Urbaani legenda nimeltä täydellinen t-paita kesäksi

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

Täydellinen t-paita, onko sellaista olemassakaan vai puhutaanko nyt urbaanista legendasta? Sama kysymys nousee pintaan joka kesä ja tiedän, että yhtä tuskissaan täydellistä t-paitaa ovat etsineet ainakin Noorat Koo ja Hoo sekä Jonna. Ja vielä tarkennuksena: tässä tutkivassa journalismissa puhutaan nyt yli puolitoistametristen t-paidoista.

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

Siis t-paita, miten voikin niin tavallinen vaatekappale olla vaikea löytää täydellisenä tai edes lähes täydellisenä. Siis sellaisena, joka olisi istuvuudeltaan rento mutta olemukseltaan ryhdikäs (ei läpinäkyvyyttä tai kiertäviä saumoja, kiitos), ja jossa olisi sopiva pituus, kaunis kaula-aukko ja oikeanpituiset hihat. Kympillä en oleta hyvää paitaa saavani, mutta en kyllä mitään yli satasen acnejakaan osta. Realistinen hyvän t-paidan hintahaarukka liikkuu mielestäni 20–40 euron välillä.

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

Tällä hetkellä minulla on käytössä kaksi t-paitasettiä: molemmista omistan valkoisen ja harmaan värin, enkä muita tarvitsekaan. O-aukkoiset löytyivät & Other Stories -merkiltä parilla kympillä kappale. Puuvilla on ryhdikästä ja orgaanista, eli tässä aletaan jo olla aika hyvän äärellä.

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

Tämänhetkiset V-aukkoiset t-paitani ovat merkiltä GAP. Rennosta mallista pidän kovasti, mutta jotenkin kangas tuntuu hieman liian ryhdittömältä. (Koska olen t-paidan kankaan ryhdikkyydestä tarkka, en enää osta pellavaisia t-paitoja, vaikka se monessa muussa asiassa suosikkimateriaalini onkin.) GAP-teepparit maksavat parisenkymppiä ja yleensä merkin omaan Euroopan-verkkokauppaan, joka muuten toimittaa nopeasti ja pienellä toimistusmaksulla Suomeen, on saatavissa useiden kymmenien prosenttien alekoodi. Periaatteessa paidoissa on siis oikein hyvä hinta-laatusuhde, mutta täydelliseksi en näitä lerppuisuuden takia kruunaa.

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

J. Crew’n t-paitoja on moni kehunut ja nykyäänhän niitä saa Zalandostakin, jos vain kappaleet eivät ole loppuneet kesken, mutta omaa kokemusta jenkkiklassikosta minulla ei ole.

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

Itse käytän valkoisia ja harmaita t-paitoja erityisesti farkkujen ja farkkushortsien kanssa. T-paita, denim, valkoiset tennarit, trenssi ja joskus lippiskin muodostavat oman casual-tyylisen suosikkiunivormuni viikonlopulle. Ja totta kai tämä klassikkoasu löytyy kodista kaksin kappalein – twinning is winning.

Homevialaura, tyyli, parhaat t-paidat, & Other Stories, GAP

Onko teillä vastausta tähän tuhannen taalan kysymykseen: mistä kesäksi parhaat t-paidat?

Comments

 1. Arela! :) Ostin heiltä valkosen tpaidan ja se on ryhdikäs eikä kuulla läpi. Tarjolla toki vain o-aukolla. Haen seuraavaksi harmaan heiltä myös.

  • Moikka! Seuraan Arelaa Instagramissa, joten en ymmärrä, miten olin unohtanut heidän kehutut t-paitansa, joten kiitos paljon! Kävin kurkkimassa, ja harmaakin on täydellisen meleeratun sävyinen. :)

 2. Kannatta kurkata kotimainen Nosh ja heidän Venla t-paidat. Hinta 32,90€, muutama värisävy huhtikuun loppuun saakka edustajien kautta 22,90€ (mm. vanilja). Loistava hinta-laatusuhde :)

  • Nosh saa koko ajan hurjasti kehuja laadustaan sosiaalisessa mediassa! En ole vielä testannut heiltä mitään tuotetta, koska suurin osa mallistosta on makuuni kirjavaa, mutta hienoa, kun muistutit, että mukana on myös vaatekaapin peruspilareita. Ainoastaan väreihin jään kaipaamaan ihan puhtaan valkoista ja harmaata, mutta mainiota tietää muuten vinkki. Hintakin on laadukkaaksi ja vastuulliseksi tuotteeksi todella kohtuullinen. :)

 3. Ostin viime kesänä GAPiltä harmaan t-paidan! Se on ihan paras! Ryhdikäs, mutta rento, tarpeeksi pitkä, eikä näy läpi. En valitettavasti yhtään muista mallin nimeä, mutta sitä saa useammassa värissä.
  J. Crewn paitaa olen myös sovittanut, mutta se oli minun makuuni liian lyhyt..

  • Kiitos Siiri! Se on sitten varmasti ollut vähän eri malli kuin oma GAP-teepparini. Täytyy kurkkia heidän nykyistä valikoimaansa! Arelan muuten kehutusta t-paidasta sanotaan samaa, että se on lyhyt. En tiennytkään, että myös J.Crew on. Itse olen kyllä lyhyt, että ehkä se minulle menisi, mutta hyvä huomio pidemmille tiedoksi. :)

 4. Cos 😊 varsinkin heidän yksi v-aukkoinen t-paitamallinsa on juuri sopivan rento mutta silti jämäkkää kangasta!

  • Vitsi, onkohan se jotain aikaisempaa mallistoa, kun en itse muista törmänneeni COSilla tuollaiseen. Täytyy käydä myöhemmin uudestaan katsomassa. :) Kiitos Emmi!

 5. Saman ongelman kanssa painitaan. Filippa K:lta löysin hyvän V-aukkoisen, se onkin palvellut jo pari vuotta ja kestänyt hyvin jatkuvaa pesua. Kangas on ohuehkoa ja malli istuva. Hinta taisi olla neljänkympin hujakoilla. Samsoe&Samsoelta löysin taas melko hiljattain O-aukkoisen paidan josta olen kovasti tykännyt. Se on napakampaa kangasta.

  Arelan paidasta olisin muuten tykännyt, mutta 170-senttiselle oli aivan liian lyhyt! Tai siis olisi vaatinut ihan kunnon korkeavyötäröiset housut.

  • Huomaan, että tämä mysteeri mietityttää monia! Muistan kuulleeni Filippa K:n laadusta tosi vaihtelevia arvioita. Osa ylistää, osa taas on pettynyt. Laitan kuitenkin korvan taakse, koska mielellään käyn heidän liikkeessään katsomassa ja sovittamassa. Samsoe&Samsoeta muistan muidenkin kehuneen, mutta taisin itse bongata heiltä viimeksi enemmän aluspaitatyyppisiä ja vartalonmyötäisiä malleja, mutta täytyy pitää silmällä muitakin.

   No juuri näin! Varmasti on Arela sinulle liian lyhyt, kun pituudesta huomauttaa moni, ja jo kuvista näkee, että malli on selvästi tavallista lyhyempi. Itse olen lyhyt, mutta en ajatuksena pidä siitä, että selkäni voisi vilkkua. Kiitos avusta! :)

 6. Valkoinen t-paita, kuinkhan monta eri versiota on tullut kokeiltua, eikä vieläkään sitä johon palaisin eli kommenttiboksia kytätään nyt urakalla myös tällä suunnalla. :)

  • No eikö olekin vaikeaa! Valkoisessa on vielä se lisähaaste, että kangas ei saa olla liian läpinäkyvää. Vaikka malli olisi muuten hyvä, en halua, että alusvaatteet kuultaa kilometrin päähän läpi. Onneksi täällä jaetaan mainioita vinkkejä. :)

  • Kiitos paljon, Kati! Trenssi on Zaran, vuoden pari vanha, eli ei siis tämänkeväisestä mallistosta, mutta uskoisin heillä olevan kivoja trenssejä joka kevät. Vaikka Zaran laatua usein parjataan ja jätän kyllä itsekin siellä suurimman osan vaatteista hyllyyn, niin monessa takissa on ollut todella hyvä hinta-laatusuhde. :)

 7. Nyt iski t-paita kriisi. :D En ollut edes tajunnut tätä, mutta kyllä se että täydellinen paita pelastaisi vaatekaapin. Tai ainakin helpottaisi pukeutumista.
  Voisin melkein GAPin paitoja kokeilla. Näin ruudun takaa se näyttää tosi kivalta.

 8. Minäkin vannon Arelan paitojen nimiin! Kangas on pehmoista mutta ryhdikästä. Ja kuten edellä kommentissa kävi ilmi niin malli sopii paremmin lyhyemmälle kantajalle, jos ei ihan napapaidasta välitä. COSilta olen onnistunut joskus vuosia sitten nappaamaan t-paidan joka on edelleen ihan priimakunnossa.

  • Kiitos vinkistä, Minna! Arela on kyllä saanut ehdottomasti eniten ääniä, kun lasken mukaan vielä Instagram Storiesissa tulleet viestit. Sääli, että paita on niin lyhyt. Ehkä heidän kannattaisi tehdä toinen vähän pidempi versio. Käyn joskus heidän liikkeessään testaamassa, sopiiko malli vartalolleni ja onko minulla mukava vai alaston olo paidan kanssa. :) Laadun puolesta uskon, että Arela on ihan nappi! Myös COSin t-paidat ovat saaneet kehuja, mutta ehkä kyse on tosiaan aikaisemmista malleista enemmän kuin nykyisistä. Sääli!

 9. Valkoinen läpinäkymätön t-paita on täälläkin etsinnässä. Tuli mieleen, että jostain syystä ketjuliikkeiden miesten valikoima on laadukkaammista materiaaleista tehty – voisiko vastaus löytyä siis sieltä?

  • Hyvä idea! Minustakin nimittäin moni asia on miestenosastolla paremmin. Etenkin ennen Balmuireja ja muita suosin esimerkiksi Gantin miesten huiveja, ja varmasti ketjuissakin moniin miesten vaatteisiin on erilailla panostettu kuin naisten. Syynä on varmaan se, että miehet ostavat vähemmän ja vaativat parempaa, kun taas meille naisille kelpaa (muka) mikä hyvänsä yhden viikonlopun kuosissa oleva biletoppi. Vähän pelkään, että itselläni miesten paidassa, pienessäkin, saattaisi olla vähän ryhditön olo, mutta minusta ajatus noin yleisesti on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, varsinkin heille, jotka etsivät hyvin rentoa mallia ja ovat pitkiä. :)

 10. Samojen suurten kysymysten äärellä olen ollut muutaman vuoden. Montaa merkkiä olen kokeillut ja melkein yhtä monta pettymystä tullut.
  Arela, yksi suosikki. Todella napakka ja tarpeeksi paksu kangas. Miinuksena vain O -kaula-aukolla.
  G-Starin V -kaula-aukolla toinen suosikki. Tässä paidassa on tarpeeksi pituutta ja toiseksi V -kaula-aukko ei ole liian tiukka eikä liian antava vaan juuri 👌🏻. Miinuksena hiukan liian läpikuultava kangas mutta kyllä se menee. Zalandosta olen tilannut 25€.
  Jään sitten lukemaan muiden vinkkejä 👍🏻

  Ihanat samistelijat 😍 Söpö pikkuinen trenssi!

  • Huojentavaa kuulla, että en ole tämän ison ongelman kanssa yksin. ;) Eikö olekin yllättävän vaikeaa, mikä tuntuu ihmeelliseltä, kun kyse on kuitenkin niin tavallisesta vaatekappaleesta kuin t-paita. Arelaa on todella moni kehunut! Sen täytyy olla laadultaan erinomainen. Ainoina miinuksina vain pelkkä O-aukko ja kuulemma aika lyhyt paidan pituus. Kiva kun vinkkasit G-Starista, kiitos! Te olette kyllä niin ihania, kun pistätte kaikki vinkit kaikille jakoon. Toivottavasti kommenttiboksista on monelle iloa. :) Samistelijat kiittävät kauniisti, aurinkoista viikkoa!

  • Niin tärkeä lisäys listalle, kiitos Marjukka! Mietin Uniqloa silloin, kun minun piti uusia vanhat kulahtaneiksi menneet spagettiolkaimiset aluspaidat. Onko sinulla niistä kokemusta? Mitään reissua ei kuitenkaan silloin ollut tiedossa, niin en uskaltanut lähteä tilaamaan isoa satsia paitoja verkosta (tarvitsen niin monta valkoista ja mustaa). Mutta miksi en voisi kokeilla ensin yksittäisiä kappaleita. Nyt en muista, mitä Uniqlon verkkokaupan kotiinkuljetus maksaa, mutta sentään heillä nykyään kuljetus on. T-paidassa malli näyttää vähän vartalonmyötäisemmältä kuin itse haen, mutta ehkä kokoa suurempana paita voisi toimia. :) Uniqlon hinta-laatusuhde taitaa kyllä olla omaa luokkaansa!

   • Mulla on spagettiolkaimisista kokemuksia. Eli mun spagetit ovat Aerism-toppeja, ja ne ovat todella hyviä. Pesen neljässäkympissäkin. Mulla on myös talveksi Heattec-toppeja sek t-paitamallisina että hihattomina, ja ne ovat aika lämpimiä. Heattec-topeista mulla on myös pari versiota, joissa on liiviosa sisässä, toimivat pienirintaisella.

    Mulla on aika leveät hartiat, joten t-paidoissa ja neuleissa yleens oma kokoni XS on siinä ja siinä, mutta S voisi olla vähän väljä teeppareissa, neuleissa toimii. Merinoneuleet ovat ihan huippuja. T-paidat eivät juuri kutistu, sekin kannattaa ottaa huomioon.

    Suosittelen Uniqlolta myös pellava- ja rayon-paitoja, molempia löytyy ja tykkään tosi paljon!

    • Aerism-toppeja juuri mietin, kiitos paljon kokemuksistasi! Niitä taidan kyllä seuraavaksi tilata testiin sitten, kun nykyiset aluspaidat ovat tulleet tiensä päähän. Ne eivät lopuuttomasti ainakaan minulla kestä, kun käytän päivittäin ja pesen koko ajan.

     Miehelläni on ollut Uniglon merinovillaneuleita ja ne ovat kyllä olleet todella hyviä! Itselläni ei muuta Uniqlolta taida olla kuin harmaa kasmirneule. Siitä on turhan paljon aikaa, kun olen päässyt Uniqlon liikkeeseen paikan päälle. Ihanaa, että on vaatekaapin peruspilareihin erikoistunut hinta-laatusuhteeltaan hyvä merkki!

 11. Täydellinen t-paita on kyllä haastava löytää. Mun täydellisessä versiossa on o-aukko, v:tä en osaa käyttää lainkaan. Mulla on kaksi valkoista acnen ja ne on kyllä ollut hintansa arvoiset, paranevat vain pesussa ja ovat pehmenneet ihaniksi. Ovat jo useita vuosia vanhat, mutta pysyneet valkoisina. Laitan kyllä valkopyykkiin valkaisuliinan, en voi enää pestä pyykkiä ilman niitä.

  Cosin t-paidat oli ennen hyviä, enää en ole löytänyt sieltä niitä samoja. Inhoan kiertäviä saumoja, joita niissä nykyään tuntuu olevan. &other storiesin paidoissa on poikkeuksetta kiertyvät saumat. Jostain luin, että halvempi ommella noin, jää joku vaihe välistä.

  Kaikkein yllärein löytö on ollut Hollisterin 100% puuvillainen boyfriend t-paita. Tosi paksua materiaalia ja täydellisen rento istuvuus. Maksavat 20€ kpl ja talvella tilasin alesta kahdeksalla eurolla. Myös J Crew on ollut ihan hyvä, mutta materiaali kuultaa enemmän läpi ja sopivampia lyhyemmälle.

  Yhtä tärkeä kuin täydellinen valkoinen t-paita on musta myös istuvat alusvaatteet paidan alle.

  • Eikö olekin! Onneksi olemme sentään kaikki saman ongelman äärellä, niin ehkä tämä yhdessä ratkeaa. :) Valkaisuliina valkopyykkiin! Tämä oli ihan uutta minulle. Tosi kiva kuulla, että olet ainakin Acnesta löytänyt luottoteepparin. Luulen, että COS on nimenomaan sellainen merkki näiden kommenttien perusteella, että mallistossa oli ennen t-paitahelmiä, mutta ei enää. Tosi kurjaa. COS nimittäin olisi juuri sellainen keskihintainen ja hyviä perusvaatteita tekevä merkki, jolla olettaisi olevan mainio nimikkoteeppari mallistosta toiseen.

   Hollister! No totta kai. Mitenköhän saman yrityksen toinen, Abercrombie & Fitch? Lähtökohtaisesti tuntuisi loogiselta ajatella, että casual-tyyppiset jenkkimerkit taitaisivat t-paidat parhaiten. Kiitos, kun täsmensit J.Crew’n ominaisuuksia! Luulen, että se on minulle sitten liian läpikuultava.

   No niin on, olet täysin oikeassa! Minun pitäisi pitkästä aikaa tehdä päivitystä alusvaaterintamalla.

   • Kokeilin kerran valkaisuliinoja äitini suosituksesta ja jäin koukkuun. Vauvan pienet vaatteet puhdistuivat tosi kirkkaiksi ja se toi eloa vanhoihinkin valkoisiin paitoihin. Nyt en enää voi pestä koneellistaminen ilman. Valkoinen paketti sinisävyisellä tekstillä on mun suosikki.

    • Tämä on tosi hyvä vinkki, kiitos Teeppa! Nimittäin tottahan se on, että valkoiset paidat kellastuvat ajan myötä ainakin kainaloista ja ikään kuin harmaantuvat muutenkin siitä kirkkaasta alkuperäisestä valkoisuudesta. Ostan paketin, kun näen ja kokeilen. :)

 12. Suloinen tuo pieni nutturapää trensseineen ja tennareineen :)

  Mulla on pari valkoista J.Crew’n teepparia, tykkään tosi paljon, vaikka ovat kyllä melko läpinäkyvää kangasta, mutta eikös niitäkin saa eri versioita. Luulisi olevan myös vähän vahvemmalla puuvillakankaalla..

  Hakusessa on ollut jo pidempään sopiva trenssi, ja nyt onkin kysyttävä, että mistä tuo sinun on? Näyttää tosi hyvältä!

  • Voi kiitos! Hän on kyllä, vaikka puolueellinen olenkin. :) Saako! No sehän voisi olla ratkaisu. Nyt on niin moni sanonut J.Crew’n paitojen läpikuultavuudesta, että se malli itselleni tuskin on oikea, mutta tosiaan, jos merkiltä löytyisi toinen malli.

   Trenssini on Zarasta. Kylläkin vuoden pari vanha, eli samaa ei välttämättä enää saa, mutta käy ihmeessä katsomassa, löytyisikö heiltä hyvää vastaavaa. Olen tehnyt Zarasta ihan älyttömän hyviä takkilöytöjä! Paljon heillä toki on niin sanottua lumppuakin, mutta tarkasti syynäämällä sieltä todella tekee laadukkaita ja hyvin ommeltuja löytöjä. Juuri puhuin Zaran laadusta, tai oikeastaan sen vaihtelusta erinomaisesta todella huonoon, pitkän linjan muodin ammattilaisen kanssa. Hänkin oli sitä mieltä, että kun tietää, mitä ostaa, voi saada hurjan hyviä tuotteita. :) Toivottavasti löytyy kiva, aurinkoista viikkoa!

 13. Uniqlo! Ostin Berliinistä yhden kympillä ilman suuria toiveita, mutta se on ollut ylivoimaisesti paras valkoinen t-paita, jonka omistan. Hyvä jämäkkyys ja kaunis muoto. Suosittelen lämpimästi testaamaan, niitä ei ole hinnallakaan pilattu.

  • En epäile hetkeäkään! Uniqlo on kyllä hehkutettu näissä asioissa eikä varmasti syyttä. Luulen, että itselleni Uniqlon t-paitamalli on liian vartalonmyötäinen, mutta kokeilen seuraavaksi heidän alustoppejaan, kun nykyiset ovat tulleet tiensä päähän. Se ei minulle ole vieläkään selvinnyt, millaiset toimitusmaksut Uniqlon verkkokaupassa on, mutta kokeilemallahan se selviää. Itse vaatteet ovat juuri kuten sanoit todella kivan hintaisia. :) Kiitos paljon vinkistäsi!

    • Vain? Sehän on mainio uutinen. En ymmärrä, miten en ole koskaan löytänyt tietoa toimistusmaksusta heidän sivuilta. Aloin pelätä, onko se jotain Mujin luokkaa, tyyliin 50 euroa. Hieno juttu, kiitos tarkennuksesta!

 14. Minä nappasin taannoiselta Stokkan reissulta mukaani Samsoe&Samsoen harmaan teepparin ja se on ollut aika hyvälaatuinen, vähän samanmallinen hihoilta ja kaulukseltaa kun sulla tuossa kolmannessa kuvassa. Saman ongelman äärellä siis täälläkin painittu. Harmaat ja valkoiset :).

  • Hei nyt muistan, että sitä on joku muukin kehunut! Katson ehdottomasti Samsoe&Samsoen tarjonnan, kun Stokkalla tai muualla kierrän. Kiitos vinkistä! Jep, ei ole vaatekaappia ilman valkoisia ja harmaita teeppareita. ;)

 15. Vaaleahiuksisena ja muutenkin aika kalpeana tykkään käyttää enimmäkseen mustia tai harmaita teeppareita. Jo vuosia lähes kokomusta asu ja punainen huulipuna on ollut minulle se tyyli jossa viihdyn. Tällä hetkellä suosikkini on Nokian neulomon V-aukkoinen Anette, mukavan pehmoista ja laskeutuvaa kangasta. Toinen paitalemppari on Arelan Kim -malli.

  Ihania kuvia niinkuin aina!

  • Ihana, kun on löytynyt mieluisa tyyli! Olen itse ihan samanlainen, että kun jotain omanlaista löydän, viihdyn siinä sitten ihan kyllästymiseen asti. :) Punainen huulipuna on niin staili! Harmittelen, kun sitä klassikkoa en osaa itse käyttää. Arelan Kim-teepparia on nyt kehunut todella moni, hyvä saada listalle myös Nokian neulomo. Kiitos Anna-Maria, myös kauniista kuvakehuista. :) Ihanaa viikonloppua!

 16. Hankin itse jokin aika sitten pari t-paitaa kaikista maailman paikoista Lidlistä. Olen aika rintava, joten oikea istuvuus on tärkeää, muuten etumus töpöttää aika epäesteettisesti. Nuo paidat ovat olleet positiivinen yllätys! Ommeltu hyvin, saumat eivät kierrä ja laskeutuvat kauniisti, voi hyvin käyttää esim. neuletakin alla ilman, että näyttää siltä kuin alle olisi väkisin ängetty jotain. Hyviä ovat olleet myös Mujin t-paidat.

  • Tiedätkö, en yhtään ihmettele! Esimerkiksi Lidlin urheiluvaatteethan ovat varsin arvostettuja. Ei olisi kyllä silti ensimmäiseksi tullut mieleen etsiä hyvää t-paitaa sieltä, mutta voin vallan hyvin kurkistaa laarit ruokaostoksilla. Kiitos vinkistä! Kiva kuulla kokemus myös Mujin paidoista, sillä en ole koskaan omistanut yhtäkään Mujin vaatetta, tavaraa vain. Harmi, ettei Muji jäänyt Suomeen pidemmäksi aikaa.

   • Juurikin noiden urheiluvaatteiden ansiosta tulin t-paidat ostaneeksi. Olen jo pidempään käyttänyt Lidlin urheiluvaatteita ja ne pärjäävät vertailussa täysin kymmenen kertaa kalliimmille. Ostin taannoin Lidlistä myös farkut ja olivat niin hyvät, että kävin seuraavana päivänä ostamassa toisenkin parin!

    • Kiitos kokemuksista! Täytyy todellakin pitää entistä enemmän silmät ruokaostoksilla auki. Bongasin sieltä myös yksi päivä todella fiksunnäköisiä puuleluja lapsille. Se kauppa jaksaa yllättää!

 17. Itse käytän noita juuri mainitsemiasi Gapin paitoja ja palaan niihin aina uudelleen. Kangas on kieltämättä vähän lerppu, mutta rakastan taskullisia t-paitoja. Pyöreän helman sijaan kyllä kaipaisin myös suorahelmaista mallia. Muuten kyllä luottopaitani kaikissa neutraaleissa väreissä. :)

  • Amen! Minäkin kyllä rakastan taskullisia paitoa ja GAP-teepparissa on moni muukin asia kohdallaan, kuten pituus. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, että samasta teepparista pitäisi olla suora malli. Siksi on kiva kartoittaa muiden suosituksia, jos vielä parempi jostain löytyisi, mutta ymmärrän täysin, että pidät GAP-teepparia luottopaitana. Minäkään en väkisin tule ostamaan mitään muuta, vaan pysyn joko näissä, tai sitten jos joku muu täydellinen löytyy, täydennän kaappia vielä sillä. :) Ihana, kun kerroit kokemuksesi!

 18. R-Collectionin valkoinen, harmaa ja musta o-aukkoinen kestänyt hyvänä vuodesta toiseen.
  Mustasta tullut kymmenien/satojen pesujen jälkeen trendikäs almost-black-sävy :)
  Siis eikä! Te samikset trensseinenne :):)

  • Vanha kunnon R-Collection, 90-luvun anorakkiaikaa lämmöllä muistellen! Tosiaan, R-Collectionhan teki comebackin vähän aikaa sitten, miten se ei minulle tullut mieleen. Kiitos, kun lisäsit listaan vielä tämän! Samiksetpa tosiaan – jatkossa kysyn kaikki vinkit 165- ja 86-senttisinä. ;) Ihanaa viikonloppua!

 19. Lisätään vielä yksi vinkki: NOOMin luomupuuvillaiset t-paidat Stockalta! O-aukkoisia t-paitoja muutamassa perusvärissä – olen ollut malliin ja laatuun tosi tyytyväinen! Löytyy myös spagettiolkaintoppeja ja pidemmällä hihalla. Ostan näitä yleensä Hullareilta muutaman euron halvemmalla mutta normihinta 15 eur ei ole myöskään paha. Tsekkaa olisiko näistä sinulle suosikeiksi? https://www.stockmann.com/product/t-paita/1329577016

  • Olipa hyvä vinkki, kiitos Kristina! Hienoa, että paita on paitsi luomupuuvillaa myös Design from Finland -tuote. NOOMilla on kivoja juttuja muutenkin! Pelkään, että henkilökohtaisesti minulle tuo(kin) malli on hieman liian vartalonmyötäinen, kun minulla pitäisi olla loose fit -malli, mutta olen ihan varma, että vähintään joku muu saa vinkistä vaarin. Hyvä tietää myös merkin aluspaidoista. Ne taas saavat olla minullekin istuvia ja vartalonmyötäisiä. :)

  • Lisään vielä tähän myös Stockan muut omat merkit eli Cristelle ja Cut & Pret, hamstrasin muistaakseni viime kesän aleista muutamalla eurolla perusteeppareita täydellisellä v-aukolla ja hyvällä istuvuudella (juuri sopiva loose fit) ovat pysyneet ihan yhtä hyvänä kun vastaavat Filippa K:n ja Whyredin paidat todella ahkerasta käytöstä huolimatta. Muistaakseni materiaali on viskoosia tms mutta tarpeeksi ryhdikästä sellaista. Valkoisetkaan eivät ole ollenkaan läpinäkyviä eli perfect, toivottavasti näitä vielä saa koska pitää kesäksi varmaan hakea muutama lisää… :)

   • No aina paranee, tämä kommenttiboksi on kullanarvoinen. Kiitos Cami! Tykkään tyylillisesti tosi paljon Stokkan omista merkeistä, mutta en ole huomannut sieltä t-paitaa katsoa. Onpa hienoa, jos he ymmärtävät hyvien basics-vaatteiden päälle. Stockmannilla on mielestäni muutenkin tällä hetkellä tosi hyvä kattaus omia ja muita merkkejä. :) Aurinkoista päivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue