Urbaaneja puutarhaunelmia ja -painajaisia

Homevialaura, Fiskars Urban Planters Set

Rehellisyyden nimissä en osaa sanoa, olenko enemmän harmissani vai helpottunut siitä, että parvekkeemme toimii tällä hetkellä varastona. Keittiöremontin takia se on täynnä tavaraa ja muutosten myötä meillä on siellä muutama huonekalukin kirjaimellisesti jäähyllä, ehkä kokonaan uutta kotia vailla.

Homevialaura, Fiskars Urban Planters Set

Parvekkeesta siis tuskin tulee tänä vuonna kesäkeidasta. Sääli loikoilun kannalta, mutta puutarhuri sisälläni huokaisee helpotuksesta. Häviäisin kuitenkin taistelun kasveille, niin kuin joka muukin kesä, ja tukkisin taas taloyhtiön biojäteastian kuivahtaneilla oliivipuilla ja nuupahtaneilla hortensioilla. Jos jotain kasvia tänä vuonna kokeilisin, niin lukijani vinkistä kuulemma helppohoitoista pelargoniaa. Myös Fiskarsin lähettämä kaunis Urban Planters Set pitää vielä toisen viherpeukaloista kiinni urbaaneissa puutarhaunelmissa.

Comments

  1. Kuulostaa niin tutulta! :D Minäkin oon ihan varma, että jossakin syvällä minussa asuu ihan verraton puutarhuri, ja joka vuosi yritän sitä kaivaa esiin. Mutta ainoa minkä saan menestymään on juuri nuo pelargoniat…

    • Ihana saada vertaistukea. ;) Itsekin elätän toiveita, että joskus oppisin löytämään meille sopivan kasvilajin ja pitämään sen hengissä. Siis taas yksi ääni pelargonialle! Sitä on niin moni kehunut helppohoitoiseksi, että se on kyllä kokeiltava. Aurinkoisia puutarhurointipäiviä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue