Antiikkia antiikkia Tattarisuolla

Homevialaura, Tattarisuon Antiikki
Homevialaura, Tattarisuon Antiikki
Homevialaura, Tattarisuon Antiikki
Homevialaura, Tattarisuon Antiikki
Homevialaura, Tattarisuon Antiikki
Homevialaura, Tattarisuon Antiikki

Tattarisuon teollisuusalueella, Malmin kupeessa, on antiikin metsästäjälle suositeltava kohde, Tattarisuon Antiikki. Antiikin valikoima on Suomen suurimpia: noin 1000-neliöisessä antiikkihallissa myydään muun muassa huonekaluja, valaisimia, mattoja, tauluja, astiastoja ja peilejä. Viereinen Löytötori tarjoilee kirppismäisempiä aarteita, mutta on kesällä vaihtelevasti auki. Vaikka paikassa oli mielenkiintoista löytöretkeillä, omaan tyyliini sopii enemmän karhean puinen talonpoikaisantiikki kuin Tattarisuolle tyypillinen, koristeellinen ja kiiltäväksi lakattu huonekaluvalikoima. Oma antiikkisuosikkini Helsingissä taitaakin olla Korkeavuorenkadun Fasaani. Onko teillä jakaa muita vinkkejä antiikkihuonekalujen metsästämiseen?

Comments

  1. Rakastan vanhojen tavaroiden etsimistä! Helanderin huutokauppa on vakkarini ja lisäksi Bukowski Marketista olen tehnyt löytöjä. Hinnat myös ihan eri luokkaa antiikkiliikkeisiin verrattuna jos käy tsägä. :)

    • Kiitos hyvistä vinkeistä! Ihan samoista vinkkasi ystäväni, ovat varmasti molemmat tutustumisen arvoisia. Samaa mieltä, aarteiden etsiminen on tosi hauskaa. Kunhan ei ole mikään pakkotilanne löytää jotain tiettyä kiireellä. Antiikkilöydöt kun kävelevät keskimäärin vastaan juuri silloin, kun vähiten odottaa. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue