Startti sisustussyksyyn

Homevialaura, työpöytä, kotitoimisto, olohuone

Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että jopa himosisustajat kyllästyvät nurkkiensa puunaamiseen ja tuunaamiseen kesäaikaan. Itsekään en ole jaksanut inspiroitua kotona, mitä nyt korkeintaan toivonut, että saamme keittiöremontin jotenkin rämmittyä loppuun.

Homevialaura, työpöytä, kotitoimisto, olohuone

Alitajunnassa asiat ovat kuitenkin muhineet, sillä nyt huomaan, että meillähän on vireillä projekti jos toinenkin. Ensinnäkin työpöytä on siirtynyt pikkuhuoneesta olohuoneen nurkkaan.

Homevialaura, työpöytä, kotitoimisto, olohuone

Iskusta ostetun Writex-työpöydän kaveriksi siirsin yhden ruokapöydän neljästä Eames DSR -tuolista, vaikka vaihtoehtona oli myös musta TON Chair 14 -wieniläistuoli. Eamesilla on parempi istua pidempiä aikoja ja toiseksi musta tuoli mustaa pöytää vasten olisi tehnyt kokonaisuudesta tunkkaisen. Ruokapöydän ympärillä saa nyt olla sekalaisempi seurakunta tuoleja, kolme Eamesia ja yksi TON.

Homevialaura, työpöytä, kotitoimisto, olohuone

Työpöydän ääressä on molempien vuorollaan mahdollisuus työskennellä läppärillä ilman eristäytymistä pikkuhuoneeseen. Lisäksi pöydällä on mieheni tarvitsema lisänäyttö. Ei mikään kaunokainen, jos Apple-ihmiseltä kysytään, mutta toistaiseksi olen tullut vääräuskoisen kanssa toimeen.

Homevialaura, työpöytä, kotitoimisto, olohuone

Kerron myöhemmin muistakin olohuoneen projekteista ja otan laajempia kuvia.  Sisustussyksy, bring it on!

Comments

  • Kiitos, Maria! Ihan samaa mieltä, mielestäni pöydässä yhdistyy kivasti klassisuus ja jykevyys, mutta samanaikaisesti pöytä on selkeälinjainen ja moderni. Olemme tykänneet pöydästä kovasti osana sisustusta. :)

  • Mahtavaa kuulla, että syksyn sisustuspostaukset ovat odotettuja ja kiitos palautteesta! Kiva, jos pöytä ei sinunkaan silmääsi näytä liian ahtaalta olohuoneen nurkassa. :)

 1. Heippa,

  ihana blogi sinulla! Kyselisin miten ihmeessä olet saanut tuon kellon näytönsäästäjäksi? Olen yrittänyt googlettaa, mutta tuloksetta. Kiitos jo etukäteen avusta!

  Mukavaa alkavaa syksyä <3

  • Kiitos Jutta kauniista sanoista ja lämpimästi tervetuloa blogiin! Apua, mistäköhän lopulta nappasin näytönsäästäjän, en valitettavasti enää itsekään muista. Mutta googlaamalla sen löysin, joten varmasti löydät sinäkin. :) Millä hakusanoilla yritit? Jos kokeilet vaikka “Mac clock screensaver” tai “flip clock screensaver Mac”. Niillä näyttäisi ainakin kuvahaun perusteella tulevan oikeita osumia. Toivottavasti onnistuu ja ihanaa syksyä sinnekin!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue