Sisustusinspiraatiota ja -odotusta

Homevialaura, Cobello Espoo

Homevialaura, Cobello Espoo, Riviera Maison

Homevialaura, Riviera Maison

Homevialaura, Cobello Espoo

Homevialaura, Riviera Maison, Nicolas Vahé, keittiöpyyhe

Vielä pari kuvaa Cobellosta ja sieltä mukaan lähteneestä ainoasta ostoksesta. Se tulee olemaan juhlallinen hetki, kun saan ripustaa Nicolas Vahén keittiöpyyhkeen uudistuneeseen köökkiin. Tykästyin Cobellossa myös ikkunankarmimaiseen mustaan peiliin. Se todella antaa illuusion ylimääräisestä ikkunasta. Mitä taas tulee ruokailuryhmäämme, se tuntuu tällä hetkellä kovin kovalta ja olen alkanut miettiä, pitäisikö musta muutaman kympin IKEA-pöytä vihdoin päivittää puupöytään. Vanha tai vanhannäköinen kulunut puupöytä modernien tuolien kanssa on aina ollut suosikkiyhdistelmäni, sopivaa ei vain ole ihan helppo löytää. Täytyy miettiä suunnitelmaa vielä, kun uusittu keittiö on paikoillaan.

Comments

    • Moi Hannele! Meinaatko, ettei markkinoilla ole kunnon mustaa maalia? En suostu uskomaan. Luulisi, että vähintään parilla maalikerroksella tulisi toivotun tumma lopputulos. Eihän nyt ruskeata hyväksytä, jos musta on tavoite. Cobellon seinän maalista en valitettavasti tiedä: ei siihen ainakaan oltu mitään liitutaulumaisesti piirretty. Soita Omo Infoon, ei kun Tikkurilan Maalilinjalle. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue