Ihanin pieni kesälöytö

Homevialaura, lastenhuone, lasten piknik-kori

Sunnuntain kaunis auringonpaiste sai meidät ajamaan merenrantakahvilan kautta multaostoksille. (Kävimme myös Ateneumin lastenfestareilla, mutta pieni näyttelyvieras sai kaikkien aikojen tantrumin Hugo Simbergin edessä, joten se visiitti loppui lyhyeen.) Vaikka riensin vain kassalle maksamaan noutopihan mullan, haukansilmiini osui jotain: maailman ihanin lasten piknik-kori.

Olin haaveillut piknik-korista tyttärelle, joten ilahduin hurjasti, että nyt kori tuli sattumalta vastaan – vieläpä näin kauniina ja tosi edullisesti, puoleen hintaan 9,90 eurolla. Halusinkin vinkata teille tästä löydöstä, jos joku on samanlaista kesäkivaa tai -lahjaa vailla. Löysin piknik-korin Oulunkylän K-raudasta, mutta saattaahan näitä olla muissakin myymälöissä. Arvatkaa, olisinko halunnut samanlaisen korin meille aikuisillekin!

Homevialaura, lastenhuone, lasten piknik-kori

Olen iloinen korista siksikin, että se todennäköisesti esti kuuluisan mopon karkaamisen käsistä uudestaan. Nimittäin aloin jo huolestuttavalla tahdilla suunnitella Dean & DeLittle -delille pop up -kesäkioskia pihalle, seuraavassa hetkessä huomasin pinnaavani valkoiseksi maalattuja leikkimökkejä.

Nyt suunnitelma on se, että pihalle tulee hiekkalaatikko ja että Dean & DeLittle palvelee asiakkaitaan terassin puolella koritarjoiluin.

Homevialaura, lastenhuone, lasten piknik-kori

Saimme myös ex tempore iltapäivän auringossa pestyä terassin painepesurilla, nostettua osan kalusteista esille, tasoitettua pihaa ja istutettua nurmikkoa. Myöhemmäksi jää hiekkalaatikon laittaminen, yrttien ja ainakin joidenkin kesäkukkien istuttaminen – sekä tietysti tärkein, grillin korkkaaminen. Vahvasti epäilen, että ensimmäiseksi lämpenee MM-kisahodarit.

Comments

 1. Maailman somin pieni piknik kori. Minun täytyy toppuutella itseäni vähän kaiken kanssa, sillä kaksiossamme alkaa loppua pian tila kesken.
  Leikkimökkikuvat ovat löytäneet tiensä myös omaan pinterestiini ja pahinta on, että meidän terassi on niin iso, että sinne saisi kyhättyä pienen mökin. Samaa tuskin voi sanoa siitä mahdollisesta seuraavasta asunnosta.
  Joten ehkä me vain siirrämme tiipiin olohuoneesta ulos.

  • Eikö olekin! Arvasin, että piknik-kori on varmasti myös teidän seuraajien makuun, joten halusin ehdottomasti vinkata söpöstä löydöstä blogissa ja Instagramissa. Samanlailla ajattelen, että ei kaikkea ihanaa tietystikään silti voi tai tarvitse itselle ostaa, osaa voi ihailla muuten vain. Itse ostan todella vähän leluja tyttärelleni, kun en halua hänen hukkuvan lelumassaan, vaan mieluummin oppia keskittymään niihin leluihin, joita hänellä on. Mutta sitten välillä tulee jotain niin ihanaa vastaan, että haluan häntä ilahduttaa. Erityisesti toivon, että piknik-korista on iloa pihaleikeissä, sillä pihalla tulee varmasti kulumaan iso osa kesästä. Ymmärrän täysin, että kaksiossa tavaramäärän kanssa täytyy olla vielä kaksin verroin tarkempi. Tiipii ulkona kuulostaa aivan ihanalta! Pääsee vähän aurinkoa varjoon piiloon ja omiin salaleikkeihin. :)

 2. Mitä teidän istutuksillenne kuuluu, ajattelin ripsureunatulppaanejasi eilen, kun hymistelin omiani? Kaikki on talvehtinut upeasti, ja kovasti odotan kaikkia lähenevän kevään askelia puutarhassa :-)!

  • Ihana kun muistit, kiitos kysymästä! <3 Arvaa, olenko kyykkinyt aidan edustella ja odottanut, mitä istutuksistani tulee. Tulppaanien varret ovat oikein hyvinvoivina kasvaneet, mutta nuppua ei vielä näy. Kai itse kukka voi vielä esiin kasvaa? Kevät taitaa tänä vuonna myöhässä, mutta kyllä meillä jo joitain kukkia maasta on noussut (edellisten asukkaiden istuttamia, joiden olemassaolosta en tätä ennen tiennytkään). Taidan tirauttaa pienet onnenitkut, jos Chanel-tulppaanit vielä puhkeavat kukkaan. Jään jännityksellä odottamaan. :)

   • Nuo ripsureunatulppaanit ovat hieman myöhäisempi lajike, joten kyllä ne nuput vielä sieltä tulevat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue