Valmis tauluseinä: olohuone

Homevialaura, tauluseinä, seinillä sisustaminen, julisteet

En voi uskoa, että pystyn sanomaan tämän: olohuoneen tauluseinä on valmis. Tai ironisesti se ei ole aivan viimeistelty vieläkään, mutta nyt puhun valmiista vaikka väkisin. Käynnistin projektin syyskuussa. Miten sen kanssa on voinut kestää tähän päivään asti?

Homevialaura, tauluseinä, seinillä sisustaminen, julisteet

Aloitin sommittelun Pinterestistä bongatulla idealla. Mallasin seinälle voimapaperista leikattuja taulujen kokoisia paloja maalarinteipillä. Yhdessä iltapäivässä tiesin, miten sijoittaisin meillä jo olevat taulut. Vaikeaksi osoittautui päättää ja löytää loput taulut väleihin. Suunnitelmia sotki myös välissä tehty päätös ilmanlämpöpumpun poistamisesta ja verhojen asentamisesta. Suunnitteluvaiheen ja huoneen ilmanlämpöpumpun kanssa (ei ole tullut ikävä!) näette täältä.

Homevialaura, tauluseinä, seinillä sisustaminen, julisteet

Olen teistä monen kanssa samaa mieltä siitä, millainen tauluseinä parhaimmillaan on – boheemi, uniikki ja jollain rikottu. Kenties mukana olisi antiikkia ja taidetta, kehyksissä eri materiaaleja ja väreissä variaatiota. Tähän pyrin aluksi itsekin, kunnes pysähdyin kuuntelemaan omaan fiilistäni. Tajusin, että se, mitä meidän kotiimme kaipasin, olikin itse asiassa yhtenäisen värimaailman luoma harmonia. Tästä syystä kaikki taulut ovat lopputuloksessa tarkoituksella mustavalkoisia. Rentoa fiilistä tuo erimuotoisten ja -kokoisten kehysten kirjo. Kantavana teemana on mustavalkoisuuden lisäksi lempikaupunkimme New Yorkista Pariisiin.

Homevialaura, tauluseinä, seinillä sisustaminen, julisteet

Persoonallisuutta tauluseinässä voisi olla enemmänkin, myönnän, mutta sen ajattelen tulevan ajan kanssa. Jos olisin nyt jäänyt odottelemaan sitä oikeaa taideteosta ja antiikkikehyksiä, ei valmista olisi tullut edes näiden kuukausien aikana. Tauluseinä saakin elää, ja yksi idea henkilökohtaisuudesta tällä hitaalla ripustajalla sentään on. Tyhjän kehyksen vasemmassa alakulmassa ajattelin säästää perhevalokuvalle tulevasta Sisustusbebestä.

Ensi kerralla toinen valmis tauluseinä, lastenhuoneen galleria.

Comments

  • Thank you! I’m happy the gallery wall project is finally over and that it turned out pretty nice. And you can always change some pictures if you feel like it. Would be great to find some antique pictures there for example. :)

  • Kiitos, Ruut! Sepä se. Moni oli niin kauhuissaan, kun lähdimme poraamaan reikiä seinään, mutta on sitä nyt ihmeellisempiä ja pysyvämpiäkin remonttiratkaisuja nähty. Kuvia kehyksiin voi tosiaan vaihtaa hetkessä, vaikka taulujen paikat pitäisi pidempään samoina. :)

  • Tietysti saat kysyä! Paris- ja New York -julisteet on kehystetty kehystämössä, mutta itse asiassa kaikki muut kehykset on Ikeasta. :)

 1. Vau, ihana idea ja toteutus! Tiedustelisin,mistä olet löytänyt tuon the little black jacket -julisteen?:) olen jonkun aikaa jo etsinyt, mutta netistä löytyy vain mustalla pohjalla…

  • Moikka! Ostin julisteen sisustusbloggaajien kirppikselta. Luulen ja muistelen, että myyjä oli tuonut sen ulkomailta. Voi olla, että juliste ei löydä paikkaa uudesta kodistamme. Siinä tapauksessa voisin myydä sen sinulle, jos olet kiinnostunut? :)

   • Oikeastikko, ihanaa! Harmi ettei löydä paikkaa enää teillä, mutta täällä olisi sille hyvä uusi koti. Olen siis kiinnostunut! Millaista hintaa ajattelit?:)

    • En vielä voi sataprosenttisen varmaksi luvata, mutta luulen, että taulu ei saa paikkaansa uudesta kodista. Joudun kuitenkin odottamaan vielä muuttoon varmistuakseni tästä, ja tämän nykyisen kodin aikana en viitsi luopua taulusta, kun tauluseinäämme jäisi niin hölmö aukko. Mutta sopiiko, että laitan mailiosoitteesi ylös ja palaan asiaan myöhemmin, jos taulu kaipaa uutta kotia? Muutto on meillä todennäköisesti parin kuukauden päästä. Ja hinta on varmasti kohtuullinen, palaan sitten siihenkin. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue