Hyvää yötä ja huomenta, Helsinki!

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Käytin viime viikon loman aikana eräästä blogikamppiksesta saadun hotellilahjakortin Indigo-hotellissa Bulevardilla. Olin jo lähdössä ilman kameraa – joskus lomaa tarvitsee blogistakin – mutta nappasinkin sen varoiksi mukaan. Lopulta inspiroiduin kuvaamaan hotelli- ja viikonloppufiiliksiä enemmänkin.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Hotelliyöpymiset menevät samaan sarjaan kuin kauneushoidot: en juurikaan raaski ostaa niitä huvin vuoksi kotimaassa itselleni, mutta nautin suunnattomasti, kun pääsen hemmoteltavaksi joko hoitolan tuoliin tai muhkeaan hotellisänkyyn.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Muistin taas, miten loistava konsepti hotelliyö kotikaupungissa on: määränpäähän pääsee nopeasti ja pakkaaminen on stressitöntä, unohtuneet kamat kun voi tarvittaessa kipaista hakemassa. Lomafiilis on joka tapauksessa taattu, kun saa hetken irtioton omista pyykeistä ja tiskeistä.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Indigon sijainti Bulevardilla on mielestäni kaupungin parhaimpia, koska kaikkialle pääsee kävellen, mutta tunnelma on paljon rauhallisempi ja tyylikkäämpi kuin vaikkapa ruuhkaisella Manskulla.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Itse asiassa Bulevardin tuntumasta ei tarvitse poistua ollenkaan, kun samalla voi matkustaa niin Lähi-itään kuin Välimerelle. Lounassuositukseksi annan pienen Levant-ravintolan, joka tarjoaa taivaallisia mezejä rapeista falafeleista huumaavaan baba ganoushiin (Bulevardi 15). Kahvilla tai viinilasillisella kannattaa käydä Casa Italiassa, jossa italiaanot puhuvat käsillään niin, etteivät ilmakuivatut kinkut pysy astioissaan (Bulevardi 11).

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Täydelliseen turistina kotikaupungissa -päivään kuului vielä illallinen ystävien kanssa ja aikaa itselle. Otinkin mukaan Mia Höytö -kosmetiikat, jotka sain testattavaksi blogin kautta. En osaa kuvitella enempää omannäköistäni pakkaussuunnittelua ja sisältö, kotimainen luonnonkosmetiikka, vaikuttaa hyvältä sekin.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Bulevardin Indigo-hotellissa on paljon värikkäitä design-yksityiskohtia, kuten vitriineissä Minna Parikan kenkiä, mutta yllättäen poimin kaikki neutraalit palat.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Koska suhtaudun pakkomielteisesti valkoisiin lakanoihin, eniten saan hotelleista sisustusinspiraatiota petauksiin. Indigossa ihastuin myös yksivärisiin kauniisti laskeutuviin verhoihin sekä Helsinki-aiheisiin seinäpiirroksiin. Kelpaisi meidän tauluseinälle koska hyvänsä.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Indigolaiset taitavatkin fanittaa Helsinkiä yhtä paljon kuin allekirjoittanut. Tuntuu, että näissä maisemissa sydän halkeaa rakkaudesta kotikaupunkiin.

Homevialaura, Hotelli Indigo, Bulevardi, Helsinki

Syksyisen minibreikin kruunasi pitkä aamiainen ja myöhäinen uloskirjautuminen. Haaveilen jo seuraavasta viikonlopusta – miksei hotelleihin myydä kausikortteja?

Comments

  1. Viehättävän näköinen huone ja kuuloinen hotelli. Josko sitä ensi vuonna järjestäisi yhden hotelliyön kotikaupungissa parisuhteen piristämiseksi vauva-arjen keskellä :) Juuri varasin itseasiassa miniloman Turkuun lokakuun puoleen väliin. Yövyn juuri siinä hotellissa, missä olen aina halunnut ja pöydän varasin Sergio’sista. Aion nukkua pitkään ilman paineita koiran viemisestä ulos (vaikka eipä se ole enää pitkään aikaan miltään uhraukselta tuntunut, päinvastoin) ja nautiskelen aamiaisesta ja aamun lehdestä vaikka kaksi tuntia.

    • Indigo on kyllä kiva hotelli! Ja hauskana yksityiskohtana huoneet eri kerroksissa ovat erilaisia. Tällaiset breikit ovat varmasti hyviä juuri vauva-arjen keskellä, kun pidemmälle matkalle ei välttämättä ole mahdollista lähteä, mutta silti sitä kaipaa rentoutumista ja KUNNON YÖUNIA (paitsi vauvalta myös koiralta). ;) Oi, matka Turkuun kuulostaa erinomaiselta! Me olemme harrastaneet Turussa ihan samaa: kaupunkikiertelyä, hyvä lounas ja illallinen sekä kiva hotelli – johan tuntee pääsevänsä lomamoodiin. Nauttikaa kovasti vapaa-ajasta ja hitaan rennosta aamiaisesta!

    • Kiitos! Tänä syksynä Zarasta, joten vielä voi hyvin löytyä. Se tuo kyllä kivaa piristystä muuten simppeliin asuun. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue