Hidasälyinen Newton sisustaa: TON Chair 30 eteisessä

Homevialaura, TON Chair 30, wieniläistuoli, eteinen, sisustus

En tiedä, onko kenelläkään tässä vaiheessa vuotta kiinnostusta tavallisiin sisustusjuttuihin, mutta sivutaan välillä niitäkin. Meillä on nimittäin eteisessä tuoli.

Mitäs ihmeellistä eteisen tuolissa on, voi tässä kohtaa kysyä, mutta kerron. Viimeksi, kun painin eteisen sisustuspulmien kanssa, moni teistä ehdotti tilaan tuolia. Vastasin, että toivoisin samaa, mutta valitettavasti valkoisen kaapin viereen ei sovi tuoli, sillä ulko-ovi aukeaa siitä. (Kuvassa näkyvä ovi johtaa vessaan ja kulmassa sen vasemmalla puolella on ulko-ovi.)

Homevialaura, TON Chair 30, wieniläistuoli, eteinen, sisustus

Nyt aloin pohtia, että miettiköhän teistä moni, että onpa se pöhkö, hyvinhän tuohon tuoli mahtuu. En nimittäin tajunnut, että tuoli voisi olla myös liukuovien edessä sen sijaan, että se olisi liukuovia vastapäätä valkoisen kaapin puoleisella seinällä. Tällaisia aivopieruja olen päästellyt ennenkin, kalusteiden sijoittaminen ei ole vahvuuteni.

Homevialaura, TON Chair 30, wieniläistuoli, eteinen, sisustus

Keksin tuolin paikan täysin vahingossa, kun nostin toisen wieniläistuolimme juuri näin peilin eteen vierasta varten. Kas, tilassahan mahtuu silti kulkemaan ja kaapissa asioimaan. Tällaista kai se oli Newtonillakin oivalluksensa kanssa, kun omena tippui päähän.

Homevialaura, TON Chair 30, wieniläistuoli, eteinen, sisustus

En tiedä, onko tässä parasta se, että pukeutuminen ja pukeminen sujuvat nyt paljon helpommin vai se, että sain meille vielä yhden pitkään toivomani tuolin, joka tulikin ennenaikaiseksi joululahjaksi. Kyseessä on siis TON Chair 30, kun meillä entuudestaan on musta TON Chair 14 niin isona sivupöydän ääressä kuin pieninä lastenhuoneessa.

Comments

  1. Sisustusjutut kiinnostaa aina. :) Tuoli eteisessä on tosi hyvä. Meilläkin on taaperon pukemistuoli. Pikku E nousee sille itse istumaan ja siinä sitten puetaan yhdessä osa vaatteista.

    TON tuoleista on tullut minulle sellainen ensimmäinen tuoli ihastus ja olen meillekin niitä miettinyt. Petän siis rakkaita valaisimia tuolien kanssa.

    • Kiva, että kiinnostaa ja kiitos! Hyvä homma, että tuoli sopii tilaan ruudunkin välityksellä katsottuna. :) Ensin kaipasin tuolia tilaan vain sisustuksellisesti ja ajattelin, että olisihan siihen kätevä joskus joku laukku laskea, mutta nyt, kun pieni käy päiväkodissa, niin pukeutumistuolilla on oikeasti erittäin tärkeä funktio. On muuten pikkaisen helpompaa pukea haalaria tuolilla kuin selkä väärällä lattialla. TON-tuolit ovat kaikki niin kauniita, että niiden kanssa ei voi mennä pieleen ottaa väriksi ja malliksi minkätahansa. Erinomainen tuolihaave siis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue