Harmaat Balmuir-syyssuosikit ja menovinkki

Homevialaura, Balmuir Cortona Throw, torkkupeitto

Homevialaura, Balmuir Cortona Throw, torkkupeitto

Harmaa on ehkä ihanin väri pehmeissä neuloksissa. Harmaat viltit, neuletakit, kaulaliinat, villapaidat, kaikki ehdottomia suosikkeja. Myös tämän syksyn Balmuir-mallistosta ihastuin harmaaseen. Balmuir Cortona -torkkupeitto 100% baby alpaca -villaa on pehmeän lämmin, ryhdikäs kanttauksineen ja kauniin moni-ilmeinen: toiselta puolelta paljastuu hiekan sävy. Samasta sarjasta löytyy Balmuir Cortona -tyynyt, jotka kuvasin makuuhuoneen petauksessa, ja jotka muuten on ilahduttavasti ommeltu Suomessa.

Homevialaura, Balmuir Cortona Throw, torkkupeitto

Homevialaura, Balmuir Cortona Throw, torkkupeitto

Muhkeiden huivien ylimpänä ystävänä suorastaan odotan ilmojen viilentymistä. Unohtakaa hyvät ihmiset Acne Canada Scarf, kashmirvillainen Balmuir Highland on huivihyllyn uusi kuningas. Toisaalta vannon joka kerta uuden Balmuir-huivin kohdalla, että nyt on löytynyt suosikkien suosikki, mutta aina tulee jotain vähintään yhtä ihanaa. Huivikokoelma onkin Balmuir-mallistoista heikkouteni. Oma Highland-huivini on isointa kokoa 63×180 cm ja väri melange grey, mutta värejä ja kokoja on muitakin ihania koko huiviosasto täynnä.

Homevialaura, Balmuir HIghland Scarf, harmaa huivi

Homevialaura, Balmuir HIghland Scarf, harmaa huivi

Molemmat tuotteet sain blogin kautta, kiitos ihanasta syyslähetyksestä! Loppuun menovinkki Balmuir-ystäville: Balmuirin Helsingin showroom Lauttasaaressa (Itälahdenkatu 18 A) on auki nyt perjantaina 18.9. klo 12-18 ja lauantaina 19.9. klo 10-16. Kannattaa mennä tutustumaan syksyn muoti- ja sisustusuutuuksiin sekä tekemään hyviä löytöjä ja lämpiä ostoksia!

Comments

 1. Pelkkää asiaa. Balmuirin huivit ihan mahtavia. Tulevana hankintana sama, kuin sinulla mutta tummansinisenä…. Ainoastaan hinta arveluttaa. Tuo pääministerin puhe rajoittaa ostovimmaa….

  • Kiva kuulla! Ja erittäin hyvä valinta, navy on aina tyylikäs väri, joka sopii lähes kaiken kanssa. Ostovimmaa en minäkään suosittele, mutta kun kyseessä on todella pitkäikäinen ostos ja suomalaisen yrityksen tuote, pidän juuri tällaista hankintaa järkevänä paitsi tyylillisesti myös kansantaloudellisesti. :)

 2. ….ja koirasi on suloinen..omani Norwichin terrieri Essi 16-v lähti autuaammille haukuntalaitumille vuosi sitten…nyyh

  • Onni kiittää! Voi Essi, lämmin osanottoni. :( Terrierit ovat ihania temmeltäjiä ja perheenjäsenen menetys aina kova paikka. Onneksi jäljelle jää paljon muistoja. <3

 3. Tuumailen ensimmäisen Balmuirin hankintaa ja netistä pitäisi tilaus tehdä, eli tuotetta näkemättä/kokeilematta.

  Varaa on vain yhteen ja mielellään mahdollisimman monikäyttöistä etsin. Pärjääkö Milan-huovilla myös talvella? Etsinnässä kaupunkihuivi, joka olisi lämmin ja suojaisi viimalta, muttei olisi liian kuuma. :)

  • Moi Tiina! Huivikonsultti neuvoo, että noilla kriteereillä Milan on juuri täydellinen valinta. Se menee keväällä, syksyllä ja leutoina talvipäivinä. Itse kaipaan kovalla pakkasella jotain paksumpaa, mutta olenkin vilukissa, joka voisi levittää torkkupeiton kaulalleen. ;) Sinä voit hyvinkin pärjätä Milanilla koko talven, eikä Suomessa enää kovin kirpsakoita pakkaspäiviä olekaan. Ja ainakaan se ei hiosta, kun viilettää kaupungilla ostoksilla yms. Milan-huivin puolesta puhuu myös se, että mielestäni huivi on ihana arkena (piristää asun kuin asun), mutta ylellisen ilmeensä takia se on näyttävä asuste myös juhlissa. Very city chic. :)

 4. Moi, itsekin olen heikkona Balmuirin tuotteisiin. Bongasin kuvastasi tyylikkään ikkunalaudan :) oletko laittanut jonkun hyllyn vai minkä, rautakaupassa on vain niitä typeriä vanhanaikaisia ja tarve olisi !
  Kiitos muuten erittäin tyylikkäästä blogista !!

  • Kiitos, Teija! Ihana kuulla, että pidät blogista. :) Ikkunalaudat olivat asunnossa jo kun me muutimme, joten en valitettavasti osaa kertoa niistä tarkemmin. Kerrostalomme on 70-luvulta ja voisin kuvitella, että ikkunalaudat on alkuperäiset. Sen puolesta puhuu ainakin se, että ikkunalaudat olivat tunkkaisen ruskeat, kun muutimme ja maalasimme ne sitten valkoisiksi. Mutta luulen, että saat taiottua samanhenkisen lopputuloksen jollain peruslaudalla ja pidikkeillä. Toivottavasti onnistuu!

  • Showroom on kyllä inspiraatiota täynnä! PS. Kannattaa pysyä kuulolla, sillä minulla ja kollegallani on tulossa Balmuirin showroomille kiva lukijailta. Kutsu tulossa myöhemmin, olet lämpimästi tervetullut jos pääset. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue