Joulutervehdys

Homevialaura, joulu, Helsinki, Esplanad

Kiitos kaikille Kodin1-lahjakortin arvontaan osallistuneille! Teitä oli tosi ilahduttava määrä ja olisin mieluusti toteuttanut jouluhengessä ihan jokaisen sisustustoiveen. Tällä kertaa arpaonni suosi astioita ja mattoa toivonutta Jenna-Mariaa. Laitoin voittajalle henkilökohtaisesti mailia. Paljon onnea!

Homevialaura, valkoinen keittiö, sisustus, joulu, joulukukat

Täällä on siirrytty tänään paitsi joulu- myös äitiyslomalle. Uutta arkea ihmettelen sitten, kun olen ensin relannut pyhät parhaassa miesseurassa Sisustuskoiran, miehen, Frank Sinatran ja Don Draperin kanssa. Suomalaista paatoksellisuutta en jaksa enää yhtään – tervetuloa anglosaksinen joulufiilis ja huominen auringonpaiste. Oikein onnellista ja iloista joulua teille, lähettää lukijoistaan kiitollinen sisustusbloggaaja joulupuskansa kanssa!

Comments

  1. Toivottavasti joulu sujui mukavasti ja oikein hyvää äitiyslomaa sinne <3 Postauksesi joulun konseptoinnista oli aivan huippu – vaadin sen uusintana ensi jouluna hyvissä ajoin! Btw. oletko ollut tyytyväinen siivoojaan josta kirjoitit hetki sitten? Pesin lauantaina Albertin ja sen jälkeen kului useampi tunti kylpyhuonetta siivoillessa. Sen jälkeen lupasin itselleni, että se oli viimeinen kerta. Nyt täytyy saada tähänkin asiaan jotain järkeä ;)

    • Kiitos, Jessica! Oli ihanan rentouttava joulu, toivottavasti sielläkin. Muistuta, että palaan ajoissa ensi vuonna joulun konseptoimiseen. Avain on joka tapauksessa se, että kirjaat jo nyt ylös, mikä tänä jouluna toimi ja mikä ei. Itse esimerkiksi kirjoitan muistiin joulun kauppalistan, nyt kun hyväksi havaitut raaka-ainemäärät ja reseptit ovat tuoreessa muistissa. Mikään ei tietenkään silti estä muuttamasta suunnitelmia, mutta eipähän tarvitse joka vuosi muistella ja pähkiä samoja asioita. :)

      Siivooja Moppi.com-palvelusta on käynyt meillä toistaiseksi vain kerran yhteistyön tiimoilta. Vielä olen jaksanut siivota hyvin, mutta aion hyödyntää palvelua mahdollisuuksien mukaan ja tarvittaessa, jos vauva-arki haasteineen vaatii. (Meillä kävisi siivooja ehdottomasti joka viikko, jos siihen olisi budjettia muusta tinkimättä, mutta toistaiseksi yritän ahkeroida pääasiassa itse). Moppi palveluna oli tosi näppärä ja ainakin omaan siivoojaamme olin aidosti ihan todella tyytyväinen. En olisi voinut toivoa huolellisempaa jälkeä. Toivottavasti sama pätee Mopin muihinkin siivoojiin, kannattaa ainakin kokeilla! Voi Albert. :D Meilläkin Onni käy salongissa ja trimmauksen yhteydessä hoituu pesu (vaikka on hänet varmasti helpompi pestä kotikylppärissäkin kuin Albert). Se on palvelu, johon olen halunnut panostaa omienkin hoitolakokemusten kustannuksella. Helpottaa sen verran elämää. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue