Tekemistä pakkaspäiviksi

Homevialaura, Peroba Cafe, Leppävaara, Espoo

Päätin, että äitiysloman alussa, kun aikaa voi vielä kutsua lomaksi, hoidan tärkeimmät asiat mutta myös teen arkisin kivoja pieniä asioita, joita en työaikana pystynyt. Yksi teema on ollut kuinkas muutenkaan kuin syöminen ja uusien lounaiden kokeileminen. Espoo yllätti helsinkiläisen tarjoamalla idyllisimmän miljöön: Cafe Peroba Leppävaarassa vanhassa kartanossa hiveli tuolinrakastajan silmää. Huhu kertoo, että paikka tarjoaa viikonloppuisin brunssia.

Homevialaura, HALI Harmony Living, Kauniainen

Kauniaisissa poikkesin HALI Harmony Living -puotiin, joka oli viehättävä yhdistelmä tyyliä ja sisustusta huikeaa sovitustilaa myöden. Espoosta mainittakoon myös aina yhtä ihana Cobello sekä vielä to visit -listalla olevat putiikit Cafe Latte Spirit ja Mrs. Jones.

Homevialaura, Balmuir, Helsinki-huivi, Chatel-pipo

Jottei touhu menisi vain syömiseksi ja sisustamiseksi, myös kulttuuri kuuluu suunnitelmaan. Henri Cartier-Bressonin mustavalkoiset valokuvat on nähtävä Ateneumissa. Lux Helsinki -valofestivaalia ihailimme jo drive in -tyyliin autosta käsin, sillä kovimpia pakkasia pakenee kaikista mieluiten sisätiloihin. Onneksi Balmuirin Chatel-pipo ja isoimman koon Helsinki-huivi pitävät lämpimänä. Molemmissa on täydellinen vaalea meleeratunharmaa sävy, jota haluaisin muodossa tai toisessa tekstiileinä kotiinkin. Yllätin itsenikin, kuinka iloinen olen, kun talvi lopulta tuli. Lumi ja pakkanen hyvä, nollakelit ja loska paha.

Balmuir-tuotteet saatu blogin kautta.

Comments

  1. Peroba on ihana! viime kerrasta on kyllä tainnut jo vierähtää vuosi.. ja samat on suunnitelmat äitiyslomalle. Odotan jo innolla kaikkea kivaa mitä ehtii päiväsaikaan tekemään kun ei tarvitse olla päivisin töissä :)

    • Niin on! Putiikki keskustassa on ihana ja kahvila Espoossa on ihana. Täytyy vielä joku kerta kokeilla lounaan ohella viikonloppubrunssi. Näin reilun parin viikon kokemuksella voin sanoa, että äitiyslomalla on oikein mukavaa. Vaikka olen haalinut yhtä sun toista kotihommaa, pystyy tässä välillä pötköttelemäänkin ja tekemään kaikkea kivaa. Enkä ole yhtään niin tuskissani, että toivoisin synnytystä etuajassa. Melkein päinvastoin. :) Toivottavasti siellä on mennyt odotus hyvin!

  2. Oooh, tuo Café Peroba näytti todella suloiselta! Mrs Jones on pitkään ollut todo-listalla, ehkä saisin Sannan mukaani sinne :) Ja kiitos muuten hauskasta postauksesta sisustushepulista :D Ihana kuulla, että energiapiikki on sit odotettavissa- sitä tarvitsisi nytkin! Bebe kirja on täälläkin ollut yöpöydällä, se olisi kieltämättä monelle suomalaiselle rentoa luettavaa ;) Vuosikatsaus oli kiva, ajattelin itsekin käyttää Nooran pohjaa, mutta päätin tehdä vapaamuotoisemman katsauksen :)

    • Keskustan ulkopuolella on tosiaan kaikkea kivaa, kun vaan muistaisi käydä tutustumassa. Mrs. Jonesilla oli joulun alla pop up -putiikki myös Helsingissä. Harmittaa, että jäi käymättä, mutta ehkä tässä vielä joku kerta pääsee Espooseen asti. ;) Tässä vaiheessa raskautta nukun ainakin itse yöni tosi huonosti, mutta jotenkin energiaa silti riittää enemmän kuin olisin uskaltanut toivoa (ainakin vähintään päikkäreiden jälkeen). Kai sitä vain niin kovasti toivoo, että sairaalasta voisi palata seesteiseen ja kauniiseen kotiin. Ainakin itselläni se auttaa aina lomaltapaluuväsymykseenkin. Luinkin vuosikatsauksesi, kiva kun teit! Tuollaiset postaukset ovat tosi kiinnostavia. Upea 2015 oli siellä. :) Toivottavasti nähdään taas pian!

  3. Olen monta kertaa miettinyt meneväni Café Perobaan, vaikuttaa kivalta! Viikonloppubrunssi olisi hyvä idea. Asuin ennen ihan Mrs. Jones:n naapurissa ja kävin usein. Ihana kauppa ja loistopalvelu. Ostin uuteen kotiin sieltä vaikka mitä. Pitäisikin mennä käymään taas, koska viime käynti oli huhtikuussa. Aivan ihana tuo pipo, sopii sinulle loistavasti!

    • Ehdottomasti kannattaa tehdä reissu Cafe Perobaan! Oih, elämä Mrs. Jonesin naapurissa oli varmasti enemmän kuin houkutuksia täynnä. Kiitos! Chatel-piposta tuli heti lemppari. En oikeastaan muuta käytäkään kuin sitä ja tupsullista mustaa. Onneksi vihdoin tuli talvi. Varsinkin nyt, kun on maltilliset pakkasasteet ja kaunis lumisade, olen ihan fiiliksissä vuodenajasta. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue