Nothing compares to you

Homevialaura_b

Halusin vain pikaisesti tulla ilmoittamaan itsestäni: olemme onnellisesti kotona. Kiitos kaikesta viime aikoina! Hauskasta keskustelusta ja aivan ihanista Instagram-onnitteluista. Sanomattakin selvää, että bebe on vienyt täysin sydämemme. Palaan jälleen linjoille ihan pienen tauon jälkeen.

Comments

  • Kiitos kaunis! <3 Ollaan kyllä nautittu kovasti näistä alkuajoista. Ihanaa olla chillisti kotona ja tutustua rauhassa pikkutyyppiin. :)

  • Kiitos tuhannesti, Vilja! Alku on kyllä ollut taianomaista. Sitä vain yrittää ymmärtää, että siinä hän nyt on. :) Kaiken odottamisen arvoinen tyyppi – ihan kohta sama sielläkin. <3

 1. Kahden lapsenlapsen Mummi ja Vaari täältä Liedosta onnittelevat. Mainitsin useasti miehelleni, että taitaa Laura olla synnärillä, kun blogi on niin hiljainen ;) . Oikein rauhallista ja onnellista “lapsivuodeaikaa” sinulle.

  • Kauniit kiitokset Liedon Mummille ja Vaarille! Ajattelinkin että joku saattaa huomata ja halusin mahdollisimman pian tulla huikkaamaan jotain. Ihana, kun elit hengessä mukana. :) Kiitos oikein paljon! Täällä elellään lapsivuodenaikaa onnellisesti päivä kerrallaan.

 2. ‘Ja tytöt on niin pieniä,
  On niillä päässä lettejä.
  Ne leikkii kotileikkejä ja käyttää äidin meikkejä
  Ja kertoo salaisuuksia.
  On tytöt kauniita ja hirmu viisaita!’

  -Hector-

  Lämpimät onnittelut koko perheelle!

 3. Sylin täydeltä onnea pienestä kaunottaresta! Vastasyntyneessä on uskomatonta taikaa; “miten tiedät musta kaiken, vaikka katsot mua ensi kertaa”. Oma kolmikuinen vauva vaikuttaa niin isolta tähän pieneen linnunpoikaseen verrattuna :) Olette onnekkaita, lapset rikastuttavat elämää ainutlaatuisella tavalla. Virtuaalirutistus koko kolmikolle! :´)

  • Lämmin kiitos, Essi! Taikaa vastasyntyneessä nimenomaan on. Ei ensitapaamisen hetkeä pysty edes pukemaan sanoiksi. Kaikki vain tuntui heti oikealta. Olemme todella onnekkaita ja ihan äärimmäisen kiitollisia. <3 Ja niinpä – ei ainakaan ja vastasyntyneestä on jo kasvanut jämäkkä muutamakuukautinen. :)

 4. Hirmuisesti onnea uudesta suloisesta tulokkaasta ja ihania ensihetkiä <3

  Toivottaa: äitiyslomalla koko mahtavan blogisi alusta loppuun lukenut ja omaa nyyttiään vielä muutaman päivän odottava lukija

  • Kiitos paljon, Tiina! Ensihetkien onnea on vaikea edes pukea sanoiksi. Oih, ihanaa! Sielläkin siis on jo todennäköisesti pieni tyyppi vierellä. Valtavasti onnea myös sinulle! <3

 5. Onnittelut suloisen tyttövauvan vanhemmille! Ihmettelen aina, kun joku sanoo, ettei lapsen saaminen niin kauheasti muuta elämää – se muuttaa ihan kaiken! Mikään asia ei enää koskaan mene sen yli. Nauttikaa!

  • Lämmin kiitos, Johanna! Ihan totta, totta kai lapsen saaminen muuttaa kaiken tärkeysjärjestyksestä arjen järjestelyihin. Toisaalta taas, kun kotiuduimme sairaalasta, oli kaikki yhtäkkiä niin kuin ennenkin. Kuuntelimme joka lauantaista radio-ohjelmaa ja tilailimme vakiosusheja. Silloin ajattelin, että kaikki on niin kuin ennenkin, mutta vielä onnellisemmin – niin luontevalta lisältä meidän elämään lapsi heti tuntui. :)

  • Voi kiitos, Netta! Alku on totisesti ollut jotenkin huumaavaa, aikaa, jota ei halua koskaan unohtaa. Kiitos muistutuksesta, täytyy kuvien lisäksi ehdottomasti tallentaa tuhinat myös videolle. :) Ensimmäiset pari viikkoa ovat sujuneet hienosti. Vaikka jonkunlaiset haasteet pienen kanssa on vain ajan kysymys, ollaan onneksi päästy alkuun onnistumisen kokemuksilla. Toivotaan myötätuulia – tänne ja sinne! <3

 6. Voi mikä suloisuus Little L on! <3 Hurjasti onnea koko perheelle!

  (täällä kasvatellaan vatsaa arviolta vielä muutama viikko, joten perästä tullaan :-) )

  • Little L ja perhe kiittävät kauniista sanoista! <3 Ihana kuulla! Oikein paljon onnea perheenlisäyksestä jo tässä vaiheessa. On ne kaiken odottamisen arvoisia. :)

  • Kiitos paljon, Piia! Toivottavasti se lohduttaa, että on ne kaiken odottamisen arvoisia. :) Onnellista odotuksen jatkoa sinne. <3

 7. Paljon onnea koko perheelle! Ja onnittelut hienosta blogista, johon olen tutustunut viime viikkojen aikana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue