Onnellisia isoja pieniä uutisia

Homevialaura_6115

Ei ollut viisivuotissuunnitemaa. Ei hetkeäkään, että asiaa olisi pitänyt itsestäänselvyytenä tai ajatellut ihmeen olevan omissa käsissä. Oli vain varovainen toive, että jos oikein onnellisesti käy, joku päivä meitä voisi olla neljä.

Homevialaura_6241 2

Nyt on mahdoton kuvailla sitä kiitollisuuden määrää, kun mahassa möyryää elämänalku. On aika kertoa teillekin, että odotamme pientä tyttöä.

Homevialaura_6132

Blogi pysyy tyylilleen uskollisena, mutta totta kai perheenlisäys tulee osaksi postauksia ihan samaan tapaan kuin mikä tahansa muukin elämänmuutos. Enkä edes yritä leikkiä hillittyä: tämähän tarkoittaa lastenhuoneen sisustamista!

Homevialaura_6155

Kulisseissa sisustaminen on jo alkanut, mutta kunnolla pystyn kuvaamaan vasta, kun tulevasta lastenhuoneesta on saatu siirrettyä vanhat huonekalut tieltä pois. Yhtä kaikki tulen kertomaan näistäkin sisustussuunnitelmista pitkin syksyä. Teen aiheelle oman tunnisteen, joten jatkossa lastenhuonetta ja minityyliä koskevat postaukset löytyvät Little L -kategorian alta. Pieni tyyppi ehti myös jo saada #Sisustusbebe-tunnisteen. Kuinkas muutenkaan, kun isoveljenä on Sisustuskoira.

Comments

  • Kiitos, Tiia! <3 Viiden pienen kummitätinä olen pinnaillut lastenjuttuja jo kauan esimerkiksi lahjaideoiksi, mutta kiva tietysti päästä fiilistelemään niitä myös omalla kohdalla. :)

  • Kiitos kaunis! <3 Sinähän sen sanoit, omalle tyylille uskollisena pysyminen on juurikin se juttu. Ei tule meidän lastenhuoneesta kirjavaa ja värikästä, vaan sisustus ja pukeutuminen jatkavat samaa neutraalinväristä, modernin klassista linjaa. :)

  • Voi kiitos, tosi kauniisti sanottu! Olen itsekin viime aikoina herkistynyt siitä, miten ihania onnetteluja tuntemattomiltakin on tullut. :)

  • Niin on, tosi jännittävää onnellista aikaa ja olen onneksi voinut nauttia, kun pahoinvointi ei ole kiusannut. :) Kiitos kaunis onnitteluista!

 1. Voi, miten ihana uutinen. Äitiys, vanhempana oleminen on kyllä palkitsevaa, haastavaakin välillä (nm. 9-vuotiaan pojan äiti;)

  • Niinpä, on kyllä todella onnellinen ja odotettu juttu meille. <3 Äitiys on varmasti paitsi palkitsevaa myös haastavaa. Yhdeksän vuoden kokemuksella olet jo varmasti konkari monessa asiassa. Uskon, että vanhemmuuden myötä oppii kaikenlaisia taitoja kärsivällisyydestä priorisointiin ja argumenttitaidoista suostutteluun. ;)

 2. Oijoi, ihana bebe uutinen, lämpimät onnittelut! Oonkin aiemmin ihastellut Pinterest “bebe-pinnauksiasi” :)

  Meidän lähipiirissä on tänä vuonna syntynyt aika monta tyttöä, tässä juuri odotellaan jännittyneinä milloin ystäväpariskunta laittaa viestiä kun ystävän la. on tällä viikolla :)

  • Bebet on kyllä mainioita ja viisinkertaisena kummitätinä olen fiilistellyt kaikkia lastenjuttuja jo pitkään. Nyt tietysti Pinterest räjähtää oman lapsen tiimoilta entisestään, eli tulossa paljon lisää lasten tyyli- ja sisustusbongauksia. ;) Ihania uutisia teidän lähipiirissä ja onnea jo valmiiksi porukan tuoreimmasta tulokkaasta!

 3. Paljon onnea odotukseen! :)
  Ihmettelinkin, kun jossain edellisessä postauksessa näkyi työpöytä siirrettynä olohuoneeseen ja ajattelin, että teillähän on se työhuone :D nyt selvisi syy uudelleen järjestelylle. :)

  • Heh! Mietinkin, kiinnittääköhän joku lukijoista asiaan huomiota. Toki pöytä olisi voinut siirtyä muissakin sisustushepuleissa, mutta nyt tosiaan syy oli lastenhuoneen raivaaminen. ;) Kiitos kaunis onnitteluista!

  • Voi kiitos, Anne! <3 Onnista tulee epäilemättä mitä parhain isoveli. Luvassa on varmasti paljon yhteisiä päikkäreitä ja lisäksi Onni saa vihdoin liittolaisen, joka tiputtelee hänelle "vahingossa" herkkuja pöydästä, kun meiltä vanhemmilta ei heru. ;)

 4. Oi mitä ihania uutisia! Yhtään en silloin pari viikkoa sitten huomannut pyöristynyttä vatsaasi. Blogia lukiessa kävi kyllä mielessä, että mitähän siellä teidän työhuoneessa tapahtuu, kun työpistekin muutti olkkariin. :) Pieni elämä on todella ihme. Se käy itsellänikin kiitollisena mielessä edelleen päivittäin, kun katselen tuota meidän jo 1,5 -vuotiasta ihmettä. Toivottavasti voit hyvin ja saat nauttia rakausajasta. Ihana lisä nämä aiheet myös blogiisi. Lämpimät onnittelut koko perheelle! ❤️

  • Heh! En yhtään ihmettele, ettet huomannut liehuvan paidan, huivin ja takin alta. Tosin entinen työkaverini, johon törmäsin samalla kirppiksellä, huomasi heti. Aika röntgenkatse hänellä! Hauskaa, että heti heräsi epäilyksiä, kun aloin venkslata työpöytää olohuoneeseen. ;) Ihmeitä pienet todella ovat ja kiitollisuus suurta. Miten teidänkin pikkumies on jo ehtinyt hienoon 1,5 vuoden ikään! Olenkin muuten jo salaa käynyt inspiroitumassa teidän lastenhuoneesta ja -tyylistä, ihan suosikki. :) Vaikka on Ikean pinnasänkykin ihan kiva, miehesi tekemä (jos en väärin muista) puusänky on jotain ihan käsittämätöntä. Kiitos paljon, Heidi! <3

 5. Paljon onnea! Ihan samassa veneessä ollaan, pienen tytön olisi tarkoitus saapua maailmaan joulukuun lopussa. Lastenhuoneen olen jo päässäni sisustanut, mutta ihana saada lisää vinkkejä myös täältä. Tapetti vai maali? Säilytyskorit vai hylly? Värit? Vaatteet? Kaikki kiinnostaa nyt. Raskaus on tähän asti ollut sen verran haasteellinen, että kaikki kivat pikkujutut piristää :) Istun parhaillaan ihan samat vaatteet päällä töissä kuin sinulla kuvassa päällä.

  • Oih, ihana kuulla! Kiitos kovasti ja tosi paljon onnea sinnekin. <3 Teille tulee jännä joulu pakettia odotellessa. :) Tosi kiva, että postaukset ovat odotettuja ja näitä juttuja pitääkin saada kunnolla fiilistellä varsinkin, jos on ollut vaikeaa. Tosi harmillista kuulla haasteellisesta raskaudesta. Muista piristää itseäsi kaikin mahdollisin keinoin! Olen itse päässyt toistaiseksi voinnin puolesta tosi helpolla ja osaan arvostaa sitä jokainen päivä. Olen todella meripahoinvoiva ja mietin aina, mitä olisi olla sellaisessa jamassa viikkoja tai kuukausia. Huh, iso hatunnosto kaikille sisseille! Kauniisti valittu raskausasu. ;)

  • Kiitos kovasti, Vilja, ja heti perään samat sanat. Miten ihanaa, paljon paljon onnea! En tiedä, onko mitään suloisempaa kuin minivaatteet. :) Voi hyvin! <3

  • Niinpä! Vielä pitäisi muutama kuukausi jaksaa odottaa ensitreffejä, mutta toisaalta nautin kovasti odotuksestakin, joten tämänkään ei soisi olevan liian nopeasti ohi. :) Paljon kiitoksia, Minttu!

 6. Ihanaa onnen aikaa! Tulin juuri tyttäreni luota Helsingistä, hänellä yhden kuukauden ikäinen vauva! Tuo pieni ihminen on mullistanut kaikkien läheisten elämän, on se niin suloinen! Nauti raskausajastasi, se on yksi elämän parhaista jaksoista.
  T. Pienen tyttövauvan onnellinen mummi

  • Oih, ihana yksikuukautinen! Voin vain kuvitella, miten hän on valloittanut kaikkien sydämet. Oikein paljon onnea mummille ja koko perheelle. Kiitos paljon! Olen onneksi voinut tosi hyvin, joten odotusajastakin on ollut helppo nauttia kaikin tavoin.

 7. Lämpimästi onnea! Meillekin odotellaan toista lapsenlasta..tällä kertaa poikaa. Onnea myös tuleville isovanhemmille!

  • Kiitos kauniista onnitteluista meidän ja isovanhempien puolesta! Hekin ovat tietysti onneissaan. Paljon onnea sinnekin! Ihanaa teidän perheelle saada poika tytön jatkoksi. :)

 8. Oikein paljon onnea! Täällä myös vajaan kahden kuukauden päästä pitäisi olla oma pieni nyytti kainalossa :) Jännittäviä ja ihania aikoja elellään! Pikkuisen huoneen sisustus on vasta suunnitteluvaiheessa, mielenkiinnolla jään seurailemaan teidän projektia :)

  • Kiitos paljon Henna ja samat sanat sinne, oikein paljon onnea tulevasta pienestä! <3 On tosiaan jännittävää aikaa ja sitä jännittävämmäksi muuttuu, mitä lähemmäksi h-hetkeä päästään. :) Lupaan postauksia lastenhuoneen sisustuksesta, toivottavasti jotain jo ihan pian!

  • Kiitos paljon onnitteluista, Suvi! <3 Ja haasteesta, onpa hyvä aihe! Laitan tämän itselleni jemmaan. :) Teit hyvät poiminnat. Gedigo ei ollut minulle entuudestaan tuttu ja tunnustan myös sivistymättömyyteni siinä, etten tiennyt Adean olevan kotimainen. Positiivisia yllätyksiä!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue