Kylpyhuoneessa: meikkipussin sisältö

Homevialaura, meikki, meikkipussin sisältö

Ajattelin pitkästä aikaa sivuta kosmetiikkaa, aiheella meikkipussin sisältö. Minusta erilaiset käsilaukkuihin kurkistamiset ovat kevyen kiinnostavaa aivot narikkaan -luettavaa, toivottavasti teistäkin. Ja huomatkaa toki peiliselfie! Tässä mitään muotibloggaajia olla, joilla on omat kuvaajat – makuuhuoneen kultainen peili käyttöön vain.

Minulle meikkaamisella on vain yksi tarkoitus: näyttää paremmalta versiolta itsestäni tyylilleni uskollisella tavalla. Olen kantapään kautta huomannut, että en viihdy missään muussa kuin omassa signature-meikissäni: luonnollisessa pohjassa, tummissa silmissä ja nudenvärisissä huulissa. Edes ammattimeikkaajalta, silloin harvoin kun sellaisen tuoliin istun, en halua mitään kokeellista tai erilaista – en edes klassisia punaisia huulia, räväkästä luomiväristä nyt puhumattakaan.

Homevialaura, meikki, meikkipussin sisältö

Voin kuvitella, miten tylsästä tämä monesta tuntuu, mutta minusta saman meikin suosiminen on pelkästään vapauttavaa ja elämää helpottavaa. En ole sellainen kosmetiikan harrastaja, joka kokeilisi uusia sävyjä ja tuotteita huvin vuoksi, vaan iloitsen ennen kaikkea luottotuotteiden löytämisestä. Joskus on tietysti kiva antaa uusille hehkutetuille tuotteille mahdollisuus. Esimerkiksi Lumenen valotippoja en vielä puoli vuotta sitten tiennyt tarvitsevani, mutta enää en osaa elää ilman. Käytän samoja tuotteita arki- ja juhlameikkiin, ainoana erona se, että jälkimmäiseen käytän lisäksi meikinpohjustusvoidetta, silmämeikinpohjustajaa ja luomiväriä.

Homevialaura, meikki, meikkipussin sisältö

 • Meikkivoide: Lumene Blur, sävy 2 Hunajapilvi. Ihanteellinen meikkivoide suhteellisen kirjavalle iholleni, koska koostumus on tarpeeksi peittävä mutta ei yhtään maskimainen, vaan luonnollinen.
 • Meikkipuuteri: Lily Lolo Mineral Foundation, sävy Cookie. Lily Loloa käytän ennen kaikkea meikin siistimiseen yhdessä merkin kabuki-sudin kanssa. En koskaan halua lisätä meikkivoidetta meikivoiteen päälle, vaan käytän korjailuun koostumukseltaan kevyttä mineraalimeikkipuuteria. Lily Lolo on tosin loistava meikkipohja ihan yksinäänkin, sillä sitä voi kerrostaa ilman huolta maskimaisesta lopputuloksesta.
 • Meikinpohjustus: Estée Lauder Matte Perfecting Primer. Oikein hyvä laadultaan, joskin meikinpohjustusvoide on tuote, jota ilmankin varmasti pärjäisin.
 • Peiteväri: Vichy Dermablend Stick Correcteur, sävy 25. Erittäin pigmenttipitoinen ja peittävä tuote, joka sopii epäpuhtauksiin ja ennen kaikkea – nyt kaikki äidit kuulolle! – tummiin silmänalusiin.
 • Aurinkopuuteri: Estée Lauder Bronze Goddess, sävy 1 Light. Todella luonnollisensävyinen ja riittoisa tuote, jonka ansiosta olen vihdoin löytänyt yhteisen sävelen aurinkopuuterien kanssa. En käytä aurinkopuuteria contour-varjostamiseen enkä poskipunan sijaan, vaan tuomaan ihan hennosti tervettä väriä otsalle, nenänpäähän ja leukaan. Levitän aurinkopuuterin Lily Lolo Bronzer Brush -sudilla.
 • Valotuote: Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat, sävy Rosy Dawn. Lisään roosaan taittavaa hohdetta poskipäiden korkeimpaan kohtaan.
 • Poskipuna: Mac Longwear Blush, sävy Stay Pretty. Poskipuna on ehkä meikkipussini tärkein tuote. Se, joka herättää koko kasvot henkiin ja tekee olemuksesta terveen näköisen. Olen luottanut monta vuotta Maciin. Levitän poskipunan Lily Lolo Blush Brush -sudilla.

Homevialaura, meikki, meikkipussin sisältö

 • Ripsiväri: Rimmel Extra Super Lash, sävy Black Black. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että ylivoimaisesti eniten kysytty tuotteeni ihan ventovieraita myöten on ripsiväri. Ja totta kai se on porukan edullisin markettituote. En ole edes moneen vuoteen kokeillut muita, niin mainio hinta-laatusuhde Rimmelissä on omiin tarpeisiini.
 • Kulmakynä: Lumene Nordic Chic Kulmakynä, sävy 3 Light Brown. Monen vuoden takainen suosikki tämäkin, plussaa mukana olevasta harjasta.
 • Eyeliner: Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner, sävy musta. Siististi levittyvä eyelener, joka ei ole koskaan pettänyt tai valunut.
 • Silmämeikinpohjustus: Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer. Ei vertailupohjaa muihin, mutta olen ollut tyytyväinen.
 • Luomiväri: Chanel Les 4 Ombres, sävy 14 Mystic Eyes. Alesta puoli sattumalta  löytynyt helmi, jolla saa sopivan, ei liian kylmän eikä lämpimään taittavan, smokey eyes -meikin. Toisin kuin aina ohjeistetaan, minusta luomiväri on paljon parempi levittää nimenomaan mukana tulevalla pienellä sudilla. Häivyttämiseen käytän sitten erillistä luomivärisivellintä.
 • Huulimeikki: Lumene, Chanel ja muut vaihtelevasti. Huulimeikkejä omistan samanaikaisesti useampia. Usein Lumenea niin huulikiiltoina kuin True passion Valon leikki -huulivärinä. Iltakäyttöön löytyy tällä hetkellä Chanel Rouge Coco Shine 78 Interlude -huulipuna ja Chanel Glossimer 164 -huulikiilto.

Yhtä tuotetta vielä kaipaan meikkipussiini: sellaista kajalkynää alaluomien rajaamiseen, joka todella pysyisi valumatta paikoillaan. Osaisitteko suositella? Muutkin suosikit saa tietysti laittaa jakoon, kunhan ette järkytä meikkimummoa shokkiväreillä.

Kylpyhuoneessa on juttusarja, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen kotona. Esittelen tyyliini sopivia kauneudenhoidon suosikkituotteita ja etsin spa-tunnelmaa ensimmäisessä omassa saunassa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Hehe, meikkimummo :D <3 Repesin nauramaan!

  Mulla on samantyylinen postaus juuri työn alla ja täällä nyökyttelin kovasti tutuilla tuotevalinnoille – ja varsinkin värimaailmalle ;)

  Mulla lemppari kajalkynä on Chanelin musta – sitä pystyy myös kynän päässä olevalla sudilla hieman blendaamaan, ihan mun lemppari ollut ja pitkäkestoinenkin! Terotinvinkkiä vielä perään, että Chanelin kynien kanssa tulleet terottimet on ihan kultaa!

  P.S. Jos monet kysyy sun ripsaria, niin itse taas selasin listasta, että mikä se sun luotto poskipuna on – se on mulle sellainen Laura-juttu – ei Lauraa ilman poskipunaa :)

  • Erityisesti sulta otan kaikki vinkit vastaan, koska olet samanlainen meikkimummo. <3 Paitsi että näytät upealta ja itseltäsi myös punaisissa huulissa, jotka eivät luonnistu itseltäni, vaikka kuinka haluaisin edes siitä klassikosta vähän vaihtelua nudeihin kiiltoihin. ;) Kiitos mainiosta vinkistä, tutustun! En ole kovin kunnostautunut kajalin käyttäjä, mutta nyt haluaisin joskus väriä alaluomien ulkonurkkaan. Sen vain muistan, että vuosia sitten käyttämäni kajal levisi aina kun silmät vähänkään vuosivat – ja Suomen säässä, nehän vuosivat. Odotan kovasti vastaavaa postaustasi! Mitä poskipunaan tulee, niin mottoni todella on mieluummin överit kuin vajarit. :D Narsin poskipunia kehutaan myös ikonisiksi, mutta olen ollut niin tyytyväinen Stokkan alakerrasta helposti napattavaan Maciin, että en ole kokenut tarvetta kokeilla muuta. :)

 2. Et usko, miten mielettömän pitkältä tuo tuotteiden lista näyttää silmissäni! Minusta olisi ihanaa osata meikata ja löytää edes jokin tuote, jota pystyisin käyttämään, mutta kun ei. Silmäni ovat niin hyperarat, etten pysty laittamaan edes ripsiväriä. Ne alkavat heti vuotaa, kutista ja turvota umpeen, joten vuosiin en ole enää edes yrittänyt. Lähes kaikki kasvoille kokeilemani meikkivoiteet taas ovat saaneet aikaan vähintään raivokasta kutinaa, useimmiten myös ihottuman, jonka katoamiseen kuluu harmillisen pitkä aika. Toinen kanto kaskessa on sitten se, että näköni on erittäin huono, toisessa silmässä lähes olematon, ja rillit päässä ei oikein voi levittää esim. meikkivoidetta. Tarvitsisin jonkun, joka kädestä pitäen näyttäisi, mitä tuotteilla pitää tehdä, että saisin edes jotenkin inhimillisen lopputuloksen. Niinpä meikkipussini ainoa tuote on hieman sävytetty huulirasva. Kynsilakkaa käytän myös, se on tapa, jonka isoäitini iskosti minuun, kun olin teini-ikäinen, mutta muuten olen kosmetiikan saralla täysin osaamaton.

  • Moikka! Ymmärrän täysin. Itse asiassa nyt kun listaa katsoo, näyttäähän se pitkältä. Toisaalta montaa tuotetta käytän vain juhlameikkiin tai korjailuun, mikä hämärtää todellisuutta. Päivittäisen arkimeikin teen pikaisesti – samalla tutulla rutiinilla, ja koko tuotemäärä mahtuu hyvin yhteen pussukkaan. Kaikki on myös suhteellista siinä mielessä, että vaikka listassa on 13 tuotetta, minulla on kaikki tuotteet huulimeikkejä lukuun ottamatta vain yhtenä versiona, mikä on omien havaintojeni mukaan aika harvinaista. Tarkoitan siis sitä, että kyllä vaikka monen ystäväni meikkipussista voi löytyä 5-10 luomiväriä, ja niin löytyi itseltänikin vielä vuosia sitten. :)

   Voi vitsi, tosi ikävä kuulla. :( Kaikenlaiset iho- ja silmäoireet ovat todella harmillisia. Eikä kyse tietysti ole siitä, että olisi pakko meikata tai näyttää tietynlaiselta, mutta on harmillista, jos silmien tai ihon arkuus on esteenä sille, ettei voi meikata, vaikka itse haluaisi. Meinasin jo kannustaa sinua mineraalimeikkien pariin, mutta kun vielä tuo, että jos ihottuma kestää pitkään, niin siinä ei kyllä kovin mielellään kokeile mitään uutta. Ymmärrän kovin hyvin, että pidät kynsilakkarutiinistasi kiinni. Se on muuten asia, jossa ihailen muita. Itse lakkaan kynteni nykyään ehkä kerran vuodessa, koska olen yksinkertaisesti laiska ylläpitämisessä. Hoidetut kädet viimeistelevät olemuksen tosi kauniisti.

   • En siis missään nimessä tarkoita, että lista olisi liian pitkä :-D! Olen vain niin osaamaton meikkiasioissa, että olen aina Liisana Ihmemaassa kummastelemassa, että onpa maailmassa tuotteita ja vau, ihmiset osaavat niitä käyttää. Hyvänä esimerkkinä toimii kahvipöytäkeskustelu blenderistä, joka meillä taannoin oli töissä. Minä ajattelin keittiövempainta ja ihmetykseni kasvaessa sitten selvisi, että kyseessä onkin jokin kapistus, joka liittyy meikkaamiseen :-D.

    Juuri tuo raivostuttaa, ettei osaa eikä oikein voi meikata, vaikka haluaisi. Usein juhliin lähtiessä tulee tunne, että olen jotenkin viimeistelemätön, kun on mentävä kakkulat nenällä ja meikittä. Piakkoin on iltapukujuhlat, ja vaikka siellä miten on himmeä valaistus eikä kukaan huomaa, miltä näytän, niin jotenkin olisi itsellä pukeutuneempi olo, jos pystyisi olemaan paras versio itsestään. Välillä tulee sellainen keittiöön unohtuneen Tuhkimon syndrooma, kun ei ikinä tunne olevansa oikein viimeistelty. Aina välillä ajattelen, että pitäisi rekrytä joku lepakoiden kauneudenhoitoon perehtynyt meikkaaja opettamaan, mutta aina se jää, kun mietin asiaa ja totean, että arjessa sille taidolle olisi kuitenkin aika vähän käyttöä ja eikä toisaalta tiedä, miten ihoni reagoi tuotteisiin.

    • Tiedätkö, että minulla on vähän samanlainen ihmetys päällä meikkiosastolla, vaikka meikkaankin. Tarkoitan siis sitä, että en todellakaan pysy kärryillä, kenen beverlyhillsläisen meikkitaiteilijan paletilla juuri nyt pitäisi countour-varjostaa kasvot. :D

     Ymmärrän niin hyvin fiiliksiäsi! Mitä sitä kaunistelemaan, kyllä minuakin harmittaisi. Ei siinä tarvitse olla mitenkään ulkonäkökeskeinen ihminen halutakseen ehostaa edes vähän parhaita puolia esiin juhlia varten. Lepakkojen kauneudenhoito. :D No jos ei ihan sitä löydy, niin tuppaan sinua lempeästi hakeutumaan ammattimeikkaajan oppiin, jos sopiva ja herkkään ihoon erikoistunut vain löytyy. Jos asia sinua yhtään häiritsee, niin päätöksen ei tarvitse olla rationaalinen tai hyödyllinen vuosittaisissa kerroissa laskettuna, vaan syyksi riittää ihan se, että jokainen nainen ansaitsee halutessaan kauneudenhoitoa. Nyt kuulostan ihan L’Oreal-mainokselta, mutta niin oikeasti ajattelen. Ja nimenomaan siksi, että ilahtuisit siitä itse.

     • En edes kysy, mitä on contour-varjostus :-D. Tuo on kyllä ihan totta, että jos ja kun mahdollisuus on, pitäisi vain tässä asiassa rohkeasti etsiä käsiinsä sopiva opastaja. Jotenkin se vain on jäänyt, koska tunnen itseni jo kosmetiikkaosastojen läheisyydessäkin niin tolloksi.

 3. Minä suosin myös kevyttä meikkipussia ja simppeliä meikkiä. Juhlavamman silmämeikin kanssa olen vieläkin aika tumpelo, mutta onneksi harjoitus on tuottanut edes vähän tulosta. Arkimeikin teen aina samalla tavalla ja sen saakin melko nopeasti ja vaivattomasti loihdittua. Helppous ja vaivattomuus kunniaan!

  Haluaisin kovasti jatkaa kommenttia syvällisellä pohdinnalla liittyen mm. ostokäyttäytymiseen, vaikkapa luomiväripalettien ja muiden meikkejen hamstraamiseen (mitä tekee seitsemällä suunnilleen saman sävyisellä paletilla), tuhansien eurojen laukkujen hamstraamiseen (mikä on omituinen ilmiö tiettyjen bloggaajien piireissä), sisustuksen jatkuvaan uusimiseen (miksei kerralla osta sellaista joka oikeasti miellyttää ja kestää aikaa) ja ylipäätänsäkin päättömään trendien perässä juoksemiseen. Olen kuitenkin kurjan sään lamaannuttama joten jätän sen suuremmat pohdinnat pohtimatta, mutta sen sanon että on mukavaa kun postauksesi pistävät ajattelemaan ja niihin jätetyt kommentitkin luen mielelläni.

  Loppuun sanon vielä, että päädyin lukemaan hetki sitten jonkun vanhemman postauksesi aiheesta merkkilaukut ja niiden hankkiminen sijoitusmielessä. En voisi olla enempää kanssasi samaa mieltä! Merkkilaukku sijoituksena on kertakaikkisesti naurettava ajatus ja sekin naurattaa, että joskus nuorempana ja hölmönä olen itsekin ajatellut niin. Luojalle kiitos vanhenemisesta ja viisastumisesta.

  • Juuri näin! Kun joka aamu sutii saman meikin, sen tekee vaikka silmät ristissä puoliksi unessa. Toki meikittömät päivät ovat ihan parhaita ja minulla on niitäkin nykyään ihan kohtuullisen usein. ;) Mutta se ei tosiaan tuntuisi omalta, että joka kerta pitäisi kuulostella, mikä päivän fiilis on ja etsiä valtavasta meikkipakista fiilikseen sopivat tuotteet. Huh, hengästyttää ajatuskin, joten onneksi voi meikata kevyellä tavalla ja sitten vain satunnaisesti kokeilla uutta. :)

   Tosi hienoa kuulla, että sinuakin kuluttaminen puhututtaa. Kyseessä on hirmu tärkeä ja myös ristiriitainen aihe. Esimerkiksi omalla kohdallani myönnän suoraan, että materialla on minulle paljon väliä. Iloitsen kauniista esineistä ja ajattelen niin, että kun pukeutua ja sisustaa täytyy kuitenkin, niin miksi en tekisi sitä itseä miellyttävällä tavalla. Kolikolla on kuitenkin todellakin se kääntöpuoli.

   Eron huomaa siitä, että olen kiinnostunut tyylistä, mutta ahdistun muodista. Esimerkiksi muotiblogeja en koe ollenkaan omakseni, koska niissä on niin voimakas kertakäyttökulttuurin tuntu: asu saa näkyä kerran ja sen jälkeen on siirryttävä uuteen. Tämä ahdistaa minua ihan todella paljon, kun pyrin rakentamaan oman kaappini päinvastoin klassikoiden ympärille. Eniten ahdistun siitä, että tavaran tiedetään jo ostovaiheessa olevan vain hetken huuma, mutta ei se mitään, koska ”ainahan ostoksen saa kiertoon”. Ihan kuin kirppikselle vieminen olisi aina ekoteko, ei se todellakaan ole kuin huono tapa ostaa parempi omatunto. Itse en missään nimessä ole ihanteellinen kuluttaja, mutta ainakin yritän ostaa kotiin ja kaappiin vain harkittua ja pitkäkestoista. Sijoituslaukku on kyllä sanonko mikä. :D Kyllä kyllä, joissain poikkeuksissa on hinta noussut, mutta yleisesti ottaen laukku on kuin auto: sen arvo laskee käytön myötä.

   Kiitos teidän lukijoiden, minustakin blogini kommenttien puolella on äärimmäisen kiinnostavaa keskustelua. Siitä jos mistä olen onnellinen, sillä on tosi tärkeää katsoa asioita monesta eri näkökulmasta ja oppia muilta. Palailen varmasti tähän kuluttamis- ja vastuullisuusteemaan vielä jossain vaiheessa myöhemmin. :)

   Kiitos kommentistasi ja ajatuksistasi Rosa!

 4. Hei! Löysin blogiisi googlaamalla Ralph Lauren laukkuja :)
  Jäin lukemaan ja kivalta vaikuttaa!
  Kysyisin tämän postauksen pitsipaidasta,mistä ole ostanut-on todella kaunis?

  • Moi Kaisa! Tosi kiva, kun löysit blogini pariin. Kovasti tervetuloa lukijaksi! Paita on Madridin Massimo Dutilta, mutta samaa voi vielä saada Helsingin-liikkeestä tai verkkokaupasta. :) Kaunis kiitos!

 5. Ikäeroa 30 vuotta mutta periaate sama ?. Erona vain, että täällä puhuu todellinen meikkimummo.
  Käytän samoja osia meikissäni ja hyvin samalla kaavallakin. Ripsivärin laitosta, näön heikkenemisen myötä, tuli niin hankalaa että olen noin vuoden laitattanut ripsipidennykset.
  Mistä Lily Lolo siveltimiä voi hankkia?
  Ja todellakin kaunis pusero sinulla ?.

  • Heh, mainiota! :) Voin kuvitella, miten hankalaa ripsaria on sohia huonontuneella näöllä, joten onneksi keksit vaihtoehdoksi pidennykset. Olen itse ottanut aina silloin tällöin pidennyksiä kesäksi tai reissua varten ja voisin hyvin kuvitella käyttäväni kätevää apua vakituisesti, jos näön kanssa olisi samanlainen tilanne tai jos aamulähdöt kaipaisivat jossain vaiheessa helpotusta.

   Itse olen tilannut kaikki Lily Lolot -meikit ja -siveltimet heidän omasta verkkokaupastaan Briteistä (http://www.lilylolo.co.uk/) ja kaikki on aina toiminut moitteetta. En tiedä, saako Lily Loloa edelleenkään mistään kivijalasta Suomessa, mutta muutamat suomalaiset verkkokaupat toimittavat merkkiä kyllä, ainakin Biodelly (https://www.biodelly.fi/1_lily-lolo) ja House of organic (https://www.houseoforganic.fi/brand/51/lily-lolo).

   Kiitos! Madridin matkamuistopaidasta tuli samantien omakin suosikki. :)

 6. Meikkimummo täälläkin. Samoilla tuotteilla ollaan menty jo vuosia. Se on vaan niin helppoa käydä hakemassa marketista se sama juuri minulle paras ripsiväri tai kulmakynä (tosin pelkään joka kerta, että tuote on poistunut jo markkinoilta) tai tilata mineraalimeikkipurkki netistä n. 1,5 vuoden välein. Syksyllä heittäydyin ihan villiksi ja ostin kuultovoiteen poskipäitä korostamaan, kun sitä muistaakseni UusiMuusa-sivustolla hehkutettiin mahtavaksi tuotteeksi. Ja niin se kyllä onkin :) Pitäisi vielä opetella luomivärin ja poskipunan käyttö, mutta seuraavaa villintymistä saa odotella vuosia.

  • Hauska kuulla teidän vastaavanlaisia kokemuksia. Se on ihan omanlaisensa juttu harrastaa kosmetiikkaa, kokeilla kaikki uutuusmeikit ja -sävyt läpi. Onneksi sitä varten on kauneusbloggaajat, joilta voi lukea arvostelut, niin voi itse pitäytyä tutuissa suosikeissa ja joskus harvoin innostua kokeilemaan jotain oikein kehuttua uutuutta. :) Tuo on muuten todellinen pelko tuo, että juuri kun olet löytänyt luottotuotteen tai -sävyn, se poistetaan markkinoilta! Minäkin muistan Uusi Muusan kuultovoidehehkutukset. :) Aikaisemmin ajattelin, ettei kuultotuotteita voi käyttää kuin täydellisen sileän ja kuulaan ihon ihmiset, mutta ei se onneksi sitä vaadikaan, kun tuotetta käyttää maltilla ja oikeisiin paikkoihin. Poskipunaa suosittelen ainakin, se herättää olemuksen niin hyvin. Ja luomivärinkin oppii nopeasti laittamaan, jos tyytyy samaan kuin minä, meikkaamaan senkin aina suurin piirtein samalla tavalla. ;)

 7. Luin suurella mielenkiinnolla meikkilistaasi. Lumenen meikkivoidetta pitääkin testata! Sain joskus Karkkipäivä-blogista vinkin hyvin kestävästä meikkikynästä, Estee Lauderin Double Wear Stay-in-Place. Se todella pysyy, vaikka ihoni on rasvoittuva ja muut rajaukset tahtovat mennä päivän mittaan suttuiseksi. En ole enää vuosiin ostanut mitään muuta. Minäkin teen saman meikin joka päivä, ja olen samaa mieltä poskipunan tärkeydestä!

  • Onpa kiva kuulla! Ilahdun siitä, että tykkäätte lukea muustakin elämäntavasta sisustuksen rinnalla. :) Taisin käyttää tuota Lumenen meikkivoidetta jo ennen brändiuudistusta, silloin se vain oli eri nimellä. Lämpimästi suosittelen kyllä peittävänä mutta ei yhtään maskimaisena meikkivoiteena. Mahtava vinkki, kiitos! Karkkipäivä-blogista minäkin olen usein etsinyt tuotesuosituksia. Estee Lauder on mieluisa merkki muutenkin ja jos nimessä on Stay-in-Place, niin se lupaa hyvää nimenomaan pysyvyyden puolesta, joka on nyt se juttu. Taidan metsästää tuon Stokkalta tai tulevalta laivareissulta, kiitos vielä. :) Kyllä, kauan eläköön poskipuna!

 8. Kuulostaa toimivalta setiltä, tuossa oli monta tuotetta jotka täytyy itsekin ottaa kokeiluun :) Alaluomien rajauksessa Lancomen peruskajal on ihan huippu, ei ole koskaan levinnyt ainakaan itselläni. Siniharmaa sävy 03 on tosi kiva perusruskean tilalle.

  • Kiitos, Hanna! Näihin olen tosiaan ollut itse tosi tyytyväinen, osaan jo vuosia. :) Onneksi virheostoksia tulee tehtyä enää harvoin, kun en tee heräteostoksia kuin korkeintaan huulikiilloissa. Kiitos suosituksestasi! Sain kommenteistanne paljon apua, sillä en olisi todellakaan jaksanut perehtyä kymmeniin kajaleihin. Mukavaa viikkoa!

 9. Aivan ihana postaus, kiitos! Kysyisin mistä tyylikäs meikkilaukku on ostettu? Itselläni samantyylinen etsinnässä. :)

  • Tosi ilahduttavaa kuulla, kiitos palautteeesta! Meikkilaukku on Stokkan oman merkin, A+More. Bongasin sen juuri puoleen hintaan 9 eurolla Helsingin Stokkan alakerrasta. Olin tosi ilahtunut löydöstä, sillä omiin tarpeisiin meikkipussi on juuri oikean kokoinen ja jämäkkä materiaali suojaa purnukoita hajoamasta reissussa. Löysin laukun sinulle netistä, mutta verkkokaupassa saatavuus näyttää valitettavasti olevan loppu, mutta toivottavasti asut täällä päin, niin saatat löytää sen vielä tavaratalosta. :)

   https://www.stockmann.com/product/kosmetiikkalaukku/1240447520

   • Ah kiitos kun jaksoit linkata, ja vitsit miten hyvä ja edullinen löytö. Pitääpä käydä Stockalta hakemassa tuo. :)

Trackbacks

 1. […] Meikit. Ripsarini on Rimmel ja puolet meikkipussistani Lumenea. Muutamat arvokkaammat (ja silti yleensä noin 30 euron arvoiset tuotteet) taas ovat erityisen riittoisia. Suurin säästö taitaa kuitenkin tulla siitä, että en harrasta meikkejä tekemällä heräteostoksia, vaan pysyttäydyn omissa luottotuotteissani. Käyttämäni tuotteet näet Meikkipussin sisältö -postauksesta. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue