Baby pink -väriläiskä

Homevialaura, lastenhuone, Chhatwal & Jonsson, Ikat Kerela Baby Pink

En varoittelusta huolimatta ole beben syntymän jälkeen hurahtanut hempeilemään sen enempää kuin aikaisemminkaan. Tyttömäinen tyyli syntyy meillä maltillisesta määrästä klassisen suloisia yksityiskohtia, kermakakuksi tai hahmoja viliseväksi seikkailupuistoksi en ole osannut vauvanhuonetta sisustaa vieläkään.

Homevialaura, lastenhuone, Chhatwal & Jonsson, Ikat Kerela Baby Pink

Pääväreinä jatkavat valkoinen ja neutraalit niin sisustuksessa kuin vaatekaapissa. Kuitenkin jo raskausaikana otin beben pukeutumiseen yhden värin mainittujen rinnalle, hennon vaaleanpunaisen. Se sopii mielestäni enemmän kuin ihanasti harmaaseen ja beigeen.

Homevialaura, lastenhuone, Chhatwal & Jonsson, Ikat Kerela Baby Pink

Ihanan huomaavainen Alexa lähetti bebelle lahjaksi Zarrosta Chhatwal & Jonssonin Ikat Kerela Baby Pink -tyynynpäällisen. Oikea ajatuksenlukija (kiitos vielä todella mieluisasta paketista!), sillä juuri tämäntyyppisen väriläiskän (tai ”väriläiskän”, myönnän, kaikki on suhteellista) verran kaipasin vaaleanpunaista myös beben huoneen sisustukseen.

Homevialaura, lastenhuone, Chhatwal & Jonsson, Ikat Kerela Baby Pink

Uskoisin, että näin kauniista tyynynpäällisestä ilahtuisi moni tyttövauvan äiti vaikka ristiäislahjana – ja tietysti vaaleanpunainen kevätpastellina sopii yhtä lailla aikuisillekin. Chhatwal & Jonssonin tyynynpäälliset ovat tällä hetkellä muutenkin suosikkejani. Sama Ikat-tyyny löytyy meiltä mustavalkoisena, tällä hetkellä makuuhuoneesta, joten senkin puolesta pala kirjailtua pellavaa luo luonnollista jatkumoa huoneesta toiseen.

Comments

  1. Tosi nätti! Olisi kiva kuulla myös vauvakuulumisa. Miten teillä menee Beben kanssa (minäkin häntä kutsun näin tuttavallisesti Bebeksi, heh) ja mitä taitoja hän on oppinut. Meillä kotona 5-kuinen poikavauva ja siksi vauvajutut ovat erityisen kiinnostavia :)

    • Voi kiitos! Ilahduttavaa kuulla, että vauvajutut kiinnostavat teitä. En välttämättä osaa perheblogimaisesti raportoida postauksena eri viikkojen kehitysvaiheita, mutta jonkinlaisia kuulumisia kerron toki mielelläni. :) Tällä hetkellä 12-viikkoinen hymyilee ja “juttelee” kovasti jokeltelemalla. Päätään hän on kannatellut jämäkästi jo pitkään ja muutenkin mimmi on kovin jäntevä tyyppi. Yöt sujuvat aika mukavasti, bebe nukkuu usein ensimmäisessä pätkässä jopa kuutisen tuntia putkeen. Päiväunet sen sijaan on hänelle aika vieras käsite – huoh! :D Elättelen tosin toiveita, että kyseessä oli tai on vain vaihe, sillä nyt alkaa jo niiden suhteen näyttää vähän paremmalta. Paljon terkkuja täältä viisikuukautiselle miniherralle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue