Puheenvuoro kauniin arjen puolesta ja Dermosil Living -arvonta

Yhteistyössä Dermoshop

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka

Päivitin muutama viikko sitten blogin esittelytekstiä. Mietin, mikä määrittelisi suhtautumistani kotiin, sisustamiseen ja asumiseen, ja päädyin kuvailemaan itseäni tavarakaaoksen kesyttäjäksi ja kauniin arjen puolestapuhujaksi. Mitä kaunis arki sitten minulle tarkoittaa? Se tarkoittaa kodin kunnioittamista ja kotona vietetyn ajan arvostamista. Se tarkoittaa kapinointia sitä tottumusta vastaan, että tylsien ja käytännöllisten asioiden pitäisi olla rumia. Miksi tiskirätti ei samalla vaivalla voisi olla kaunis kun se on rumakin?

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka, tiskirätti

Vielä jokin aika sitten häpeilin estetiikan kaipuutani, joka ei ulottunut pelkästään huonekaluihin vaan aina arkisiin esineisiin asti, niihinkin, joiden paikka on kaapin sisällä. Katsoin sekalaista läjää parhaat päivänsä nähneitä tupperwareja, niiden eripariosia, naarmuja ja joukosta eksyneitä keltaisia kansia. Tunsin ahdistusta, ja tyhjää täynnä oleva keittiönlaatikko imi minusta energiaa kuin musta aukko. Mutta ei kai kukaan niin pikkumainen voisi olla, että haluaa harmoniaa – siisteyttä ja yhtenäistä värimaailmaa – pakasterasioiltakin?

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka, huonetuoksu

Tarvittiin yksi Marie Kondo vapauttamaan tavaraan kohdistuva ajattelutapa. En muuten noudata japanilaisgurun (itse asiassa hyvin pikkutarkkaa ja kirjassa vähän pitkästyttäväksikin käyvää) metodia, vaan siivoan ja järjestelen omalla tavallani, mutta tärkeimmän kysymyksen poimin hänen teoksestaan: tuottaako esine iloa vai eikö se tuota? Ja siitä asti olen ajatellut, että myös pakasterasiat ja tiskirätit saavat olla iloa tuottavia.

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka, narusaippua

Se, että meillä on vähän tavaraa, ja että se vähä on tarpeellista, harkittua ja kaunista, on parantanut elämänlaatuani merkittävästi. Toimiva ympäristö on vapauttanut tavarakaaokselta aikaa mielekkäisiin asioihin ja mieleni on vähemmän kuormittunut. Myös motivaatio ylläpitoon on korkeammalla, kun perusta on kunnossa ja välineet kodinhoitoon kutsuvia.

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka

Miten tähän kaikkeen liittyy kuvissa näkyvät tuotteet, se selviää nyt. Suomalainen Dermoshop on varmasti tuttu kaikille verkossa kosmetiikkaostoksia tekeville. Omaan käyttööni on vakiintunut niin Dermosil-kulmakynää kuin syväpuhdistavaa shampoota. Jo valmiiksi monipuolinen, yli 300 tuotteen valikoima kasvaa joka toinen kuukausi, mutta heinäkuun lanseeraus on ihan omaa luokkaansa. Saanko esitellä, Dermosil Living!

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka, tiskihanskat

Harvoin törmään tuotesarjaan, joka on näin tyyliseni jokaista yksityiskohtaa, tyylikkään mustavalkoista paketointia ja raikkaan kirsikankukkaista tuoksua myöden. Tuoksu on muuten hypo parfum ja siksi se sopii useimmille hajusteille herkistyneille, minullekin, joka käytän paljon hajusteetonta kosmetiikkaa.

Parasta tässä sarjassa on sen arkeen tuoma ilo: spa-henkisyys näkyy kylpyhuoneessa ja keittiössä, mutta ei tunnu kukkarossa. Tuotteet on hinnoiteltu maltillisesti alkamaan 2,80 eurosta. Tällaista kaunista ja edullista sarjaa jokapäiväiseen käyttöön olen tosissani kaivannut markkinoille, sillä ei elämä pelkkää viidenkympin elintasokynttilää ole (nerokkaasta termistä kiitos Inspired by love -blogin lukijalle).

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka, täyttöpullo

Dermosil Living -sarjaan kuuluu käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide, narusaippua, huonetuoksu, tarjotin, pyyhe, pesusieni ja se kuuluisa tiskirätti – tiskihanskoja unohtamatta! Täytyy sanoa, että mustavalkoiset tiskihanskat nähtyäni minun maailmani alkoi olla valmis. Lisäksi sarjaan kuuluu täyttöpullo kauniine etiketteineen. Harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen voi siis luoda, vaikka suosikkituotteet olisivat peräisin sekalaisista markettisarjoista. Mainitsemisen arvoista on myös, että erityisesti pohjoisen ilmastoon sopiviksi kehitetyt Dermosil-tuotteet ovat parabeenittomia, eikä niitä testata eläimillä.

Homevialaura, Dermosil Living, Dermoshop, mustavalkoinen kosmetiikka

Juuri lanseerattua Dermosil Living -sarjaa voi nyt tilata Dermoshopin verkkokaupasta, mutta haluan ehdottomasti arpoa tuotepaketin kesälahjana teille. Olet mukana arvonnassa kommentoimalla tätä postausta viimeistään sunnuntaina 17.7. ja kertomalla, mitkä viisi tuotetta Dermosil Living -sarjasta sinä toivoisit. Samalla toki mieluusti kuulen kommenttiboksissa vinkkejänne ja ajatuksianne kauniin toimivasta arjesta. Arvonnan voittaja saa valita tuotepakettiinsa viisi vapaavalintaista Dermosil Living -tuotetta. Paljon onnea matkaan!

Edit: Arvonta on päättynyt ja onni suosi nimimerkkiä paulii. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Mun valinnat olisi tiskihanskat, vartalovoide, käsisaippua, tarjotin ja huonetuoksu. Voi että, kun onni potkaisi! :) Tai potkaisihan se jo montakin kertaa tänään masu-asukin toimesta :D Kaunis ja toimiva arki on minulle ihan älyttömän tärkeää! Se että kodin saa varsinkin lapsiperheessä miellyttämään esteettisyydellään silmää niin, että arki pyörisi mahdollisimman helposti on minusta jo taiteenlaji, jota koitan treenata :D

 2. Mukana arvonnassa! Toivoisin käsienpesuaine , keittiöpyyhe , huonetuoksu , tarjotin, suihkugeeli!

 3. Ompas kivan näköisiä! Jos arvontavoitto osuu kohdalle niin tilaisin ni potkaisee käsisaippuan niin keittiöön kuin kylppäriinkin, suihkugeelin, vartalorasvan ja huonetuoksun.

 4. Yksinkertaisia ja kauniita silmille! Uuteen mustavalkoiseen kotiini sopisi upeasti käsisaippua, huonetuoksu, tiskirätti, käsi- ja vartalovoide ja suihkugeeli. Ja kyllä, arkikin saa olla luksusta!

 5. Niiiin täydellistä! Mua on suuresti kummastuttanut se, että miksei Citymarketin kokoisessakaan kaupassa myydä kauniin värisiä (=mustia) tiskirättejä… Itse valitsisin huonetuoksun, tiskirätin, keittiöpyyhkeen, tarjottimen ja käsisaippuan.

 6. Ihanaa, että Dermosil on ottanut meidät esteetikotkin huomioon. Jos onni osuisi kohdalle, valitsisin keittiöön tiskirätin, käsisaippuan ja refill-täyttöpullon, sisustukseen huonetuoksun ja tarjottimen :)

 7. Oi, mitä tuotteita, aivan ihania! Ja et kyllä ole ainoa joka haluaa myös pakasterasioilta tiettyä tyyliä, täällä yksi ilmoittautuu myös ?? Päätinkin kerran, että kaikki mitä täytyy hankkia menee mietinnän kautta, joten niistä on käyttötarkoituksensa lisäksi myös iloa silmälle.

  Mikäli arpaonni (minulla huono sellainen ?) suosii niin valitsisin: käsisaippuan, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteen, huonetuoksun sekä täyttöpullon.

  Mukavaa keskiviikkoa!

 8. Ihania! Jos arpaonnis suosisi niin tilaisin huonetuoksun, käsisaippuan kylpyhuoneeseen ja keittiöön, suihkusaippuan, täytettävän suihkupullon sekä tiskirätin. Pienet yksityiskohdat ovat todella tärkeitä kotonamme. Se tuo lisää miellekkyyttä kotiin ja tekee arjesta mukavampaa.

 9. Enpä voisi kuvitella enää enempää omannäköistäni tuotesarjaa! Vähemmän on todellakin enemmän myös pakkaussuunnittelussa. Tuotteista toivoisin itselleni käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen, suihkugeelin, huonetuoksun – ja sen tiskirätin.

 10. Tyylikkään näköinen sarja! Jos arpaonni suosii niin pakettiin toivoisin käsisaippuaa, käsi- ja vartalovoiteen, suihkugeelin, huonetuoksun ja sen kuuluisan kauniin tiskirätin! ;D

 11. Oi miten kauniita. Omaan ostoskoriin ottaisin tarjottimen, tiskihanskat, huonetuoksun ja käsi-ja vartalovoiteen.

  p.s myös laatikon sisällö tulee olla kauniita tavaroita.

 12. Oooo miten tyylikästä!? Jos arpaonni suosii (toivottavasti), niin toivoisin käsisaippuaa, vartalovoidetta, suihkugeeliä, tiskihanskoja & tarjotinta.

 13. Dermosililta ei olekaan tullut tilailtua pitkään aikaan, mutta tuotteet ovat aina olleet mieleisiä juuri hintansa ja yksinkertaisen ulkoasunsa ansiosta. Ja tietenkin tuotteet ovat olleet käytössä hyviä, vanha tuttu on esimerkiksi Dermosilin ripsiväri. Onnettaren suosiessa valitsisin keittiöön käsisaippuan, tiskirätin ja pyyhkeen, kylppäriin taas suihkugeelin ja vartalorasvan.

 14. Mukana arvonnassa! Jos arpaonni ei suosi ostaisin huonetuoksun, täyttöpullon, käsipesuaineen, tarjoittimen ja käsipyyhkeen.

 15. Onpa tervetullut uutuus tosiaan. Aina laadun/designin ei tarvitse olla kallista. Valitsisin itselleni käsisaippuan, käsi-ja vartalovoiteen, suihkugeelin, tiskirätin ja -hanskat (mustavalkoiset hanskat->parasta!).

 16. Mukana arvonnassa! Valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, tiskihanskat, huonetuoksun ja vartalovoiteen. Pienessä kodissamme, jossa hyvin paljon tavaraa on esillä, onnea arkeen tuovat niinkin pienet ilot kuin yleinen siisteys ja kauniisti katettu ateria :)!

 17. Onpas ihana arvonta! Todella tyylikäs ulkomuoto tuotteilla! Tilaan kotiin, ellei arpaonni tällä kertaa suosi. Mutta jos suosii, haluaisin saada käsisaippuan, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteen, huonetuoksun ja ilman muuta nuo tiskihanskat :)

 18. Näitä tuotteita on tilattava, jos eli kun en voita. Valitsisin ostoskoriini suihku- ja käsisaippuan, tiskirätin, käsi- ja vartalovoiteen. On kyllä todella kivaa, kun rasvat ja pesuaineet pakataan nätisti, minä ainakin joudun pitämään kylppäri/wc:ssä pesuaineet näkyvillä.

 19. Oi, mitä ihanuuksia! Meillä töissä tehdään säännöllisesti Dermosil-tilaus, ja olen erityisesti käsisaippuoiden suurkuluttaja! Näistä uutuuksista kokeileisn mielelläni käsisaippuaa, suihkugeeliä, refill-pulloa, huonetuksua ja tiskirättiä. Toimivan kauniiseen arkeen auttaa minusta refill-pullot, eli vaikka sisältö olisi mitä, purkit ovat kauniita. Dermosilillä on minusta kauniita keittiösaippuapullojakin, joihin olen niiden tyhjettyä laittanut tiskiainetta.

 20. Vihdoinkin jotakin tyylilästä ja kaunista halvalla! Upeita tuotteita. Ottaisin tiskirätin, tarjottimen, huonetuoksun , pesuhanskat ja pesusienen. Kaikki aivan valloittavia.

 21. Valitsisin huonetuoksun, käsi- ja vartalovoiteen, käsisaippuan, tarjottimen ja keittiöpyyhkeen. Ovat kyllä aivan ihanan näköisiä tuotteita.

 22. Kauniita tuotteita! Mikäli onni suosii, niin valitsisin käsisaippuan, huonetuoksun, refill-pullon + etiketit, suihkusaippuan sekä tiskihanskat.

 23. Kauniista arjen tavaroista tulee niin rauhallinen olo, ja juurikin tunne että on aikaa keskittyä nauttimaan muista asioista. Käsisaippua, suihkugeeli, käsi-ja vartalovoide sekä huonetuoksu olisivat omat valintani :)

 24. Ihana uudistus Dermolta! Olen jo kanta-asiakas ja näitä uutuuksia täytyy heti tilata, jos ei arpaonni suosi: käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide ja huonetuoksu.

 25. Kauniita käyttötuotteita, suosikkejani ovat : huonetuoksu, käsi-ja suihkusaippua, tarjotin sekä käsivoide.

 26. Ihana arvonta! Ottaisin mielelläni käsisaippuan, suihkugeelin, käsivoiteen, tiskihanskat ja tiskirätin.

 27. Aika kivoja tuotteita! :) Minun valinnat olisi; tarjotin, käsisaippua, refill pullo ja tarrat, huonetuoksu, sekä keittökäsisaippua. Olen muuten itsekin tuskaillut samaisten pakasterasioiden kanssa ja ajatellut itseäni hulluksi, kun haluan että ne ovat samaa sarjaa ja tietynkokoisia :D Mutta mullahan onkin kohtalotoveri :D

 28. Täällä myös yksi esteetikko ilmoittautuu arvontaan. Tyylikkäissä mustissa pulloissa olevat käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide sekä tiskirätti ja pesusieni kiinnostavat.

 29. Ihana sarja!! Juuri tällaista harmoniaa toivon omaankin kotiini ihan arkistenkin tuotteiden tuomina. Viisi lemppariani ovat huonetuoksu, käsisaippua, täyttöpullo, suihkugeeli ja käsi/vartalovoide.

 30. Vau, onpas kiva uutinen! Aina hienoa, jos on saatavilla lisää ihania suomalaisia tuotteita :) Itselleni kelpaisi ääsisaippua, suihkugeeli, käsivoide, vartalovoide sekä huonetuoksu.

 31. Suihkugeeli, käsisaippua, pyyhe, tarjotin ja refill-pullo. Tiskihanskat olis kivat, mutta M-koko ei kyllä sovi mulle. Harmi.

 32. Ihana arvonta! KonMari-metodi on selkiyttänyt todella paljon omaa siivoilua sekä tavaroiden järjestelyä :) Valitsen käsisaippuan, huonetuoksun, tarjottimen, suihkugeelin ja käsi- ja vartalovoiteen.

 33. Ollaan ensi viikolla muuttamassa ensiasuntoomme, joten taitaakin olla tilaus dermosilille paikallaan ;)
  Valitsisin huonetuoksun, living keittiökäsisaippuan, tiskirätin, tarjottimen ja refill-pullon+tarrat :)

 34. Ihana uutuus, jossa tosiaan hinta on kohdallaan. :)
  Itse valitsisin huonetuoksun, refillpullot, saippuan, käsisaippuan ja vartalonvoiteen.

 35. Ihana arvonta! Valitsisin huonetuoksun, tiskihanskat, käsisaippuan, suihkugeelin ja tarjottimen.

 36. Mukana arvonnassa! Ottaisin käsi- ja keittiösaippuan, huoneentuoksun, vartalovoiteen ja tiskihanskat.

 37. Ihana arvonta! Voittaessani haluan suihkugeelin, vartalovoiteen, puhdistusaineen, kasvoveden ja shampoon. Kaikki hyviä ja tarpeellisia.

 38. Ihania tuotteita!
  Valitsisin mielelläni pyyhkeen, huonetuoksun, pumppusaippuan, tarjottimen ja narusaippuan.

 39. Hep! täällä yksi kohtalontoveri, juuri muutossa heitin rohkeasti KAIKKI muoviset pakasterasiat yms roskiin ja marssin ikeaan ostamaan kauniit lasiset tilalle! ihan maailman parhaimpia ja kauniita katsella!! :) Mustasta tiskiharjasta- ja rätistä en luovu!! :D Dermosilille lähtee ehdottomasti tilaus, ellei käy kätevästi ja arpaonni osu kohdalle! narusaippua, sieni, käsivoide, hanskat ja huonetuoksu lähtisivät tänne odottamaan remontin valmistumista :)

 40. Onpa ihania tuotteita! Jos arpaonni osuisi kohdalle, päätyisi minulle seuraavat tuotteet: täyttöpullo, tiskirätti, käsisaippua, käsi- ja vartalovoide sekä huonetuoksu :)

 41. Nämä ovat aivan ihania! Ja juuri tällaista kukkarolle sopivaa kaunista olen myös minä kaivannut markkinoille. Jos onni osuu kohdalle niin valitsisin meille käsisaippuan, huonetuoksun, tarjottimen sekä tiskirätin ja -hanskat.

 42. Tilasinkin jo joitain tuotteita mutta hanskat, tarjotin, huonetuoksu, pesusieni ja käsivoide olisivat mieleisiä vielä. Aivan ihana sarja!!

 43. Valitsisin kotiini Dermosil Living -sarajasta käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen, huonetuoksun, narusaippuan ja pesusienen. Kaikki sopisivat ihanasti somistamaan kylpyhuonettamme :)

 44. ?ihanat nuo mustat pullot??

  Käsisaippua, suihkugeeli, tiskihanskat, tarjotin ja huonetuoksu.

  ☀️Ihanan aurinkoista kesää☀️
  Jatka samaan malliin??

 45. Jos arpaonni osuisi kohdalleni valintani olisivat: käsisaippua, suihkugeeli, Living-käsisaippua, keittiösaippua Salvia ja käsi-ja vartalovoide.

 46. Hieno arvonta. Valitsisin täyttöoullon, tarjottimen, käsisaippuan, keittiösaippuan ja huonetuoksun. :)

 47. Vihdoin ihania tuotteita sopivaan hintaan! Minun valinta olisi käsisaippua, suihkusaippua, huonetuoksu, tiskirätti ja tarjotin.

 48. Ottaisin arpaonnen osuessa kohdalle

  – Käsisaippuan
  – Suihkugeelin
  – Käsi- ja vartalovoiteen
  – Huonetuoksun
  – Keittiösaippua salvian

 49. Aivan ihania, itse valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, tiskirätin, pyyhkeen ja käsi- ja vartalovoiteen :).

 50. Loistava postaus jälleen. Näitä hankitaan tavalla tai toisella. Nyt koetetaan ensin sitä toista eli arvonnassa mukana. Jos potku osuu, listaan tiskirätin, kumikäsineet,tarjottimen, käsi/vartalovoiteen sekä refill-pullon.

 51. Dermosilin tuotteista valitsisin käsisaippuan mustassa pullossa, tiskirätin, Refill-pullon ja tarrat, kirkkaan käsisaippuan sekä pyyhkeen.

 52. Dermosilin tuotteet ovat kyllä hyviä. Nämä uudet Living sarjan tuotteet vielä erityisen kauniita. Minäkin olen tarkka millaisia tavaroita kaappien ja laatikoiden sisällä on, saati sitten esillä.
  Mustat pumppupullot ja huonetuoksu olisivat minun valitsemia tuotteita, jos arvonnassa onni suosii :)

 53. Kirjoitat niin asiaa ? Samaa on tullut usein pohdittua, kun kaupasta löytyy vain niitäsamoja Wettex-värejä vuodesta toiseen ? Jos onni suosii, haluaisin tiskirätin, tiskihanskat, käsisaippuan, vartalovoiteen ja huonetuoksun.

 54. Ihana (ja ihanan edullinen) tuo Living-sarja! :) Mä valitsisin käsi- ja vartalovoiteen, huonetuoksun, Living-keittiökäsisaippuan, tiskirätin ja tarjottimen. Yksinkertaisen tyylikkäitä kaikki!

 55. Voi kuinka ihania tuotteita, valitsen: huonetuoksun, käsi-ja suihkusaippuan, tarjotin ja keittiösaippuan.

 56. Dermosil tuotteet ovat tosi hyviä,täällä vakkarikäyttäjä:) Eli ottaisin käsienpesuaine,tiskirätti,käsi-ja vartalovoide,tarjotin,keittiöpyyhe

 57. Jopas sattui ihana arvonta, katselin juuri kyseisiä tuotteita kun olin tekemässä tilausta dermolta. Valitsisin narusaippuan, tarjottimen, huonetuoksun, tiskirätin ja suihkusaippuan.

 58. Olem Dermosil-tuotteiden suurkuluttaja ja haluaisin Living-sarjasta tiskirätin, siivoushanskat, käsipesuaineen, vartalovoiteen ja huonetuoksun :)

 59. Hyvänen aika, en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että tiskihanskat voisivat olla myös silmää miellyttävät! Jos arpaonni suosisi, valitsisin käsisaippuan, huonetuoksun, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteen sekä ne ihanat tiskihanskat : )

 60. Äitini on ollut Dermosil- fani niin pitkään kun vain muistan ja hänen kauttaan olen itsekin koukuttunut tähän ihanaan kotimaiseen ja kauniiseen merkkiin niin kosmetiikassa kuin perussaippuoissakin. Mikäli arpaonni osuu kohdalleni niin valintani olisi: huonetuoksu, käsisaippua, käsi – ja vartalovoide, tarjotin sekä kauniit tiskihanskat. Ihania tuotteita kaikki! Tekee arjesta(kin) kaunista :-)

 61. Etenkin mustat pumppupullot ovat kyllä tyylikkäitä!
  Valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, refill-pullon, voiteen sekä huonetuoksun.

 62. Voi miten ihana tuotesarja! Itselleni tahtoisin käsisaippuan, suihkusaippuan, käsi- ja vartalovoiteen, täyttöpullon sekä huonetuoksun. :)

 63. Dermosilin tuotteet ovat tuttuja, mutta living-sarja on vielä uusi tuttavuus. Valintojani olisivat: käsisaippua, refill-pullo, suihkugeeli, pyyhe & tiskihanskat.

 64. Aivan ihania uutuuksia, täällä yksi Dermo-fani myös ilmoittautuu :) tilauksen teen aina satunnaisesti ja nyt kyllä noihin tykästyin ensi silmäyksellä! Minäkään en tykkää sekalaisista pakkauksista, vaan esim.livingsarja miellyttää kovasti mustavalkoisuudellaan, yksi arjen pelastajista on juuri hyvä käsisaippua, koska sitä kuluu eniten ja koko ajan varsinkin flunssa-aikoina ja tietty että saa hyväntuoksuista, edullista ja hyvää käsisaippuaa kivassa purkissa, niin mikäs sen parempi! Jos arpaonni osuu kohdalle, valitsisin livingistä 2 mustaa käsisaippuapulloa, yhden suihkusaippuan, roikotettavan palasaippuan ja täyttöpullon.

 65. Olispa kivoja uuteen kotiin:) Ehdottomasti tiskirätti, tuo tarjotin, huonetuoksu, käsisaippua ja pyyhe:)

 66. Aivan ihanan näköisiä kaikki! Jos arpaonni suosisi niin kotiini kotiuttaisin huonetuoksun, käsisaippuan, suihkusaippuan, vartalovoiteen sekä tiskirätin. :)

 67. Mäkin haluan, että pakastepurkit on samaa sarjaa ja hyvänvärisiä (=harmaat kannet)! Hyvä kuulla, etten ole yksin tän kanssa.
  Jos voittaisin, haluaisin tiskirätin, keittiöpyyhkeen, huonetuoksun, käsisaippuan ja käsi- ja vartalovoiteen. Kerrankin kaunista ja edullista!

 68. Oih, näitä täytyy testata! Dermosililtä löytyy jo useampi kestosuosikki (se valokynä!!). Jos nyt onni potkaisisi, valitsisin seuraavat tuotteet: suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide, huonetuoksu, tarjotin ja pyyhe.

  Itse tykkään myös, että kaapit ovat sisältä jotakuinkin kauniit. Koska kaikkia purkkejä ja rättejä en halua tai jaksa valita ulkonäön mukaan, on minulla esim. kylppärin ja eteisen kaapeissa kauniit korit, jotka kätkevät tavarat sisäänsä. Ovet avatessa kaapit ovat super siistit, ja kori on helppo napata vaikka kokonaan kaapista ulos kun pitää löytää matkahiuslakka, ikkunakoukku tai uusi sähköhammasharjapää. Helpottaa elämää ja näyttää hyvältä.

 69. Nämä ovat kyllä upean näköisiä tuotteita. Valitsisin suihkugeelin, käsi-ja vartalovoiteen,huonetuoksen, täyttöpullon ja käsisaippuan.

 70. Tyylikkäitä kuvia! :) Living keittiösaippua, keittiösaippua Salvia, huonetuoksu, suihkugeeli ja käsisaippua olisi minun toiveeni :) Jos ei onni osu niin täytyy varmaan laittaa tilaus menemään!

 71. Täyden kympin suoritus kyllä nyt Dermosililtä! Upea ulkomuoto tuotteilla. Valkkaisin tuotteikseni käsisaippuan, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteet ja tiskirätin.

 72. Tarjotin, pyyhe, huonetuoksu, narusaippua ja suihkugeeli, siinä toiveeni :) Mukaan tyylikkääseen arvontaan.

 73. Jos saisin valita viisi tuotetta, ne olisivat:
  -huonetuoksu(tarpeellinen vähintäänkib vaipanvaihtopisteellä!)
  -käsisaippua
  -suihkusaippua
  -täyttöpullo
  -tarjotin pumppupullojen alustaksi

  Ja loput täytyy varmaan sit tilata ;)
  Yhdyn täysin sanoihisi, että myös käyttötavarat pitää olla kauniita!

 74. Ihana kaunis koti Sinulla <3 Ja erinomainen blogi! Kirkaisin onnesta kun Dermosil lanseerasi nämä uutuustuotteet. Vihdoinkin yksinkertaisen kauniita ja mustaaa! Jos arpaonni suosii niin ehdottomasti olisin onnellinen käsisaippuasta (niitä ei koskaan voi olla liikaa), 2 x suihkugeelistä (niikuin ei näitäkään), 2 x huonetuoksusta! Mukavaa kesää sinulle!

 75. Ihana arvonta. Itsellekin tuli ihan oivallus tuosta, kun kirjoitit pohtineesi, tuottaako tavara iloa vai ei.
  Arpaonnen suosiessa valintani olisivat käsisaippua, suihkugeeli, käsi/vartalorasva, huonetuoksu ja tiskihanskat:)

 76. Nyt on kyllä niin tyylikäs tuotesarja, että ehdottomasti lähden tavoittelemaan tätä palkintoa! :) Minä valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, huonetuoksun, pyyhkeen sekä narusaippuan.

 77. Niin tervetullut sarja Dermosilille. Upeat tuotteet. =D
  Valitsisin itselleni Living-sarjasta käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen, suihkugeelin, huonetuoksun ja refill plon + tarrat.

 78. Uuuuu…No nyt on tyylikästä ja kerrankin tavis-kukkarolle sopivaa. Valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, huonetuoksun, käsi ja vartalovoiteen ja kumihanskat :)

 79. Tyylikäs koti teillä. minulle käy mitkä tahansa viisi tuotetta. Kaikki hyviä ja tarpeellisia.

 80. Ottaisin mielelläni kotiini käsisaippuan, suihkugeelin, tarjottimen, pyyhkeen ja keittösaippuan.

 81. Mukavia tuotteita kaikki mutta minä valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, huonetuoksun, pyyhkeen sekä tarjottimen.

 82. Ihania kuvia! Valitsisin suihkugeelin, käsi- ja vartalovoide, tiskihanskat ja huonetuoksun.

 83. Suihkugeeli ja käsisaippua, keittiösaippua minulla jo ennestään onkin. Ihana uutuus dermosililta.

 84. Ajatuksissani sisustan viimeisen päälle, mutta valitettavasti en kuitenkaan ihan ole niin innokas, että jaksaisin etsiä vaihtoehtoja. Olin kyllä aikoinaan jo hirveän onnellinen, kun huomasin, että käyttämämme tiskirättisarja oli lisännyt joukkoonsa mustan rätin räikeän keltaisten ja pinkkien joukkoon.

  Arpaonnen suosiessa nappaisin käsisaippun, tiskirätin, vartalovoiteen, huonetuoksun ja hmmm… Olisiko ne sitten ne tiskihanskat:D

 85. Nämä tuotteet todella ovat ilo silmälle, kauniita ja ennenkaikkea kohtuuhintaisia kodin käyttötuotteita ei usein tuon tuosta onnistu löytämään, mutta nytpähän löytyy! Jos arpaonni osuu kohdalle, valitsisin huonetuoksun, tarjottimen, refill pullon, suihkugeelin sekä käsi- ja vartalovoiteen. Jokunen vuosi sitten löysin itseni pohdiskelemasta juurikin sitä, olenko kenties vinksahtamassa, kun komeroiden perimmäistenkin nurkkausten rojujen tuli elellä harmoniassa. Jotenkin tieto kaappien ja laatikoiden nätistä sisällöstä oli kuitenkin niin rauhoittava, että annoin itseni olla vinksahtanut aivan luvan kanssa!

 86. Ihana arvonta! Mikäli onni potkaisisi, minun valintanini olisi käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide, huonetuoksu sekä tarjotin.

 87. ooh ihana arvonta!
  huonetuoksu, saippua, tarjotin, vartalovoide ja täyttöpullot olisi mieluisia :)
  kiva postaus, just kun kattelin kylppärin shampoo paljoutta (kokonaiset kaksi, erilaista, minun ja miehen) mietin että täytyy hankkia täytöpullot jotta olisi rauhallisempi yleisilme :D

 88. Voi kuinka ihania tuotteita! Näitä on kyllä pakko kotiuttaa, vaikkei arpaonni suosisi.. Mutta toivotaan parasta! Haluaisin kotiini ehdottomasti huonetuoksun, narusaippuan, rätin, tarjottimen ja käsisaippuan :)

 89. Ehdottomasti haluaisin huonetuoksun. :) Huonetuoksuja valkkaisin kaksi kappaletta, käsisaippuaa kaksi kappaletta ja viidenneksi tuotteeksi suihkugeeli. :)

 90. Onpa ihana tuotesarja! Lemppareitani ovat tiskihanskat, täyttöpullo, tiskirätti, pesusieni ja käsisaippua.

 91. Sarjasta minua kiinnostavimpia tuotteita olivat käsisaippua, suihkugeeli, huonetuoksu, pesusieni ja tiskihanskat, jotka itselläni pääsisivät siivouskäyttöön!

 92. Toivoisin käsienpesuaine , keittiöpyyhe , huonetuoksu , tarjotin, suihkugeeli! Miten oivallista että vihdoin jollain myynnissä moisia!

 93. Ihana blogi sinulla Laura, eksyin tänne Noorien blogista ja olen ihastellut kaunista kotiasi kovasti! Itse olen siitä jännä tapaus, että pukeutumisessani suosin hyvin pelkistettyä tyyliä ja väriskaalaa, mutta kotiin haluan enemmän väriä. Uniikit esineet, joilla on tarina ja jotka miellyttävät silmää, tuottavat minulle iloa. Tällainen esine voi olla vaikka ulkomailta kirpparilta ostettu vanha painokuva tai hehkuvanpunainen tyyny. Tällä hetkellä kärvisten tuskissani kaaoksen keskellä, sillä talossamme on alkamassa julkisivuremontti. Parvekkeesta on kuoriutunut betoninen Mordor, eivätkä parvekkeen lattiaa peittävät laatat mahtuneet pikkuruiseen kellarikomeroomme sen jälkeen, kun olin kantanut sinne parveketuolit, pöydän, kukkatelineen ja kukkaruukut. Niinpä laatat on kasattu lapsen huoneeseen. Pyykki kuivuu pitkin olohuonetta, koska kylppäri on pikkuruinen ja ulos pyykkejä ei tänä kesänä saa. Joka puolella olohuonetta on myös kirjapinoja, sillä makuuhuoneen kirjahylly lakosi taakkansa alle jo yli vuosi sitten eikä uutta sopivaa ole löytynyt. Vaatehuone pitäisi maalata, joten kohta vaatehuoneen sisältökin pitää siirtää pariksi päiväksi muun kaaoksen keskelle. Ikkunanpieliä koristaa oranssi remonttiteippi estämässä pölyn kulkeutumista sisään. Makuuhuoneessa nököttää huonossa maalissa ikuisuusprojektini, Keravan puusepäntehtaan lipasto, joka pitäisi maalata uudestaan. Katselin eilen illalla hetken aikaa kaaosta ja lähdin sitten mustikkametsään :-D. Meillä pakasterasioilla saa muuten olla eriväriset kannet, koska pakastan marjat aina niin, että näen kannen väristä, mitä rasiassa on. Mutta voi kun joku keksisi jonkin mustan aukon, jonne voi tunkea pakasterasiat siksi aikaa, kun kaikki herkut on niistä syöty ja tyhjiä rasioita on kaikkialla! Olen himomarjastaja, joten rasioita totisesti on siunaantunut.

 94. Oi mikä ihana arvonta ja ihanat tuotteet!
  Mikäli onnetar on suosiollinen, valitsisin seuraavat tuotteet: käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide, tarjotin ja pyyhe :)

 95. Tyylikkäitä ja samalla jollakin tapaa kodikkaita tuotteita. Kotiin tai mökille sopisivat ja tarpeeseenkin tulisivat suihkusaippua, vartalovoide, käsisaippua, huonetuoksu ja tarjotin.

 96. Valitsisin tiskihanskat, tiskirätin, huonetuoksun sekä kaksi refill-pulloa. Olen niin jumiutunut tiettyyn käsisaippuaan ja vartalovoiteeseen, etten halua vaihtaa, mutta niiden pullot eivät ole mieluisimmat :)

 97. No nyt on ihastuttavat pullot! Jos arvaonni sattuu kohdalle valitsisin käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen, suihkugeelin, pyyhkeen sekä huonetuoksun. Nyt vain peikut pystyyn :)

 98. Oi, nämä ovat kyllä kauniita! Valitsisin tiskihanskat, huonetuoksun, vartalovoiteen, käsisaippuan ja suihkugeelin.

 99. Ihania juttuja! Omia suosikkejani ovat: kumikäsineet, täyttöpullo tarroineen, tiskirätti, tarjotin ja pyyhe.

  -Tea

 100. Voi ihanuus! Kiitos tästä infosta! Muutaman kerran olen Dermosilia tilaillut, mutta nyt täytyy alkaa vakiasiakkaaksi! :)
  Olen NIIIIN samaa mieltä kanssasi tuosta, että kyllä tiskirätinkin pitää saada olla kiva. Tekstisi oli ihan kuin omasta päästäni. Olemme muuttamassa, ja kauhistelin juurikin niitä parittomia ja surkeita kipporwareja sun muita purnukoita. Olen ostanut uuteen kotiin mahdollisimman kauniit ja tyylikkäät siivousvälineet, ja nuo Dermosilin tuotteet täydentävät aivan loistavalla tavalla mun siivouskaappiani ja kylppäriä. :) Todellakin, miksi siivota tai tiskata tylsillä tai suorastaan rumilla välineillä, kun sen voi tehdä näinkin!
  Niin, ja olen seurannut blogiasi jo hyvän aikaa, ja täytyy sanoa, että teillä on kaunis koti! Kiitos inspiroivista kirjoituksista ja kuvista! :)

  Arvonnassa jos onni on myötä, olisin iloinen seuraavista: käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide, huonetuoksu, pyyhe

 101. Tyylikkäitä, mutta kuitenkin ihanan kodikkaita tuotteita.
  Tällaisille oikean arjen tuotteille onkin varmasti markkinarakoa.
  Kotiini sopisivat suihkusaippua, vartalovoide, käsisaippua, pyyhe ja tarjotin.

 102. Ihania tuotteita!! Jos arpaonni suosii valitsisin käsisaippuan, pyyhkeen, tiskihanskat, tarjottimen ja huonetuoksun :)

 103. Minulle on tärkeää, että kodin käyttötavaratkin ovat kauniita. Joskus etsin kauankin, kunnes löydän kotiimme sopivan. Minä valitsisin käsisaippuan, vartalovoiteen, suihkugeelin, huonetuoksun ja narusaippuan.

 104. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kohtaavat! Sarjan ulkonäkö kolahtaa ja kovaa! Plussaa myös itse tuotteen laadukkuudesta!

  Vaikea valita vain viisi mutta tässä ne olisi: käsisaippua, suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide, pyyhe ja tiskirätti (:

 105. Onpa upeita tuotteita, kävisi loistavasti meillekin! Ihania tuotteita on vaikka kuinka, mutta viisi parasta olisivat varmaan musta käsisaippua, käsi/vartalovoide, suihkugeeli, narusaippua ja pesusieni :)

 106. Ihastuin heti näihin yksinkertaisiin tuotteisiin. “Väriallergisena” on vaikea löytää yksinkertaisia arjen tavaroita.
  Jos onni suosii arvonnassa valitsen huonetuoksun, tarjottimen, kumihanskat, vartalovoiteen ja suihkugeelin.

 107. Ihanaa! Tällaista sarjaa olen kaivannutkin! :)

  Omat valintani olisivat käsisaippua, huonetuoksu, tarjotin, suihkugeeli sekä käsivoide.

 108. Töissä sarjan tuotteita ihastelinkin. Arpaonnen suosiessa valitsisin käsisaippuan,suihkugeelin,käsi- ja vartalovoiteen,huonetuoksun ja tiskihanskat

 109. Todella simppelin tyylikkäät tuotteet ja hinnatkin kohdillaan. :)

  Itseäni kiinnostaisi kovin kaksi huonetuoksua, musta käsisaippua pullo , tiskirätti sekä Living keittiökäsisaippua pullo.

  Vinkki kauniiseen arkeen on tällä hetkellä Cittarista ostettu tanskalainen ihanasti tuoksuva mini sampanjanvärinen ruusupuska joka piristää harmaata sadepäivää tuossa keittiönpöydällä :)

 110. Upeita tuotteita ja loistava idea Dermosililta. Jos voitan, haluaisin tiskihanskat, pyyhkeen, tiskiratin, huonetuoksun ja kasisaippuan.

 111. Oi kuinka kivoilta näyttävät! Dermosilit on täälläkin käytössä. Tästä sarjasta mukaan lähtisi ainakin käsisaippua ja -voide, huonetuoksu, tiskihanskat ja – rätti ja…

 112. Aivan ihastuttava uusi tuttavuus tuo Dermosil-sarja. Valitsisin arpaonnen suosiessa huonetuoksun, käsisaippuan, tiskihanskat, narusaippuan ja suihkugeelin.

 113. Elegantteja! Jos arpaonni suosisi, toivoisin arjen tarpeellisia perustuotteita kauniissa pakkauksissa eli käsisaippuaa, suihkugeeliä, keittiösaippua Salviaa, Living keittiökäsisaippuaa ja tiskirättiä.

 114. Kuulostaa hyvältä! Jos saisin noista viis, ottaisin; käsi- ja vartalovoide, huonetuoksu, käsisaippua kirkas, refill-pullo ja pyyhe..

 115. Tosi kauniita tuotteita! Valitsisin huonetuoksun, living-pakkauksen, käsisaippuan, keittiösaippuan ja tarjottimen.

 116. Tyylikästä. :)
  Minä valitsisin käsienpesuaineen, suihkusaippuan, vartalovoiteen, tiskihanskat ja tiskirätin.

 117. Hienot uudet tuotteet; ensisilmäyksellä valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, käsivoiteen, tarjottimen ja tiskirätin.

  jos arpaonni ei suo niin täytyy vakavasti harkita tuotteiden tilaamista.

  mukavaa kesäviikonloppu kaikille!

 118. Jos arpaonni suosii, valitsisin tiskirätin, huonetuoksun, käsisaippuan, pyyhkeen sekä tarjottimen :)

 119. Hei,

  Ihana uusi sarja Dermosililta :-) Itsekin ihastuin niihin täysin luettuani postauksesi. Noita todella täytyy tilata heti. Haluaisin kokeilla: käsisaippuaa, täyttöpulloja ja ihania etikettejä, tiskirättiä ja hanskoja. Kiitos ihanasta blogista sinulle!

 120. Upeita ja tyylikkäitä tuotteita. Ehdottomat suosikit Living tiskiaine ja käsisaippua, tiskirätti, käsineet ja suihkusaippua.

 121. Ihana arvonta! Olen aina pitänyt Dermosilin tuotteista ja mukava nähdä että tuotteiden esteettisyys on otettu huomioon aina vain paremmin! Itse kotiuttaisin mustan käsi/keittiöpyyhkeen, käsi- ja suihkusaippuan, huonetuoksun sekä tarjottimen :)

 122. Dermosil on ollut pitkään yksi suosikeistani ja nyt pääsi yllättämään kyllä todenteolla, ihana uusi sarja! Valitsisin sarjasta käsienpesun, käsivoiteen, huonetuoksun, roikkuvan saippuan ja tiskirätin! Yksi arjen luksusvinkki on juurikin nuo kauniit puhdistuvälineet ja hyväntuoksuiset pesuaineet, jotka innostavat pitämään kodin siistinä ja kauniina.

 123. Hyvä idea ja toteutus Dermosililta, edulliset ja kauniit tuotteet:) Valitsisin ainakin käsisaippuan, suihkugeelin, täyttöpullon ja tiskihanskat.

 124. Valinnat tuli tehtyä pakkaus edellä (kauniita muuten kaikki), joten listalle päätyisivät käsi- ja vartalovoide, suihkugeeli, käsisaippua sekä huonetuoksu ja narusaippua. Dermosil on kyllä entuudestaan tuttu tuotemerkki; hinta-laatusuhde on todella kohdillaan.

 125. Ihania tuotteita!
  Minun valintani olisi pari Refill-pulloa, käsisaippua, suihkugeeli ja tiskihanskat.

 126. Minun kauniin arjen vinkki on irrottaa tarralliset etiketit shampoo, suihkusaippua ja hoitoainepulloista. Esim. lidlin purnukoista irtoavat helposti ja näin kylppärin hyllyillä on rauhallisen valkoiset pullot.

  Dermosilin pullot näyttäisivät oikein kauniilta ja jos arpaonni suosisi, haluaisin käsisaippuan, vartalovoiteen, suihkugeelin, huoneentuoksun sekä tarjottimen.

 127. Hei, toivoisin suihkusaippuaa, tyhjiä pulloja, talon mallista siivousliinaa, mustaa talon mallista sientä ja huonetuoksua. Ihania ovat! :) Meille tulee töihin Dermosilin lehti ja usein siitä tehdään tilaus. Tilasin näitä siskolleni juuri syntymäpäivälahjaksi.

 128. Käsisaippuan, tarjottimen, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteen ja pesusienen :) Hyvän näköisiä tuotteita ovat kyllä!

 129. Keittiösaippua Salvia, tarjotin, tiskihanskat, tiskirätti ja Living käsisaippua löytyisi mun setistä :)

 130. Mukana arvonnassa! Suosikkituotteet ovat suihkugeeli,käsi-ja vartalovoide,huonetuoksu, tiskirätti,pesusieni! ?

 131. Oi mitä tuotteita! Valitsisin itselleni käsisaippuan, käsirasvan, huonetuoksun, täyttöpullon sekä tiskirätin. Ihanaa kesän jatkoa teille!

 132. Ihania! Jos arpaonni suosisi, olisi valintani käsisaippua (roosa ja sininen), suihkugeeli, käsi- ja vartalovoide sekä Living-pakkaus =).

 133. Kauniita tuotteita. Sopisivat hienosti keittiööni. Valintani olisi huonetuoksu, tarjotin, pyyhe, käsisaippua ja käsi- ja vartalovoide.

 134. Käsisaippua , suihkugeeli,huonetuoksu sekä käsi-ja vartalovoide.. siihen vielä lisäksi toisen käsisaippuan jonka veisin tyttären upeaan mustavalkoiseen vassaan :)

 135. Ihanan näköiset tuotteet!
  Mun valinnat: huonetuoksu, vartalovoide, saippua, keittiöhansikkaat ja tarjotin.

 136. Minun kotiini kelpaisi kyllä noista tuotteista ihan mikä tahansa, mutta viisi mieluisinta olisi käsisaippua, käsivoide, suihkugeeli, tyhjä täyttöpullo kera etikettien sekä huonetuoksu. Täytyy sanoa, että tämä tuotesarja osui ja upposi myös täällä! :)

 137. Käsisaippua, narusaippua, huonetuoksu, pesusieni ja tiskirätti kuulostaisivat testaamisen arvoista :) Dermosil-tuotteita on kyllä tässä taloudessa hinta-laatusuhteen vuoksi käytetty paljon, plussaa tämän sarjan ihanasta ulkonäöstä

 138. Aivan ihania tuotteita! Jos onni osuisi kohdalleni, valitsisin huonetuoksun, käsisaippuan, täyttöpullon, käsivoiteen sekä keittiösaippua :)

 139. Hei! Töissä Dermosilin kuvastosta näitä tuotteita ihastelinkin. Jos arpaonni suosisi valitsisin Käsisaippuan, keittiösaippuan, suihkugeelin, huonetuoksun ja tiskirätin. :)

 140. Ompa silmiä miellyttävän näköinen sarja! Ihana kun arjen tavarat ovat kauniita ja siltin käytännöllisiä.Löysin vasta hiljattain blogisi ja pidän siitä kovasti, sinulla on kaunis koti!
  Mikäli arpaonni suosii niin valitsisin huonetuoksun, käsisaippuan, käsi-ja vartalovoiteen, tarjottimen sekä suihkusaippuan.

 141. Dermosilin tuotteet on olleet jokapäiväisessä käytössä jo vuosikausia ja tulevat olemaan vastakin, mutta omaakin silmää miellyttää näiden uusien Living-tuotteiden pelkistetyn tyylikäs ilme. Mikäli arpaonni suosisi valitsisin käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen, huonetuoksun, tiskihanskat ja suihkugeelin.

 142. Aivan ihanan tyylikäs sarja Dermosililta. Olen jo pitkään käyttänyt Dermosilin kasvojenpuhdistusaineita ja muitakin pesuaineita.

  Suosikkejani tästä Living-sarjasta on:
  Refill-pullo ja tarrat
  Käsisaippua
  Käsi- ja varatalovoide
  Pyyhe
  Suihkugeeli

 143. Silmiä hivelevä sarja Dermosililtä. Vau!
  Itselleni haluaisin: käsisaippua, huonetuoksu, tarjotin, suihkugeeli ja refill pullo sekä tarrat.

 144. Jos arpaonni suosii tulisi nämä tuotteet tarpeeseen: huonetuoksu, käsi ja vartalovoide, käsisaippua ja pyyhe.

 145. Jos arpaonni suosii tulisi nämä tuotteet tarpeeseen: käsi- ja vartalovoide, käsisaippua, huonetuoksu ja pyyhe.

 146. Todella tyylikäs uusi tuotesarja! Meidän kotiin valitsisin tiskirätin (sitä kehtaisi jopa pitää esillä:)), käsisaippuan, kumihanskat ja pari huonetuoksua. Rakastan huonetuoksuja ja laittaisin niitä makuuhuoneeseen ja eteiseen. On ihanaa kun koti tuoksuu hyvältä heti ovesta sisään astuessa ja aamulla herätessä :) Kaiken lisäksi tuo dermosilin huonetuoksu on tosi kauniin näköinen pullo.♡ Meidän kodin yksi arkea helpottavista asioista on se, että pyykkikoreja on muuallakin kuin kodinhoitohuoneessa. Lastenhuoneessa ja kylppärissä on myös kankaiset nätit pyykkikorit, joista käyn pyykkäyspäivänä keräämässä pyykit koneeseen. Näin vähenee se likapyykin määrä, joka tavallisesti lojuisi lattialla;)

 147. Valitsisin; huonetuoksun, tarjottimen, käsisaippuan, tiskihanskat, käsi-ja vartalovoide sekä pesusienen <3

 148. Ihania ja niin kauniita tuotteita! Dermosil on vuosien ajalta tuttu ystävä monien luottotuotteiden osalta. Jos arpaonni suosii valitsen käsisaippuan, suihkugeelin, huonetuoksun, tarjotimen ja pyyhkeen ☀️

 149. Ihania arjen luxus tuotteita! :) itselleni valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteen ja huonetuoksun.

 150. Kivan näköisiä tuotteita! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Jos onni potkaisee, niin toivoisin saavani käsisaippuan, suihkugeelin, käsi- ja vartalovoiteen, huonetuoksun sekä tarjottimen. Nyt peukut ja varpaat pystyyn! :)

 151. Ihania! Toivoisin tarjottimen, huonetuoksun sekä pulloissa olevat suihkugeelin, käsisaippuan ja refillin ?

 152. Ihanan harmonista! Juuri tuollaista rauhaa toivoisin omaan kylpyhuoneeseen. Jos arpaonni suosii valitsisin käsisaippuan, suihkugeelin ja vartalovoiteen.. :)

 153. Ihana arvonta ja todella kaivattu sarja :) Tilaukseen lähtee joka tapauksessa, mutta jos onni suosii, niin valikoisin seuraavat: Käsisaippua, käsi- ja vartalovoide, refill-pullo ja tarrat, huonetuoksu ja tarjotin!

 154. Kylläpä ois mahtava, kun kaapit ja laatikot aukaisis ja hivelis itselläkin silmää.

  Jos arpaonni suosis, haluaisin käsi- ja suihkusaippuat, käsi- ja vartalovoiteet sekä tiskirätin.

 155. Ihania tuotteita…
  Huonetuoksu ehdottomasti, tarjotin, kumihanskat, käsisaippua ja toinen huonetuoksu.
  Sinun blogi on niin hurmaava ja harmooninen. Kaikkea hyvää jatkoon ja peukut pystyyn.

  Riikka

 156. Kauniita uutuuksia Dermosililta!
  Voisin kotiuttaa meille käsisaippuan, huonetuoksun, pesusienen, tiskihanskat ja suihkugeelin.
  Kun sisustaa harkitusti ja noudattaa tuo tullessas, vie mennessäs -mantraa, kodin järjestyksen ja siisteyden ylläpitäminen on helpompaa.

 157. Oh my, miten yksinkertaisen tyylikkäitä ja niin oman näköisiä. Meidän perheen valinnat olisivat suihkugeeli, käsisaippua,vartalovoide,huonetuoksu ja pesusieni. :)

 158. Mustien pullojen metsästyksen voin nyt lopettaa, kun tiedän mistä niitä saa tilattua tarvittessa vaikka koko sarjan – kerrassaan olipa mieleinen postitus. Voittovalintani olisivat käsi- ja vartalovoide, suihkugeeli, tarjotin, hanskat ja refill-pullo tarjonneet.

 159. Mukana Ihanassa arvonnassa! Ottaisin mielelläni käsisaippuan, suihkugeelin, käsivoiteen, tiskihanskat ja tiskirätin.

 160. Ihania kotimaisia, ja vielä edullisia, tuotteita! Jos arpaonni suosii niin valitsisin käsisaippuan, suihkusaippuan, käsi- ja vartalorasvan, tiskirätin ja tiskihanskat.

 161. Ihania pakkauksia!! Mielelläni valitsisin itselleni käsisaippuan, huonetuoksun, tarjottimen, suihkugeelin ja tiskihanskat.

 162. Ovatpa kauniita! Tiskihanskoja minulla ei ole koskaan ollutkaan (pakko myöntää). Niiden lisäksi tarjotin, käsisaippua, huonetuoksu ja suihkugeeli löytäisivät kodistamme paikan.

 163. Hienoa, että on noinkin kauniita pakkauksia olemassa! Minä haluaisin käsisaippuan, tiskirätin, tiskihanskat, suihkugeelin ja refill-pullon.

 164. Ihana arvonta! Jos onni suosii, ottaisin käsisaippuan ja käsivoiteen, huonetuoksun, tarjottimen ja tiskihanskat :)

 165. Onpa ihania tuotteita! Valitsisin kotiimme luultavasti nämä tuotteet: täyttöpullo, käsisaippua, käsi- ja vartalovoide ja huonetuoksu.

 166. Niiiiiiin ihania tuotteita! !Suosikit on käsi-ja vartalovoide,tiskihanskat sekä käsi-ja suihkusaippua.

 167. Ihania ovat! Valitsisin itselleni käsisaippuan, suihkugeelin, käsi- ja. vartalovoiteen, refill-pullon sekä tiskirätin.

 168. Jos onnetar suosii, valitsisin Dermosil Living-sarjan tuotteista seuraavat: käsisaippua, suihkusaippua, huonetuoksu, pyyhkeet, tiskihanskat :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue