Ensimmäinen kurkistus uuteen keittiöön

Homevialaura, keittiö, keittiöremontti

Jännäsimme viime minuuteille asti, ehtiikö keittiöremontti tulla valmiiksi ennen lomaamme. Yllätyksiltä ei tälläkään kertaa vältytty: putkimies joutui perumaan viime hetkellä, osa kuljetuksessa vaurioituneista ovista pitää vielä vaihtaa ja yhtä seinää emme ehtineet maalata. Viimeistelyt ja keittiöpostaukset menevät siis loman jälkeen, mutta halusin jo nyt vilauttaa uutta ilmettä. Esimerkiksi se, että hana vielä puuttuu, tuntuu pieneltä sen rinnalla, että saimme kuitenkin viikonloppuna herätä ensimmäistä kertaa uudessa uunissa valmistuvien croissanttien tuoksuun.

Palaan asiaan taas lomatauon jälkeen! Matkakuulumisia voi seurata Instagramissa nimellä @homevialaura. Rentouttavaa kesää teille!

Comments

 1. Aivan upea!! Odotan innolla lisäpostauksia keittiöstä, mutta nyt oikein hyvää ja rentouttavaa kesälomaa!

  • Kiitos paljon! Me olemme myös oikein tyytyväisiä ja ihana kuulla, että muidenkin silmään näyttää kauniilta. Lupaan palata keittiöön monen postauksen verran, ottaa paljoa kuvia ja kertoa yksityiskohdista. :) Ihanaa kesää sinnekin!

 2. Upealta näyttää! Musta uuni tuo kivasti särmää muutoin valkoiseen keittiöön! Innolla odotan tarkempaa postausta. Mukavaa lomaa!

  • Kiitos Johanna! Samaa mieltä, musta uuni on ihan suosikki muuten valkoisessa kokonaisuudessa. Koitan saada tehtyä lisää postauksia heti, kun saan taas loman jälkeen kiinni arjesta. :)

  • Kiitos Vilja! Mahtavaa, jos miellyttää tyylitaiturin silmää. Hana asennettiin onneksi onnistuneesti lomamme aikana. Koitan palailla pian blogitauolta ja kuvata keittiötä lisää!

  • No kiitos sinä! Oli kieltämättä mahtava tunne palata reissusta kotiin, kun tiesi, mikä näky keittiössä odottaa. Hanakin oltiin asennettu loman aikana onnistuneesti. :) Eihän marmorin kanssa eläminen heikkohermoisille sovi, mutta kun se on niin KAUNIS.

 3. Remonteissa sattuu ja tapahtuu ja harvemmin yllätyksiltä vältytään, nimimerkillä putkiremontti oli pari vuotta sitten :D
  Keittiö näyttää kyllä hienolta tämän pienen vilauksen perusteella, kiva nähdä lopputulos sitten myöhemmin.

  Mitä ihaninta lomaa sinne lämpöön, kylläpä valitsitte hyvän ajankohdan jos nyt lähdette sinne reissuun! :)

  • Juuri niin! Onkohan tässä maailmassa tehty yhtään remonttia, jossa ei olisi mikään viivästynyt tai mennyt pieleen? Se kuuluu asiaan ja putkiremontit ovat tietysti klassisimpia. :D Kiitos! Ihana jos tykkäät keittiöstä ja lomakin meni onneksi ihanasti.

  • Kiitos paljon! Välitilasta on otettu vanhat laatat pois, minkä jälkeen pinta tasoitettiin, pohjamaalattiin ja maalattiin – tietysti tarkoitukseen sopivalla maalilla. Olikohan Tikkurilan Luja Paperi-sävyssä, jos en väärin muista? Lupaan vielä palailla remontin yksityiskohtiin erillisissä postauksissa. :)

 4. Kivalta näyttää. Millaiset verhot teillä on muuten on eri huoneissa? Olisi kiva lukea niistä postaus.

  • Kiitos Katja! Osuipa kysymyksesi sopivasti. Meillä ei ole yhdessäkään huoneessa verhoja (lukuun ottamatta sälekeihtimia ja pimennysverhoa), enkä ole koskaan oikein tykännyt verhoista. Kuitenkin ihan viime aikoina olen alkanut ensimmäistä kertaa harkita verhoja ja tosissani. Kiitos siis postaustoiveesta, lupaan palata tähän aiheeseen!

  • Kiitos ja jee! Ihana kuulla, että tykkäät köökistä. Kiitos haasteesta! Olipa kiinnostavaa lukea sun vastaukset. Niiden perusteella olet ihan huippumimmi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue