Boutique Rosa -arvonta

Yhteistyössä Boutique Rosan kanssahomevialaura_5884

Uskomme, että kodistaan ja itsestään huolehtiminen on yksi askel lähemmäksi harmonista ja onnellista elämää. Haluamme kuitenkin, että liikkeestämme välittyy välittämisen arvot kaiken materiaalisen takana.

homevialaura_5863

Näin kauniisti kirjoitti Boutique Rosan Sanna yhteydenottoviestissään ja löysimmekin heti yhteisen sävelen. Boutique Rosa on uusi verkkokauppa, jonka skandinaavisuutta ja eksoottisuutta todella kauniisti yhdistelevään valikoimaan kuuluu sisustusta, koruja, vaatteita ja kosmetikkaa pohjoismaalaisilta merkeiltä, kuten Tine K, Madam Stoltz ja Pipol’s Bazaar. Boutique Rosan verkkokauppa ja showroom sijaitsevat Ruotsissa, mutta putiikki toimittaa myös muualle Eurooppaan ja Suomeen – yhteydenotonkin sain kotoisasti suomen kielellä.

homevialaura_5878

Yhteistyön merkeissä sain valita tuotteita verkkokaupan valikoimasta ja mahdollisuuden järjestää teille kivan arvonnan. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen viimeistään sunnuntaina 26.4.2015, mikä neljästä kuvasta tuotteineen on sinun suosikkisi ja voit voittaa lahjakortin Boutique Rosa -verkkokauppaan (arvo 500 SEK eli noin 50 €).

homevialaura_5785

1. Cozy Room -simpukkakoristepallot.

homevialaura_4983
2. Pipol’s Bazaar Diagon -kosmetiikkalaukku ja Maria Åkerberg -luonnonkosmetiikkaa.

homevialaura_4950

3. Kolmen mustan Cozy Room -bambulaatikon sarja.

homevialaura_5705
4. Madam Stoltz -vaasi messinginvärisenä.

Voit myös kertoa kommentissa, onko suosikkisi jokin muu verkkokaupan valikoimasta tutustumalla Boutique Rosan muihin ihaniin tuotteisiin. Onnea kaikille tasapuolisesti!

Comments

 1. Olen todella ihastunut messinkiin tällä hetkellä. Se tuo kotiin arvokkuuden tunteen eli numero 4 on suosikkini.

 2. Munki mielestä nelonen on kuvista kaunein ja nettikauppaa ku selailin ni sieltä löytyis myös noin sata muuta esinettä mitkä huolisin mun kotii :)

 3. Voi voi kun on vaikea valinta kakkosen ja nelosen välillä… Mutta tällä hetkellä taivun kuitenkin nro 2 puolelle, ihana pussukka jolle löytyisi kyllä käyttöäkin!

 4. Kallistun 2. kuvaan, mutta nettikaupasta löytyisi useampikin mieluisa tuote kotiin, kuten pyöreä matto tai kultainen kattovalaisin.

 5. Tämä verkkokauppa onkin uusi mielenkiintoinen tuttavuus! Näistä neljästä vaihtoehdosta suosikkini on Madam Stoltz -vaasi messinginvärisenä. Mukana arvonnassa siis :)

 6. Kaikki kuvat ovat todella kauniita, mutta loppujen lopuksi jäin miettimään kakkosen ja nelosen välillä. Ja valintani on kakkonen.

 7. Kuva 4. on ehdoton suosikkini. Messinkinen vaasi on ehdottomasti tyylikäs lisä sisustukseen ja toisi kivaa rosoisuutta omaan kotiin! :)

 8. Kuvan 2 kosmetiikat. Voittolahjakortti taitaisi mennä kyllä ihaniin koruihin! Siellä oli vaikka mitä ihanaa!

 9. Oih tuo vaasi on kyllä upea! Ja samoin nuo mustat laatikot, vaikea valinta mutta kyllä tuo vaasi iski nyt sydämeen ♡ Mukan arvonnassa!

 10. Suosikki on kuva nro 2. Pipol’s Bazaar Diagon -kosmetiikkalaukku ja Maria Åkerberg -luonnonkosmetiikkaa.

 11. Kosmetiikkalaukku ja luonnonkosmetiikka. Kiitos arvonnasta, pitääpä kurkata sisälle butiikkiin :)

 12. Messinginvärinen maljakko on ihana, löysin verkkokaupasta paljon ihania messinginvärisiä juttuja, jotka on ehkä pakko tilata ja wow ne pääsiäismunatkin on upeat!! Ihana verkkokauppauutuus, osallistun ehdottomasti arvontaan :)

 13. Vaasi tai meikkipussi, vaikea valinta. :) Ehkä menee tilaukseen, jos onni ei ole myötä. Mukana ehdottomasti.
  Heleen

 14. Pipols’ bazaar Diagon on juuri se meikkupussukka, jonka haluan. vanha onkin palvellut jo yli 10 vuotta. kiitokset tästä kivan kaupan vinkistä. Aurinkoista kevättä :)

 15. 2. Kuvan ihana meikkipussi tupsuineen on todella valloittava ja tuota luonnonkosmetiikkasarjaa kokeilisin myös mielelläni – plus kuvassa on kaunis valo :) ihania tuotteita tuolla putiikin puolella, myös sisustuspuolella!

 16. Kaikki ovat aivan kauniita ja voisinkin kotiuttaa niistä kaikki. Kävin kurkkaamassa nettiputiikinkin – ihania juttuja! Nyt valitsen monen muun kanssa nro 4 messinkisen vaasin. Juuri tuollaista kaipaisin sisustukseeni!

 17. Kyllä ne on nuo bambulaatikot. Saa nähdä, mahdanko edes jaksaa odottaa arvontaa vai laitanko tilauksen jo menemään :)

 18. Ihania kuvia! Noi bambu laatikot on lempparit ja olis makkarissa just sopiva nurkka niille ja käyttöä todellakin (poikaystävä kun pitää tablettia ja ylimääräistä roinaa yöpöydällä) :)

 19. Kuva 2 ja meikkilaukku! Ihania ovat kyllä kaikki kuvat eli jos voitto osuu kohdalle niin nettishoppailtavaa kyllä löytyy! :D

 20. Vaasi eli nelonen näistä valintani. Käväisin katsomassa sivuilla ja on siellä muutakin kivaa.

 21. Voi mitä tuotteita! Bambulaatikoille on aina kauniiseen säilytykseen käyttöä ja värikin on juuri napakymppi eikä melkein. Tavarat pysyvät järjestyksessä koreissa ja laatikoissa, siis

  mukana ehdottomasti!

 22. Ihanan harmonisia kuvia ja tuotteita – suosikkini taitaa olla #2. Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogistasi!

  – Satu

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue