Kevät ja minä

Homevialaura, Hay Loop Stand -vaaterekki

Viime päivinä olen… Havahtunut auringon paljastamaan pölyyn. Unelmoinut ikkunoiden pesijästä ja kolmannesta kädestä. Myynyt olohuoneen vanhan maton ja etsinyt uutta. Seuraillut ystäväni ja yhden suosikkibloggaajani Char and the cityn #hemmahos-postauksia meiltä. Haaveillut valkoisista tennareista ja trenssistä. Halunnut varastaa koiran aurinkopaikan. Innostunut tänään Suomessa avanneesta Zara-verkkokaupasta.

Homevialaura, Ikea-keittiöjakkara, kahvipöytäkirjat

…Kokenut univelkaisena kauhun hetkiä loppuneen kahvimaidon kanssa. Helpottanut arkea kauppakassitilauksilla. Maistellut Ben&Jerry’sin Wich-keksijäätelöuutuuksia Jutan superdieettejä katsellessa. Järkyttynyt koiran sisään tuomasta katupölystä. Järjestänyt ristiäisiä ja odottanut juhlan jälkeisiä pääsiäisvapaita. Ollut huomaamattani jo pitkään vaatteiden ostolakossa. Iloinnut uusista asennemedialaisista.

Homevialaura, Gauhar White Onyx Bangle, By Malene Birger iPhone cover, Michael Kors -rannekello

…Lajitellut kirppiskamoja ja saanut taas uusia tavarankarsimisvimmoja. Ottanut tavaksi rauhoittua iltateelle. Sulattanut sydämeni pienen ihmisen hymyistä. Ilahtunut Gauharin White Onyx Bangle -rannekorusta. Hengannut liikaa puhelimella yön pikkutunteina. Ahdistunut koko ajan pidemmäksi venyvästä helsinkiläisiä uutuusravintoloita, joissa haluaisin syödä -listasta. Selaillut Mondoja kesälomamatkan toivossa.

Gauhar-rannekoru saatu blogin kautta.

Comments

    • Oih, mikään näky tässä maailmassa ei taida vetää vertoja oman lapsen hymylle! Jep, Pinteresteistä ja Instagrameista on kyllä iso ilo vauvan kanssa valvoessa. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue