Puskista tullut työpöytä

Homevialaura, TON Chair 14, Forme, wieniläistuoli

Sunnuntaitervehdys! (Odotan pitsaa kotiinkuljetuksella ja energiani riittää juuri ja juuri makaamaan ja näppäilemään.) Edellisestä postauksesta ehkä huomasittekin, että TON Chair 14 -tuoli on siirtynyt sohvan kulmasta Ikea Vittsjö -pöydän äärelle. Nurkassa oli jotenkin tukkoisen ahdasta ja taas pöytäkokonaisuus kaipasi jotain. Ihmettelen, etten tätä aikaisemmin keksinyt tai kokeillut. Pidätän toki oikeuden muuttaa mieltäni: puhutaan vielä kohtalaisen maltillisesta sisustushepulista, jos siirränkin istuinta viisi metriä takaisin.

Homevialaura, TON Chair 14, Forme, wieniläistuoli, Ikea Vittsjö

Samalla naureskelin itseäni, miten olen kirjoittanut blogissakin, kuinka nykyiseen kotiimme ei mahdu työpistettä ja näin ollen työskentelen makuuhuoneessa. (No siellä kyllä työskentelen ennen kaikkea mukavuussyistä. Katso kohta pitsa.) Mutta hetkonen, mikäs muu Ikea Vittsjö -tietokonepöytä on jos ei työpiste? Tuolin siirron myötä tajusin, että voin vallan hyvin työskennellä sivupöydän ääressä, jos joskus siltä tuntuu. Ties miten tässä vielä historiaa kirjoitetaan näin terävällä ajatuksenjuoksulla.

Homevialaura, by Lassen, matchbox cover, tulitikkuaskin kotelo

Kuvista voi bongata myös by Lassenin kromisen tulitikkurasiakotelon, jonka hankin Char and the cityn vinkistä (kiitos!). Tosin luulin koteloa tilatessani, että mitoitus sopii tavalliselle markettiaskille – se vasta olisi ollut nerokas arkisen tavaran kaunistaja. Koteloon sopii siis by Lassenin omat tulitikkurasiat, joita ajattelin jatkossa täyttää tavallisilla tulitikuilla. Näinkin ratkaisu tietysti ilahduttaa, sillä poltamme kynttilöitä ihan joka ilta, enkä tiedä, muuttaako sitä tämänpäiväinen kesäaikaan siirtyminenkään.

Homevialaura, by Lassen, matchbox cover, tulitikkuaskin kotelo

Ikkunasta seurailen, kuinka pihamme jäälautta sulaa ja apua, johan se on ensi viikolla huhtikuu! Ajatukset terassin suhteen ovat kutakuinkin tiedossa, mutta mietin vielä, miten avaisin suunnitelmia teille, kun en ole kummoinen kollaasivelho. Huomenna on tulossa tyylipostaus, tiistaina elämäntapa-ajatuksia, johonkin väliin lastenhuonetta ja todennäköisesti loppuviikosta video, jossa olen Sannan vieraana juttelemassa sisustuksesta. Tällä hetkellä blogimaailmassa keskustellaan aitouden katoamisesta ja luulen ottavani kantaa tähän tärkeään, itseänikin paljon mietityttäneeseen aiheeseen, kunhan saan sanani aseteltua oikein. Kivaa tulevaa viikkoa!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Kas vain, joskus se ilmiselvin vastaus on kaikkein vaikein tajuta. Onneksi me naiset saamme muuttaa aivan rauhassa mieltämme. Varsinkin, jos kyse on sisustamisesta. Tosin, ollessani tässä viikonloppuna juhlimassa earth houria iltakirppiksellä myymällä tavaraa pois ja siellä eräs mies ihastui vanhoihin sisustustyynyn päällisiin ja nuorelta rouvalta tuli todella topakka ei, aloin miettiä ollaanko me naiset välillä turhankin päällepäsmäreitä sisustuspuuhissa. Meillä mies on jättänyt homman suosiolla meille, mutta minunkin lähipiirissäni on niitä miehiä, joilla olisi mielipiteitä sisustamisen suhteen, mutta jotka vaiennetaan sillä topakalla ei:llä.
  Odotan innolla tulevan viikon juttuja ja ehdottomasti sun ja Sannan videota!

  • Näinhän se menee! Monet asiat vaativat kypsyttelyä ja suunnitelmien hetkellistä unohtamista, minkä jälkeen asiat yleensä kuuluisasti loksahtelevat paikoilleen, kun alitajunta on tehnyt tarpeeksi työtään. Onneksi kaikki sisustushepulit eivät ole viikonlopunmittaisia myllerryksiä, vaan pieniä oivalluksia. :) Miehen rooli sisustamisessa on hyvä puheenaihe. Meillä sen kanssa ei ole ollut koskaan ongelmia, maku on sama ja roolit luontevat, mutta en tiedä, miten minäkään rehellisyyden nimissä reagoisin, jos mies alkaisi yhtäkkiä ehdottaa jotain täysin maustani poikkeavaa. Varmasti ensin tulisi se topakka “ei”, mutta sen jälkeen heräisin todennäköisesti kuuntelemaan hänen perustelunsa ja ajatuksensa. Sunnuntaina tulee video, ihana kun odotat!

 2. Lähes kaikissa kauppoissa myydään sitä isompaa tulitikkurasiaa, joka sopii kuin nakutettu siihen By Lassenin koteloon. En raaskinut ostaa merkkitulitikkuja ja luotin siihen että rasia on mitoitettu niille kaupassa myytäville isoille rasioille. Ja näin tosiaan on. By Lassenin kotelo on arjen kaunistus ?

  Ihanaa, uusia mielenkiintoisia postauksia tulossa taas vaikka kuinka paljon.

  • Oikeasti? Näemmä piti elää kolmekymppiseksi, että tämänkin tiedon oppi. Miten en ole koskaan nähnyt marketissa isompia tulitikkurasioita (paitsi sellaisia todella isoja). Olisin voinut täydentää by Lassenin omia rasioita, mutta paljon näppärämpää näin. :) Kiitos kovasti tiedosta! Arjen kaunistus tosiaan, tosi kiva jos kotelo on tullut sielläkin käyttöön. Ihanaa viikonloppua!

  • Thank you very much! The book is Chanel: Collections and Creations by Daniele Bott. I have bought mine from a local book store, but I’m sure you’ll find your local dealer, book store or online shop, by googling. :) Beautiful weekend to you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue