Skultuna Flower Pot – kultaisen joulun avaus

Homevialaura_9327

Ihmiselle, joka ei vaihda tonttukappaverhoja, käy jouluun siirtyminen loppuvuodesta hyvin luonnollisesti, pikkuhiljaa ja vaiheittain. Ilman sen kummempaa numeroa ilmestyy kynttilä sinne, lyhty tänne. Lisäksi joulun suosikkielementtejä ovat tänäkin vuonna taljat, viltit, valosarjat, havut, valkoiset amaryllikset ja muutamat harkitut koristeet, kuten ikkunan valkoinen paperitähti.

Homevialaura_9233 2

Joulun väritys on meillä pitkälti sama kuin muutenkin, mutta valkoista, mustaa, harmaata ja hiekkaa täydentävät metallit, hopea ja kulta. Aikaisempina vuosina kulta on jäänyt vain suunnittelun asteelle, mutta tänä vuonna sitä oikeasti tulee meille muutaman kauan haaveillun yksityiskohdan muodossa.

Homevialaura_9354

Kun kultaisten esineiden muoto on simppeli ja määrä maltillinen, ei tule pelkoa liiasta krumeluurista. Tänä jouluna aion ehdottomasti myös yhdistää kultaa ja hopeaa sekaisin, toki hillitysti lipsumatta mauttomuuden puolelle. Minkäänlainen glitter ja bling bling ei enää tähän kahden metallin yhtälöön kuulu.

Homevialaura_9362

Tiedän jo nyt, että yksi tämän joulun suosikeista, ja toki ajaton klassikko muutenkin, on Zarrosta blogin kautta saatu Skultunan Flower Pot -messinkiruukku – kiitos aikaisille joulupukeille! En meinannut raaskia avata upeaa kokomustaa pakettia, mutta pakkohan suosikki on saada käyttöön. Heti, kun leikkoamaryllis kupsahtaa, hommaan Skultunaan valkoisen ruukkuamarylliksen – lisää kuvia kultaisesta joulusta siis tulossa.

Comments

  1. Niin kaunis tuo ruukku ja tyylikäs pakkauskin! Se on roikkunut ties kuinka kaun omallakin toivelistalla, niin kuin moni muukin Skultunan ihanuus. Sopii teidän kotiin tosi kauniisti, ripaus kultaa tuo mukavaa lämpöä sisustukseen! Mukavaa joulunodotusta! :)

    • Eikö vain! En ymmärrä, miten alan vasta nyt löytää Skultunan klassikkotuotteet ja miksi kulta löysi meille vasta pidemmän harkinta-ajan jälkeen, vaikka asusteissa olen käyttänyt kultaa jo pidempään. Lämpenen näemmä hitaasti, mutta sen jälkeen olen aina entistä varmempi tunteistani. ;) Kiva, jos näet metallin meille sopivana, sillä mielessäni on vielä pari muutakin kultaista yksityiskohtaa. Samoin kiitos, ihanaa joulun aikaa! Ja vielä tuhannet onnittelut Indiedays-pronssista! Todella viristävää nähdä, etteivät pystit mene aina samoille kuuluisimmille suosikeille, vaan että lahjakkuutta osataan nähdä muuallakin. Palkinto ei olisi voinut mennä oikeampaan osoitteeseen. :)

    • Moi Nina! Koko on XS. Kuulostaa todella pieneltä, mutta kyseessä ei ole mikään nukkekodin ruukku, vaan esimerkiksi orkidealle koko on juuri oikea ja riittävän iso. Myös Alexa, joka touhuaa Zarron takana, suosittelee blogissaan XS-kokoa kaikista käytännöllisimpänä. :) http://alexadagmar.com/mummokukka/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue