Suomalaista suunnittelua itsenäisyyspäivänä

Homevialaura, Be&Liv, One vase, kulta, Ilkka Suppanen, joulukukka

Olen pitkään ollut vailla yhden kukan maljakkoa, jotta perjantaipuskan ei aina tarvitsisi olla kimppu, vaan fiiliksen saisi luotua jo yhdellä leikkokukalla. Mikään markkinoilla ei kuitenkaan ole säväyttänyt riittävästi. Lasinen pieni pallovaasi on toki kaunis, mutta kaipasin jotain erityisempää.

Homevialaura, Be&Liv, One vase, kulta, Ilkka Suppanen, joulukukka

Kun Be & Liviltä kysyttiin, haluaisinko jonkun heidän tuotteensa, ei vastausta tarvinnut kauaa miettiä. Olin saman tien myyty, kun näin Ilkka Suppasen suunnitteleman One-vaasin – maljakkohan on kuin koru. Vaasia löytyy myös hopean- ja kuparinvärisenä, mutta tämän joulun ihastuksen tuntien päädyin tietysti messinkiseen. Kiitos Be & Liville kauniista lähetyksestä!

Homevialaura, Be&Liv, One vase, kulta, Ilkka Suppanen, joulukukka

Yhden kukan vaasissa on parikin hyvää puolta: kukkakaupasta selviää välillä pienelläkin laskulla ja toiseksi, yksinkertainen on usein kauneinta. Siinä, missä kaupoissa kaupataan monin kympin joulukukkaviritelmiä glittereillä ja poroilla, sain tehtyä oman tyyliseni asetelman kolmen euron neilikalla ja havunoksalla.

Homevialaura, Be&Liv, One vase, kulta, Ilkka Suppanen, joulukukka

Tiedän, että toistan itseäni ja varoitan, hehkutus ei jää edes tähän, mutta tänä jouluna inspiroidun nimenomaan kullasta ikisuosikkien, valkoisten kukkien ja vihreiden havujen, parina. Valkoinen amaryllis on meillä the joulukukka, mutta pieneen vaasiin sopi jotain sirompaa. Yllättävän hyvin näinkin kesäinen kukka taipuu jouluiseksi oikeassa seurassa. Tuntuupa hyvältä vastaanottaa itsenäisyyspäivä suomalaisen suunnittelun tiimoilta – tunnelmallista iltaa kotikatsomoihin!

Comments

  1. Taisin nähdä tämän juuri eilen Finnish Design Shopin sivuilla ja se näytti mielenkiintoiselta tuotteelta. Sitten tulin blogiisi ja täällä olikin vielä lisää kuvia tuosta ihanasta maljakosta. Näyttää tosi kivalta :)

    • Kiva, jos bongasit! Huomasin saman, että tuote on ilmestynyt Finnish Design Shopin valikoimaan ja ilahduin siitä. Maljakko on vielä siitä kätevä, että se on pakattu littanaksi ja kootaan itse. Kätevä siis myös lähettää lahjana. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue