen valaistusta ja viimeistelisivät tilan. Valaisimet voi kiinnityssysteemiä vaihtamalla kiinnittää myös seinälle, kuten kuvassa. Tämä on listan ainoa realistinen, lähiaikoina toteutumassa oleva haave.

4. Ingo Maurerin Zettel’z -valaisimesta pidän koko ajan enemmän ja enemmän. Valaisimessa on jotain mielettömän kiehtovaa ja erilaista, samaan aikaan herkkää ja näyttävää. Valkoinen paperi on aina kaunista ja pidän ajatuksesta, että lappujen joukossa voi olla myös omia henkilökohtaisia viestejä ja ajatuksia. Tämän kattovalaisimen hankintaa ei estä pelkkä budjetti, vaan myös nykyisen asunnon puitteet. Kattovalaisin vaatisi ympärilleen enemmän tilaa ja korkeutta.

Kuka haluaa haaveilla seuraavaksi? Haastan Coffee table diaryn, mutta listatkaa toki muutkin! Kuvat on lainattu valmistajilta ja jälleenmyyjiltä: 1. Kitzen 2. Knoll 3. Topson Lighting 4. Ingo Maurer

Comments

 1. Siis hih hei miten samanlaiset haavelistat meillä ovatkaan. Zettel’z- valaisin on ikuisuushaave, samoin kuin ohuenohut keittiöntaso ;) Muutama Tolomeo löytyy kodista, mutta siltikin kaipasin makkariin niitä yhden lisää.

 2. Oli tosi ihanaa nähdä eilen! <3

  Taisin olla sen verran hermostuksissani etten tajunnut, että olisi pitänyt napata meistä yhteiskuva, mutta toivottavasti nähdään pian taas uudelleen! :)

  • Oli tosiaan ihana nähdä, Maija! Olit juuri niin mukavanoloinen, kun ajattelinkin. Kuva – totta puhut! Yhteiskuva olisi ollut tosi kiva. Yritin myös kaksi päivää muistaa pyytää joltain itsestäni messukuvan, mutta jäi sekin. Olin kai niin tohkeissani koko ajan. Toivottavasti vielä nähdään ja varmaan nähdäänkin! :)

 3. I have to say that one of the 2015 challenges or to do lists is to purchase new lamps for our nightstands as well. I have had my lamps for a while and feel this is the time to get some new lights. I also want to add a new side table to the bedroom. You’ve picked some pretty pieces.

 4. kirjoitit muutama päivä sitten hankkineesi imukuppi-koukut kylpyhuoneeseenne. Olen miettinyt vastaavien hankintaa, mutta tuntuu, etteivät ne koskaan pysy oikeasti kunnolla kiinni vaan tipahtelevat vähän väliä. Mites nämä? Ovatko pysyneet hyvin ja ovatko muuten laadukkaat? Kun ei tuota reilua kolmeakymppiä viitsisi maksaa jälleen virheostoksesta… kiitos jo etukäteen rehellisestä vastauksesta! :)

  • Moi Anni! Koukut ovat uskomattoman tukevat. En olisi ikinä uskonut, että imukuppikoukuissa voi olla sellainen voima. Vippin koukut “nakseutetaan” paikoilleen nuppia kääntämällä. Ehkä siksi imu on tavallista kovempi ja pitovoima parempi. Meillä roikkuu koukussa painava henkari vielä painavammalla kylpytakilla ja erinomaisesti pysyy! Ainakin oman kokemukseni myötä suosittelen lämpimästi. :)

 5. Voi että, itsekin haaveilen jatkuvasti valkeasta mattakeittiöstä, mutta meilläkään tuskin tullaan ihan heti päivittämään “suht toimivaa” keittiötä, höh :/ Napsin muuten juuri viikonloppuna pari kuvaa tuosta Maurerin Zettel´zista blogiini ihan normisuomalaisessa asunnossa, kun veljeni oli sattunut sellaisen hankkimaan :) On kyllä mielipiteitä jakava valaisin ja vaatii todella tilansa, mutta onhan siinä taikaa!

  • Jep! “Ihan kivat” ja “suht toimivat” ovat siinä mielessä ärsyttäviä, että niitä ei oikein ole normaaliolosuhteissa perusteltua remontoida. Haaveillaan ja suunnitellaan me sillä aikaa! Kiva kun vinkkasit kuvista, kävin katsomassa. Veljesi asunnon huonekorkeus näyttää korkeammalta kuin meidän kotimme. En ole pitkään aikaan nähnyt Zettel’ziä livenä. En ehkä tasan tarkkaan muista, minkäkokoisesta valaisimesta oikein haaveilen – todennäköisesti aivan liian suuresta. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue