Kylpyhuoneen peilikaapin ja meikkipussin sisältö

Homevialaura, Ikea Godmorgon -peilikaappi, kauneus, kosmetiikka, luonnonkosmetiikka, meikit, Mia Höytö, Lumene

Mia Höytö -luonnonkosmetiikalta tullut kaunistakin kauniimpi lähetys käynnisti kylpyhuoneen kaapissa lumipalloefektin. Olin jo luovuttanut sen kanssa, että peilikaappimme voisi koskaan olla sisällöltään kaunis – olihan siellä suurimmaksi osaksi apteekkimaisia sinertäviä perustuotteita – mutta päätin vielä kokeilla uudelleen järjestelyä. Osasta revin etiketit irti, parin tuotteen sisällön siirsin purkista toiseen ja muutamat rumilukset piilotin meikkipusseihin, Mujin pikkulaatikoihin sekä vetolaatikostoon. Kaikelle kauniille soin paraatipaikan.

Homevialaura, Ikea Godmorgon -peilikaappi, kauneus, kosmetiikka, luonnonkosmetiikka, meikit, Mia Höytö, Lumene

En huomannut ottaa ennen-kuvaa, mutta ero on merkittävä. Muutamilla vippaskonsteilla peilikaappi näyttää nyt tyylikkäältä ja arvokkaalta, vaikka iltapesut hoituvat edelleen samalla viiden euron putsarilla. Urakka oli yllättävän työläs, joten asiaankuuluvana siivouspalkkiona täydensin aikaisempaa yhden luomivärin varastoani Chanel-paletilla (14 Mystic Eyes). Harvoin löytää selektiivisiä meikkejä murretuissa sävyissä lähes puoleen hintaan, kun yleensä alelaareissa komeilevat shokkipinkit, mutta Jorma Tarjoushaukalla onkin tätä varten kuudes aisti.

Homevialaura, Ikea Godmorgon -peilikaappi, kauneus, kosmetiikka, luonnonkosmetiikka, meikit, Mia Höytö, Lumene

Arkimeikin teen seuraavilla tuotteilla: Lily Lolo -mineraalimeikkipohja (Cookie), Vichy Dermablend -peiteväri (25 Nude), Rimmel-aurinkopuuteri (Sun Bronze), MAC-poskipuna (Stay Pretty), Rimmel Extra Super Lash -ripsiväri (Black Black), Lumene Blueberry Intense -eyeliner (Black), Dermosil-kylmakynä (Medium) sekä Lumene-huulikiilto milloin missäkin haalean pinkin ja nuden sävyssä. Ja itse asiassa tismalleen samoilla teen juhlameikinkin, paitsi että kasvot pohjustan Estée Lauder Matte Perfecting Primerilla ja lisään tarvittaessa peittävyyttä Lumene Longwear Blur -meikkivoiteella (2 Soft Honey). Juhlafiilikseen pääsemiseksi huulimeikki vaihtuu Chaneliin ja uuden luomiväripaletin lisäksi sumusilmiin käytän grafiitinharmaata MAC-luomiväriä (Typographic). Yhteensä pärjään siis arjesta juhlaan noin tusinan meikin arsenaalilla. Se lähentelee kai naisen mittakaavassa jonkinlaisia ennätyksiä, mutta sopii kaltaiselleni oman tyylinsä löytäneelle minimalistille.

Comments

 1. Haha, mullakin on arjesta juhlaan sama setti, mutta nokitan yhdellä: mä en käytä edes aurinkopuuteria. :D

  Ihanalta näyttää kaappi nyt. Melkein harkitsen itsekin vastaavaa operaatiota, mutta vain melkein.

  • Damn, no niin nokitat! Puolustaudun sillä, että aurinkopuuteri on tuore hankinta ja voisin käytännössä luopua siitä koska vain. Kesän jälkeen tuntui, että kaipaan vähän väriä nassuun ja jotenkin tuote jäi käyttöön. Nyt jo osaan levittää aurinkopuuteria niin vähän, että efekti on kivan kevyesti päivettävä, eikä tunkkainen, kuten kokeilussani vuonna 2008. :D Kiitos! Suosittelen kyllä operaatiota, jos ikinä saat puuskan. Operaation jälkeen motivaatio ihonhoitoon ja kylppärin siistinä pitämiseen on kasvanut kummasti.

 2. No näyttääpä hyvältä! Mun on pakko ryhtyä toimeen asian suhteen myös. Ja olen joskus miettinyt, että pitäisikö puhdistusaineen olla joku vähän “laadukkaampi”, mutta tuo alle 10 euron Lumene on toiminut tähänkin asti oikein hyvin. Voin kai kiittää helppoa ja suhteellisen hyväkuntoista ihoani.
  Arki- ja juhlameikki hoituu täälläkin ihan samoilla tuotteilla, erona se etten aina arkena jaksa rajata silmiä ja luomet meikkaan juhlissa tummemmiksi. Pohjaan kiinnitän ehkä vähän enemmän huomiota. Ostin viime kesän reissulta (omassa hintahaarukassa suhteellisen kalliin) kauan hehkutetun Urban Decay:n Naked paletin. Värejä on mistä valita, mutta neljällä pärjään vallan hyvin. Olisi pitänyt päätyä kuitenkin siihen pienempään.
  Kasvojen itseruskettavasta en osaa luopua. Lopputuloksen täytyy tosin olla mieto ja luonnollinen. Varsinkin syksyllä ja talvella koen sen korvaamattomana.

  • Kiitos! Suosittelen lämpimästi hommaan ryhtymistä. Operaation jälkeen motivaatio ihonhoitoon ja kylppärin siistinä pitämiseen on ollut paljon korkeammalla. Onneksi markkinoilla on paljon hyviä edullisemman hintaluokan tuotteita. Varsinkin putsareissa suosin mielelläni (hyviä) marketti- tai apteekkituotteita, kun taas esimerkiksi kasvovoiteeseen tai -öljyyn tuntuu perustellummalta panostaa, kun aine jää koko yöksi vaikuttamaan ihoon. Jep! Mikään ei ole kamalampaa kuin epäluonnollinen itseruskettava tai aurinkopuuteri. Luonnollista sen olla täytyy. :)

 3. Minusta tuntuu, että Pohjoismaissa ollaan erityisen tykästyneitä meikkeihin – mahtaako olla sidoksissa minimalistiseen pukeutumistyyliimme? Ja ihan hyvä niin! Itse käytän arkena sävyttävää CC voidetta, kulmakynää ja NARS multiplea poskissa. Briteissä ja Ranskassa vaikuttaa tyypilliseltä määrältä meikkiä, mutta Suomessa ole ehkä vähän tylsän näköinen… Enemmän panostan nykyään ihonhoitoon (mm. uusi Clarisonic hankinta!) – tuntuu, että kun se on kunnossa, ei paljon muuta tarvitse.

  • Oih, Nars! Siinä meikkisarja, jota haluaisin kokeilla. Onhan se jonkunlaisessa kulttimaineessa ja yksinkertaiset mustavalkoiset pakkaukset miellyttävät yllättäen silmääni. :) Totta! Varmasti ennen kaikkea Ranskan tyyppisissä maissa meikataan hyvin luonnollisesti ja pyritään lookiin, joka on “effortlessly chic”. Clarisonic-kokemukset kiinnostavat kovasti myös, kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue