Video: puheenaiheena sisustus, osa 1

Homevialaura, Inspired by love koti

Tänään on luvassa blogihistoriani ensimmäinen video, puhuttu video siis. Liisahan teki vanhasta kodistamme upean esittelyvideon, mutta siinä minun roolikseni jäi sytytellä kynttilöitä, tällä kertaa avaan oikeasti suuni.

Kutsun tulla vieraaksi videolle keskustelemaan sisustuksesta sain Inspired by love -blogin Sannalta ja videon on tehnyt hänen avopuolisonsa Tomas Karike. Kiitos vielä molemmille, että sain olla mukana! Postauksen kuvat ovat kuvauspäivältä Sannan ja Tomaksen kauniista kodista.

Homevialaura, Inspired by love koti

Vloggaaminen ja podcastit yleistyvät sisältöinä kovaa vauhtia. Vaikka keskityn jatkossakin kirjoitettuun tekstiin, halusin ehdottomasti lähteä mukaan videolle jo pelkästään haastaakseni itseni ja kokeilemaan jotain uutta. Video on kuvattu yhdellä otolla ja materiaalia tuli sen verran, että samalta kerralta on luvassa vielä kaksi jatko-osaa. Niihin ei luonnollisesti enää pääse vaikuttamaan, mutta mahdollista jatkoa ajatellen kaikki palaute on tervetullutta. Kiinnostavatko videosisällöt teitä? Minkä aiheen haluaisitte sisustuksen jälkeen teemaksi? Mitä haluaisitte meiltä kysyä? Mitä Tiina Jylhä -hoitoja meille suosittelisitte?

Homevialaura, Inspired by love koti

No niin, viimeinen oli luonnollisesti mustaa huumoriamme, joka väistämättä hersyy omaa itseä ruudulta katsoessa. Minä en muusta tiedä kuin siitä, että eipä meillä olisi voinut olla yhtään hurmaavampaa linssiludetta mukana.

Toivottavasti nautitte! Jos ei video ala pyöriä suoraan alla, sen voi katsoa myös You Tubesta Kotona ja kylässä – puheenaiheena sisustus, osa 1

Video: Tomas Karike

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Kiitos naiset! Ihana video! Olipa kiva hetki, näin sunnuntai-aamupäivästä kahvikupin äärellä, ihan kuin olisi saanut jutella sielunsisarien kanssa ?

  • Niin kiva kuulla! Pitäisikö tehdä joku reaaliaikainen livelähetys, niin saisimme vielä teidät lukijat linjoille juttelemaan. :D Kiitos paljon Pia! Tosi ihana saada tällaisia terveisiä.

  • Moi Siiri, ihana kuulla! Minä en voi lukea itseni sisustamisen ammattilaiseksi, mutta intohimoiseksi harrastajaksi kyllä. :) Kiitos mukavasta palautteesta!

 2. Kiva video! Ja allekirjoitan täysin kommenttinne mustasta. Minulla on juuri työn alla muutaman vanhan puuhuonekalun maalaaminen mattamustiksi juuri oikealla sävyllä. Mitä sisustuslehtiä Laura luet?

  • Kiitos kommentista! Tosi ihana, jos tykkästi. No ymmärrän! En muuten olekaan joutunut koskaan etsimään sitä oikeaa mustaa maalia, vaan kaikki meidän mustat huonekalut ovat tulleet taloon valmiiksi mustina. Maalien kanssa olisin todennäköisesti ihmeissäni, mutta varmasti löydät sopivan ja lopputulos on epäilemättä hieno. Musta saa mieluusti olla paitsi pehmeää myös luonnollista siinä mielessä, että ainakin minusta puu ja sen syyt saavat sopivasti kuultaa mustan maalin läpi. :) Luen tällä hetkellä sekalaisesti kaikkea. Mitään en tilaa itse, mutta äidiltäni saan Avotakan numerot hänen jälkeensä ja lisäksi ostan irtonumeroita vähän kansien ja tarjousten mukaan, Glorian Kotia, Koti ja keittiötä, Plazaa, ja joskus Dekoakin, vaikka siinä harvoin on omaa tyyliäni. Ulkomaalaisia sisustuslehtiä en muuten ole ostanut hetkeen. Nykyään Suomestakin saa jotain tanskalaisia ja norjalaisia lehtiä, joiden tyyli liippaa omaani, mutta ehkä kuitenkin koen hieman häiritseväksi sen, etten ymmärrä lukemaani (en edes autetusti, sillä ruotsini on huono). Englanninkielisissä lehdissä taas on usein valloillaan omaani romanttisempi ja värikkäämpi tyyli. Luen kyllä mielelläni kaikki sisustuslehdet, jotka saan käsiini, mutta mikään ei oikein tunnu tällä hetkellä tilaamisen arvoiselta.

 3. Moi!
  Aivan ihana video! Itse tykkään katsoa kaikenlaisia videoita blogeista, oli se sitten tällainen haastattelu tyylinen tai vaikka päivä mun kanssa video, niistä saa monesti vielä monipuolisemman kuvan bloggaajasta kuin pelkkien kuvien kautta joten ehdottomasti ääni täältä videoiden tekoon myös jatkossa :)
  Tää sun blogi on mun ehdoton suosikki ja saan siitä ihan mielettömästi inspiraatiota. Sun tapa kirjottaa on jotenkin niin ihanan rehellinen ja hauska ja monesti nää postaukset käsittelee täysin samoja asioita mitä itsekkin juuri on miettinyt tai pähkäillyt. Kiitos siis ihanasta blogista! :)

  • Ihan mielettömän kiva saada tällaista palautetta videosta, kiitos Annika! Olen samaa mieltä lukijana, että bloggaajan tapaaminen myös videolla antaa hänestä jotain lisää ja on aina kiinnostavaa nähdä, millaiselta ihminen, jolta on siihen asti lukenut vain tekstejä, vaikuttaa “livenä”. Viimekertaiselta kuvauskerralta on onneksi vielä jemmassa kaksi osaa ja ehkä teemme lisää videota jatkossakin. Tämä oli yllättävän hauska ja opettavainen kokemus itsellekin, vaikka totta kai jännittävä myös. :)

   Valtava kiitos myös sanoistasi blogiani kohtaan! Olen todella otettu ja onnellinen, että koet noin. Näin ilahduttavasta kommenteista saa aina niin paljon virtaa jatkaa bloggaamista. Ihana, kun luet ja viihdyt täällä. <3

 4. Ihana video! Näitä lisää! Blogisi on ehditon suosikki, vaikka oma tyyli on himpun verran värikkäämpi, mutta kuitenkin suht neutralilla skaalalla myös. Ja monesta blogista hypin tekstit ohi ja katson vaan kuvat, mutta sinun tekstien yli en hypi koskaan, koska tapasi kirjoittaa on mukaansatempaavaa ja sukkelaa.

  • Olette ihania, kiitos tuhannesti sinullekin kivasta palautteesta! Olen tosi iloinen, että video sai niin mukavan vastaanoton. Ja tietysti ennen kaikkea kiitos siitä, mitä sanoit blogistani muuten. Olen todella otettu. Täytyy sanoa, että itsekin blogien lukijana olen samaa mieltä. Kauniita kuvia on blogosfääri väärällään, mutta omatkin todelliset suosikkini tunnistan siitä, että luen ajatuksella myös tekstit. Ihanaa viikonloppua Juuli ja kiitos vielä!

 5. Nyt vasta ehdin videon katsomaan (koska lapsiperhearki ;) ), ja olipa tosi kiva! En yleensä koskaan katso blogeissa olevia videoita mutta koska blogistasi on muodostunut yksi suosikeistani, ajatuksesi kiinnostivat kovasti. Ihan mahtavaa kuulla että jatkoa on tiedossa, tulen ehdottomasti katsomaan päiväuniaikaan ;)

  • Arvaa ymmärränkö! Ihana, että nyt kuitenkin löysit aikaa ja tykkäsit videosta. Ilahdutit terveisilläsi tosi paljon, sillä tiedän, miten paljon tässä maailmassa on videoita, postauksia, lehtiä, artikkeita, podcasteja, kaikkea, joten se merkitsee paljon, että lukijat käyttävät arvokasta aikaansa juuri täällä. Kiitos tosi paljon Jenni, ja lämpimästi tervetuloa jatkossakin! Päiväuniaika, ah, sitä soisi kaikille äideille vähän enemmän per päivä. ;)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue