Living Day Spa – harmoniaa Helsingin keskellä

Yhteistyössä Living Day Spa

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Joka kerta spa-käynnin jälkeen vannon kaksi asiaa: että alan pitää parempaa huolta itsestäni ja että tuon hoitolan harmoniaa kotiin. Mikä siinä onkin, että en osaa hemmotella itseäni ja käydä spa-hoidossa ilman muilta saatua lahjakorttia tai näin ihanaa yhteistyömahdollisuutta.

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Helsingin Yrjönkadulla, Hotelli Tornin sisäpihalla, on ollut useamman yrittäjän day spa. Tämän hetkinen, tänä keväänä Yrjönkadulle muuttanut Living Day Spa on ehdottomasti eniten mieleeni. Tunnelmallinen sisustus yhdistelee taidokkaasti itää ja länttä. Hoitohuoneet on nimetty Yhdysvaltojen itärannikon mukaan, mutta hoitolassa puhaltavat myös eksoottiset tuulet unohtamatta laventelien tuomaa provencelaista vivahdetta.

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Kenties koen ympäristön omaksi myös siksi, että hoitolassa on käytetty kauniisti Balmuirin tuotteita vohvelipyyhkeistä huonetuoksuihin ja nahkaisiin yksityiskohtiin. Intiimi spa on kolmessa kerroksessa, joista ylimmässä on kahden hengen hoitoihin sopiva spa-huone, keskimmäisessä kutsuva olohuone ja alimmassa mielettömän rauhoittava höyrysauna. Living Day Span vetäjän Sadun mukaan hoitola on rakennettu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärille, mikä on helppo uskoa palvelun laadusta ja span tunnelmasta.

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Kesän kynnyksellä koin itselleni tarpeellisimmaksi Jurlique-kasvohoidon sekä jalkahoidon – molemmat tekivät ihmeitä, kiitos! Jos teillä on samanlaisia tarpeita pyyhkiä talven pölyt pois, Living Day Spa halusi tarjota lukijoilleni ihania etuja: kertaluonteisesti -30% vapaavalintaisesta Jurliquen hoidosta, kaikki Living Day Span hoidot -20% kesä-heinäkuun ajan sekä hoidon yhteydessä ostetut tuotteet -20%. Hoito- ja yhteystiedot löytyvät Living Day Span sivuilta, mainitsethan varauksen yhteydessä Homevialaura-edun. Kesäloma, ei mikään huono syy palkita itsensä vuoden ahkeroinnista.

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Homevialaura, Living Day Spa, Yrjönkatu, Tornin sisäpiha, Helsinki

Entä miten poimia omaan kotiin spa-tunnelmaa? En sanoisi, että se rakentuu Buddha-patsaista, vaan hämärästä valaistuksesta, tuoksukynttilöistä ja huonetuoksuista, murretuista väreistä, tummista pintamateriaaleista, huonekalujen harmonisesta sijoittelusta, kodikkaista tekstiileistä, itämaisista matoista, näyttävistä valaisimista, rosoisista puupinnoista, tuoreista kukista, laadukkaista pyyhkeistä ja kylpytakeista, lounge-musiikista, höyryävästä teekupillisesta sekä teknisten häiriötekijöiden ulkopuolelle sulkemisesta. Rentouttavia hetkiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue