Kiitoksia ja kahvia kotitoimistolla

Homevialaura_5275

Tuhannet kiitokset kaikista Onnellisia isoja pieniä uutisia -postaukseen tulleista kommenteista sekä some-onnitteluista! Ette tiedäkään, miten onnelliseksi tulin terveisistänne.

Homevialaura_5245 2

Samoin ilahduin kovasti siitä, miten hyvää ja aktiivista keskustelua Puheenaiheena nyt: blogit ja ostokäyttäytyminen -postaus herätti. Bloggaaminen ei olisi puoliksikaan niin mielekästä ilman vuorovaikutusta ja ajatusten vaihtamista. Onneksi olette siellä, en varmasti jaksaisi loputtomasti kirjoittaa kuuroille korville.

Homevialaura_6341

Olenkin ottanut periaatteeksi, että vastaan jokaiseen kommenttiin, aina. Pahoittelen, että joskus vastaamisessa kestää, kun hommia kasaantuu, mutta palaan aina asiaan enemmin tai myöhemmin. Nyt kun olen pitänyt viimeisiä kesälomapäiviä pois, keitin litran kahvia ja otin asiakseni naputella kaikenlaisia rästiviestejä ja -hommia kotitoimistolla. Silloin, kun pitää saada paljon asioita tehdyksi, eivätkä tunnit vuorokaudessa riitä, ulkoistamme kokkaamisen, usein suosikki Fafa’sille.

Homevialaura_3669

Kuluttamisesta vielä puheen ollen: onko mitään parempaa kuin onnistunut second hand -löytö? Näistä ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa, että toisen roska on toisen aarre, kun roskia nämä ei varmasti ole kenellekään, mutta joskus kivatkin asiat jäävät itselläkin käyttämättä. Mustat avokkaat edellisten rikkoutuneiden tilalle löysin Kauniista Veerasta (hyvä second hand -puoti Punavuoressa). Mulberryn kalenteri taas on ystäväni Char and the cityn perintöä Sisustusbloggaajien kirppikseltä. Haaveilin jo ajat sitten mulberrymummoilusta, mutta en ajattelut, että haave toteutuu 50 vuotta ennen vanhainkotia.

Homevialaura_5870

Laitetaan nyt vielä kiitos kiitosten perään, kun Pinterestissä tuli 20 000 seuraajaa täyteen. Tervetuloa inspiroitumaan sinnekin!

Comments

  • Kiitos paljon onnitteluista, Jaana! <3 Ja samaa mieltä, nämä olivat erityisen hyvät second hand -löydöt. :)

 1. Huh, monta kommenttia vastattavaksi ;). Siis kierrätyshän on tämän ajan kuva, tai ainakin pitäisi olla. Onni on kirppis/second hand löytö itselle ja myös, jos oma tarpeeton hankinta löytää uuden kodin. Annan herkästi kaikkea eteenpäin ja varsinkin lapsille hankin leluja ,vaatteita ym kierrätyksestä. Esim aivan pienet vaatteet ovat uuden veroisia ja yhdistelmävaunuja on runsaasti tarjolla. Tänään mennään katsastamaan yhdet. Olen kyllä aika nirso. Kunto pitää olla hyvä ja siisti.

  • Niinpä! Ja jos hetkeen ei ehdi vastata, kertyy kommentteja paljon rästiin, mutta se on aina pelkästään positiivinen ongelma. :) Second handistä puhuttaessa juuri lastentavarat ovat ihan erinomaisia kierrätettäväksi, koska suurin osa niistä ei ehdi mennä miksikään, kun käyttöikä on niin lyhyt. Ajattelimme ihan samoin ostaa vaunut käytettyinä ja meillä kävikin paras mahdollinen tuuri, että saimme ostaa läheisiltä juuri meille sopivat vaunut. Olen kanssasi samaan tapaan tarkka siitä, että käytetyn tuotteen kunnon pitää olla siisti, ei nuhjuinen. Toivottavasti teillä kävi hyvä tuuri vaunuostoksilla! :)

 2. Huippulöytöjä! Kelpaisi itsellenikin. Olen miettinyt kohta vuoden verran blogin laittamista kasaan, sivu on jo, pitäisi vain muokata tila oman näköiseksi. Ainoa mikä mietityttää on se, että kuinka kauan ns itselle kirjoittaminen tuntuu kivalta ja houkuttelevalta. Toistaiseksi vielä jonkinlaisen päiväkirjan pito tuntuu itseasiassa aika hyvältä idealta ja ei kai tiedä mitä tapahtuu ennen kuin kokeilee. Varsinkin nyt kun olen jäämässä äitiyslomalle, koen että tarvisin jotain omaa kivaa vauvanhoidon lisäksi ja blogin kirjoittaminen olisi juuri sitä. Kuvaa myös todella paljon ja olisihan se kiva saada kuvia jonnekin muuallekin esille kuin seinille :)

  Kauanko olet kirjoittanut blogia? Pohditko aloittamista pitkään?

  • Kiitos! Tulin kyllä näistä löydöistä tosi iloiseksi. Omalla kohdalla mietin bloggaamista tosi pitkään, sanotaanko suoraan, että naurettavan pitkään. Loin salaisia tunnuksia, kokoeilin kirjoittamista, harjoittelin julkaisujärjestelmää, mietin aihetta… Pitkään meni, ennen kuin päätin, että nyt aloitan oikeasti bloggaamisen ja että se koskee sisustamista. Lopullisen kimmokkeen sain, kun aloin käydä sisustuskurssilla ja ajattelin, että blogi on hyvä alusta myös kurssin muistiinpanoille. Kannustan ehdottomasti bloggaamisen pariin ja se varmasti tuo juuri kaivattua omaa aikaa ja itsensä toteuttamista myös äitiyslomalle. Alussa ei kannata olla liian kriittinen itselleen, vaan ryhtyä vain hommiin. Jos jotain olen oppinut niin sen, että vain tekemällä kehittyy. :)

 3. Onnea Laura, ihania uutisia ❤️ Harvoin olen kommentoinut, vaikka luen blogiasi säännöllisesti. Ihania kotitoimistotunnelmia näissä kuvissa. Sinulla on hyvä tyyli ja blogillasi on selkeä linja. Toki olisi jopa outoa jos vauva ei näkyisi blogissa mitenkään. Onhan tämä vähän niin kuin sinun päiväkirjasi. Vaaleanpunaisia postauksia siis odotellen. ?

  • Kiitos Kati sekä onnitteluista että ihanista terveisistä! Ilahduin kovasti kommentistasi. <3 Samaa mieltä, se tosiaan olisi aika outoa, jos uuden perheenjäsenen tuleminen mukaan kuvioihin ei näkyisi blogissa mitenkään, kun se kuitenkin näkyy meidän jokapäiväisessä elämässämme. Varsinaiseksi perhebloggaajaksi en silti tule profiloitumaan. Tai ehkä tässäkin kohtaa kannattaa sanoa never say never. ;) Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue