Myyty – niin asunnolle kuin Balmuir The B Collection -tekstiileille

Homevialaura, Balmuir, The B Collection, B-logo throw, B-logo cushion, torkkupeitto, tyyny

Huolimatta siitä, että olen allerginen selittelylle, tuntuu, että taas minun on pahoiteltava hidasta kommentteihin vastaamista ja pientä poissaoloa. Mutta on siihen syynsäkin, eikä se ole pelkästään koko ajan vahdittava, joka paikkaa vasten holtittomasti nouseva Sisustusbebe, vaan myös uutiset: saimme kuin sammekin kotimme myytyä heti ennen ensinäyttöä.

Homevialaura, Balmuir, The B Collection, B-logo cushion, tyyny

Haluan jakaa omakohtaisen kokemukseni siitä, että ainakin tällä kertaa asunnon myyminen itse todella kannatti. Välittäjää käyttämällä emme olisi pelkästään hävinneet välityspalkkiota, vaan välittäjät olisivat lähteneet pyytämään kodistamme pienempää hintaa. Kaiken kaikkiaan olisimme siis kärsineet tätä ”palvelua” käyttämällä viisinumeroisen tappion. Onneksi uskoimme omaan tekemiseen ja lisbet e.:n tekemään esittelyvideoon. Nyt olo on huojentunut, kiitollinen ja onnellinen, eikä pelkästään omasta puolestamme, vaan myös mukavan nuoren parin, joka seuraavaksi asettuu taloksi meille niin rakkaaseen paikkaan.

Homevialaura, Balmuir, The B Collection, B-logo cushion, tyyny

Jos koti on myyty, niin myyty olen minäkin, nimittäin tekstiileille. Kerrankin lahjoin itseäni välityspalkkiolla ja samaa ylellisen pehmeää henkeä on Balmuirin uusi The B Collection -mallisto. En muista, milloin olisin odottanut mitään uutuutta niin paljon kuin tätä: klassinen kirjainteema on oma juttuni enemmän kuin mikään, samoin upea paksu villa-kasmirsekoitus.

Homevialaura, Balmuir, The B Collection, B-logo cushion, tyyny

Mallistosta löytyy B-kirjaiminen torkkupeitto, tämä 50×50 cm -kokoinen tyyny kuin myös pienempi tyyny 30×50 cm. Omani on värissä musta-harmaa ja muut vaihtoehdot ovat hiekka-ruskea ja vaaleanharmaa-harmaa. Tyynyt ovat kivasti kaksipuoleisia, eli toisella puolella värit toistuvat negana tummasta vaaleaan. Koko The B Collection -uutuusmallisto* löytyy Balmuirin verkkokaupasta.

Homevialaura, Balmuir, The B Collection, B-logo throw, torkkupeitto

Jännittävien asuntokuvioiden jälkeen on todella tullut tarpeeseen tasata sykettä sohvan sylissä. Ai että rakastan syksyä vuosi vuodelta enemmän, sillä kynttilöiden, hyöryävien juomien, punaviinin, Netflixin, lukemisen ja vällyjen yhdistelmä on koti-ihmiselle vastustamaton. Uudesta kodistakin kerron kyllä, mutta omassa postauksessaan. Huomenna luvassa on vielä tekstiilejä – mihin muuhun sitä kietoutua ja kääriytyä tähän vuodenaikaan. Rentouttavaa viikonloppua!

* Mainoslinkki. Balmuir-tuotteet saatu blogin kautta.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Onnittelut asunnon myymisestä! Miten muuten vaunujen kanssa on sujunut hissittömässä kerrostalossa? Onko teillä talossa vaunuvarasto vai oletteko aina kantaneet vaunut asuntoon?

  • Kiitos tosi paljon! Meillä on varsinaiset vaunut alhaalla pyöräkellarissa. Koska niiden kuljettaminen ylös on täysi mahdottomuus ilman hissiä, olemme sen lisäksi hankkineet Tori.fistä edulliset parvekevaunut ylös kotiin päiväunia varten (vaikka bebe ei niitä tällä hetkellä enää juuri nukukaan). Tällä järjestelyllä elämä on sujunut ihan hyvin, mutta en voi kieltää, ettenkö odottaisi muuttoa maan tasalle, kun ilman vaunujakin lapsessa, tavaroissa ja koirassa on tarpeeksi kannettavaa ja talutettavaa kolmelle kerrokselle ja kahdelle kädelle. ;)

 2. Eiköhän tässä ole ihan riittämiin syitä sille, että blogi hiljenee hetkeksi. Vaikka se hieman harmittaa, koska blogistasi on tullut ehdoton lempparini tässä lyhyessä ajassa. Onneksi olkoon talon myynnissä. Odotan innolla remppajuttuja, koska ne ovat minulle eräänlaista huumetta. Meillä suomen kaamein kylppäri on saanut hieman piristystä ja meillä harjoitellaan myös seisomaan nousua. Mammalla pitäisi myös olla silmät selässäkin.

  • Tosi ihana kuulla, kiitos Jenni! <3 Minäkin odotan remppajuttuja. Lattian olen jo valinnutkin ja pian pitäisi siirtyä keittiösuunnitelmien kimppuun. Lupaan kyllä jakaa kaiken kanssanne, kunhan ensin olemme kuntotarkastuksen jälkeen viimeistelleet uuden asunnon kaupat. Ja todella: nyt pitäisi olla silmät päässä, selässä, polvissa, olkapäissä, ihan kaikkialla. On ihailtavaa, miten tarmokkaasti bebe nousee jo kaikkea vasten. Samanaikaisesti haluan antaa hänen harjoitella, mutta pitää tietysti huolen myös siitä, ettei tulisi pahoja kaatumisia. Joka tapauksessa koko ajan saa olla valppaana ja vieressä. :) Jaksamista kohtalontoverille!

 3. Onnea myynnistä! Ajattelinkin, että teidän koti kyllä menee nopeasti, sillä siinä oli tosi hyvä pohja, realistinen hinta, pinnat kunnossa ja tottakai stailauksetkin. ;) Välittäjät tosiaan usein tuntuvat painavan hintaa alemmas, meillä ensimmäinen välittäjä arvioi hinnan 20000 euroa alemmaksi ja povasi kuukausien myyntiaikaa. Loppupeleissä otimme tutun välittäjän törkeän halvalla palkkiolla, päätimme hinnan ja teimme myyntitekstit yms. itse ja asunto menikin täyteen hintaan ekana myyntipäivänä. Tämän perusteella mekin varmaan uskallamme toimia seuraavalla kerralla ilman välittäjää. Turha välikäsihän se on, jos itse pystyy hoitamaan hommat, kun vain suomalaiset vielä saisi uskomaan, että ei se välittäjä mitään extraturvaa ostajalle/myyjälle tuo…:)

  Onko jo tietoa tai toiveita mihin matka tästä jatkuu? Innolla odottelen, millaiset sisustukset syntyvät teidän uuteen kotiinne. :) Tuo uusi Hermesin tyyny on muuten aika ihana! Ja varmasti parempaa käyttöä rahalle kuin välittäjä :D

  • Kiitos kaunis, Minna! Meilläkin oli vahva usko, että saamme asunnon myydyksi suhteellisen nopeasti, mutta silti kodin herättämä kiinnostus ylitti kaikki odotuksemme. Olen viime aikoina kuullut vastaavia kokemuksia myös muilta tutuilta liittyen välittäjiin ja hinnoitteluun. Varmasti perustuen siihen, että korkeampi hinta ei juurikaan välittäjän prosentuaalisessa palkkiossa tunnu, mutta he itse pääsevät helpommalla hinnoittelemalla asunnon alas ja myymällä sen siten mahdollisesti nopeammin. Taas myyjälle itselleen kyse voi olla hyvinkin merkityksellisistä summista.

   Näin mekin tarvittaessa olisimme tehneet, käyttäneet välittäjää vain viralliseen osuuteen, mutta tekstien ja kuvien suunnittelua en ikimaailmassa olisi suostunut luovuttamaan välittäjälle, niin huonoa jälkeä niissä useimmiten näkee (Bo LKV on ainoa poikkeus, he ovat kuvissa ja stailauksissa mielettömiä!). Onneksi mieheni jaksoi perehtyä kaupan tekoon ja näin loppujen lopuksi kaikki houtui itse tekemällä. Mahtavaa kuulla, että teillä on myös hyviä kokemuksia ja että kaikki meni parhain päin!

   Uusi koti on löytynyt! Se löytyi jo ennen kuin laitoimme nykyisen kotimme myyntiin, koska halusimme nimenomaan ensin löytää uuden ja sitten myydä nykyisen, kun muutto väliaikaiseen vuokra-asuntoon vauvan ja koiran kanssa ei houkutellut. Kyseessä on pieni rivari Helsingissä. Kerron kodista ja remonttisuunnitelmista tarkemmin, kunhan kuntotarkastuksen jälkeen kaupat on viimeistelty. Tosi ihanasti odotatte jo uuden kodin sisustusta. Kiitos siitä ja Hermés-onnitteluista! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue