Chhatwal & Jonsson -tyynyillä pilkahdus valoa kotiin

homevialaura_9216
homevialaura_9225
homevialaura_9210
homevialaura_9197
homevialaura_9263
homevialaura_9226
Tiedättehän sen välivaiheen, kun on tulossa minkäänlaista remppaa? Tunnelma on odottava, vähän stressaantunutkin, tavarat hakevat paikkaansa ja mistään on vaikea inspiroitua ennen lopputuloksen näkemistä. Sellaista kuuluu nyt tähän osoitteeseen. Silti en osaa olla paikoillaan, olohuone on nyt ilman mattoa ja työhuoneen jalkalampun hain sohvan kulmaan kokeiluun. Sisustuslevottomuuden keskellä valopilkuksi on noussut uudet lempityynyt. Kesäisen pellavaisia Chhatwal & Jonssonin Ikat- ja New Paisley -tyynyjä jaksan ihailla jokaisella ohikulkumatkalla, vaikka kaikki muu koko kodissa tökkisi. Tyynyt ovat Fredalta Zarrosta, joka otti juuri merkin valikoimiinsa. Lisää valoa sisustustunnelin päässä näyttää se, että ensi viikolla saanemme vihdoin keittiön marmoritason tilaukseen. Bianco Carrara, kyllä sinua on odotettu!

Comments

  • Kiitos, myös sisustuskoira Onnin puolesta! Hän on coton de tulear, tosi ihana ja ihmisläheinen rotu. :)

 1. Kauniita, raikkaita kuvia! Kaunis tuo neliön mallinen kynttelikkö ikkunalaudalla, mistä semmoisen olet löytänyt??

  • Kiitos paljon, Anne! Lyhty on ostettu aikoinaan Etolasta. Siitä on jo aikaa, mutta mielestäni heillä on ollut samantyyppisiä sen jälkeenkin, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. :)

  • Kyseessä on BoConceptin Indivi2-sohva, jossa on valittavana runsaasti erilaisia kangas- ja jalkavaihtoehtoja, sekä esimerkiksi eri paksuisia ja muotoisia käsinojia. :)

  • Eiköhän tässä ole inspiroiduttu molemmin puoliin, ja tulla inspiroitumaankin, joten Norppa on oikein hyvä ja matkii vaan. :D Itse asiassa suorastaan kannustan: väitän, että nämä tyynyt tekevät ihmisen onnelliseksi ja samat sopisi teille täydellisen hyvin.

   Mun laukkuinspiroituminen ei valitettavasti onnistunutkaan. Modalu oli ihana, mutta vähän ahdas läppärille, eikä sitten kuitenkaan niin ihana ihana ihana, että olisin sen pitänyt. Mutta aion ehdottomasti pitää merkin mielessä, tosi hyvä lisä vaihtoehtoihin. Ja vastauksena kyssäriisi: Coach on tuttu ja ihana merkki, mutta sitä eivät mitkään nettikaupat toimita Suomeen. Merkki on kyllä valikoimassa, mutta eivät peijoonit lähetä pohjolaan. Hirveän harmillista, jos tässä täytyy nyt Nykiin lähteä laukkua ostamaan.

 2. Varmistan vielä, että olette tilanneet kiillottamattoman marmoritason, joka kyllästetään vaalealla öljyllä? Suomessa on siis tyypillisesti kiillotettua marmoria tarjolla, ja se imee itseensä kaikenlaista. Tuo matta/hiomaton ja kyllästetty taso hylkii likaa paljon paremmin :)

  • Moi Saara ja kiitos tärkeästä huomiosta! Otin vielä tästä kivifirmaan yhteyttä. En tiedä, onkohan useita tapoja käsitellä lajeja, tai muuten eriäviä mielipiteitä eri toimijoiden kesken, mutta meidän toimittaja nimenomaan sanoi, että kiilloitetussa on tiiviimpi eli vähemmän huokoinen pinta. Joka tapauksessa ensiarvoisen tärkeää on kuulemma hoitaminen oikeilla aineilla. :)

 3. Tunne on niin tuttu, tuo välivaihe. Meillä menossa uuden asunnon remontti ja kyllä on vanha(nykyinen) asunto jäänyt ihan paitsioon, ei oo inspistä tänne mitään tehdä enää. Ja voi kuinka lopputulos olisi kiva nähdä välissä, niin jaksais pakertaa loppuun asti. :)

  • Näin on! Ja tietysti erityisesti tilanne korostuu, kun on muuttamassa kokonaan uuteen kotiin. Silloin ei varmasti kiinnosta nykyinen asunto pätkän vertaa. :) Meillä alkaa varmasti taas kiinnostamaan nykyinen asunto, kunhan näkee remontin etenemistä ja lopulta muutoksen. Toivon, että koko koti tuntuu sitten vähän kuin uudelta. Tsemppiä teille! Remppaaminen on raskasta, mutta inspiroivaa aikaa. :)

 4. Moikka,

  Kommenttini ei liity tähän postaukseen, mutta utelisin ihanan Balmuirin Milan huivisi perään ;) Että onko se malliltaan Milan throw (light taupe), Milan scarf (light taupe) 70x200cm vai Milan scarf (light taupe) 140x140cm vai mikään näistä?

  • Moi! Ihana, kun kysyt jo, vaikka en vielä ole ehtinyt tehdä huivista kunnon postausta. :) Kyseessä on tosiaan Milan värissä light taupe ja koossa 140×140 cm. Koska muoto on neliö, huivi asettuu kolmioksi taiteltuna todella kauniisti kaulalle. Ei ole kauniimpaa huivia, lämpimästi suosittelen!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue