Kodin lempinäkymä ja toivon tähti

Homevialaura, valkoinen keittiö, Anno Paperitähti, Kodin1

Pariisin tapahtumien jälkeen olo on yhtä sanaton kuin muillakin: sisustushömpötyksistä kirjoittaminen ei tunnu tarkoituksenmukaiselta. Haluan kuitenkin ajatella, että tämä kauniina valjennut sunnuntaiaamu antaa toivoa siitä, että vielä ihmisyys voittaa päättömän hulluuden. Paistoimme croissantit, sytytimme kynttilät ja lähetimme lämpimiä ajatuksia Ranskaan.

Homevialaura, valkoinen keittiö, Anno Paperitähti, Kodin1, Kartell Gé

Toivoa symboloi myös ikkunaan ilmestynyt joulutähti, suosikki jo parin vuoden takaa. Nyt ensimmäistä kertaa ripustin tähden keittiön ikkunaan, enkä olohuoneen sohvan päälle. Kodin Ykkösen Anno Paperitähti on mielestäni erityisen kaunis siksi, että siitä on karsittu kaikki ylimääräinen. Päällä ollessaan paperin läpi heijastuu sopivan kodikas valo tunnelmallisiin iltoihin. Kartell Gé -kattovaloa pidämme päällä vain, jos tarkka työskentely sitä vaatii.

Homevialaura, valkoinen keittiö, Anno Paperitähti, Kodin1, tauluseinä

Ei varmaan tarvitse sanoa, että tauluseinä on samassa jamassa kuin viimeksikin. Kunhan jouluksi saadaan loputkin seinälle, se riittää vallan hyvin. Ei tunnu keskeneräinen projekti nyt stressaamisen arvoiselta.

Homevialaura, valkoinen keittiö, Anno Paperitähti, Kodin1, Kartell Gé

Samalla vastaan Muotoseikalta tulleeseen kysymykseen, mikä on lempinäkymä kodissamme. Kiitos Vilja haasteesta! Lempinäkymä on juuri tämä, näkymä olohuoneen sohvalta avokeittiöön päin. Kuherruskuukausi uuden keittiön kanssa ei ole vieläkään ohi: köyhänä mutta onnellisena ihailen remontissa päivitynyttä tilaa ja totean kerta toisensa jälkeen, kyllä kannatti.

Comments

  1. Ihana näkymä ja kaunis toivon tähti.
    Kuule, olen saanut miltei pakkomielteen teidän makuuhuoneen tauluista. Oliko niin, että kuvat olit löytänyt jostain lehdestä? Vai muistanko väärin? En halua valokuvia perheestämme sängyn päätyyn, mutta en löydä myöskään mistään mitään kivoja kuvia. Olisiko sinulla ideaa? 6, 8 tai jopa 10 ehkä A4 kokoista kuvaa, jotka mielellään saisivat vähän sopia yhteen.

    • Kiitos! Hauskaa, jos makuuhuoneen taulut miellyttävät niin kovasti. :) Muistat ihan oikein, nappasin kuvat muutama vuosi sitten Espritin kuvastosta. Haluaisitko, että kaikki kuvat olisivat ihan samaa sarjaa? Silloin melkein tulee mieleen, että pyytäisit jotain taittotaitoista kaveria tai tuttua tekemään sarjan samantyyppisiä pikkujulisteita vaihtelevin tekstein, kuten meidän galleriassa on. Toinen idea on yhdistää sekalaisia mustavalkoisia kuvia kollaasiksi, jos ei omasta perhealbumista, niin vaikka lehdistä ja katalogeista leikaten. Kokoelmassa säilyy yhtenäisyys, kunhan kaikki kuvat ovat mustavalkoisia. Tai jos löydät jostain kivan useamman postikortin sarjan! Ei ole helppo nakki, myönnän. Palaan asiaan, jos keksin parempia ideoita avuksesi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue