Eräät kultaiset kehykset ja suosikkihuivi

Homevialaura, Balmuir Milan scarf light taupe

Nikon-kuvauskoulu, josta kerroin viime postauksessa, inspiroi paitsi kuvaamisen myös sisustamisen suhteen. En saisi käydä lähelläkään vanhoja helsinkiläisiä kerrostaloja, kun menen aina pois tolaltani vanhoista lautalattioista, korkeista huoneista ja isoista ikkunoista. Palaan kotiin häntä luimussa ja toistan tuhannetta kertaa vielä joku päivä.

Homevialaura, vanhat kultaiset kehykset

Stellan ja Mikon koti, jossa kuvauskoulu pidettiin ja jossa nämä kuvat on otettu, oli riipaisevan kaunis. Yksityiskohdat pitivät asunnon mielenkiintoisena, mutta ennen kaikkea avaraan kotiin oli jätetty tilaa hengittää.

Homevialaura, Balmuir Milan scarf light taupe

Olen jo jonkun aikaa pohtinut, haluaisinko meille kotiin kultaisen antiikkisen peilin tai vanhanoloiset kultaiset kehykset. Tai siis tiedän, että haluaisin, mutta epäröin, kyllästynkö krumeluuriin. Tämä yksilö oli kaikkine kulumineen täydellinen. Eihän tällaiseen nyt voisi kyllästyä? Leikin stailaustehtävässä lisää asetelmilla ja ripustin naulaan Chanelin paperikassin.

Homevialaura, vanhat kultaiset kehykset

En tiedä, olenko vain ollut väärässä paikassa väärään aikaan, mutta en ole vielä kertaakaan tänä kesänä käyttänyt shortseja tai hellemekkoa, vaikka nyt on onkin ollut kaunista. Sen sijaan Suomen kesässä on kulkenut visusti mukana Balmuirin light taupe -värinen Milan-huivi (saatu blogin kautta).

Homevialaura, Balmuir Milan scarf light taupe

Kašmir-silkkisekoitteinen huivi koossa 140×140 laskeutuu kaulalle erityisen kauniisti (kuvan näkee täältä). Balmuirin huivissa on sama henki ja ylellisyys kuin Louis Vuittonin vastaavassa (ne valmistetaankin samassa tehtaassa), mutta omaan tyyliini sopii paremmin tämä hillityn tyylikäs versio ilman logomerta. Olen niin hullaantunut huivista, että uskallan melkein julistaa sen kaikkien aikojen omaksi Balmuir-suosikiksi siitäkin huolimatta, että kärkisijoille on kovasti tunkua.

Comments

  1. Kai nyt on aika jättää ensimmäinen kommenttini tähän blogiin: upea ilmestys niin blogi, sinä kuin kotisikin! :) Keittiöremppanne lopputulosta ei voi kuin ihailla ja kehua ja myöntää, että imen siitä inspiraatiota omaan (jossain harmaassa tulevaisuudessa edelleen odottelevaan..) :)
    Mutta vielä tähän postaukseen: tuo Milan-huivi täytyykin laittaa muistiin. Itse olen ties kuinka monta vuotta katsellut LV:n huiveja, mutta niiden hinta-laatu-suhteen ollessa omaan makuuni nihkeä (ööh, langanvetoja yli 400e arvoisessa huivissa jo parin käyttökerran jälkeen?!) en sellaista ole viitsinyt hankkia vaan koittanut löytää vastaavaa – joka selvästi nyt on löytynyt! Saako Balmuirin huiveja Suomesta jostain liikkeestä (etenkin siis tuo Milan-huivi; ainakin Stocka ja Zarro myy joitain) vai pitääkö tyytyä verkkokauppaan? Ostamisessa kivointahan on se hypisteleminen.. ;)

    • Voi kiitos! Teit tämän bloggaajan todella iloiseksi kommentillasi. :) LV:n huivi on tosiaan hurjan hintainen ja olen kuullut langanvedoista todella monelta. Balmuir Milan -huiviin ei ainakaan minulla ole tullut mitään, pelkkää hyvää sanottavaa siitä. Stokka tosiaan myy Balmuiria, hyvässä lykyssä valikoimaan kuuluu myös Milan-huivi, mutta varmaksi en valitettavasti tiedä. Zarrossa on mielestäni ollut ainakin Helsinki-huivia, olisikohan Milaniakin? Kannattaa kysyä Zarrosta, he auttavat aina ystävällisesti. Yksi vaihtoehto on myös laittaa suoraan Balmuirille viestiä ja kysyä Milan-huivin jälleenmyyntipaikat, niin pääsisit hypistelemään. :) Onnea huiviostoksille ja aurinkoa kesään!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue