Video: Puheenaiheena sisustus, osa 3

Homevialaura, Inspired by love

Aurinkoista sunnuntaita! Näin harvinaisen kauniina viikonloppuna tekisi mieli kehoittaa kaikkia, itseäni mukaan lukien, netistä ulkoilmaan, mutta jos nyt aamukahvisi tai hampaidenpesusi lomassa kaipaat Lauran ja Sannan sisustusaamu-tv:tä, niin paina play tai tervetuloa katsomaan keskustelumme auringon laskettua. Nyt on joka tapauksessa julkaistu videosarjamme toistaiseksi viimeinen osa, Inspired by loven Sannan emännöimä Kotona ja kylässä – puheenaiheena sisustus. Tällä kertaa puhumme muun muassa intohimoista, trendien noudattamisesta, arjen hallinnasta ja parhaista sisustusvinkeistä. Videosarjan ensimmäinen osa ja toinen osa löytyvät linkkien takaa aikaisemmista postauksista.

Homevialaura, Inspired by love

Olemme molemmat todella otettuja videoista saadusta palautteesta ja kiitos ihanan kannustuksenne, kuvaamme varmasti myöhemmin lisää. Näillä videoilla studiona toimi Sannan – anteeksi emännän elkein tapittavan Maijan – kaunis koti, ensi kerralla ollaan sitten meillä. Tarkempia toiveita ja kysymyksiä saa edelleen laittaa tulemaan videosisältöjä ajatellen. Jos ei uusi video ala pyöriä alla, sen voi katsoa myös YouTubesta.

Video: Tomas Karike

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Hei, kiva video! Olette niin luonnollisia molemmat kameran edessä. Olisi kysymys videoon liittyen. Kuka oli se suunnittelija/bloggaaja josta puhuitte molemmat. Sharon de city? Yritin etsiä mahdollista blogia mutta en löytänyt.

 2. Kerrankin sain katsottua videon heti, enkä monta viikkoa myöhässä. Tosin pihistin aikaa vähän omasta bloggailuajasta, mutta oli se sen arvoista. Meillä tulee olemaan tänään varsinainen hulinapäivä, joten tällainen lyhyt hetki, mieleisten asioiden äärellä teki todella hyvää. Jälleen todella hyvä video. Odotan innolla tulevaa Noora&Noora bodcastia ja teidän tulevaa videota Charin kanssa. Sinä, Sanna ja Char olette kuitenkin ne bloggaajat, joiden tyylit koen lähimmäksi omaani ja teidän kolmen blogista saan aina parhaat sävärit ja inspiraation.

  Tajusin tuossa, että itse menen hyvin paljon koti edellä ja käytän mielellään sitä rahaa nimen omaan kotiin ja kirjoitan omassa blogissa paljon asioita kodista. Mutta mieheni sen sijaan on ilmaissut useampaankin kertaan, että hänestä olisi kivaa matkustaa jonnekin. Itse en hingu niin kovasti ulkomaille, vaikka tuskin pistän vastaan, jos tilaisuus sattuu kohdalle ja pääsee sivistämään itseään. Pitänee keskustella talousneuvojan kanssa josko meidän budjettiin mahtuisivat nämä kummatkin intohimot.

  • Kiitos, kun löysit videollemme aikaa! Keskusteluvideota pystyy kyllä helposti kuuntelemaan taustalla, vaikka samalla tekisi jotain muuta. Samoin kun podcastia, se tulee muuten liveksi myös ihan pian. Intohimojen toteuttaminen on nimenomaan taloudellista tasapainoilua ja parisuhteessa toki usein kompromisseja. Meillä on onneksi miehen kanssa hiotunut tärkeysjärjestys hyvin yhteen, mutta voin kuvitella, että jossain perheissä voi olla paljonkin vääntöä siitä, laitetaanko rahat valaisimeen, lentolippuihin vai autoon, noin esimerkiksi. Nyt kun kotona viettää niin paljon aikaa, meille asumiseen panostaminen on ollut itsestäänselvää. Toki pikkuhiljaa alkaa huomata, miten kovasti sitä on matkaelämysten tarpeessa vastapainoksi perhe-elämälle. Keskustelemalla ja suunnittelemalla löytyy varmasti lopulta se molempia tyydyttävä elämäntapa. :)

 3. Taas tosi kiva video, aina näin aamukahvi kädessä kiva katsoa :) Ootte molemmat niin symppiksiä :)! Mukavaa kevättä molemmille!

  • Voi miten kiva kommentti tämäkin oli, täällä on kyllä mukavimmat mahdolliset lukijat. :) Kiitos kovasti molempien meidän puolesta ja samoin, aurinkoista kevättä!

 4. Mukavaa keskustelua ja olette ihanan avarakatseisia myös muiden tyylejä kohtaan. Vaikka itse suosin hyvin erilaista sisustustyyliä kuin te, on kiva kuunnella ajatuksianne.

  • Ilo kuulla, että pidit videosta. Kiitos kommentista! Sitä en voi liikaa painottaa, miten paljon pidän erilaisista sisustustyyleistä muiden kodeissa, hotelleissa ja ravintoloissa. Olisin maailman tylsintä, jos kaikki sisustaisivat, kuten minä. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue