Haalari 2.0

Homevialaura, trenssi, raitapaita, Longchamp, bucketbag

Jos vapun ainoa harmi on, ettei jalkaan tajunnut laittaa ballerinoja, on karnevaali sujunut juuri oikeissa tunnelmissa. Kepeä mieli leijailee jossain foliopallojen korkeudella ja munkkien päälle jaksaa vielä irtojätskinkin.

Myöhäisillan vapputrivia: mielestäni parhaat munkit tekee Fazer. Ensipuraisun näihin pieniin, pyöreisiin ja ilmaviin palleroihin saimme muutama vuosi sitten, kun ostimme niitä kaupan paistopisteestä (ja laitoimme tyhmänä sohvapöydälle, voitte arvata montako oli jäljellä, kun käänsin Sisustuskoiralle selkäni), ja nyt munkkeja oli tarjolla Fazun vappubrunssilla (onneksi, koska jännitin asiaa koko edeltävän viikon).

Homevialaura, trenssi, raitapaita, Longchamp, bucketbag

Omien seuralaistemme lisäksi vappupäivänä oli kaksi erityisen kivaa kohtaamista. Ensin sympaattinen lukija – raitamekossa – vetäisi brunssilla hihasta. Miten kiva olikaan, että moikkasit! Toiseksi Etelärannassa vastaan käveli nainen, jonka ihana asu – trenssi ja raitahuivi – pisti heti silmään. Lähempänä aurinkolasien takaa paljastui kukas muukaan kuin Noora H. Ylioppilaslakki ei siis todistetusti ole vapun ainoa uniformu, haalari 2.0 taitaa olla trenssi ja raidat.

Homevialaura, olohuone, Ellos Tanger, matto, läpinäkyvä sateenvarjo

Tietysti sitä oli tänään liikkeellä erityisin mielin siksikin, että bebe vietti ensimmäistä työväen juhlaansa. Pienen vappuheilan hymyt auttoivat unohtamaan alkuviikon rännän ja kaistan loppumisesta johtuneet tekniset ongelmat. Kiitos siis kärsivällisyydestä, kun blogi oli tällä viikolla pari kertaa alhaalla!

Comments

  1. Mikä tuo trenssi on, näyttää aikaslailla täydelliseltä? Ihastuin myös läpinäkyvään sateenvarjoon, upea! Mukavaa vappua sinulle ja kiitos inspiroivasta blogista. ?

    • Moikka! Trenssi on Zarasta, löytö joulun aleista. Luulen siis, että tämä kyseinen malli on viimesyksyistä mallistoa, mutta on Zaralla varmasti vastaavia aina valikoimassa. Tosi paljon olen takista tykännyt, juuri oikea sävy, pituus, muoto ja laatukin tuntuu hyvältä. Läpinäkyvä sateenvarjo taas on löytö Kaisaniemen Kodin Ykkösestä. Se on ihan lemppari, joskaan isoa sontsaa ei aina tule kannettua mukana. :) Kiitos kivoista sanoistasi ja aurinkoista helatorstaita!

  2. Vitsit miten tyylikäs vappuhaalari! Tuohon minäkin voisin taipua, serpentiinit kaulassa ja yo-lakki päässäkin on jotenkin liian värikästä mulle :D
    Kivaa viikkoa :)

    • Hehee, jep! On sitä tullut vähän toisenlaisessakin haalarissa vappuja viiletettyä, mutta tämä sopii paremmin kolmekymppiselle rouvashenkilölle. :D Ylppärilakki on ihan kiva perinne, mutta jotenkin aina huomaan lähteväni liikenteeseen ilman. Onneksi serpentiinejä taitaa nykyään saada ainakin hopeisena. ;) Samoin, aurinkoista helatorstaita, ja kiva se sun IKEA-kattaus. Etä-ääni täältä Manseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue