Soda Bar -parvekejuhlat ja kesäinen arvonta

Yhteistyössä SodaStream

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Kerroin keväällä, että olen mukana SodaStreamin yhteistyössä, ja että perustan kesällä oman Soda Barin parvekejuhlia varten. Tässä sitä ollaan, tervetuloa baarin avajaisiin! Kesä antaa vielä odotuttaa itseään ja parvekekin on remontin takia hujan hajan, mutta se ei estä valmistautumasta ystävien kanssa vietettäviin hellepäiviin, jolloin juomaa ja virvoketta kuluu moninkertaisesti.

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Meillä juodaan ympäri vuoden kuplavettä jano- ja ruokajuomana tuoreen sitruunan ja limen kanssa. Halusin tuoda Soda Bariin molemmat sitrussuosikit, mutta myös muita kesäisiä makuja, jotta jokainen vieras voi valmistaa mieluisan juomansa erilaisista lisukkeista.

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Koska kaikki eivät välttämättä viihdy baarimikon housuissa omia cocktaileja sekoitellen, tein lisäksi valmiiksi tarjolle SodaStream-sangrian hiilihapotetusta vedestä, kurkusta, omenasta, limestä ja mintusta.

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Homevialauran Soda Bar -muistilista kesän juhliin

 • sivupöytä tai muu tarjoilupiste
 • jalallisia ja jalattomia laseja
 • karahvi
 • lautasliinoja, pillejä
 • jääkuutioita (joiden sisälle voi pakastaa marjoja tai yrttejä)
 • yrttejä, esimerkiksi minttua ja sitruunamelissaa
 • marjoja, esimerkiksi pensasmustikoita ja karhunvatukoita
 • hedelmäviipaleita, esimerkiksi sitruunaa ja appelsiinia
 • makuvesi- ja virvoitusjuomatiivisteitä (oma suosikkini on Ginger Ale)
 • valmiiksi jokin juomasekoitus tai sangria ja resepti-ideoita esille
 • kukkia koristeeksi (syötävät kukat sopivat myös juomiin)

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Parasta on, että yhdellä hiilihapotuspatruunalla valmistaa jopa 60 litraa juomaa, joten näissä järjestelyissä selviää vähällä kantovaivalla ennen ja jälkeen juhlien, mikä sopii erityisen hyvin hissittömän kerrostalon ylimmässä kerroksessa asuvalle.

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Näkisin Soda Barin erityisen toimivana konseptina myös helteisissä kesähäissä tai puutarhajuhlissa, kun on tärkeää pitää tyylikkäästi huolta vierasväen virkeydestä myös holittomilla kuplilla. Nestehukkaan pyörtyvä mummo kun ei ole se toivottu ohjelmanumero.

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Koska en halua, että sielläkään ollaan kuivin suin, arvon yhdelle teistä SodaStream-palkinnon, johon kuuluu Play-laite, hiilidioksidipullo ja kolme pakettia Caps-juomakapseleita (palkinnon arvo 145 euroa). Osallistu arvontaan viimeistään 21.6.2015 kommentoimalla tähän postaukseen, minkävärisen Play-laitteen haluaisit. Saa mieluusti jakaa myös vinkkejä omiin kesäjuomiin!

Homevialaura, Soda Stream, Soda Bar, hiilihapotuslaite, kesäjuhlat

Onnea jokaiselle tasapuolisesti, toivottavasti pian päästään kippistelemään kesälle!

Edit: Arvonta on päättynyt.

Comments

 1. Oma kesäjuomani voisi olla maustamaton hiilihapotettu vesi kera sitruunan ja vadelmien. Ja mikäli onni potkaisee, kelpuuttaisin mieluusti kotiimme valkoisen laitteen. :)

 2. Valkoinen olisi klassisen tyylikäs. Nykyinen punainen vähän vanhempi mallli siirtyi kesäksi mökille, joten toinen olisi hyvä olla kotonakin! :)

 3. Valkoinen it is! Sisko on ollut jo pitkään hullaantunut SodaStreamiin, joten josko tämän kautta ymmärtäisin innon :)

 4. Valkoinen sopisi mökille, sieltä kun tuollainen laite vielä puuttuu! Säästyisi myös pullorumbalta. :)

 5. Ehdottomasti valkoinen. Ja ehdottomasti Ginger ale ;) Myös minttu+lime maustettu kuplavesi olisi hellepäivän ilo!

 6. Valkoinen sopisi varmimmin keittiöön. Kesän paras janojuoma on hiilihapotettu vesi ilman mausteita.

 7. Heh, valkoinen meillekin sopisi parhaiten. :) Tuo nykyinen versio alkaa jo olla vanha tapaus, joten uutukainen sisarlaite olisi lämpimästi tervetullut. Ostettiin jo vahingossa muuten tuon laitteen pullo, mutta se ei sopinutkaan vanhaan hiilihapottimeen! XD Yleensä joko raastan tai puristan veden sekaan tuuoretta inkivääriä ja toinen mulle maistuva “vesimauste” on rosmariini.

 8. Meidän parvekkeelle paistaa ilta-aurinko ja lasituksen ansiosta siellä on päästy jo muutaman kerran hellelukemiin viileistä keleistä huolimatta. Lämpimässä maistuisi omatekoinen ginger ale :) ja valkoinen laite on klassisen tyylikäs

 9. Hauskasti muotoiltu laite. Tämä olisi täydellinen lahja poikaystävälleni! Valkoinen vaikuttaa raikkaimmalta.

 10. Ajattoman valkoisen ottaisin :) Tuo sinun muistilistasi juhliin on tosi hyödyllinen, taidanpa ottaa sen ylös. Niin helposti voi unohtua joku tärkeä.

 11. Musta olisi suosikkivärini, tietty. Minttu sopii myös hyvin kesäjuomiin, lisäilen sitä vähän kaikkiin juomiin kesällä :)

 12. Jatkan valkoisten sarjaa. Vadelmat ovat tosi kivoja kuplavedessä ja hyvä yhdistelmä niin mintun kuin limenkin kanssa.

 13. Vuosien aivopesun jälkeen alan pikkuhiljaa ymmärtää kotona tehdyn kuplaveden hienouden siten, että oma laite on jo päässyt harkintaan. Suosikkiväri on tietysti valkoinen!

 14. Punainen sopis upeesti meijän muihin punaisiin kodinkoneisiin, olis mahtava palkinto ihanalta blogilta :)

 15. Miten kauniita ja raikkait kuvia. Kiitos inspiraatiosta! Itselleni haluaisin valkoisen ehdottomasti :)

 16. Kivaa, mukana ollaan, oon himoinnu ko.laitetta jo pidempään, mutta en oo rastinut ostaa…nyt peukut pystyyn!

 17. Aivan ihanasti muotoiltu soda streamer ja vielä pullokin siihen!

  Mun sisustukseen sopisi valkoinen laite. Toivottavasti onni potkaisee niin pääsisin myös järjestämään kesäjuhlat pikkuparvekkeellani lähimmille ystävilleni! :)

  Kesän janojuomaani tulisi

  hiilihapotettua vettä
  sitruunamehua
  vadelmia
  sitruuna- ja appelsiiniviipaleita
  mintunlehtiä

 18. Valkoista hapotuslaitetta olenkin katsellut sillä silmällä jo pidempään :) edellinen sodastreemii hajosi muovipullon räjähtäessä hapotuksen aikana, vettä oli ikkunoita ja seiniä myöten joka puolella (päiväys oli umpeutunut muovipullossa, jatkossa muistan uusia pullot säännöllisin väliajoin, ihan näin vinkkinä muillekkin)

 19. Ehdottomasti valkoinen, se näyttää värinä taas raikkaalta pitkään vallalla olleiden teräksisten jälkeen.

 20. Oijoi, mikä kilpailu! Punainen olis tosi hieno, olis kivaa tehä omia kuplajuomia omassa keittiössä :)

 21. Hei, juuri viikonloppuna huokaisin, että tarvitsisin tämän laitteen! Valkoisena olisi paras :) Kumpa lykästäisi!

 22. Siis aivan ihanan raikkaita kuvia (ja ihanan kuuloisia vesiä)! Katselin jo eilen Instasta ihastuneena :) Olen SodaStreamin hankkimista pohtinut jo kauaa, sillä kuplavesi on herkkua, mutta inhoan sitä palautuspullo-rumbaa. Valkoinen laite sopisi keittiöön oikein passelisti! ;)

 23. Miten raikkaita kuvia, varsinkin tuo sangria näyttää ihanalle. Vaikka keltainen herkku väri olisikin, ehkä sen valkoinen on kuitenkin oltava ;)

 24. Valkoinen sopisi meille! Olisi ollut tarvetta jo valmistujaisjuhlissa. Ollaan miehen kanssa kivennäisveden suurkuluttajia, pullojen roudaaminen takasin kauppaan on vaan tosi ärsyttävää niin tämä olisi ihana kesäylläri meille molemmille :) Laittaisin mukaan seljankukkamehutiivistettä, tuoretta limeä ja minttua.

 25. Tämähän on kiva idea ja näyttää tosi herkulliselle ja tyylikkäälle. Jos onni potkaisee, niin valkoinen laite olisi kiva.

 26. Ihania kuvia! Soda Stream pelastaisi varmasti monet tulevan vuoden aikana olevat juhlamme. Valkoinen laite olisi mieluisin.

 27. Valkoinen laita sopisi hyvin juuri valmistuneen keittiörempan maailmaan, hieman ylellisyyttä olisi piste I:N päälle. Omissa juhlissani valmistaisin drinkkejä citrus, gingerale makupaletista. Nyt peukutetaan kesän parhaalle laitteelle !

 28. Vesimeloni soseeksi blenderissä mintunoksan kera ja sosetta laimentamaan joko kuplajuomalla tai millä nyt itse haluaa. Mulle maistuu sitruunalimunkin kera, jos haluan lisää makeutta.

  Harmaa laite passais meidän keittiöön.

 29. Valkoinen on suosikkini kodinkoneissa, myös tässä tapauksessa :) itse tunnustaudun myös suureksi kuplavesifaniksi; vadelma, sitruuna tai kevyistä kevyin ripsaus tuoretta minttua & basilikaa ovat makuvesien suosikkeja.

 30. Nyt on pakko kiittää ihan mahtavasta ideasta! Olen miettinyt lapsiperhepainotteiseen hääjuhlaamme jotain alkoholitonta juomabaaria ja tämä sodastream sopii siihen ihan täydellisesti. Jokainen voi hapottaa juoman oman mieltymyksensä mukaan ja maustaa tuoreilla yrteillä, hedelmillä ja marjoilla. Paljon houkuttelevampaa ja terveellisempää kuin sokerilimut!

 31. Kesäinen keltainen!
  Kannattaa kesällä laittaa melkein tyhjä vesipullo pakkaseen. Sitten kun lähtee ulos niin täyttää pullon vedellä jossa pohjalla on jäätynyt vesi. Näin vesi pysyy koko päivän kylmänä.

 32. Josko meillekin vihdoin kotiutuisi Soda stream. Nyt on tyyliäkin masiinassa. Näin kesällä kuplajuomaa kuluu entistä enemmän. Valkoinen olisi valintani.

 33. Valkoinen sopisi uuteen rakenteilla olevaan kotiimme täydellisesti. Tyylikäs ja erittäin käytännöllinen, upea combo. Voi kun onni suosisi. :)

 34. What a fun post. This is way more color than I am used to see on your blog, but I love it! :) I like the idea of a soda bar, especially during summer months, it’s nice to have a spot set aside where you serve soda and refreshing water mixes. Thank you for sharing!

 35. Valkoinen yhdistyisi parhaiten muuhun sisustukseen vaikkei muuten mikään ykköslempivärini olekaan. Sitruuna on kyllä ihan paras veden maustaja kautta aikain, mutta basilikakin toimii yllättävän hyvin.

 36. Värit on ihania, mutta valkoinen se vaan passaisi omaan keittiöön niin hyvin. Omalla pikkuparvekkeella kasvatettu minttu maustaa kaikki kesäjuomat!

 37. Oiii, tuo valkoinen laite olisi parasta meidän keittiöön ja kesään! Meillä kuluu paljon kivennäisvettä, joten tämä tulisi todelliseen tarpeeseen :)

 38. Musta sopisi parhaiten minun keittiöön.
  Oma lempparikesäjanojuoma on jääkaapissa haudutettu vihreä tee. Voisikohan sen vielä hiilihapottaa?

 39. Lapset tuossa yksi päivä totesivatkin mainoksen nähtyään että miksei meillä ole tuollaista laitetta – no en tiedä ei vaan ole.. :)
  Valkoisen kelpuuttaisin mielelläni

 40. Valkoinen olisi hieno!
  Tämä olisi huippu synttärilahja miehelleni, joka on kinunut meille kyseistä laitetta jo piiitkään ..

 41. Yksi arpa lunastettu! Kiitos ideasta, kesän juhlia ajatellen tämä vinkki otetaan talteen. Valkoinen väri olisi minun valintani.

 42. Kauniita kuvia ja ihania juomia :) Voisin ottaa mustan tuomaan hieman väriä (heh) meidään muuten niin valkoiseen keittiöön!

 43. Helppo valinta – valkoinen :)

  Juomavinkkinä ruusujuoma jonka reseptin sain ystävältäni, resepti on neljälle: 6rkl vadelmamehutiivistettä, 1dl ruusuvettä, puolikkaan lime mehu, sopivasti kivennäisvettä, jäitä ja koristeeksi granaattiomenan siemeniä. Nauti hyvässä seurassa omalla parvekkeella kesäiltana :)

 44. Oi, rakastan sitruksisia hiiihapollisia juomia, joten tuollainen olisi täydellinen! Jos onni potkaisisi, valitsisin valkoisen :)

 45. Nam, mikä makea arvonta! Olen jo kauan miettinyt laitteen ostoa, tulisi tällä kuplaveden juonnilla kovaan käyttöön! :) Laittaisin kesäkuumalla juoman sekaan sitruunaa, limeä ja vadelmia. Valkoinen stream sopisi meidän keittiöön kuin nenä päähän.

 46. Ehdottoman varmasti valintani olisi kaunis, pirteä, hauska keltainen laite, ja vettä pääsisi maustamaan sitruuna sekä lime.

 47. Meillä on ikivanha SodaStream-kone, jonka mielelläni päivittäisin tuohon valkoiseen tyylikkääseen versioon :)

 48. Taitaisin kallistua mustaan, sopis hyvin muuten vaaleaan keittiöön! Tosi herkullisia sodabaari-kuvia!!

 49. Voi kuinka haluaisin tuon valkoisen laitteet <3
  Olisi mahtavaa valmistaa kuplivaa janojuomaa koko perheelle (Y)

 50. Play vaaleanharmaana sopisi keittiöömme. Juomme vettä liian vähän, tämä laite korvaisi puutteemme.

 51. Meidän kesäretkiä ja -hetkiä on aina raikastanut vesimeloni, josta on pienellä piparimuotilla tms. leikattu paloja ja pakastettu. Jäähdyttää juomia ihanasti ja antaa mukavan maun ihan tavalliseen kuin hiilihapotettuunkin veteen ihan ilman mitäön

  • ….mitään lisättyjä sokereita tai muita aineksia, sitruunaruohokin on aika maukas lisä veteen. Nämä maut kelpaa meidän koko perheelle nirsoa tytärtä myöden. :D

   Ehdottomasti tahtoisin turvallisen ja tutun mustan Play-laitteen mikäli sellainen tuuri kohdalle osuu. :)

 52. Ehdottomasti haluaisin valkoisen! Vanha laitteeni on musta eikä se näytä kovin hyvältä keittiön pöydällä (ja se on niin iso ettei mahdu kaappiinkaan). Sitä kuitenkin tulee käytettyä lähes päivittäin, sitruunavesi on myös oma lempparini kun taas avomies tykkää mansikasta :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue