7 tapaa sitoa silkkihuivi ja Balmuir-laukun arvonta

Kaupallinen brand ambassador -yhteistyö, Balmuir

Homevialaura, Balmuir Estelle Shopper bag, laukku, Balmuir Forli Skinny, silkkihuivi

No niin me kaikki oman elämämme Jackie Kennedyt: tänään tulee inspiraatiota silkkihuivien käyttöön ja ajattomiin laukkuihin, niin kuin paluu toimistolle -vuodenaikaan kuuluu. Minulla on ilo järjestää postauksessa myös teitä toivottavasti todella paljon ilahduttava arvonta: yksi teistä saa olalleen Balmuir Estelle Shopper -laukun.

Silkkihuivit ovat houkutelleet minua pitkään ja olen kerännyt inspiraatiota Pinterestiin erilaisista käyttötavoista. On vain ollut yksi mutta: itse huivi on puuttunut.

Homevialaura, Balmuir Forli Skinny, Florence, silkkihuivi

Muilla pidän värikkäistä ja kuviollisista silkkihuiveista, ja itse asiassa silkkihuivi on minusta juuri sellainen asuste, jota kannattaa klassiseenkin tyyliin harkita värikkäänä. Itselleni parhaiten sopii kuitenkin väritön: tarjoa minulle mitä vain valkoisena mustilla tereillä tai toisinpäin, niin olen myyty. Sen takia Balmuir Florence- ja Forli Skinny -silkkihuivit ovat juuri sellaiset klassikot, joita olen kaappiini toivonut.

Balmuir Florence -huivi on muodoltaan 50 x 50 cm neliö, kun taas Balmuir Forli Skinny pitkä ja ohut 8 x 140 cm. Näin ne toimivat hieman eri tarkoituksissa. Huiveja saa myös burgundi-silver pink -värissä. Muut perinteisemmin kuvioidut silkkihuivit voi kurkata osastolta Balmuir-silkkihuivit.

Miten silkkihuivia sitten voi asussa käyttää?

Homevialaura, Balmuir Florence, silkkihuivi

Hiuksiin

Tässä kiedoin Florence-huivin päänlaella olevaan nutturaan. Yhtä hyvin se käy niskassa olevaan nutturaan tai ponnariksi. Olenpa nähnyt sellaisiakin inspiraatiokuvia, joissa huivi on letitetty osaksi lettiä.

Homevialaura, Balmuir Forli Skinny, silkkihuivi

Panta

Hiusteemalla jatkaen yhdistän silkkihuivit vahvasti lomatyyliin: silkkihuivi ja isot aurinkolasit päässä uima-altaalla voi kuvitella olevansa kuin paremmissakin jetset-piireissä. Silkkihuivi, tässä Forli Skinny, on myös omanlaisensa silmänkääntötemppu: jos ja kun lomalla ei jaksa meikata, silkkihuivilla voi helposti luoda illuusion vaivannäöstä.

Homevialaura, Balmuir Forli Skinny, silkkihuivi

Hattuun

Ja taas lomateemalla jatkaen huivin voi helposti kietoa hattuun tuomaan fedoraan vähän naisellisuutta, jos rantabaarissa kaipaa siistimpää ilmettä. Tähän tarkoitukseen toimii Forli Skinny.

Homevialaura, Balmuir Forli Skinny, silkkihuivi

Vyöksi

Olen itse huono pitämään minkäänlaisia vöitä, mutta muilla pidän todella paljon siitä, että silkkihuivi on kietaistu lantiolle vyöksi. 140 cm pitkänä Forli Skinny mahdollistaa tämän tai sitten silkkihuivista voi vain tehdä rusetin yhteen vyönlenksuun.

Homevialaura, Balmuir Florence, silkkihuivi

Kaulaan

Kaulaa nyt tietenkin on se perinteisin huivin paikka ja kaulaan toimivat molemmat mallit. Jos pelkona on liika tätimäisyys, karsisin muut korut, ja yhdistäisin asuun kontrastiksi esimerkiksi revityt farkut, tennarit tai rempseästi käärityt hihat.

Homevialaura, Balmuir Florence, silkkihuivi

Käteen

Kädessä silkkihuivi muuntaa helposti simppelinkin asun mielenkiintoiseksi. Koska kyseessä on statement-henkinen koru, pitäisin muut asusteet minimissä ja antaisin käden olla keskipiste.

Homevialaura, Balmuir Estelle Shopper, laukku, Balmuir Forli Skinny, silkkihuivi

Laukkuun

Yksi omista suosikeistani on kietoa silkkihuivi rusetilla laukkuun. Tämän kikan pystyy toteuttamaan molemmilla huiveilla.

Homevialaura, Balmuir Estelle Shopper, laukku, Balmuir Forli Skinny, silkkihuivi

Ennen kaikkea silkkihuivi on omiaan tuomaan vaihtelua: se muuntaa asun ja saa laukun näyttämään erilaiselta kuin eilen. Tämän takia pidän silkkihuiveja niin hyvinä asusteina sekä työpukeutumisessa että lomalla: asuja ei tarvitse olla määrällisesti niin paljoa, koska huivilla niihin saa vaihtelua.

Olen aikaisemminkin maininnut, että pidän paljon enemmän ajattomista laukuista kuin IT-laukuista. IT-laukkuun tulee niin nopeasti tietyn vuoden leima ja ilmankos muutaman vuoden vanhoja hittejä näkee myynnissä koko ajan. Siksi arvostan niin paljon Balmuir-laukkumallistoa: siinä on onnistuttu yhdistämään aikaa kestävä muotoilu huippulaatuun. Balmuir-laukut valmistetaan pitkälti käsityönä kymmenissä eri vaiheissa arvostetussa luksuslaukkuja valmistavassa perheyrityksessä. Jokainen laukku käy läpi huolellisen tarkistusprosessin. Lisää Balmuir-laukuista käsityön taidonnäytteinä voi lukea Balmuirin blogista.

Homevialaura, Balmuir Estelle Shopper, laukku, Balmuir Florence, silkkihuivi

Balmuir-laukkumalliston on tänä syksynä kasvanut Evan Totella ja Evelyn Hobolla. Lisäksi mallistossa on pienemmän kokoluokan uutuuksia, kuten yläkuvassa näkyvä Elise. Elise on osoittautunut todella hyväksi joka päivän pikkulaukuksi: pelkistettynä sillä voi mennä tukka nutturalla lähikauppaan, mutta tyylikkäänä yhtä hyvin pukea juhlaan.

Homevialaura, Balmuir Estelle Shopper, laukku

Malliston suosituin Balmuir Estelle Shopper on laukuista se, jonka saan teille kunnian arpoa. Olen itse käyttänyt Estelleä sekä palavereissa että matkoilla ja todennut sen molempiin erinomaiseksi: laukkuun mahtuu hyvin läppäri ja lennolla sopivasti käsimatkatavaraa. Sisällä on hihnassa kiinni oleva vetoketjullinen pussukka, johon saa turvaan esimerkiksi avaimet ja puhelimen.

Osallistut mustan Balmuir Estelle Shopper -laukun (arvo 549 euroa) arvontaan kommentoimalla syyskuun aikana (viimeistään 30.9.2018) tätä postausta kertomalla jotain itsestäsi. Te tunnette minut jo hyvin, joten haluaisin oppia tuntemaan teidät paremmin. Saat kertoa itsestäsi juuri niin paljon tai vähän kuin haluat ja mitä hyvältä tuntuu: vaikka elämäntilanteestasi, kiinnostuksen kohteistasi, kuulumisistasi tai haaveistasi.

Olen todella onnellinen, että monivuotinen ja rakas yhteistyökumppanini Balmuir mahdollistaa näin upean palkinnon jollekin teistä. Teitte jälleen edellisen epätäydellisyyspostauksen kommenteilla minut hyvin onnelliseksi. Kiitos, kun olette ja oikein paljon onnea arvontaan!

Edit: Arvonta on päättynyt, lämmin kiitos kaikille osallistujille! Luin kaikki esittelynne ajatuksella. Tällä kertaa arpaonni osui nimimerkin Ida kohdalle kommentilla “Olen lukenut blogiasi muistaakseni jo lukioaikojen alkupuolelta, ja nyt olen jo paremmalla puolella yliopisto-opintoja. Olen vuosien saatossa ihaillut kauniita kuviasi ja haalinut sisustusinspiraatiota. Vaikka olemmekin hyvin eri elämäntilanteessa, niin nautin suunnattoman paljon blogisi lukemisesta! Olisi ihanaa voittaa noin kaunis ja ajaton laukku. <3″ Oikein paljon onnea Ida! Lähetän sinulle sähköpostia antamaasi osoitteeseen.

Comments

 1. Olen pitkäaikainen lukijasi ulkomailta. Osallistun mieluusti arvontaan sillä rakas käsilaukkuni varastettiin kesällä ja mukana meni myös juuri tuommoinen hihnassa kiinni ollut vetoketjullinen pussukkakin missä säilytin pientä lääkevarastoa. Uutta korvaavaa veskaa en ole vieläkään löytänyt. Pidän blogistasi ja sen uudesta ilmeestä ja tiuhemmasta postaustahdista!

  • Ehtisinpä minä vielä toteuttaa unelmani tyylikkäästä pukeutumisesta.
   Oma tyylitajuni on kehittynyt vasta myöhäisellä keski-iällä, olen nyt 70v.
   On ihana lukea tyylikkäitä blogeja.

  • Mitä enemmän tulee ikää ( itselläni jo 54 vuotta) niin sitä enemmän ajattelen että simply is best. Tämä pätee sekä vaatteissa että kodin sisustamisessa. Tuo musta shopperi näyttää ihan täydelliseltä joka päiväiseen käyttöön.

  • Käytän itse jatkuvasti Valmuirin suurta villahuivia, olikohan Helsinki tai jotain , en oikein muista näitä nimiä, enkä , kun eivät ne ole minulle niin tärkeitä. Sen alle kun kääriytyy, on ihana turvallinen ja kotoise olo matkoillakin,

  • Matkustelen työkseni paljon ja mielelläni käytän kestäviä ja laadukkaita tuotteita. Olen ns huivi friikki, niitä löytyy jo usea Balmuirilta. Laukku sopisi menoni mainiosti!

  • Pyrin omassa pukeutumisessani yhä enemmän yksinkertaisuuteen ja ajattomuuteen. Suosin hengittäviä hyvistä materiaaleista tehtyjä vaatteita. Myös laukuissa ajattomuus ja klassisuus ovat tärkeitä. Balmuirin Estelle shopper täyttää nämä kriteerit loistavasti.
   Kiitos raikkaasta blogistasi.
   Katri

  • Asun mieheni kanssa vuokrakaksiossa, sillä opiskelemme kumpikin vielä yliopistossa. Sisustustyylimme on värikäs ja sekoitus boheemia tyyliä, klassikoita ja uutta designia. Blogissasi kiehtovat pukeutumisvinkit ja järjestelmällisyys. Myös matkajuttuja luen innolla, koska matkailu on intohimoni. Erityisesti mieleen on jäänyt häänne, koska menimme itsekin tänä kesänä kahdestaan ulkomailla naimisiin.

 2. Balmuirin tuotteet ovat tosiaan ihanan klassisia ja tuo laukku on aivan ihana (kuten myös huivi)!

  Itsestäni…

  Suurin intohimoni elämässäni on pukeutuminen ja kaikki muut mielenkiinnon kohteet ovat sen ympärillä: ompeleminen ja muut käsityöt, kirpputorit, kahvilat (ihmisten pukeutumisen tarkkailu), matkustelu (kts. kahvilan sulkeet), blogit, vaatekaupat… ym.

  Tämän lisäksi olen todella kiinnostunut myös kaikesta muusta estetiikasta, kuten sisustuksista ja arkkitehtuurista.

  Arvomme ovat kanssasi samanlaiset .

  • Olen pian ekaan omaan kotiin kihlatun kanssa muuttava nuori nainen. Sisustusjutut kiinnostaa siksi kovin ja tykkään sun harmonisesta tyylistä, josta itsekin kotona haaveilen. Sisustuksen lisäksi minulla ja kihlatulla on tulossa häät joulukuussa ja tilasinkin Balmuirilta häälaukun omilla uusilla nimikirjaimeilla, kun sukunimi vaihtuu. Balmuirin huivit on ollut itsellä aina luottovalinta, mutta laukut uusi tuttavuus, jota odotan innolla. Tuollainen iso shopperi olisi ihan täydellinen, kun töissä pitää saada mahtumaan puoli omaisuutta mukaan. Ja tyylikkäästi mielellään. ;)

 3. Moikka Laura!
  Jotain pientä minusta;
  Urheiluhullu, valkoista minimalistista sisustustyyleiä ja kauniita asioita rakastava wellness/lifestyle-bloggaaja Tanja täällä moikka!

  Ps. Haluan NIIIIN kovasti voittaa tuon laukun! Ja se on ehkä aivan pakko somistaa tuolla huivilla kuten sinä tässä juuri teit!

 4. Ihana arvonta! Inhoan kertakäyttökulttuuria ja IT-laukkuihin en halua rahojani laittaa.

  Tämä upea laukku täyttäisi mustan klassisen ja aikaa kestävän arkilaukun tarpeeni!

 5. Olen pitkäaikainen lukijasi ja vaikka elämäntilanteeni on muuten ihan erilainen kuin sinun, yhtäläisyyksiä löytyy hillityn värimaailman rakastamisesta yrittäjyyteen, joka tosin on vasta alkanut.
  Blogissasi tykkään eniten siitä, että kauniisiin kuviin yhdistyy pitkät tekstit, joissa on oikeaa asiaa.
  Balmuir täyttäisi reilunkokoisen arkilaukun mentävän kolon garderobissani.

 6. Olen myös pidempiaikainen lukijasi, 2 lapsen 3-kymppinen äiti. Tyylisi kolahtaa vaatteissa ja kodin sisustuksessa, ajatusmaailma kohtaa hyvinkin paljon joten tänne on hyvä tulla etsimään ideaa/inspiraatiota.
  Ja tuo laukku <3

 7. Pitkäaikainen, mutta hiljainen lukija tässä hei! Itse etsin vielä omaa tyyliäni sisustus- ja pukeutumispuolella, mutta olen saanut blogistasi varmuutta (ja uskoa…) sen löytämiseen. Kiitos siitä :)

 8. Minun tyylini on täysin päinvastainen kuin sinun, sekä kotona että vaatteissa olen all about color! :D mutta silti blogisi ja tyylikkäät tekstisi jaksavat ihastuttaa ja olenkin seuraillut sinua jo useamman vuoden ajan. Tunnelmallista syksyä <3

  • Toi laukku on kyllä tosi kiva! Sopisi hyvin työlaukuksi!

   Kolmekymppinen (jaiks, lähempänä neljääkymppiä…) kahden lapsen äiti, joka nyt vauvan kanssa kotona. Tykkään urheilusta, kauniista laukuista ja siististä kodista. Unelmoin koko ajan seuraavasta ihanasta remppakohteesta, jossa olisi reilummin neliöitä kun nyt, mutta meidän alueella liikkuu harvoin ja hurjissa hinnoissa isommat asunnot.

   Just nyt kun mies on työreissussa (taas), lapset oksennustaudissa, olivat just flunssassa pari päivää sitten, vauva treenaa konttausta yöt ja päivät, niin sun blogi on kiva, kauniita kuvia, sopivasti ajatuksia herättäviä tekstejä väsyneille aivoille. Toi laukkuhan saisi pyykkäämisen ja huonepalvelun pitämisen tuntumaan juhlalta!

 9. Minullakin on kotona coton-poikia, itse asiassa kaksin kappalein ja olen ehdottomasti laukkuhullu. Kiitos ihanasta blogista ja Mukavaa syksyä :)

 10. Hei Laura! Rakastan kaunista blogiasi ja olen seurannut sitä jo vuosien ajan. Olen yrittäjä ja teen töitä kotoa käsin. Välillä päivät ovat pitkiä ja ryhtikin alkaa olla mennyttä koneella kökötyksen takia. Aina ei jaksaisi laittautua mutta yritän silti jaksaa huolehtia ulkonäöstäni ja olla olematta ihan menetetty tapaus, heh, vaikka aamuisin ei tarvitsekaan lähteä fyysisesti toiseen paikkaan töihin “muille näyttäytymään”. Tuo laukku on niin ihana, sen ulkoilutus olisi ihana syy lähteä ihan peräti ihmisten ilmoille! :)

 11. Aivan ihana Balmuirin laukku. Itse arvostan sisutuksessa skandinaavista eleettömyyttä, aikaa kestäviä asoita kodissani. Lisän tuovat taide, itselle tärkeät perityt esineet. Olen kokenut 70- luvun värikylläisyyden eli sitä värien sekamelskaa en kaipaa. Ihanaa syksyä auringonklon, sateen ja ruskan myötä.HeidiS

 12. Vitsit, ihailen sun tyyliä tosi paljon! Balmuirin hattuja pitkään Stockmannilla hypistelleenä en voi kuin kiittää, että ovat ottaneet huomioon meidät, hieman isopäisemmätkin (:D) hattujen käyttäjät. Mikäs sopisikaan paremmin Balmuirin villaisen lierihatun kanssa kuin Estelle ? ;)

  Olen jo opiskelujeni alkuvaiheessa päättänyt, millä tulen palkitsemaan itseäni valmistuttuani – joko Mulberryn Heritage Bayswaterilla tai jollain somalla Parikan kenkäparilla. Ehkäpä näiden avulla saan motivoitua itseni pyristelemään vielä pari vuotta yliopistolla!

  Tunnelmallista syksyä!

 13. Ihana arvonta, toivottavasti onni suosisi;)

  Tulen mielelläni lepuuttamaan silmiäni blogissasi, pidän siitä mihin suuntaan olet vienyt blogiasi. Kirjoitat tosi kivalla otteella arkisista asumiseen liittyvistä asioista. Jaamme samat arvot ja itsekin mietin paljon sitä, että hankinnat olisivat merkityksellisiä ja aikaa kestäviä. Sisustus ja vaatteet eivät kuitenkaan ole ykkösintohimoni, joten en aina jaksa tehdä tarvittavaa taustatutkimusta ja ajatustyötä – siksi onkin hyvä seurata jonkun sellaisen blogia joka tekee:)

  Yhteistä meiltä löytyy myös samanikästen taaperoiden verran, olen nauttinut seuratessani löytöjäsi kauniiden lastentuotteiden parissa. Lisäksi asumme myös rivitalokolmiossa ja nautimme asumisen helppoudesta, joten samaistun täysin ajatuksiisi siitä, että kotona pitää olla vaivatonta elää, jotta arkipäivän nautinnoille on aikaa.

 14. Siltä varalta, että sattuisinkin voittamaan niin oikea s-postiosoite on tässä, edelliseen viestiin lipsahti väärä yhdistelmä:D

 15. 40+v kolmen lapsen äiti, joka pukeutuu musta-valko-harmaasti ja sisustaa sateenkaaren väreissä pelkistetysti. Balmuirin laukut on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hienoja!

 16. Olen lähes 50-vee, mutta sehän on vain kronologinen ikä. Harrastan matkailua, liikuntaa, lukemista, asuntosijoittamiseen liittyviä asioita ja liikuntaa sekä kaikkea arkipäivän kivaa. Olen sielunkumppanisi pukeutumisessa, sisustamisessa ja elämäntyylissä kokonaisuudessaan. Blogisi on siksi nro 1, kiitos siis siitä!

 17. Uusi laukku entisen jo hieman kulahtaneen tilalle olisi tarpeen, mutta näin äitiyslomalla ostoslistalla riittää monta muuta akuutimpaa hankintaa, joten molemmat peukut on pystyssä, jotta arpaonni kolahtaisi kohdalle.

  Olen lähes nelikymppinen nainen Pohjois-Suomesta. Oma tyylini on lähes yhtä musta-valko-neutraali kuin sinun, tosin viime aikoina olen yrittänyt hivuttaa hieman väriä sekä kodin sisustukseen, että vaatetukseen. Ihailen kotisi järjestystä ja blogistasi saakin kivasti siivousinspiraatiota 😃

 18. Olipa kivoja ja uusia tapoja käyttää huivia. Olen huivi-ihminen, mut niiden kanssa pitää olla tarkkana ettei mene tätimäiseksi. Asuin Japanissa ja kadehdin siellä japanilaisnaisten taitoa käyttää ihania ja laadukkaita silkkihuiveja trendikkäästi.

 19. 26-vuotias työssäkäyvä nainen Helsingistä, mulla on avopuolison lisäksi 1-vuotias westie.
  Intohimoina on sisustus, matkustelu.

  Kiitos inspiroivasta blogista ja hyvistä kirjoituksista <3

 20. Sain juuri töitä oltuani viimeiset puolitoista vuotta kotona lapsen kanssa, joten täällä on edessä ihan uusi elämäntilanne! Työelämään palaaminen ja lapsen laittaminen päivähoitoon ensimmäistä kertaa, iiks… Tuo Balmuirin shopper ois täydellinen laukku alkavaan työarkeen, koska viimeiset 1,5 vuotta olen kantanut mukanani pääasiassa hoitolaukkua.

 21. Moi, Olen seurannut kiinnostavaa blogiasi useamman vuoden, kiitos siitä. Olen himoinnut tuota Estelle Shopperia pitkään, mutta vielä se on hankkimatta, koska muut hankinnat ovat menneet sen edelle. Tykkään raikkaasta yksinkertaisesta klassisesta tyylistä ripauksella jokin kaunis yksityiskohta. Sisustus- ja vaatehankinnat teen aina pitkäaikaisiksi, niinpä tähän sopisi myös tuo mahtava Balmuirin laukku. Hyvää syksyä!

 22. Tarvitsisin uuden laukun, johon mahtuisi tarpeellinen määrä työpapereita. Vanha, keinonahkainen laukku vetelee viimeisiään ja se saakin olla viimeinen ostamani keinonahkainen laukku ikinä. Parempi omistaa yksi hyvä laukku kuin viisi huonoa.

 23. Hei Laura!
  Olen pitkäaikainen lukija ja pidän siitä, että blogisi on helposti lähestyttävä. Saan inspiraatiota tyylistäsi ja kulutustottumuksistasi. Iän myötä olen alkanut arvostaa mukavuutta ja helppoutta. Esteetikko olen edelleen ja rakastan kauniita kuviasi ja tekstejäsi, ja saan niistä hyviä ideoita oman arjen kaunistamiseen. Estelle on ostoslistallani jo valmiiksi, koska se edustaa kauneutta ja helppoutta. Olen myös katsellut verona silkkihuivia laukun kahvaan eli tämä postaus oli hauska yhteensattuma laukun ja silkkihuivin takia.

 24. Olen pitkäaikainen lukija uudeltamaalta. Tykkään paljon kotona perheen kanssa olemisesta. Laulan aktiivisesti kuorossa ja se onkin mun ja aviomieheni rakas yhteinen harrastus. Meillä on yksi lapsi, jo 10 v. tytär.
  Sisustaminen on tietenkin lähellä sydäntäni, mutta vihdoinkin olen löytänyt oman juttuni, enkä jaksa muuttaa asioita kotona. Muutokseen riittävät kukat ja kynttilät. Ensi viikolla lähtee meidän paritalokoti myyntiin ja toivottavasti pääsemme unelmaamme kohti eli omakotitaloon. Kohdekin olisi jo valmiina, mutta myyntiaikoja ei voi ennustaa. Täytyy olla siis kärsivällinen.

  Laukulle olisi oikea tarve. Muutaman Balmuirin huivin omistankin jo :)

 25. Vaikka elämäntilanteeni ei vähän jo vanhempana samanlainen olekaan kuin sinulla, on blogisi pysynyt lukulistallani jo useamman vuoden. Olen huivifriikki, mutta ihan kaikilla esittämilläsi tavoilla ei huiveja osaa käyttää. Läppärin kantamiseen tuo palkintolaukku olisi ihan ykkönen. Ihanaa syksyä pienelle perheellenne.

 26. Hei!
  Olen innokas sisustaja. Tyylini on ehkä Artek- henkinen jos sitä nyt jotenkin yrittää kuvailla.
  Blogistasi olen saanut inspiraatiota pukeutumisen yksinkertaistamiseen. Sinulla on niin kaunis ja puhdas tyyli, ihailen sitä.
  Meillä on 15 v. tyttö jonka tyyli on myös ihanan selkeä.
  Mukavaa syksyä koko perheellesi!🍁☀️🌻
  Toivottavasti arpaonni suosii😁

 27. Ei voi olla totta, tuo on niin ihana laukku ja keikkunut haavelistallani jo pitkään!
  Olen koulutukseltani tradenomi, ja nyt opiskelen yliopistolla vielä maisterintutkintoa tähän päälle. Oikeastaan itseltäni puuttuu enää gradu, joka on valitettavasti jäänyt hieman muun elämän jalkoihin. Teen toimistotöitä Turussa, jonne tuo laukku olisi täydellinen. Asun kaksiossa kahdestaan avomieheni kanssa. Tai no, on meillä on pieni pörröinen lapsemme – kääpiövillakoira. Olen kiinnostunut sisustuksesta ja sen ilmiöistä, mutta en kuitenkaan nauti jatkuvasta uuden ostamisesta, vaan haluisin saada kodin valmiiksi ja elää tyytyväisenä ajattomien valintojen kanssa vain pieniä päivityksiä tehden.
  Blogisi on yksi suosikkiblogeistani. Hyvän visuaalisen silmäsi lisäksi kirjoitat todella hyviä tekstejä, mihin törmää harvemmin muissa lifestyle blogeissa. Vaikutat muutenkin mukavalta, älykkäältä, ja kaikin puolin jalat maassa olevalta tyypiltä. Kivaa viikonloppua!:)

 28. Hei Laura! Olen lukenut blogiasi kolmisen vuotta. Sisustustyylimme ovat tosi erilaiset, mutta pidän tavastasi kirjoittaa arjen jutuista ja arvostan sitä, että makusi on niin selkeä ja juuri sinunlaisesi. Avaan aina Bloglovinista ensimmäisenä juuri sinun postauksesi. Mukavaa syksyn jatkoa ja kiitos ihanasta arvonnasta!

 29. Olen vuosia seurannut blogiasi, mutta harvoin tulee kommentoitua.
  Ihailen valtavasti taitoasi sisustaa ja pukeutua kauniisti. Sisustustyylissämme on paljon samoja elementtejä, mutta itse en ole aivan pystynyt samanlaiseen klassisuuteen ja värien harmoniaan, kuin sinä <3

 30. Meillä on samankaltainen pyrkimys ajattomuuteen, klassiseen ja yksinkertaiseen tyyliin pukeutumisessa. Muuten tyylini on rönsyilevämpi ja värikkäämpi.

 31. Olen nuori nainen etelä-suomesta, joka on intohimoinen matkailija ja rakastan kaikkea kosmetiikkaan liittyvää. Lemppari vuodenaikani on syksy, koska inspiroidun syksyn väreistä :) Ihanaa syksyä!

 32. Ciao Laura! Olen hiljainen lukija jo vuosien ajalta, kolmekymppinen nainen etelä-suomesta. Tyyliltäni klassinen ja mustavalkoinen, mielipiteiltäni kaikkea muuta. Unelmoin elämästä ilman epävarmuutta, tulevaisuudesta ulkomailla ja asiantuntijuudesta omalla alallani. Rakastan erilaisten ilmiöiden tutkimista ja suhtaudun hyvin hajanaisiin kiinnostuksen kohteisiini äärimmäisen intohimoisesti. Palaan blogiisi esteettisten ideoiden, älykkään sisällön ja viimeistellyn kokonaisuuden vuoksi. Kerran löysin myös kotini seiniin täydellisen paperinvalkoisen. Kiitos näistä.

 33. Elise pikkulaukku sopisi minulle shopperia paremmin, sillä toinen nimeni sattuu olemaan Elise. Nuorempana häpesin nimeä ja mietin miksi minua ei olisi voitu nimetä tutummin Elisaksi. Nyt rakastan nimeä. Tämä on ainakin juttu, jota et tiedä minusta, sillä olen vuodattanut tänne kommenttibokseihin aika paljon itsestäni. ❤ Ja tulen todennäköisesti jatkamaan sitä.

 34. Teen kahta vaativaa työtä, opiskelen ja hoidan pientä taaperoikäistä poikaani. Tässä hektisessä elämänvaiheessa en juuri ehdi pitämään itsestäni huolta mutta pientä pakoa arjesta antaa mm. sisustusblogien lukeminen. Sinun blogisi on ehdoton suosikkini, kiitos esteettisistä elämyksistä ja viisaista ajatuksistasi!

 35. Olen seurannut blogiasi jo vuodet, mutta jättänyt kommentteja vain muutamia kertoja. Kiitos siitä! Vastikään Suomeen palanneena on ihana laittaa omaa kotia. Sisustuksessa pidän valkoisen ja puun eri sävyistä, talonpoikaiskalusteista, jugendista, kevyesti Artekista, kirjahyllyistä, taiteesta, maanläheisten värien taitavasta käytöstä. Laukku olisi upea! Ennestään minulla on Balmuirilta vain pari kaunista vohvelipyyhettä.

 36. 26-vuotias, pitkään kestäneessä avoliitossa ja työelämässä. Käytän blogien lukemiseen järkyttävästi aikaa. Opettelen arkea uudelleen ilman koiraa, haluaisin rohkaistua sijoittamaan, teen mitä vain kotitöitä jos vältyn ruoanlaittamiselta ja nautin arjen ylellisistä pienistä hetkistä. Haaveilen tyylikkäämmästä vaatekaapin sisällöstä ja siitä että saisin aikaiseksi sisustaa myös kodin tyhjiä seiniä.

 37. Täällä pitkäaikainen lukijasi, kahden aikuisen lapsen äiti, omakotiasuja ja sisustuksesta ja muodista innostunut nainen. Seuraan useita blogeja ja vielä useampaa instakanavaa ja se on tärkeä osa elämää. Kotona on kiva mies ja paljon valkoista ja harmaata. Hyvä ruoka ja viinit sekä matkustelu tuovat arkeen tähtihetkiä ja tasapainoa työlleni pankissa.

  Uusi käsilaukku on ollut suunnitelmissa tälle syksylle, joten nyt toivon itselleni arpaonnea!

  Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi :)

 38. Ihana laukku, olisi upeaa voittaa tuo omaksi <3

  Olen pidempi aikainen, hiljainen lukijasi. Kolmekymppinen, kahden pienen tytön äiti, sairaanhoitaja.

  Ihailen kaunista kotiasi ja olenkin saanut siitä paljon inspiraatiota omaan kotiini. Blogisi on minulle "huilahduspaikka", josta saan voimaa kiireisen arjen pyöritykseen <3

 39. Oi, miten kauniita kuvia jälleen! Pidän tyylistäsi ja saan siitä inspiraatiota! Olen 33-vuotias kaupunkilaisnainen. Teen töitä, erikoistumisopintoja, matkustelen, nautin perhe- ja ystäväaikaa. Kiitos blogistasi – sitä on mukava seurata! Ihaninta syksyn jatkoa! :)

 40. Olen seurannut pitkään blogiasi. Olen intohimoinen sisustaja ja kodissani näkyy luonnonläheiset sävyt ja turhat esineet on karsittu pois. Työni puolesta joudun pukeutumaan business casual vaatteisiin ja tuo laukku olisi täydellinen työlaukku.

 41. Olen Tampereen keskustassa vanhassa kerrostalossa asuva nainen. Asuimme aikaisemmin rivitalossa, mutta nyt nautimme keskusta-asumisesta. Elämäntilanteet vaihtuvat:).
  Rakastan sisustamista ja haluan persoonallisuuden näkyvän siinä. Harrastan maalaamista ja tauluni täyttävät myös seiniämme. Olen kissojan ja koirien kanssa hakenut sopivaa työ/vapaa-aikalaukkua. Tuo olisi täydellinen!

 42. Ruudun tällä puolella on vastuulliseen kuluttamiseen pyrkivä kirppishullu, matkakuumeilija ja rauhallisesta elämästä haaveilija.

 43. Moikka! Tuo laukku kyllä kiinnostaisi, tuollainen vähän isompi “kauppakassin” tarve on. Pari tietoa musta: viimeaikojen ehdoton musasuosikki: Maria Gasolina -bändi ja etenkin levy: Koko kaupunki on jees. Ja kävin tänään ekaa kertaa SPR:n Nälkäpäivä lipaskerääjänä, oli ihan mukava kokemus.

 44. Vuosia olen jo blogiasi seurannut ja se onkin lempiblogejani nykyään. Kuitenkin vasta viime aikoina on tullut kommentoitua postauksiasi. Olen hieman päälle 3-kymppinen, asustelen pienen chihuahuan kanssa kerrostalossa. Vaate- ja sisustusmaku on se, mikä toi minut blogiisi. Samanlainen maku siis näiden suhteen. :) Ja myös loistavat kirjoituksesi ovat saaneet minut säännölliseksi lukijaksi.

  Balmuirin tuotteisiin olen itse tutustunut tarkemmin vasta tänä syksynä kun ostin ihanan pehmeän huivin. Se oli suorastaan rakkautta ensi kosketuksella. Niin ihanan tuntuinen huivi. :)

 45. Täällä blogisi innokas lukija! Reilu kolmekymppinen, sisustamisesta ja matkustelusta pitävä tyyppi. Blogissasi kiehtoo erityisesti sisustusjutut (vaikka itse en olekaan täysin musta-valkoisen linjan ihminen) sekä ajankohtaiset postaukset esimerkiksi ekologisuudesta. Pidän myös todella kirjoitustyylistäsi!

  Tuo laukku olisi varmasti ajaton ja tarpeellinen lisä hobo-laukun rinnalle työlaukuksi. Kotimaisuudesta tietysti plussa!

 46. Aivan ihana arvonta!
  Olen blogisi hiljainen mutta pitkäaikainen seuraaja. Työskentelen asiantuntijana terveyden edistämisen parissa ja nautin kaupunkielämästä. Olen visuaalinen tyyppi, intohimoinen sisustaja ja klassisen tyylin ystävä.
  Ihanaa syksyä sinulle :)

 47. Kaunis, yksinkertaisen tyylikäs laukku! Arvostan pukeutumisessa ja kodintekstiileissä luonnonmateriaaleja ja ajattomia malleja ja värejä. Kertakäyttökulttuuri ahdistaa.

 48. Olen kolmen pienen lapsen äiti. Sisustusblogeista seuraan vaan muutamaa ja tämä on yksi niistä. Lukuhetki on inspiraation lisäksi hengähdystauko arjen kiireistä. Tykkään vaaleasta, suht pelkistetystä tyylistä.

 49. Hei, täällä pienen pojan äiti, joka ihastelee klassista tyyliä ja on saanut blogista paljon hyviä vinkkejä niin sisustukseen kuin pukemiseen. Meillä käytetään vähän enemmän värejä (oma suosikkini on kirkas punainen niin huivissa kuin huulipunassa), mutta kuvissa pelkistetympi paletti kyllä toimii.

  Balmuirin fanina tämä laukku olisi kyllä nappi voitto. Mulla onkin Balmuirilta jo iltalaukku sekä lompakko, mutta tarvetta olisi isommalle kassille.

 50. Hiljainen monivuotinen lukija täällä. Olispa ihana laukku, jostain kumman syystä tällä hetkellä puuttuu musta laukku vaikka sille juuri olisi eniten käyttöä..
  Tykkään blogistasi todella paljon kirjoitustyylin ja kauniin kodin vuoksi.
  Itse olen 38-vuotias kahden lapsen äiti. Asutaan ja sisustetaan 5 vuotta sitten itse rakennettua kotia Tampereen seudulla. Tällä hetkellä suurin haave on saada varattua liput ensi toukokuuksi Take Thatin keikalle Lontooseen :-D Mikä olisi parempaa kuin lempibändi lempikaupungissa <3

 51. Ihania vinkkejä huivin käyttöön, ei olisi useimmat tullut itsellä edes mieleen! Tällä hetkellä itsestäni tulee mieleen se, että odotan aivan innoissani tulevaa muuttoa Jyväskylään :) Olen ihaillut tuota Balmuirin shopperia jo pidemmän aikaa, niin klassinen ja tyylikäs!

 52. Minulla olisi tarve juurikin läppärin vetävällä shopperille, juurikin tänään tutkiskelin, millaisia olisi tarjolla, joten kerronpa huiveista: kaivoin vuosia sitten äitini kätköistä laatikon, jossa oli hänen sekä mummini vanhoja huiveja, ja anastin nämä aarteet käyttööni. Osa huiveista on klassisempia, osa värikkäämpiä, ja olen löydöistäni todella iloinen vielä nyt monen vuoden jälkeenkin!

 53. Mahtava arvonta! <3 Olen 33-vuotias juoksuun hurahtanut terveydenhoitaja, sekä kahden siperiankissan mamma. Rakastan matkustamista ja klassista tyyliä. Olen aktivoitunut syksyn alkaessa jouksun lisäksi italian kielessä ja aloitin uudestaan kielen opinnot. Lempparein kohde onkin Italia reissuja suunnitellessa. :)

 54. Hei, minut jo tunnetkin, olenhan se herttuatar Briteistä, joten silkkihuivihan on ihan välttämättömyys laukkakisoissa. Minulla on niitä useita, kavion kuvilla koristeltuja. Joskus on hattukin paikallaan, ainakin Cap Ferratissa lomakodissamme Ranskan Rivieralla. Isossa kassissa voisi lyhytjalkaista corgiani kiikuttaa paikasta toiseen.

 55. Hei Laura! Blogisi vetää minua puoleensa tyylikkyydellään. Mustavalkoisuus tyylinä tuntuu raikkaalta kun katson sitä näin ulkopuolelta, ja ihailen kekseliäisyyttäsi ja viitseliäisyyttäsi kunnioittaa tyyliäsi alusta loppuun asti on kyse sitten vaatteista tai siivoustarvikkeista. Ja mikä ihana shopper palkintona – yes please! :)

 56. Moi!

  Alkuun onpa ihana arvonta ja nuo huivi vinkit tulivat kyllä tarpeeseen. Ei edes muista miten monikäyttöinen asuste huivi voi olla.

  Niin ja minusta vähän:
  Olen juuri 3 & 0 täyttänyt espoolainen. Elän arkea ihanan aviomiehen kanssa Espoossa. Ammatiltani olen sairaanhoitaja.

 57. Selkeää,tyylikästä ja klassista, sisustukseen ja pukeutumiseen. Tuo laukku lisi loistava kokonsa ja ulkonäön puolesta ja tulisi tarpeeseen!

 58. Hei Laura! Täällä viiskymmentä tänä vuonna täyttänyt nainen, joka sisustaa vapaa-ajanasuntoaan ja nauttii matkustelusta, kirjojen lukemisesta. Seurannut monta vuotta sun blogia, sillä se on kuviltaan ihanan seesteinen ja sulla on ihanan puhdiskelevia ja täysjärkisiä tekstejä. Mun lapset on jo aikuisia, mutta silti on kiva nähdä teidän pikkuneidinkin elämää. Mulla sisustustyyli on ollut vuosikausia valko-harmaa-musta-puu ja asuissa väriskaala on musta- valko-beige- linjalla. Toimin asuntomyyntialalla rakennusliikkeessä.
  Balmuirin tuotteet on ihania, sekä huivit että laukut!

 59. Moikka! Pidän tyylistäsi ja varsinkin ihanasta sisustustyylistäsi! Olen seurannut blogiasi pitkän aikaa ja ihaillut kauniita sisustus ideoitasi. Olen iluonteeltani positiivinen, urheilullinen ja maanläheinen. Tyyliltäni olen klassinen ja rakastan kauniita asioita. Seuraan paljon sisustussuunnittelua koska se on myös yksi isoista intohimoistani. 😊 Paheenani tällä hetkellä on jo malonen tuoksukynttilät…

 60. Hei, pidän nahkalaukuista ja tällainen olisikin oiva lisä kokoelmaani. Balmuirilta minulla on pipoja ja kaulahuivi. Pidän heidän tyylistään. Pukeudun enimmäkseen harmaaseen ja tummansiniseen eli musta laukku sopisi yksinkertaiseen tyyliini hyvin.

 61. Luen blogiasi aina, kun lapsiltani ehdin. Nautin suunnattomasti tyylistäsi niin vaatteiden kuin sisustuksen suhteen, kuvissasi silmä lepää!

 62. Olen löytänyt sisustamisen ilon vasta muutama vuosi sitten oman kodin hankinnan myötä. Asuntoamme on rempattu ja sisustettu rakkaudella ja tunteella, sillä työrupeamaa edelsi pitkä vuokrakausi ja tyytyminen muiden sisustusvalintoihin. Huomaan, että aina kun edessä on viheliäs sisustuspulma päädyn miettimän ”Mitä Homevialaura tekisi tässä tilanteessa?” Luen monia sisustsblogeja, mutta ajaton tyylisi istuu parhaiten omaan ajatusmaailmaani. Lempivärini valkoinen ja musta muodostavat sisustukseni, vaatekaappini ja jopa hääjuhlamme peruspilarit (vaikka monen mielestä mustavalkoteema liittyy hautajaisiin, mielestäni siitä saa juhlaan kuin juhlaan tyylikkään ja ajattoman kokonaisuuden). Kiitos monipuolisesta ja mieltä lämmittävästä blogista ja ihanan tunnelmallista syksyä sinulle, Laura!

 63. Täällä toinen klassinen sisustaja ja klassikot vetoaa myös tyylissä. Blogisi toimii inspiraationa ja luo uskoa että kaikkien ei tarvitse innostua skandikodeista ja trendimuodista.

 64. Valmistuin ammattiin pari vuotta sitten ja nyt haaveilen muuttoa opiskelukaupungista takaisin kotikaupunkiini.

  Rakastan Balmuirin tuotteita, ihanan yksinkertaisia ja tyylikkäitä!

 65. Moikka!
  Olen lukenut blogiasi silloin tällöin, enemmän seurannut Instatiliäsi, ja monia kertoja ihaillut klassista tyyliäsi.
  Kerran myös tapasin sinut sattumalta, koska olet ystäväni tuttava. Olet iloinen persoona. ☺️
  Kivaa syksyä!
  /Riikka

 66. Täällä on juuri vauva-arjen aloittanut lukija. Päädyin alunperin lukijaksi instan kautta, kun ihailin pitkään instatilisi kauniita kuvia ja kotisi inspiroivaa sisustusta. Lopulta halusin ”kuulla enemmän kuulumisia”, joten aloitin blogin lukemisen.

  Tosiaan ensi kuussa tulisi mittariin 27-vuotta ja rakastan kaikkea kaunista niin muodissa kuin sisustuksessa. Tosin muotipuoli on jäänyt asiassa nyt hieman sisustuksen jalkoihin, johon olen viimeiset pari vuotta halunnut panostaa enemmän. Nyt tosin on sisustus ja kodin siisteys saanut väistyä vauvan vaatteiden ja tavaroiden tieltä.

  Laukku olisi ihana syntymäpäivälahja vain minulle itselleni. Tosin aluksi se saisi kulkea kaunistamassa minua ja arkeani, mutta pitäen sisällään tyttäreni tavaroita. Ensisijassa siis aina hän, myös kauniiden laukkujen kohdalla :D!

 67. Oon kanssa pitkään etsinyt sopivaa huivia asusteeksi, nyt taisi löytyä just täydellinen! Näin 9 kuukauden ikäisen vauvan äitinä tulee _jonkun_ verran selailtua inspiraatiota netistä ;) senkin ajan voisi toki levätä ettei aamulla olisi aina yhtä zombi!

 68. Upea arvonta, ja todella kivoja vinkkejä silkkihuivin käyttöön. Yhtäkkiä mulle iski himo ostaa oma silkkihuivi! No, pitää makustella asiaa vielä, sillä turhaa en halua ostaa, minäkin olen järkevöitynyt ostosten suhteen paljon viime vuosina. Balmuirin laukun kyllä haluaisin voittaa, sillä se olisi täydellinen työlaukku!

  Olen pitkäaikainen blogisi lukija myös, mutta todella harvoin kommentoin mitään. Lähinnä vaan täällä etänä nyökyttelen teksteillesi ja kuvillesi, blogisi sekä instatilisi seuraaminen on aina inspiroivaa ja jotenkin niin rauhoittavaa.

  Minä pidän myös mustavalkoisesta kodista ja asun yksin rivarikolmiossa. Tässä on tullut jo 11 vuotta asuttua ja havahduin siihen, että ehkä pientä pintaremonttia olisi aika tehdä. Toisaalta tykkään käyttää rahaa paitsi mukavaan asumiseen myös erilaisiin urheilu- ja ulkoiluharrastuksiin – ja apua kuinka paljon kunnollisiin varusteisiin rahaa saakin kulumaan!

  Mulle luonnossa liikkuminen on etenkin viime vuosina ollut todella tärkeä osa vapaa-aikaa ja uskon, että tässä kiireisessä maailmassa sen merkitys vain korostuu tulevaisuudessa. Haaveenani on saada muutkin ymmärtämään meitä ympäröivän luonnon kauneus ja monipuolisuus.

  Tunnelmallista syksyä sinulle!

 69. Olin aikaisemmin Balmuiria vastaan, koska ajattelin, että maailma ei tarvitse enää yhtään lisää tekemällä tehtyä “luxus”brändiä mutta kollegabloggaajasi haastattelun kuunneltuani käänsin kelkkani välittömästi tarinan kuultua!

 70. Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi. Olen tällä hetkellä opiskelija, mutta en malta odottaa, että pääsen työelämään ja rakentamaan klassista vaatekaappia, johon blogistasi saan hurjan paljon inspiraatiota! Myös sisustaminen on lähellä sydäntäni.

 71. Ruudun toisella puolella toisaalta hyvin samanlaisessa elämäntilanteessa oleva mutta kuitenkin täysin erilaista elämää elävä vakilukija. Ikä ja lapsen ikä samoin kuin määrä täsmäävät, samoin kuin maku ja ajatukset tyylistä ja tavarasta yleensäkin. Siksi sun blogia on ollut ihana ja jotenkin vaivaton seurata, koska olemme käyneet samoja elämänmuutoksia läpi samaan aikaan. Uudisrakentaja ja ihan niin maalta kun vaan olla ja voi, liikuntaan addiktoitunut myös olen. Viikkotunteja ei uskalla edes laskea. Siksi tämä laukku olisi niin luksusta tämän arvonnan kautta kotiuttaa, olalle kun eksyy aina treenikassi.

 72. Olen eläkkeelle jäävä lukija, joka pitää pelkistetystä tyylistä niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa, jokin juju voi olla mukana. Balmuirin laukut ja huivit ovat mieluisia.

 73. Löysin sinut ensin Instagramista ja eksyin sitä kautta blogiisi. Siitä asti olen ollut koukussa. Upea tyyli sinulla!
  Itse olen ehdottomasti laukku- ja kenkäaddikti, vaalean ja yksinkertaisen sisustuksen puolestapuhuja, sekä elämästä nautiskelija.

 74. Voi suosisipa kerrankin onni ja voittaisin laukun😊

  Minusta.. olen pitkäaikainen lukijasi. Osaat kirjoittaa todella hyvin asiasta kuin asiasta. Sisustus-ja pukeutumistyylimme ovat todella samanlaiset. Minä vain asun pienellä paikkakunnalla Pohjois-Savossa. Poikani on vuoden nuorempi kuin tyttäresi niin on ollut ilo seurata myös perhearkea.

 75. Hei Laura,
  mahtava arvonta! Olen kyseistä laukkua käynyt jo Balmuirilla hypistelemässä, mutta vielä en ole raaskinut panostaa tähän.

  Olen kanssasi suunnilleen saman ikäinen ja jaan monessa asiassa arvosi ja mielipiteesi. Olen aiemmin kommentoinutkin, että palaan blogiisi nimenomaan hyvien tekstien takia, sopivasti huumorilla höystettynä. Itse olen hieman vaikeassa elämäntilanteessa tällä hetkellä. Kaikki on onneksi hyvin, mutta joskus elämässä on isojen päätösten edessä, ja itselläni se on tällä hetkellä. Syksy on kuitenkin lempiaikaani vuodesta ja saan siitä tällä hetkellä paljon iloa.

  Jatkossakin pysyn lukijana, mutta toiveikkaana osallistun myös kauniin laukun arvontaan. Ihanaa syksyä sinulle!

 76. Upea laukku, ja huivin paikka hankintalistalla nousi juuri karkikolmikkoon. Laukku siella onkin ykkosena, vanha Korsini ei enaa oikein vastaa mieltymyksiini.

  Blogisi on lahes ainoa, jonka kiireisen tyo- ja perhe-elaman keskella kayn lukemassa saannollisesti. Oma vaatekaappini asusteineen on viime vuosina kayny lapi ensin todella rajun karsimisen, ja sittemmin uudelleenrakentamisen capsule-hengessa. Pian kahden lapsen aitina arkiaamuja helpottaa, kun kaikki kaapista loytyvat vaatteet sopivat yhteen (niin itsella, kuin pojalla). Ihailen suunnattomasti tyylillista varmuuttasi ja yritan sita opetella itsekin!

 77. Ihana arvonta! Olen jo hetken haaveillut Balmuirin laukusta ja käynyt niitä katselemassa Esplanadin liikkeessä.

  Itsestäni.. olen kolmekymppinen viestintäammattilainen, joka on todella kiinnostunut hyvästä arjesta. Sinun blogisi on niitä harvoja, joita katson monta kertaa viikossa. Makumme kohtaavat, mutta kaiken kauniin alta onnistut olemaan myös elämänmakuinen ja aidon oloinen. Kiitos!

 78. Hei! Olen mummoihminen.(Neljälle ihanalle lapselle) Katselen mielelläni ihanaa blogiasi. Olisipa aivan mahtavaa saada hieno laukku.

 79. Hei, olen ulkosuomalainen, reilut nelikymppinen ja kolmen lapsen aiti. Tykkaan lukea tyylikkaita postauksiasi, niista saa aina ideaa omaankin elamaan :). Klassinen musta laukku puuttuu syksysta, mukana arvonnassa siis :)!

 80. Olen myös seurannut tätä ihanaa blogia jo pidempään. olen perheenäiti, joka on kruunaamaton kuningatar löytämään kotoamme ennätysajassa kenen tahansa minkä tahansa kadonneen enkun kirjan, avainnipun, lapasen, sukan, nallen, huulipunan, veroilmoituksen, sähkövatkaimen tai muun asian :) Vastapainoksi olen perheen huonoin käyttämään teknisiä laitteita, mm. kaukosäätimen käyttöä neuvoo minulle useimmiten perheen pikkuisin.
  Olen ollut ilahtunut siitä, että vaikka elämä on kohdellut aika rankoin hanskoin kuluneena vuotena, sen lempeämmin olen oppinut kohtelemaan itseäni ja muita. Ihmeellistä, mutta kai se on sitä kuuluisaa elämän tasapainoa.
  Ja vaikka itselle on tullut varsin selväksi se, että tärkeintä elämässä minulle ovat terveys ja läheiset ihmiset, ei mikään koskaan varmastikaan tule himmentämään ihastustani laadukkaisiin nahkalaukkuihin. Rakkaus laukkuihin syntyi 4-vuotiaana, kun kannoin olalla puhki kirkkaanpunaisen pikkuisen kiiltonahkalaukun, jossa oli sellainen vanhanaikainen käännettävä solki :) <3

 81. Olen melko uusi blogisi lukija. Haaveilin omasta sisustusblogista ja aloin randomisti seurata eri sisustus- ja lifestyleblogeja, joista saisi inspiraatiota. Sinun blogistasi olen tykännyt tosi paljon, koska kirjoitat paljon ihan arkisita asioista ja blogisi on visuaalisesti upea. Jäin siis seuraamaan.
  Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos, että inspiroit minua!
  -Emilia-

 82. Moi Laura ja kiitos mahtavasta arvonnasta!
  Olen lähes viisikymppinen kolmivuorotyön kanssa painiskeleva kahden lapsen äiti. Kotisohvalla makailee myös koiraveljekset. Tykkään sisustustyylistäsi ja jaan samankaltaisen vaatemaun, värimaailmamme on samanlainen.
  Kaunista syksyn jatkoa
  -Marjut

 83. Täällä myös pitkäaikainen blogisi lukija! 30+ nainen joka elää dink suhteessa. Aloitteleva kasvissyöjä jonka henkinen koti on Lissabonissa mutta oikeasti elää pikkukaupungissa. Postauksissa poseeraava Onni herättää aina koirakuumeen mutta saas nähdä laantuuko jatkuva matkakuume koskaan riittävästi jotta koira olisi järkevä ottaa… Tykkään blogistasi koska tuot esille myös niitä “epäsuosittuja” mielipiteitä. Blogista on myös tullut alun jälkeen henkilökohtaisempi josta tykkään. jatka samalla linjalla

 84. Elän hetkistä elämää matkustaen ympäri maailmaa matkalaukun kanssa. Blogipostaukset vie pois työkiireiden keskeltä.

 85. Hejsan!

  Minä – 14 vuotta Ruotsissa asunut kahden mahtityypin äiti, nykyään koti Gotlannissa. Luen muutamaa suomalaista blogia osaksi hetkellisten kotimaa-kaipuu-fiilisten takia, osaksi insiraation takia. Vaikka pohjoismaiset blogisisällöt osin muistuttavatkin toisiaan, on silti hauska havaita tiettyjä maakohtaisia eroja.

  Sun blogi on jäänyt lukulistalle sen esteettisyyden takia (kuvat) ja tykkään siitä, että kirjoitat kunnolla ja tuotat oikeaa sisältöä turbosmiley-rivistöjen ja Botox-huulikuvien sijaan.

  Ps – mäkin katson ihan liikaa Netflixiä (”yksi jakso vaan lisää!”), mietin treenaamista enemmän kuin mitä toteutan, pukeudun jotakuinkin klassisesti muutamaa boheemikesämekkoa lukuunottamatta, ja teen uraa samalla kun mietin bloggaamisen kokeilemista. Mutta kauniit laukut, kotimainen design ja nahkatuotteet feikkien sijaan – niille riittää aina aikaa ja rakkautta. 🤗

 86. Moikka! En ole seurannut blogiasi kovinkaan pitkään. Blogiisi eksyin itseasiassa aika vahingossa, aloin instagramissa seuraamaan jotakin sisustussivua ja se ehdotti seurattavaksi sinun tiliäsi, kävin kurkkaamassa ja VAU teidän koti. Jonka jälkeen aloin lukemaan blogiasi. Vitsi mitä inspiraatioita saa sun sisustustyylistä, ja kuinka kaunis teidän koti on… Itse olen 19 vuotias tyttö ja muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin viikon päästä, kun asunto valmistuu. En malta odottaa, että pääsee laittamaan omaa kotia nätiksi ja just sellaiseksi kun itse haluaa. Laitoin blogisi heti lukulistalle, ettei vaan missaa uusia postauksia. Ja toi balmuirin laukku on kyllä niin ihana, voisin kuvitella sen hyvin uuteen kotiini!<3

 87. Ihana arvonta! Olen haaveillut tuosta laukusta, mutta tällä hetkellä rahat käytetään uuden omakotitalomme sisustamiseen ja pihatöihin. Ja muutenkin shoppailen mieluummin 1-vuotiaalle tyttärelle kuin itselleni.

  Löysin blogiisi keväällä, kun pohdittiin mitä valkoista sävyä laitettaisiin seiniin. Olen kovin tykästynyt erilaisiin teksteihisi ja tyyliisi kirjoittaa! :) Kivaa syksyä!

 88. Mukana!
  Neljäs vauva mahassa, aika loppusuoralla jo raskaus. Synnytys alkanut tosissaan jännittää! Pakko vielä rutistaa kasaan viimeiset opintopisteen. Mieli jo pyörii tulevan vauvan ympärillä ja tekisi mieli vain laittaa kotia… Jännä ajatella että kohta meillä on vauva täällä, kun tottunut jo käveleviin ja puhuviin lapsiin. Tää on meidän viimeinen vauva, toivottavasti kaikki menee hyvin <3

 89. Heippa! Olen vajaa kolmekymppinen yhden lapsen äiti, joka työskentelee terveydenhoitoalalla. Lapsen lisäksi perheeseen kuuluu mies ja kissa. :) Asustetaan omakotitaloa maalla ja kiinnostuksen kohteita onkin mm. kodin sisustaminen. Olenkin saanut inspiraatiota myös sinun blogista, esimerkiksi billy – kaappi muutti meidänkin eteiseen sinun jälkeesi, hups! Samanlaista tasoa en kuitenkaan sen päälle saanut, kun Virosta ei koskaan vastattu yhteydenottopyyntööni… Olen myös kova kokkaamaan ja nautin, kun pääsen pitämään illalliskutsuja ystäville.

  Sellainen lyhyt esittely minusta :) Kiitos kivasta blogista sinulle!

 90. Harvoin kommentoin.
  Ihailen selkeää sisustustyyliäsi sekä pukeutumistasi. Haen blogistasi monesti inspistä pukeutumiseen.
  Elän ruuhkavuosia (kauhea sana) kahden pienen lapsen ja miehen kanssa…

 91. Täällä 35v viiden lapsen äiti. Aviomiehen kanssa ollaan oltu teineistä saakka yhdessä, ja tässä sitä edelleen samaa matkaa tallataan yhdessä.
  Perheessä myös kaksi koiraa.
  Rakastan sisustamista, ja nyt kun vielä pienimmän kanssa äitiyslomalla kotona, niin tässä samalla sitä aina vähän kotia laittelee mieluisaksi.
  Haaveissa siintää vielä uuden ammatin opinnot jossain vaiheessa.
  Kiitos kauniista blogi/insta kuvista, niitä on aina niin inspiroivaa katsella!
  Ja arvonnan palkinto on upea!

 92. Moikka! Täällä vähän nuorempi seuraaja ja ihan erilaisessa elämäntilanteessa. Olen siis 21-vuotias ja opiskelen yliopistossa. Pidän klassisesta tyylistä! :)

 93. Olen minimalisti, joka pitää klassisesta skandinaavisesta sisustuksesta, joka kestää aikaa. Sisustan tällä hetkellä uutta kotia ja aina silloin tällöin piipahdan blogiisi lukemaan kokemuksiasi ja poimimaan ideoita oman kodin sisustukseen.

 94. Olen juuri palannut töihin kotiäitivuosien jälkeen ja uusi laukku olisi enemmän kuin tarpeen. Kiitos ihanasta blogista ja rauhoittavista ja tyylikkäistä kuvista!

 95. Hei!

  Onpa ihana arvonta! Olen Balmuir-fani; omistan käsilaukun sekä huivin, ja molemmat ovat luottoasusteitani. Ajattomia, laadukkaita ja moneen tilanteeseen sopivia. Musta shopper olisi täydellinen lisä kokoelmaani!

 96. No tässäpä vähän itsestäni.. reilu kolmekymppinen ruuhkavuosia elävä sisustusta ja designia rakastava kahden äiti ja yhden vaimo. Työtä teen kiinteistökehityksen parissa. Läppärini kaipailisi kovasti uutta suojaa, tämä Balmuirin olisi juuri täydellinen!
  Kiitos kauniista blogistasi. Selaan illalla lasten mentyä nukkumaan muutamat suosikkiblogit sohvalla rentoutuen, ihan parasta päivän nollausta ja inspiraatiota.

 97. Olen reilu kolmekymppinen nainen Keski-Suomesta. Meidän kodin sisustus ei ole ihan vielä teidän kodin tyylikkyyden tasolla, mutta pikkuhiljaa.. :)
  Inspiroidun sekä sisustus- että vaatetyylistäsi. Ja tuo Balmuirin laukku olisi ihan nappi!

 98. Kiitos huivivinkeistä!
  Hankin hetki sitten todella kauniin silkkihuivin. Joka aamu olen mallaillut sitä kaulaani, mutta en ole oikein osannut kuitenkaan solmia sitä omaan tyyliini sopivalla tavalla. Taidan heti maanantaina kokeilla jotakin näistä :)

  Olen lukenut blogiasi edellisen asuntonne keittiöremontin ajoilta. Hain tuolloin inspiraatiota omaan remppakohteeseen, jonka remonttia en koskaan aloittanut (ja asunto vaihtui täysin valmiiksi remontoituun). Pidän tyylistäsi kirjoittaa, ja kuvat ovat aina huikean kauniita. Vaikka sisustustyylini onkin aika erilainen, olen saanut blogistasi paljon inspiraatiota juuri sen oman tyylin löytämiseen ja selkiyttämiseen. Täälläkin on tavoitteena pitkäikäinen sisustus, jota ei uusita parin vuoden välein trendien vaihtuessa.

 99. Ihailen blogiasi ja kaunista tyyliäsi niin kotona kuin vaatteissakin. Kiitos siis inspiraatiosta!
  Olen haaveillut tuosta laukusta heti alusta asti, olisipa upeaa saada se! Tykkään simppeleistä perusvaatteista ja -väreistä. Työssäni pukeudun työasuun, joten välillä onkin ihanaa laittaa päälle jotain ihan omaa, mutta siltikin luotan klassisiin perusvaatteisiin. Huippulöytöjä olen tehnyt esim Ubiqlosta, joka on tainnut jo avata Tukholmaan liikkeen, pitääkin ehkä tehdä visiitti sinne. :)

 100. Simppelille ja laadukkaalle kaikille olisi kyllä käyttöä!

  Minusta syksy on aivan ihana vuodenaika, varsinkin tällainen lämmin ja aurinkoinen syksy. Odottelen silti, että sää hiukan viilenee ja saa alkaa käyttää ihania villaneuleita, jotka on tuntuneet turhan lämpimälle vielä.

  Kivaa viikonloppua sinne!

 101. Blogiasi olen lukenut ehkä 4 vuotta, ainakin aloitin jo ennen lastasi :). Varsinkin viimeisen vuoden aikana tästä on tullut ihan lemppari, pidän sun ajatuksia herättävistä aiheista ja tavasta kirjoittaa.

  Itse olen 27-vuotias seinäjokelainen 8 kuukauden ikäisen pojan äiti. Asumme miehen kanssa omakotitalossa, mutta haaveilemme uudempaan rivitaloon vaihtamisesta. Blogissasi kiinnostaa koti & sisustus, lapset & arki ja vastuullisuus, näitä samoja aiheuta pyörittelen omassakin päässä :).

 102. Olen 26-vuotias avoliitossa asusteleva lukija Varsinais-Suomesta. Haen blogistasi inspiraatiota, tykkään hurjasti klassisesta tyylistäsi!

 103. Kun kaapista löytyy klassikkoja, ei mene rahat hukkaan ja on aina jotain kivaa & tyylikästä päällepantavaa. Tässä mun motto ja sitä noudattaen pyrin siivoamaan kaiken ylimääräisen pois kaapista.

 104. Kiitos hyvin kirjoitetusta blogista, pidän tyylistäsi kirjoittaa! Blogiasi on rentouttava lukea kun kaipaa hetken irroittautumisen arjesta. Kuvasi ovat kauniita ja rauhallisen tunnelmaisia.

  Mieleni lepää ja virkistyy parhaiten kauniissa ympäristössä niin ulkona kuin kotona rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

 105. Täällä on reilu parikymppinen psykologian opiskelija, joka on seurannut blogiasi jo pitkään. Vaikka elämäntilanteemme ovat melko erilaisia, vuosien varrella olen huomannut blogiasi seuratessani niin tyylin kuin ajatusmaailmanikin kohtaavan kanssasi. Siksi saan blogistasi valtavasti inspiraatiota. Parasta blogissasi on laadulla ja suurella harkinnalla toteutettu sisältö. Noh, nyt jäi itseni esittely lyhyeksi, mutta koska niin harvoin uskaltaudun kommentoimaan, halusin muistuttaa kuinka upea blogisi on. <3

 106. Hei! Olen säännöllisen epäsäännöllinen vierailija blogissasi. Tykkään järjestyksestä ja siivouksestakin, mutta omassa kodissani se läheskään aina näy toivotulla tavalla.
  Lyhyesti itsestäni: meillä on hyvin vähän mitään yhteistä, mutta silti jokin saa selailemaan blogiasi. Ehkä tiptop järjestyksessä oleva kotisi antaa minulle pienen ikkunan haavemaailmaan.

 107. Kiireisessä arjessa nautin blogien lukemisesta. Olen keski-ikäinen naishenkilö pohjoisesta. Sydäntä lähellä on skandinaavinen sisustus ja tyylikkäät vaatteet ja asusteet =Balmuir

 108. Ciao kaimasein! Itse haaveilen näin kolmekymppisenä jostain uudesta käänteestä urassa, sen oman jutun löytämisen. Pitäisi myös saada opinnot pakettiin joita olen töiden ohella tässä suorittanut – opinnäytetyötä vaille valmis. Opinnoista tuli mieleen luokkakaverin viime talven valmistujaiset, jossa bongasin sinut. En sitten kuitenkaan kehdannut tulla moikkaamaan vaikka mieli olisi tehnyt tulla kiittämään pitkäaikaisena lukijana miten olen saanut valtavasti inspiraatiota blogistasi. :)

  Rakastan klassisia asusteita ja isompi laukku on ollut hakusessa jo pitkään. Tätä Balmuirin ajatonta shopperia olen ihastellut usein.

  Minulla kävi tuuri ja löysin pitkän etsinnän jälkeen mieleisen silkkihuivin hyvässä alessa (T. toinen alehaukka) joten täytyy testata näitä huivivinkkejä itsekin.

  Tunnelmallista syksyä!

 109. Olen somewhere-in-my-late-twenties elelevä ensikevään morsian ja oman elämänsä ranskatar, joka onneksi jo työnsä puolesta saa notkua päivät pitkät Pinterestin, Instagramin, Youtuben ja blogien inspiroivassa maailmassa. Huomaamattani saan voimaa värikkäistä yksityiskohdista ja statement-valinnoista – löytäen kuitenkin kotini ja todellisen minäni neutraalissa sävypaletissa musta silkkinauha sipaistuna ponnariin. Tällä hetkellä elän aikaa, jolloin toivoisin urani vakiintuvan harkkaritytöstä ihan oikeaksi digimarkkinoinnin ammattilaiseksi. ”Don’t dress for the job you have, dress for the job you want” mantranani olen jättänyt keikoilla tampatut tennarit kaappiin ja kaivanut Audreyn viehkoutta esiin. Katsotaan, kuinka tytön käy! Toisinaan vielä lipsahtaa turhan lennokas vitsi väärään paikkaan.. kenties _täydellinen_ himoitsemani laukku naulaisi itsetunnon oikealle tasolle!

  Ihanaa syksyä sulle Laura! Odotan lisää preppyilyä ja katoamista Stars Hollow’n kulisseihin!

  -Anna

 110. Tämä blogi vetää puoleensa kauneudella ja kutsuvalla tyylillään. Samoin arvonnassa oleva laukkukin. Ei mitään turhaa ja ylimääräistä, kummassakaan :D

  Helmikoru Rva täällä terve. Luotan klassiseen pukeutumiseen pienillä muodinmukaisilla jutuilla päivitettynä. Silkkihuivitkin kuuluvat pukeutumiseeni ja laukkujen somisteeksikin. Kiitos inspiroivasta päivityksestäsi asiasta.

 111. 27-vuotias nainen lueskelee täällä blogia kaikki kaunis ja harmoninen sekä neutraalin sävyinen kiinnostaen. Olet saanut vakuutettua ”värittömyyden” olevan pop! Nykyisin olenkin varma tyylistäni ja sisustuksestani :)

 112. Olen himoinnut tuota laukkua siitä saakka kun Balmuiri julkaisi laukkumalliston! Olisi aivan mahtava voittaa se. Klassiset asusteet ovat minunkin mieleeni ja tämä olisi myös täydellisen kokoinen. Aloitan tutkijanurani jälkeen piakkoin uudessa työssä, jota varten minun tulisikin hieman uudistaa pukeutumistani ja asusteitani.

 113. Hei! Blogisi on kaunis ja jotenkin ”rauhoittava”. Kaupalliset yhteistyöt sopivia ja juttusi omista huonoista puolistasi oli parasta mitä blogeissa on pitkään aikaan ollut. Oma tyylini on (ikävä kyllä) kaukana sinun tyylistäsi mutta tapasi kirjoittaa on niin aito, että blogisi on yksi lemppareistani! Kiitos kivasta blogista!

 114. Rahoitusalalle päätynyt nuori nainen Helsingistä. Tällä hetkellä nautiskelen syksyisten ruokien ja leivontaherkkujen parissa puuhastelusta, pilateksesta, koiranpennusta haaveilusta sekä ihanan kotini pikkuhiljaa viilaamisesta. Hillitty skandityyli on myös omaan makuuni, joskin värejä löytyy hiemaan reippaammin kuin sinulta ;)

 115. Olen parikymppinen ulkomailla asuva oikeustieteiden opiskelija. Opintojeni ohella teen oman alani töitä, ylläpidän kaukosuhdetta, treenaan ja haaveilen jatkuvasti matkustamisesta ja uusista kohteista – viimeisimpänä kävin ensimmäistä kertaa elämässäni New Yorkissa! Työelämään siirtymisen johdosta päivitän vaatekaappiani vaatekappale kerrallaan lakinaisen garderobiin sopivaksi – tiedäthän, neutraaleja ja klassisia värejä, materiaaleja ja vaatekappaleita, olematta kuitenkaan tylsä ;) Myös kodin laittelu inspiroi tällä hetkellä ja niin myös syksy – ihana syksy!

 116. Musta-valkoinen ja klassikot, pitääkö muuta kommentoida? Mutta ihania vinkkejä, juuri muuttamassa uuteen (omaan!!) asuntoon ja sisustus pohdinnassa, täältä saan ideoita myös sinne. :)

 117. Olen uusi lukija blogissasi. Uskon, että löydän täältä vinkkejä niin pukeutumiseen kuin sisustamiseen. Blogin tyyli tuntuu ‘omalta’.

  Olen 4kymppinen 2 tytön äiti. Nautin tasaisen turvallisesta arjesta, mutta matkustaminen on minun polttoainetta arjelle. Joskus reissuun lähtee koko perhe, välillä mennään kaksin, vanhemman tytön, ystävän tai ystävien kanssa. Ja yksinkin. Myös liikunta ja kulttuuri (musiikki, taide) ovat hyvinvoinnin kulmakiviä. Tunnustaudun esteetikoksi ja suosin ajatonta tyyliä. Yritän edelleen keksiä, mikä minusta tulee isona. Jään seuraamaan blogiasi ja osallistun mukavaan arvontaan.

 118. Halloo Laura!
  Olen 40+ working mom ja 2 teinipojan äiti. Asumme tuon isukin työn vuoksi Etelä Saksassa.
  Upeita kuviasi olen seurannut Instassa pitkään ihaillen… 😍
  Myös Balmuir on tullut tutuksi ensin kynttilöistä ja huiveista, sitten posti toi koristetyynyjä,tyynyliinoja sekä keittiötekstiilejä. Nyt on joulupukille vinkattu kylpytakista ja tuosta upeasta laukusta…
  Näin ”vanhemmiten” värimaailmani on muuttunut musta-valko-harmaaksi. Niin vaatteissa että kodin sisustuksessa. Huiveissa ja kynttilöissä kyllä hehkuvat kausivärit vieläkin (onneksi!).
  Tuo isompi shopperi olisi tarpeen jäähallilla. Laukkuun saisin kameran, termarin, pikkuevästä sekä lämpimän huivin ja käsineet.

  Upeaa syksyä sinulle ja peukut pystyyn arvontaan 🙏

 119. Pidän sekä blogistasi että instastasi. Sisustuksessa ja pukeutumisessa pidän selkeästä, ajattomasta, skandinaavisesta tyylistä. Balmuir on todella upea suomalainen brändi!

 120. Blogisi on todella inspiroiva, jatka samaan malliin! Ehkä myöskin siksi on säilynyt inspiraatio seurata blogiasi, koska olet rohkeasti oma itsesi ja et mene massan mukana. Ihailen tyyliäsi niin sisustamisessa kuin pukeutumisessakin. Myöskin, kirjoitat todella taitavasti sekä huumori on parasta mitä olet piilotellut teksteihisi:) itse tykkään samantyylisistä asioista, sisustaminen ja valokuvaus on lähellä sydäntäni. Olisipa ihana voittaa tuo kyseinen laukku. Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi<3

 121. Hyviä vinkkejä! Olen opiskelija ja minulla on todella kiireinen syksy. Blogistasi saan inspiraatiota ja hetken hengähdystauon sitä lukemalla :)

 122. Nelikymppinen nautiskelija. Arvostan kotimaista, kestävää ja kaunista. Etsin tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Koti kaupungissa ja mökki maalla, molemmissa mukana ne tärkeimmät, pienet koululaiset.

 123. Moi Laura,

  olen muutaman vuoden päästä nelikymppistä juhliva kahden pienen pojan äiti, jolla on työ terveysalalla. Asun Länsi-Helsingissä ihan liian pienessä asunnossa, jonka olemme kuitenkin saaneet sisustettua mieleiseksemme. Unelmissa, ja jo ihan käytännön pakostakin, on lähitulevaisuudessa muutto isompaan asuntoon. Olen luonut pinterestiin kymmeniä tauluja ja käytännössä jo sisustanutkin uuden kotimme lattiasta kattoon :D Pinterestin lisäksi olen aktiivinen liikkuja, kirjojen lukija ja rakastan luontoa, erityisesti metsää.

  Blogisi toimii minulle inspiraation lähteenä niin sisustamisessa kuin pukeutumisessakin. Olet tyyli-idolini! Olin jo ennen blogiasi ”oikeilla jäljillä”, mutta blogisi lukeminen on selkeyttänyt omaa tyyliäni vielä enemmän ja nyt tuntuu siltä kuin olisi kotiin tullut, kirjaimellisestikin! Väitän että olen välttänyt monta hutiostosta kun olen epävarmuuden hetkellä miettinyt ”ostaisiko Laura tämän?” (onko jo pelottavaa fanittamista?). Näin ollen blogillasi on ollut selkeä ekologinenkin vaikutus kun monta turhaketta on jäänyt kauppaan.

  Pidän blogissasi erityisesti ihanista kuvista ja tyylistäsi kirjoittaa. Loistavan tyylitajun lisäksi vaikutat älykkäältä, sydämelliseltä ja hauskalta ihmiseltä jolla on arvot kohdillaan. Kiitos vielä kertaalleen ihanasta blogista! Luulen nähneeni sinut muuten kerran Stokkalla (mistäs muualla :D) ja meinasin jo tulla kiittämään ihanasta blogista kasvotusten, mutta sitten iski suomalainen ujous ja ajatus etten viitsi tulla häiritsemään. Ensi kerralla tulen kyllä nykäisemään hihasta!

  Hanna F.

 124. Valkoista minimalistista sisustustyyliä ja kauniita asioita rakastava urheiluhullu.
  Musta shopper olisi ihana ja tarpeellinen lisä tähän valkoiseen arkeen… 💙

 125. Olen todellinen sisustusintoilija. Nautin luovista prosesseista, joissa saan suunnitella ja nähdä lopputuloksen. Hurahdan milloin mihinkin juttuun, joten kiinnostuksen kohteita on paljon.

 126. Olen lukijasi, joka on ollut jo monta vuotta kotona lasten kanssa, mutta paluu työelämään alkaa sekä houkutella, että olla ihan budjettisyistä pian tarpeen. Saan sinun blogistasi paljon inspiraatiota, joten kiitos siitä.

 127. Pidän selkeästä pukeutumistyylistä, sisustusmerkeistä Tine K home on ollut vuosi kauset suosikkini. Olen perheeni kanssa muuttamassa pk seudulta turkuun opintojeni myötä. Suunnittelen vielä loppu vuodelle viikonloppulomaa lontooseen – laukku lähtisi matkalle mukaan 😉

 128. Löysin blogiisi vasta viime kesänä mutta selasin lähes yhdeltä istumalta kaikki postaukset taaksepäin läpi:) Elän musta-valko-harmaa sisustusmaun omaavan miehen kanssa ja oli kiva näyttää hänellekin teidän kivoja sisustusratkaisuja!

 129. Oi, olisipa ihana omistaa jotain noin ihanaa! Pikkulapsiperheessä yleensä tulee satsattua lasten vaatteisiin ja tavaroihin unohtaen, että välillä äitikin kaipaisi jotain hemmottelua ja välillä luksustakin. Laukku olisi minulle aarre! 😍

 130. Olen helsinkiläinen työssäkäyvä 2-vuotiaan tyttären äiti, jonka ikä alkaa myös kolmosella. Työ ja ura ovat aika iso nimittäjä, joka vie energiaa. Vapaa-ajalla olen innokas purjehtija. Blogisi lukeminen on minulle eskapismia omasta arjesta – vitsailenkin usein, että kaikki pitkäjänteisen suunnittelun ja järjestyksenpidon kapasiteettini uppoaa töihin, joten kotiparka joutuu tinkimään tässä taaperoarjen pyörityksessä.

  Ihailen tyyliäsi ja se muistuttaa omaani monessa, niin vaatetuksen kuin sisustuksen puolella. Pidän paljon kantaaottavista kirjoituksistasi. Huomaan olevani kanssasi usein samoilla linjoilla – ja vaikken olisi, perustelet kantasi tyylisi mukaisesti kauniisti ja ketään loukkaamattomalla tyylillä, joten luen niitä mielelläni.

  • P.S. Tuo hassu nimimerkkini tulee lempinimestä, jolla mies minua kutsuu, kun olen työvaatteissa lähdössä tai tulossa töistä. :-)

 131. Niin ihana laukku ja haluaisin että arpaonni suosisi. Muoti ja sisustus on lähellä sydäntäni. Parantumaton esteetikko. Harvoin kommentoin, mutta olen lukenut blogiasi jo pitkään. :)

 132. Moikka Laura!
  Olen lukenut blogiasi useiden vuosien ajan ihaillen yksinkertaisen kaunista tyyliäsi niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Pidän itse myös harmonisesta värimaailmasta ja yksinkertaisuudesta, mutta kuvailisin tyyliäni kuitenkin aavistuksen rennommaksi. On ollut hauska huomata kuinka tyylisi on pysynyt uskollisena lapsen pukeutumisesta keittiön kuivakaapin purnukoihin asti :)

  Tuo Balmuirin ajaton laukku olisi täydellinen lisä laukkukokoelmaani, iso/tilava laukku, kun on ollut ostoslistalla jo pidempään. Muutaman kuukauden ikäisen vauvan myötä pienet laukut ovat saaneet väistyä (hetkellisesti), joten siistimmälle ”hoitolaukulle” olisi käyttöä ja myöhemmin samainen laukku toimisi loistavasta matkoilla ja töissä.

  Ihanaa syksyä koko teidän perheelle!

 133. Sinun tyylisi on jotain niin ihanan harmonista, kaunista ja ehdottoman ihailtavaa! Minun tyylini on kotona myös valkoista (ripauksella mustaa). Ennen se oli sitä myös pukeutumisessa, mutta viime vuosina lasten myötä olen löytänyt värejä (enemmän kuitenkin lapsille 😂). Rakastan sisustamista, valokuvausta, ulkoilua, kotoilua ja perhettäni 🖤. Elän siis tällä hetkellä ruuhkavuosia parhaimmillaan/pahimmillaan 😀Kiitos ihanasta blogista 🖤

 134. Pidän kauniista astioista, valoisista aamuista ja voisin elää juustovoileivillä, teellä ja suklaalla. Vaatteideni ykköskriteeri on mukavuus ja helppohoitoisuus mutta yritän muistaa katsoa joskus peiliinkin. Teen töitä ihmisten parissa mutta vastapainoksi tarvitsen kävelylenkkejä luonnossa. Rentoudun neulomalla, katselemalla hyvä sarjoja, kuuntelemalla podcasteja sekå lukemalla mielenkiintoisia blogeja kuten Homevialauraa.

 135. Olen esteetikko, joka rakastaa tyyliäsi ja kaunista kotiasi. Ehdottomasti yksi parhaista blogeista, jota seuraan! Olen miettinyt Balmuirin laukun hankkimista jo kauan, mutten ole raaskinut ostaa enkä osannut päättää väriä. Saisipa sen nyt! 😉

 136. Olen ollut pitkään blogisi satunnainen lukija mutta viimeisen vuoden aikana olen ikään kuin löytänyt sinut uudelleen. Kirjoituksesi ovat nykyisin erittäin mielenkiintoisia ja paneudut aiheisiin monelta kantilta. Pidän myös rehellisyydestäsi ja taidosta “nauraa itsellesi”. Itse olen 50+ kasvatusalalla toimiva helsinkiläinen. Lapset jo aikuisia, joten uusi elämänvaihe on alkanut. Se on tuonut tullessaan mahdollisuuden panostaa enemmän itseeni. Olen pistänyt uusiksi niin liikunnan kuin vaatekaapin. Järkevyys ja laadukkuus voittaa määrän. Pätee molempiin.
  Mustalle tilavalle laukulle olisi arjessa tarvetta. Onnea siis meille kaikille arvontaan!

 137. Olen seurannut blogiasi pitkään. Olen yhden kolmivuotiaan tytön äiti ja innokas sisustaja. Blogisi tekstit ovat mukavaa luettavaa ja olen saanut sinulta paljon ideoita, vaikka sisustustyylimme eivät aivan kohtaakaan :)

 138. Hei,
  Aivan mahtava arvonta. Arpaonni ei ole koskaan suosinut, mutta nyt jos koska, toivon tämän muuttuvan :)
  Olen neljän lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Olen intohimoinen sisustaja ja blogistasi olen löytänyt monta ihanaa vinkkiä kodin sisustamiseen. Rakastan lastenvaatteita ja oma pukeutumistyylini on lähellä klassista. Muokattuna päiväkotimaailmaan sopivaksi, jossa työskentelen.
  Mukavaa syksyä!

 139. Olen juuri hoitovapaalta töihin palannut kolmekymppinen pienen tytön äiti, jonka vaatekaappi huutaa ihan ens alkuun niitä ihan perusvaatteita vanhojen kotona nuhjattujen tilalle. Ja kuinka ollakaan, myös musta työmatkalaukku on hakusessa, joten tuo Balmuirin olisi siihen tarkoitukseen täydellinen! :)

 140. Hei, olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden, vaikka muut blogit välillä vaihtuukin, sinua pidän listallani aina! Blogin takana on hyvä ihminen!Olen jo yli 50 vuotias mutta pidän itseäni nuorekkaana.Olen kiinnostunut sisustuksesta ja olen yrittänyt löytää oman tyylini ja ostaa harkiten uutta. Elämässäni minulle kuitenkin kaikkein tärkeintä on ympärilläni olevat ihmiset, läheiset ystävät ja perheeni, yhdessäolo lastenlasten kanssa, yhteiset matkat ja juhlapyhien vietto. Toivon pysyväni terveenä ja elämäniloisena vielä kauan! Kiinnostus, aktiivisuus ja uteliaisuus elämää kohtaan pitää virkeänä, mielestäni elän nyt elämän onnellisinta aikaa! Haluan hyvää myös muille ja olen ennen kaikkea armollinen myös itseäni kohtaan. – Mummi

 141. Hei Laura!
  Olen pitkäaikainen lukijasi ja pidän kovin ihanasta tyylistäsi.
  Kotinne on todella kaunis. Olen itse kahden pienen lapsen äiti ja ihanaa iltaisin rentoutua blogisi ääressä ja katsella kauniita kuvia.
  Estelle-laukku tulisi syksyksi tarpeeseen, se olisi monikäyttöinen laukku arkeen.
  Ihanaa Syksyä sinulle ja perheellesi!:)

 142. Olen pitkäaikainen lukija, mutta hiljainen sellainen. Luen jokaisen postauksen saaden hirveästi inspiraatiota sekä ajatuksia. Tykkään valtavasti näistä uusimmista postauksista, jossa suhtaudut kuluttamiseen ja kierrättämiseen järkevästi.

 143. Blogisi on kiinnostavaa luettavaa, vaikka itselläni on erilainen elämäntilanne. Asun avomieheni kanssa Helsingissä kerrostalossa, välillä haaveilen rivitalosta ja pienestä pihasta. Sellaista on melko haastavaa löytää läheltä Helsingin keskustaa. Löydän itseni entistä useammin pukeutuneena musta-valkoiseen asuun ja sisälläni asuu myös espanjatar. :)

 144. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana!
  Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi ja pidän kovasti pelkistetystä tyylistäsi. Tästäkin postauksesta sain ihania vinkkejä; kiitokset niistä.
  Olen perheellinen, ja nautin lähipiirini (perhe, suku, ystävät) kanssa olemisesta ja luonnosta.

 145. Mä olen 28-vuotias toimistotyötä tekevä Helsinkiläinen, joka tykkää sisustaa ja laittaa pientä yksiötä, tehdä hyvää ruokaa, jumpata ja viettää kaupunkilaiselämää. Laukku sopisi juuri hyvin toimistolookkiin!

 146. Olen uusi lukijasi ja sisustustyylien on aivan erilainen sinun,mutta pukeutuminen ja muuntyyppisten kolahtaa meillä samalla tavalla. Balmuirin tuotteita olen himoinnut ja omistan yhden huivin,mutta ovat hinnakaita pienipalkkaiselle terveydenhoitajalle joten kauppaan ovat jääneet.
  -kirsi-

 147. Moikka Laura! Saan blogistasi hyviä vinkkejä klassiseen ja ajattomaan pukeutumistyyliin, johon itsekin pyrin omilla valinnoillani. Tarkoitus on yksinkertaistaa vaatekaapin sisältöä mukaanlukien asusteet ja samalla vähentää kuluttamista. Joten laukku olisi aivan täydellinen ajattomuudellaan ja monikäyttöisyydellään.

 148. Täällä nelikymppinen vakkari lukijasi. En yleensä kommentoi kirjoituksia, mutta kaikki luetaan ja odotetaan postauksia.
  Tyylisi on ihanan klassinen ja toivoisinkin enemmän esim.asupostauksia ja kauneuteen liittyviä juttuja :)

 149. Hei Laura! Olen 41-vuotias kahden teinin äiti Hämeestä. Asumme kauniissa meidän näköisessä kerrostaloasunnossa. Koti on paikka, jossa palautua kauniiden asioiden ympärillä hektisestä työ-,opiskelu – ja arkirumbasta. Lapsetkin arvostavat seesteistä paikkaa, jossa hengähtää koulu- ja kilpaurheiluarkeaan. Sisustuksessa arvostan kestävyyttä, tunnelmalisuutta, harmoniaa ja yksinkertaista kauneutta. Sisustusmottonani on, kun perusasiat ovat kunnossa, niin pienin asioin saa kaunista ja insipiroivaa muutosta. Kiitos blogistasi, se antaa esteetikolle rentouttavia hetkiä arjessa kauniiden kuvien ja inspiroivin tekstien myötä omiin mindfullnes-hetkiini. Arvostan Balmuiria ja tuohon kauniiseen mutta käytännöllisen laukkuun sujahtaisi työläppäri papereineen. Kashmirinpehmeää syksyä !

 150. Kohta kolmen lapsen äiti. Intohimoinen sisustaja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Balmuir fani. Hillittyä väripalettia kannattava niin sisustuksessa kuin vaatteissakin.

  Tässäpä muutama kuvaus itsestäni.

 151. Moikka! Olen kahden lapsen äiti, yrittäjän vaimo ja työskentelen itsekin mieheni yhtiössä. Päivät siis täyttyvät paljolti töillä ja lapsilla tällä hetkellä. Blogiasi olen lukenut jo aika kauan. Pidän kovasti tyylistäsi niin sisustuksen ja pukeutumisenkin osalta. Balmuirin joitakin tuotteita itseltäni löytyykin jo valmiiksi, ja olen tykännyt niistä kovasti. Tuo Estelle on haavelistalla jo jonkin aikaa keikkunut, se olalla olisi mukava kipitellä palavereihin.

 152. Vuorovaikutus, kulttuuri ja visuaalisuus. Siinäpä kolme asiaa, jotka ovat itselleni tärkeitä sekä HR-töiden puolesta että vapaa-ajalla. Näistä kolmesta syystä seurailen myös blogiasi, inspiroidun ja saan ajattelemisen aihetta. Pinterest-addikti crazy dog lady ja urbaanista elämänmenosta viehättynyt kolmekymppinen kokee olonsa täällä enemmän kuin kotoisaksi. Iso kiitos! Teet mielettömän hienoa työtä.

 153. Olen 2kk vauvan äiti, jolla arjen harmonia on tällä hetkellä hieman hukassa :D Blogiasi olen seurannut pitkään. Kun kotona “pitäisi” järjestää kaappeja tai vähentää tavaraa haen ensimmäisenä inspiraatiota blogistasi (vaikka osaaan säilytyspostaukset jo ulkoa :D). Tunnustan, että kaappien sisällön tulee olla järjestyksessä jotta mieli voi rauhoittua. On ollut hienoa huomata, etten ole asian kanssa yksin.

 154. 27v Helsingissä parisuhteessa elävä neiti, joka joka pukeutuu musta-valko-harmaasti ja sisustaa samalla värikombolla pelkistetysti. Rakastaa kirjoja ja matkustamista ja lisää väriä elämään punaisella huulipunalla ja roosaan taittavalla kynsilakalla sekä värikkäillä urheiluvaatteilla.

 155. Vrändit ovat olleet aina mielenkiinnon kohteitani ja Balmuirin tarina ja kotimainen DNA on aina resinoinut maagisella tavalla. Pienikokoisena brändilähettiläänä arvostan klassisen tyylikästä lookia, jota Balmuirin mallisto edustaa. Valkoisen kodin hengettärenä itsekin, iloitsen jokaisesta blogipostauksestasi.

 156. Asun Briteissa ja olen tehnyt asunnostani kovin skandinaavisen repimalla irti kaikki kokolattiamatot ja maalaamalla koko paikan uudestaan – edellisten omistajien kukkatapetit eivat innostaneet. Olen lukenut blogiasi jo pitkaan ja kommentoinut silloin talloin. Matka- ja sisustuspostaukset ovat ihania

 157. Tuo. Laukku. On. Unelma.
  Työssäni tulee aika kirjaimellisesti koko elämän kirjo vastaan ja siksi elämä ja kuolema pohdituttaa paljon. Rakastan hyviä kirjoja ja maukasta ruokaa. Elämä ja läheiset ovat lahjaa, josta voi kiittää joka päivä.

 158. Hei Laura,
  Sivujasi on piristävää seurailla.Tyylikkäitä juttuja joista pidän .Pidän matkustamisesta ja sisustaminenkin kiinnostaa.
  Ja laukkuja ei voi koskaan olla liikaa .

 159. Laura, tämä postaus ei olisi voinut parempaan saumaan tulla! Hankin tällä viikolla mustavalkoisen kapean huivin ja nyt viikonloppuna on tarkoitus mallailla miten se toimisi parhaiten. Ja tässähän nyt tuli vaikka mitä ihania vaihtoehtoja! Mun mielestä tällaiset trendit on ihan parhaita, kun pinnalle nousee joku simppeli klassikkojuttu vähän uudella ja raikkaalla twistillä. Voi samalla tuntea olevansa ajan hermolla ja klassinen.

  Mä olen ulkosuomalainen, rakastan matkustelua ja kotoilua. Sun blogi on mulle tärkeä annos suomalaisuutta (tyylissä ja mentaliteetissa) joka viikko. Sun blogin lukuhetki on yksi viikon rentouttavimmista, tekstisi pääsevät aina lauantaiaamupäivän kahvihetkeä piristämään. <3

 160. Olen lukenut blogiasi jo vuosien ajan, mutta harvoin – jos koskaan – kommentoin. Vaikka sisustusmakuni on hiukan erilainen kuin omasi, en voi kuin ihailla linjanmukaista tyyliäsi. Arvostan etenkin sitä, että pitäydyt hyväksi havaitsemassasi linjassa trendeistä välittämättä.

  Heh, huomasin ylläolevan kirjoitettuani, miten vaikeaa onkaan puhua itsestään. On helpompi kehua toista. :)

  Sen lisäksi, että olen pitkäaikainen lukijasi, olen myös realisti, esteetikko, työtä arvostava, koirarakas, täydellisestä vaatekaapista haaveileva kolmekymppinen. Ja Balmuir on yksi lempimerkeistäni, mutta toistaiseksi en ole raaskinut panostaa kuin pariin huiviin. Laukku on ihana, voittaisinpa sen! <3

 161. Minulla ei ole varaa merkkilaukkuun, mutta sellainen olisi ihana omistaa. Kiihtyvän kulutuksen aikakautena blogisi on mielenrauhaa tuottava ja mielenkiintoinen. Kiitos❤️

 162. Hei! Olen innokas sisustaja ja seuraan ja luen monia plogeja, jotka kirjoittavat sisustuksesta sekä muodista. Minä ihailen Balmuirin tuotteita ja kesällä ostin Balmuirin tyynynpäälliset. Tyynyt ovat saaneetkin paljon kehuja meidän makuuhuoneen sisustuksessa. Olen innolla mukana laukkuarvonnssa ja pidän itselleni peukkuja 👍
  Olen saanut paljon ideoita juuri erilaisia blogeja lukemalla niin sisustus- kuin muotiasioissa.
  Kiitos kun jaksat kirjoittaa elämästäsi 😊 t: innokas lukija

 163. Lauantai-lukija täällä hei! Blogiasi olen seurannut jo, hmm, mitä sanoisin, kuutisen vuotta? Tai joka tapauksessa siitä lähtien kun aloin itse blogeja lukemaan ja tekemään graduani aiheesta way back… Nyt tuossa selaimen suosikki-palkissa on jäljellä enää kolme suosikkiani, jotka selailen aina lauantai-aamiaisen yhteydessä. Jatka ihanaa linjaasi, sinulla on ihana ja inspiroiva blogi! :)

 164. Blogin uusi lukija. Ihana laukku. En omista ainuttakaan merkkilaukkua. Sisustus makuni on klassinen ja pelkistetty.Työskennellyt hoitoalalla ja tällä hetkellä hoidan omia lapsia kotona. sisustus- ja vaatepostaukset on ihan parhaimpia.

 165. Hei!

  Olen pian 3kymppinen musta-valkoisen sisustuksen rakastaja, blogien ja sisustuslehtien suurkuluttaja, hyggeilijä, tyylini on klassinen pienellä twistillä. Olen seurannut blogiasi jo pidempään ja erityisesti instatilisi kauniit kuvat inspiroivat ja piristävät arkea.

  Balmuir on ehdottomasti suomalaisista merkeistä yksi suosikeistani ja kotoa löytyy Balmuiria niin sisustustyynyjä kuin samppanjacooleri. Myös Balmuirin huivit ovat kovassa käytössä. Ajaton laukku olisi täydellinen lisä omaan Balmuir-kokoelmaan.

  Ihanaa syksyä!

 166. Kannan paljon tavaraa laukussani. Ystäväni vitsailevat että siellä kulkee koko elämäni. Balmuirin laukun tapaista olalla kannettavaa laukkua tarvitsisinkin.

 167. Ihana arvonta, niin miun tyylinen. Joten kommentti jätettävä :D
  Jotain itsestäni; olen jo jonkun aikaa lukenut blogiasi, vaikka olen ihan eri elämäntilanteessa kuin sinä, tyyli on samankaltainen; hillityn klassinen, mutta ei kuitenkaan liian klassinen :)
  Tuo Balmuirin laukku sopisi kyllä tähän hetkeen mainiosti, ihan työlaukuksi, vapaa-aikaan tai kouluelämään läppärille yms, kun opiskelut alkoivat tänä syksynä.
  Toivottavasti arpaonni suosisi :)
  P.s. Olisi laukku kyllä ihan huippu synttärilahja kun parin viikon päästä tulee täyteen pyöreät eli 3 ja 0, iiks :D

  Ihanaa syksyä!

 168. Olen aika uusi lukija. Pidän minimalistisesta tyylistäsi. Oma tyylini sisustuksen suhteen on samanlainen, pukeutumisessa taas rakastan kirkkaita värejä. Laukku olisi ihana!

 169. Täällä 3kk tytön äiti, joka haaveilee omasta kodista, joka olisi tyyliltään paljolti samantapainen kuin sinulla, nyt vielä opiskelijakämpän sisustus, mutta jos vaikka jo ens vuonna voisu alkaa sisustaa ihkaomaa kotia mieleiseksi <3 Kiitos inspiraatiosta!

 170. Syksyn alku on ollut varsin kiireinen ja johtanutkin jonkinlaiseen ammatilliseen kriisiin, myös riittämättömyyden tunteet ovat pienten lasten äitinä työkiireistä johtuen läsnä lähes joka päivä. Mietiskelen paljon tulevaisuutta, erityisesti tuota, miten työasiat pitäisi järjestää, että työstä nauttisi mutta aikaa jäisi omassa arvomaailmassa tärkeimmälle eli omalle perheelle. Keski-ikäisyyden alkamisen merkki on kuulemma se, että kannan nykyään paljon huolta ympäristöstä ja roskaamisesta sekä muutenkin “maailman menosta”. Iloa ja onnea tuovat oma perhe, kauniit asiat kotona, liikunta ja luonto. Syksy on minusta ihanaa aikaa.

 171. Hei!
  Olen 24-vuotias taaperon äiti ja opiskelija. Pyrin kuluttamaan vastuullisesti ja arvostan laatua. Tämän ja monen muunkin syyn vuoksi pidän blogistasi ja sen arvomaailmasta. :)

 172. Hei!
  Olen myös seurannut blogia jo pidemmän aikaa. Erityisesti minua on ilahduttanut, että pidät meidän “värittömästi” pukeutuvien puolia. Itse olen jopa törmännyt ajatukseen, että olisin huonompi lastentarhanopettaja, koska en inspiroi lapsia riittävän värikkäällä pukeutumisella. Aivan käsittämätöntä, että ammattitaitoni olisi kiinni vaatteideni väristä.

  Neutraalien värien lisäksi pidän sekä modernista, että klassisesta tyylistä. Näiden kahden yhdistämiseen olenkin hakenut blogistasi inspiraatiota. Oli myös hauska lukea, että sinäkin olet katsonut tv-sarjoja “sillä silmällä”. Lakisarjat ovat omia suosikkejani ja ottaisi enemmän kuin mielelläni yhden Suitsin toimistoista itselleni. Työnkuvasta johtuen tuskin tulen kuitenkaan koskaan tarvitsemaan sellaista.

  Iloista syksyä :)

 173. Heippa!
  Tykkään tosi paljon samanlaisesta klassisesta tyylistä kuin sinulla ja pyrin ostamaan vähemmän, mutta laadukasta. Musta, kestävä ja klassinen moneen menevä laukku on juuri nyt hankintalistalla, ehkä tämä ihana Balmuir haluaisi tulla mulle?

 174. Olen 55-vuotias hiljainen lukija Pohjois-Savosta. Olen seurannut jo pitkään blogiasi upean tyylin sekä taitavan kirjoittamisesi johdosta.
  Itse asun rivitalossa aviomiehen ja pojan kanssa. Sisustus, puutarha, muoti, tyyli, käsityöt, matkustelu, lukeminen ja laskettelu kiinnostavat erityisesti. Olen elämälle ja uusille asioille utelias. Ammatiltani olen luokanopettaja.

 175. Minun syksyni täyttyy uuden asunnon etsinnällä ja matkahaaveilla – tuntuu, että tällä hetkellä kaikki kiva on vasta haaveissa, toivottavasti keväällä nämä haaveet konkretisoituvat :)

 176. En taida olla aiemmin kommentoinut, mutta olen jo kauan kyllä lukenut blogiasi. Tykkään nykyisestä tyylistäsi, jossa kirjoitat perusteellisesti tarkkaan harkituista aiheista. Saan blogistasi inspiraatiota myös omaan elämääni. Asun vielä itse vuokralla, mutta haaveilen jo siitä että pääsen vihdoin laittamaan kodin täysin omannäköisekseni.

 177. Hei! Blogiasi tulee luettua, vaikka olenkin erilaista elämänvaihetta elävä myöhäiskeski-ikäinen (onkohan tuo sana🤔) virkanainen. Sisustus- ja tyylijutut kiinnostavat, oma kotimme on suomalaisella designilla ja vanhoilla (perityillä) tavaroilla varustettu, mökki 60-luvulta ja edustaa sitä aikakautta. Oma tyyli on klassinen ja vaatehuoneesta löytyy vaatteita, jotka olleet käytössä jo äidilläni ja mummillani. Olen tuota Balmuirin laukkua harkinnut jo tovin ja ajattelin koittaa onneani tätä kautta. Ihanaa syksyä Sinulle ja perheellesi! Yt. Elina

 178. Kiitos mahtavista huivivinkeistäsi! Käyn satunnaisesti blogissasi, jonka vasta hiljattain löysin.Blogisi tyylikkään pelkistetyt kuvat viehättävät. Oon keski-ikäinen Hercule Poirot-fani, milloin mistäkin innostuva(nyt esim. dekkarikausi, välillä kiinnostaa leivonta, välillä sisustus ym). Uusi laukku olis ihan huippujuttu :-)Mukana.

 179. Moi,

  hieno juttu, että kirjoitit huivin käytöstä, olen tätä pohdiskellut jo pidempään. Enää tarvitsee löytää itsensä näköinen huivi. Tosin samoilla linjoilla olen kanssasi värimaailmasta, joten tuo Balmuirin mustavalko näyttää upealta. :)

  Olen blogisi pitkäaikainen seuraaja, ja monen monta inspiraatiota olen saanut täältä. Pidän myös ajattomasta klassisesta tyylistä, ja haaveilen siististä ja järjestelmällisestä kodista, mutta kolmen pienen lapsen töissäkäyvänä äitinä se tuntuu olevan ikuisuusprojekti. :)

  Balmuirin laukku toisi piristystä arkeen!

  Ihanaa syksyä teille! T. Hanna

 180. Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Ja jotain itsestäni…olen perfektionisti ja rakastan kauniita asioita, sisustusta ja muotia. Pyrin ostamaan vain ajattomia, aikaa kestäviä vaatteita ja haaveilen uudesta asunnosta.

 181. Olen pitkän ajan blogiasi seurannut klassista tyyliä rakastava kolmekymppinen. Täydellisen vaatekaapin metsästys on ollut jo useamman vuoden käynnissä ja asusteusta puuttuu juuri tuollainen ajaton laukku.

 182. Hei. Olen 40-vuotias mieleltäni ikinuori perheenäiti Helsingin Lauttasaaresta. Olen kiinnostunut mm. sisustumisesta, lukemisesta, tanssimisesta, henkisestä kehityksestä, historiasta, sci-fistä, aktivismista, muodista, luonnosta, valokuvaamisesta.

 183. Monen monta vuotta olen lukijanasi pysynyt ja ihastellut aina tyylitajuasi ja sisustussilmääsi.

  Täällä samoilla linjoilla pukeutumisen ja sisustuksen suhteen. Musta-valkoinen-harmaa vaan on se oma juttu vaikka muilla ihailen värejä sekä kodissa että pukeutumisessa.

  Kolmen pienen lapsen äitinä laitan muut perheenjäsenet etusijalle ja jään sitten itse vaille sitä uutta täydellistä laukkua ajatellen, että kyllä tuolla nykyiselläkin vielä hetken pärjää. Olisi aivan täydellistä voittaa uusi laukku tämän kiireisen arjen keskelle joka toisi piristystä päivään kuin päivään :)

 184. Olen seurannut blogiasi pitkään ja vaikka tyylimme eivät täysin kohtaa, pidän kirjoitustyylistäsi ja rennosta lähestymistavastasi moneen arkiseenkin asiaan. Itse olen 33-vuotias nainen länsirannikolta. Teknisen alan asiantuntijatyön vastapainoksi pidän kauniista asioista ja blogissasi on erittäin kiva visuaalinen tyyli.

 185. Hei! Olen kolmekymppinen kahden pojan äiti, joka tykkää klassisesta tyylistä, matkustamisesta, kirjallisuudesta. Balmuirilta on mulla jo hattu ja pari huivia, mutta laukku-ostoksille en ole vielä päässyt, vaikka jokainen laukku Balmuirin kokoelmasta miellyttää kovasti silmää. Eli arvonnassa mukana :)

 186. Hei Laura,

  Täällä kirjoittelee yksi reilu 30-vuotias ”uraohjus” joka yrittää syksyn myötä pohtia miten saisi työn ja vapaa-ajan paremmin tasapainoon. Ainakin sisustaminen ja sen inspiraation hakeminen mm. Instasta tai Pinterestistä on helpottanut tätä ”ongelmaa” eli kiitos sinullekin innoittavasta blogista ja Instasta :)

  Klassinen tyyli ja Balmuir puhuttelee eli arvonnassa mukana.

 187. Olen pari vuotta sitten aloittanut vaatekaapin remontin ja hankkinut laadukkaita klassisempia vaatteita ja asusteita pikku hiljaa. Tämä laukku on seuraavana hankintalistalla, joten olisipa hauska jos arpaonni osuisi omalle kohdalle!

  Olen pankkialalla työskentelevä kolmekymppinen nainen. Olen kesällä jäänyt äitiyslomalle ja nyt vietän vauva-arkea vauvan kanssa kotona. Jos arpaonni osuu kohdalle, menevät laukkuun säästetyt rahat perheen lomakassaan :)

  Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi.

 188. Hei, olen 50 + ikäinen kahden n. 20 vuotiaan muotitietoisen nuoren naisen äiti. Laukkujen kohdalla huomaan aina välillä “kadottaneeni ” jonkin laukuistani joten ajaton ja laadukas laukku
  tulisi varmasti tarpeeseen itselleni. Uskon kyllä että tämä Balmuirin laukku olisi myös mieluinen
  tyttärilleni. Nyt kun lapset muuttavat vähitellen omilleen pääsen sisustamaan kotia vähän eri tarkoituksella, ei tarvita enää niitä pakollisia sänky-koulupöytä komboja makuhuoneissa.
  Värimaailmani on valkoinen-musta-harmaa akselilla. Pidän glogisi kauniista kuvista sekä ajatuksia herättävistä postauksista.

 189. Ihana arvonta, Balmuirin laukku on ollut haaveissa jo pitkään mutta vielä ei ole budjetti kasassa.

  Olen kolmekymppinen lastentarhanopettaja ja olen seurannut blogiasi pitkään. Saan sinulta paljon inspiraatiota, vaikka tyylimme eivät täysin kohtaakaan :) Blogisi on yksi harvoista, josta luen joka postauksen.

 190. Hei

  Blogisi on niin tyylikäs ja kuvat upeita ja tasokkaita. Mielenkiintoisia postauksia. Ahmin kaikkea sisustukseen liittyvää etenkin, kun olen muuttamassa ensi kuussa ja mietin uuden kodin sisustamista.
  Onpa upea laukku arvonnassa, jonka mieluusti omistaisin.

 191. Kaunis laukku. Sellainen puuttuu minulta vielä mustana. Vaatekaappini ei sisällä kuin muutamaa väriä: tummaa sinistä, harmaata ja vaaleanpunaista. Musta näkyy housuissa ja asusteissa. En kalpean ihoni takia käytä valkoista tai mustaa kasvoja vasten (näyttäisin muuten aika kuolleelta). Siksi kaipaan mustaa klassisena värinä esimerkiksi laukkuun.

 192. Olen pitkäaikainen lukija, joka nauttii blogin esteettisyydestä ja jakaa monia arkeen liittyvää ajatusta ja arvoa kanssasi.

 193. Nyt on kyllä paras arvonta ikinä! Osallistun mielelläni!
  Olen 34v kahden pojan äiti, sairaanhoitaja. Asutaan rivitaloneliössä, ja sisustustyyliniäni voisi varmaan luokitella moderniksi ja skandinaaviseksi. Balmuirin tuotteita olen ihastellut netissä mutta kotiin asti en ole päässyt mitään vielä kotiuttamaan, toivottavasti tällä kertaa arpaonni suosisi!

 194. Olen siisteyttä ja järjestystä rakastava, aamu-urheilusta innostuva, kahvilla käynnistyvä kahden lapsen äiti, joka ei ikinä osallistu mihinkään arvontaan… Mutta nyt on pakko – tämän laukun haluan!

 195. Olen sinua reilusti vanhempi, viisikymppinen nainen. Selkeä tyylisi, kauniit kuvat ja punnitut ajatukset ovat saaneet minut seuraamaan blogiasi jo useamman vuoden ajan. Kiitos siitä!

 196. Pitkäaikainen blogin lukija myös täällä! Minua on klassinen tyyli yhdistettynä arkikäytännöllisyyteen (haluan, että 2-vee voi aina päiväkodin pihassa tulla äitiä halaamaan, vaikka olisi mikä tahansa kurapäivä…). Sisustus, pikkukoira ja kahvi. Siksi tämä blogi pysyy luettujen joukossa vuodesta toiseen. Ihana arvonta <3

 197. Täällä yksi kolmen ihanan lapsen, ja ihanan miehen omaava äityli, joka rakastaa kahvia, sisustamista, kaunista, siistiä ja vaaleanharmonista kotia. Olen seurannut blogiasi pitkään, ja saanut kivoja ideoita myös omaan kotiimme <3 asumme tällä hetkellä kerrostalossa, ja odottelemme uuden talomme valmistumista.
  Balmurin tuotteet ovat ihan luxusta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!! upea palkinto!

 198. Hei! Olen 39-vuotias ja seurannut blogiasi muutaman vuoden. Olen löytänyt Balmuirin tuotteet vasta viime vuoden aikana. Laukku on aivan ihana ja täytyy sanoa, että se piristäisi kovasti viime aikaisten haasteiden jälkeen.

 199. Olen pitkäaikainen lukijasi ja ihailijasi. Olen tyyliltäni minimalisti ja mieleltäni maailmanpelastaja ja onkin ollut ilo lukea viisaita ajatuksiasi kuluttamisesta.

  .- Elma –

 200. Kiitos ihanan selkeästä ja seesteistä fiilistä huokuvasta blogistasi :)
  Täällä terveiset lähettää Jyväskylässä asusteleva kahden lapsen (2v. ja 2vko) äiti (32v.). Kotiäitiyden ohella, ja sen vastapainoksi, opiskelen oikeustieteitä Rovaniemellä, mutta myös nykyinen ammattini liittyy läheisesti lakiin.
  Lempiharrastukseni, jota mieheni kutsuu myös neuroosiksi, on ehdottomasti siivous :) kodin tulee olla puhdas ja siisti ja miellyttää silmää myös esteettisesti. Sisustaminen kiinnostaa siis myös kovasti!

  Tämä on aivan ihana arvonta ja muutamia Balmuirin tuotteita jo omistavana, tämä laukku ilahduttaisi minua hektisen lapsiperhearkielämän keskellä <3

  Kaunista syksyä!

 201. Moi Laura!
  Olen 33v, matkustelua, hevosia ja koiria rakastava nainen. Asun jugendtalon ullakkohuoneistossa, mikä oli pitkäaikainen unelmani ja nyt ollut totta jo lähes kaksi vuotta.

  Kodissani olen tyylini löytänyt, vaatekaappini kanssa olen vielä matkalla. Jaan kanssasi samat arvot siitä, mitä kaapin sisältä saisi löytyä.

 202. Olen koukussa ollut jo pitkään Balmuirin tuotteisiin. Olen jo hankkinut lakanoita pyyhkeitä ja huivin. Laukkua olen aina himoinnut, Se on mitä tyylikkäin ja hienosti tehty. Olen myös seurannut heidän toimintatapaansa hankkia raaka-aineita ja niiden valmistajia.

 203. Moikka Laura!
  Olen seurannut blogiasi jo vuosia aina silloin tällöin ja joka kerta tänne tullessani inspiroidun selkeästä, klassisesta ja kauniista tyylistäsi. Olen kahden pienen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo, hiljattain palannut työelämään joten elämä on täyttä mutta ihanaa. :) Kaikkea hyvää sinun perheellesi syksyyn! :)
  Ps. Kaunis laukku ja todella kiva arvonta, juuri sopivan kokoinen läppärin ja kaiken muun tarvittavan jokapäiväiseen kuljettamiseen. Upeaa että teet yhteistyötä Balmuirin, kotimaisen laatumerkin kanssa!

 204. Hei, rakastan sisustaa väreillä ja kodissani löytyy vahvoja kuoseja, vastavärejä, kontrasteja sekä turkoosi nojatuoli. Kaikesta huolimatta klassinen ja harmoninen tyylisi vetoaa minuun ja palaan blogiisi aina uudelleen.

 205. Heippa,
  olen keski-ikää uhkaavasti lähestyvä kolmevuorotyötä tekevä neljän lapsen äiti, joka on käyttänyt elmästään suunnilleen akateemisen tutkinnon verran aikaa THE laukun löytämiseen (akateeminen tutkinto ja Laukku puuttuvat silti), ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Pidän kauniista asioista ja ihailen tyyliäsi, mukava blogi seurata. Viimeisimmäksi sain sinulta inspiksen Suits-sarjaan jota kunnioitettavan määrän kipeänä ollessa sainkin jo katsottua😊 Hyvää syksyä!

 206. Hei, olen sisustamisesta ja matkustelusta kiinnostunut klassikoiden rakastaja. Tyylikästä, yksinkertaista ja aikaa kestävää, kyllä kiitos minulle!

 207. Olen pitkäaikainen blogisi lukija Kanta-Hämeestä. Minulla on kolme lasta, joista vanhin asuu jo omillaan. Ja tytötkin ovat jo lukiolaisia. Olen esteetikko isolla e:llä. Suomalainen design on intohimoni. Oma tyylini on jo löytynyt, vaikka erinäisiä kokeiluja on myös minun menneisyydessäni ollut ;)
  Ihailen hallittua harmonista tyyliäsi ja uskallustasi nostaa esille asioita, jotka eivät aina kaikkia miellytä. Olet niin itsevarma :)

 208. Hiljainen lukija hei! Olen todella huono kommentoimaan blogeja vaikka sinuakin seuraan aktiivisesti. Hiljaisuus johtuu osittain siitä etten tiedä kuinka suuri merkitys kommentoinnilla on kirjoittajalle. Pidän blogisi selkeästä visuaalisesta ilmeestä ja pohtivasta kirjoitusotteesta.

  Olen 2 lapsen 30v+ äiti jolla on järjetön ammattikriisi. Mikä minusta tulee isona… Nautin visuaalisesti kauniista asioista ja hyvästä ruuasta.

 209. Hei. Olisipa ihana saada tuo laukku itselle mukaan seuraavaan reissuun. Rakastan matkustamista – näin saa uusia elämyksiä ja ennen kaikkea saa viettää laatuaikaa ystävien kanssa. Toinen intohimon kohde on sisustus ❤️. Joku pieni projekti on sillä saralla aina menossa. Viimeisin on siis niin ihanan lasiseinän asennus.

  Ihanaa syksyä 😊

 210. Sisustajana haen vielä omaa tyyliäni ja käyn täällä hakemassa inspiraatiota. Pyrin välttämään turhaa ostamista ja tekemään kestäviä hankintoja, joten kodin sisustus etenee hitaasti. Täällä tulee käytyä myös katselemassa ihan vaan kaunista kotia, kun oma tuottaa välillä turhautumista.

 211. Ihana arvonta, aivan dream! Rakastan klassista ranskalaista manikyyriä ja vaatekaappini koostuu tummansinisestä, mustasta, valkoisesta ja harmaasta. Värit löytyvät treenivaatteista, pinkki tai keltainen treenipaita piristää!

 212. Onpas ihana arvonta ja postaus! Olen pian 2 vuotta täyttävän pojan osa-aika yh, sillä mieheni on puolet kuukaudesta töissä pois kotoa. Arki on tasapainottelua kodin, päiväkodin ja työn välillä yrittäen mahduttaa siihen kivoja koko perheen juttuja ja omia harrastuksia.

 213. Heippa!

  Olen reilu kolmekymppinen pitkäaikainen lukija, joka myös rakastaa tyyliäsi sekä vaatetuksessa että sisustuksessa 😊
  Ennen kaikkea pidän kuitenkin rennosta tyylistäsi kirjoittaa ja siitä, että olet bloggari, jolla ei koko ajan täydy olla jotain uutta vaatetta, asustetta ym, koska vihaan kertakäyttökulttuuria yli kaiken!
  Työskentelen varainhoidon parissa ja minulla on 3- ja 5-vuotiaat pojat eli arki on välillä melko hektistä ja nyt tämäkin kommentti näköjään jää hiukan lyhyeksi koska pitää mennä taas harjoittamaan erotuomarin taitojani 😁

 214. Kodin – ja asuste valinnoissani pyrin siihen, että tuotteet ovat ajattomia, pitkäikäisiä ja kestävänkehityksen tuotteita. Siihen blogisi Laura on oiva esimerkki. Ja Balmuir kuuluu näihin ihailemiini klassikkoihin, on aina muodikas ja taattu laatu. Ihanaa syksyä sinulle.

 215. Elelen hyvin samanlaisessa elämänvaiheessa kanssasi, kaima. Puutarhanhoito on lähellä sydäntäni, vaikkin olen semilaiska puutarhuri. Haluan kauniin pihan ja saan tyydytystä sormien upottamisesta multaan, mutta en halua viettää kaikkea aikaani pihalla huhkien. Taitaapa tämä ajatus liittyä ylipäänsä moneen muuhunkin asiaan elämässäni: kaunista suhteellisen helposti :D. Pidän siististä kodista, mutta en jaksa jatkuvasti sitä puunata. Helppohoitoisuutta, kiitos !

  Blogissasi pidän erityisesti pohdinnallisista postauksista (esim. juuri tuo edellinen postaus epätäydellisyydestä). Varmasti asiaan vaikuttaa se, että koen sinun sanoittavan omia ajatuksiani niiiiiin hyvin.

  Kiitos blogista!

 216. Kahden lapsen kotiäiti, joka kaipaisi tyyliinsä ripauksen lisää tyyliä ja glamouria. Varsinkin nyt, kun työhönpaluu on ajankohtaista, laululle olisi todella tarvetta.

 217. Hei, olen kohta nelikymppinen kahden lapsen äiti. Olen lukenut blogiasi pitkään. Harvemmin tulee kommentoitua. Ihailen tyyliäsi ja sitä miten laadukas blogisi on. Postaukset ovat aina mielenkiintoisia ja loppuunasti harkittuja. Mukavaa syksyn jatkoa perheellesi :)

 218. Täällä myös yksi pitkäaikainen lukija. Pidän blogistasi ja tyylistäsi, siitä että olet oma itsesi ja niin sinut tyylisi kanssa, joka näkyy läpi linjan. Erityisesti rakastan kaikkea siivoukseen, järjestelyyn ja kaikenlaiseen arjen apuun ja yleiseen elämänhallintaan liityvää mistä kirjoitat :) Täällä puolella 1,5 vuotiaan tytön äiti joka juuri palasi työelämään. Hoitovapaan aikana löytyi uusi unelmaduuni ja nyt työpäivien uskolliseksi ystäväksi voisin hyvin kuvitella juuri tuon Balmuirin laukun.

 219. Hei Laura! Olen pitkäaikainen lukijasi ja vaikka elämäntilanteeni ei ole tällä hetkellä sama kuin sinulla niin blogiasi on todella suuri inspiroija minulle. En elä pikkulapsi -vaihetta, vaan kipuilen kohta kotoa pois muuttavan teinityttäreni kanssa. En ole yrittäjä vaan teen arkista 8-16 toimistotyötä ym. Silti innostun lastenhuoneen sisustuksesta ja katselen haltioituneena Little L:n touhuja instastoriesissa. Blogisi on hyvänmielen blogi minulle!

 220. Tämä postauksen aihe osui kyllä aikatauluullisesti niin nappiin.
  Olen mukana nuorkauppakamarissa ja olemme juuri suunnitelleet tapahtumatiimille sopivia asusteita, ja eilen viimeksi keskusteltiin silkkuhuiveista ja miehille taskuliinoista ja solmioista :)

 221. Moikka! Olen seurannut sua pitkään instassa ja aina käyn postauksia lukemassa blogistakin. Me avopuolisoni kanssa rakennutamme tällä hetkellä unelmiemme kotia :) Jouluksi pitäisi olla valmista! Sinulta saan paljon inspiraatiota ja ideoita, houkuttaisi jo päästä sisustamaan! Balmuir on suosikkimerkkejäni, sekä asusteiden, että kodintekstiilien osalta. Meille tulee taloon pelkkiä Balmuirin pyyhkeitä ja mm. keittiöpyyhkeitä – uusin kaikki sekalaiset ihankivat sellaisiin, joista oikeasti pidän.

 222. Viikonloppuaamuisin minulla on tapana hauduttaa hyvin ja rauhassa kuppi teetä ja asettua mukavasti olohuoneen lattialle (!) lukemaan lifestyle/sisustusaiheisia blogeja. Olen esteetikko, jolla kauniit asiat, harmonia, järjestys ja siisteys saavat hyvän mielen aikaan. Lapsiperheen arjessa täytyy tietenkin hyväksyä tosiseikat ja myös ajoittainen kaaos ja sekamelska. Rentous kaikessa on kuitenkin se olennaisin juttu. Harmonia voi löytyä loppujen lopuksi hyvin pienistä asioista, sehän on myös mielentila. Kiitokset kauniista blogista!

 223. Olen pian 28-vuotias oululainen ja minut löytää instagramista estetiikkaajaelamanhallintaa nimiseltä tililtä. Sisustaminen on minulle tärkeää vastapainoa kuormittavalle työlle. Nautin estetiikasta, vaatteista, musiikista, taiteesta, luonnosta… Tarvitsen riittävästi aikaa rauhalliseen yksinoloon, toisaalta olen myös sosiaalinen ja oikeassa seurassa hyvinkin puhelias. Ps. Hattaramatto on ollut niin ihana että taidan tilata toisen olkkarin puolelle ❤ Hyvää syksyä sinulle!

 224. Olen yli nelikymppinen, hoitotyötä tekevä perheenäiti, joka pitää klassisesta ja aika yksinkertaisesta tyylistä. Pyrin hankkimaan kestävää ja ekologista. Aarteitani jaan kahden ihanan tyttäreni kanssa.

 225. Taidan olla lukemassa blogiasi ensimmäistä kertaa, mutta tulen kyllä toistekin :) Olen viisikymppinen kahden teinin äiti, kiinnostunut sisustuksesta ja enenevässä määrin myös pukeutumisesta. Blogistasi tuntuu löytyvän runsaasti luettavaa molemmista, kiitos!

 226. Olen 22 -vuotias opiskelija, joka on seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta kommentoi liian harvoin… Blogistasi saa paljon inspiraatiota omaan elämään ja tämä on arjen levähdys paikka. :)
  Ihanaa syksyn jatkoa teille kaikille!

 227. Hei! Olen hiljainen vakkarilukijasi! Asun Helsingissä ja olen nelikymppinen yhden pienen tytön uraäiti. Intohimon kohteenani on sisustus. Olen estetiikko ja rakastan klassista tyyliä niin kotona kuin ylläni. Ihana blogi sinulla ja ihana arvonta!

 228. Tämän laukun tahtoisin ja tarvitsisin – se on täydellinen!
  Kahden lapsen äiti, joka nauttii esteettisestä blogistasi. Parasta on kuitenkin huolella kirjoitetut tekstit, jotka eivät rönsyile liikaa.

 229. Esteetikko kaikilla elämän osa-alueilla! :) Kivaa että Balmuir tuo meille suomalaisille klassisempaa eurooppalaista tyyliä. Kiitos blogistasi!

 230. Löysin blogiisi aikoinaan muistaakseni Jonnamaista-blogin kautta. Seurailin aluksi harvakseltaan, mutta odottaessani samaan aikaan kanssasi esikoistani, jäin vakkarilukijaksi. Kaikki lapsiperheen arkeen liittyvät asiat kiinnostavat siis kovasti. Tyylisi on myös aivan ihana ja toivoisin useammin asupostauksia. Hyvää syksyä sinulle!

 231. Yksi (ennen) hiljainen ja melko uusi lukijasi täällä moi. Sisustan uutta kotiamme klassiseen tyyliin, joskin käytän aika rohkeasti myös värejä. Tasapainoilen arjessa uran ja perheen ristiaallokossa ja koetan olla effortlessly chic siinä juurikaan onnistumatta.

 232. Vau, nyt on houkutteleva arvonta, joudun myöntämään etten koskaan osta tämän hintaisia laukkuja vaan aina halppiksia ja nytkin se mieluisin oli poistettava käytöstä kun vetoketju hajosi. Voisin kuvitella että arvottava laukku olisi sen verran laadukas että kestäisi vuosiakin eteenpäin.
  Olen pitkäaikainen lukijasi ja ihailen sisustustaitojasi ja glamouria sen ympärillä.

 233. Olen kolmekymppinen kolmivuotiaan tytön äiti Oulusta. Työni on hoitoalalla. Vastapainoa haastavaan työhön saan liikunnasta ja lehdistä, blogeista joihin uppoutua välillä :)

 234. Moikka! Olen kolmekymppinen nainen pääkaupunkiseudulta. Rakastan kauniita vaatteita ja sisustusta. Olen seurannut blogiasi ja ig-feediäsi parin vuoden ajan ja huomaan palaavani vähän väliä ig-tilillesi hakemaan harmonista sisustusinspiraatiota uuteen kotiimme. Ihana, kun olet vahvasti classy-girl, pidän tyylistäsi! Ihanaa syksyä :)

 235. Helou! Sisustus- ja tyyli-inspiraatioista innostuva ja tyylistäsi diggaava nainen, joka toteuttelee elämän haaveita 🤩

 236. Olen tällä hetkellä hoitovapaalla ja blogisi on jotenkin kivan seesteinen vastapaino hetkittäiselle kaaokselle kotona. Aivan mahtava palkinto, olisipa ihana voittaa ja saada itsellekin jotain kivaa, kun sellaiseen ei oikein budjetti nyt veny muuten. Ihanaa syksyä sinne!

 237. Olen pitkään seurannut kaunista tyyliäsi sekä blogin, instan että Facebookin kautta. Ihanan klassista ja tyylikästä. Itse olen 37-vuotias sporttinen nainen pohjois-Suomesta, rakastan sisustamista, pukeutumista ja kaikkea kaunista. Balmuir on yksi suosikkimerkeistäni ja olisipa upeaa, jos onni suosisi arvonnassa.

 238. Hei, Olen tutustunut sivuihisi ja minulla aika lailla samaa musta valko sisustustyyliä kuin sinulla. Balmuirin huiveja minulla jo onkin muutamia mutta laukkua en ole raaskinut ostaa joten olisipa ihana onni saada se. Ihanaa syksyä !

 239. Hei, olen lukenut blogiasi jo pitemmän aikaa ja ihaillut sisustustyyliäsi. Minäkin ihailen värejä muiden sisustuksessa ja vaatteissa, mutta valkoinen, musta, harmaa ja beige on itselle ne parhaat värit. Balmuirin laukku ja muutkin tuotteet ovat olleet haaveissani jo pitkään, mutta sen verran hintavia, että en ole raaskinut hankkia. Siksi arvonnassa ehdottomasti mukana.

 240. Hei !
  Olen kolmen lapsenlapsen ja kahden pienen koiran mamma.
  Harrastan lukemista ja matkustamista mm.
  Laukku tulisi tarpeeseen.

 241. Ihan blogi sulla, odotan aina innolla että mitä tällä kertaa!! Paljon olen inspiraatioita saanut, suur kiitos niistä. Ihanaa syksyä!!

 242. Aluksi luin blogiasi satunnaisesti mutta me saimme tyttäremme samaan aikaan kuin teille syntyi pieni neiti ja sen jälkeen olen seurannut blogiasi säännöllisesti. Tyttärien lisäksi meitä yhdistää sama tyyli. Balmuirin laukun arvontaan osallistun, koska olen jo pidempään etsinyt uutta työlaukkua ja haaveillut tästä mutta tämänhetkinen elämäntilanne ei salli näin hintavan laukun ostoa. Olen oululainen, kuten myös Balmuir ja olen aidosti ylpeä tästä kotikaupunkini maailman menestyjästä!

 243. Hei :). Olen jo 40 vuotta täyttänyt nainen ja kahden teini-ikäisen lapsen äiti. Tykkään kaikesta kauniista ja pidän sisustamisesta. Lapset harrastavat aktiivisesti ja minä hoidan kuskaukset. Siinä sivussa yritän pitää omasta kunnostani huolta liikkumalla. Laukku ja huivi olisivat ihanat, joita tuskin itse pystyisin ihan heti hankkimaan. Blogisi on piristävää luettavaa ja kuvasi niin kauniita. Olen lukenut sitä jo useamman vuoden. T. Kirsikka

 244. Olen esteetikko ja rakastan myös laadukkaita ja kauniita laukkuja. Tällä hetkellä kuitenkin kaikki liikenevä raha menee hevosharrastykseen (omaan ja lapsen), joten olisipa ihanaa voittaa upea Balmuirin laukku!

 245. Hei, olen jo yli kuudenkymmenen, ja se että seuraan blogiasi ja saan siitä vinkkejä pukeutumiseen sekä sisustukseen, mutta myös inspiroivia ajatuksia omaan naisenelämääni, kertoo että klassisen kauneuden rakastaminen ei riipu iästä.

  Balmuirin laukku olisi sopiva lisä kokoelmaani kaupunkimatkoille ja ostoksille. Toivottavasti minua onnistaa!

 246. Moi Laura!

  Löysin blogisi pari vuotta sitten ja inspiroiduin siitä niin paljon, että luin jokaisen postauksen blogin alkuun asti muutaman päivän aikana. Näin alkuun haluaisinkin kiittää kovasti kaikesta ilosta ja inspiraatiosta, jota olen blogistasi saanut!

  Olen 23-vuotias työssäkäyvä opiskelija ja kahden vuoden päästä valmistun unelma-ammattiini puheterapeutiksi. Olen intohimoinen sisustaja ja muodin seuraaja. Pidän siitä, kuinka blogisi ei perustu kulutushysteriaan, vaan tukee pitkäkestoisempia, ekologisia ja klassisia valintoja. Näitä klassisia, ekologisia ja pitkäaikaisia valintoja pyrin myös itse suosimaan arjessani.

  Usein nämä klassiset ja pitkäaikaisemmat valinnat vaativat myös jonkin verran säästämistä (etenkin näin opiskelijana). Estelle-laukulla palkitsisin itseni kandiksi valmistumisen johdosta! :)

 247. Hei Laura,
  kiitos ihanasta blogista!
  Jälleen kerran tulin hyvälle tuulelle ja se sai minut taas hymyilemään.
  Ja sitten jotain minusta..
  Tavoittelen ja haluan saavuttaa hyvän olon niin itselleni kuin läheisille.
  Hymy ei maksa mitään ja on kaunis asuste!

  Aurinkoista syksyn jatkoa

 248. Moi Laura! Kahden pienen tytön äitinä laukku olisi ihana pelastus. Olen etsinyt tyylikästä, laadukasta ja ajatonta laukkua, mihin mahtuisi nyt vaipat, varavaatteet, kalenterit yms. Ja myöhemmin sama laukku kävisi muuhun käyttöön esim. työlaukuksi. Haluaisin opettaa tytöilleni periaatteen less is more…yksinkertainen ja laadukas on kaunista. Rakastan blogiasi ja olen kateellinen kuinka uskallat sisustaa vaaleilla väreillä, vaikka teillä on taapero.

 249. Ihana arvonta, laukku vastaa täydellisesti työlaukun tarpeeseen.

  Olen viiskymppinen, liikuntaa harrastava, estetiikasta ja selkeästä skandinaativisesta sisustuksesta klassisilla mausteilla pitävä isoäiti. Luen mielelläni blogiasi, sillä pidän niin pukeutumis- kuin sisustustyylistäsi sekä järkevästä asenteestasi. Kuvat ovat kauniita ja jutut monipuolisia. Toivottavasti teet tätä iloksemme pitkään!

 250. Oma sisustusmakuni on värimaailmaltaan amaa kuin sinulla. Kiva siis seurata miten sisustat kuin myös kokonaisuusdessaan mukava seurata blogiasi. Laukku yksinkertaisessa tyylikkyydessään sopisi omaan tyyliini ja olisi kyllä niin ihana.

 251. Olen aina luottanut klassiseen tyyliin ja saanutkin paljon inspiraatiota blogistasi vaikka itselläni on myös hillittyjä värejä käytössä. Laadukkaat ja ajattomat valinnat toimivat pitkään ja haluan panostaa myös suomalaisuuteen.

 252. Täytän joulukuussa 50 v. Rakastan matkustelua, musikaaleja, elokuvissa käymistä, viltin alla pötköttelyä ja lukemista. Liikun päivittäin koiran kanssa metsässä, teen hyvää ruokaa ja pyrin tekemään arjesta juhlan. Olen pyrkinyt tekemään elämästäni sellaista ettei minun tarvitse ajatella “sitten kun”. Elämä kantaa!

 253. Olen kohta 50 v. teinien ja aikuisten lasten äiti, joka nauttii käsillä tekemisestä, matkustelusta ja lukemisesta. Balmuirin laukku olisi ihana saada!
  Ja sinä olet kyllä lahjakas kirjoittaja :)

 254. Olen keski-ikäinen kahden teini-ikäisen lapsi. Liikun paljon ja nautin kauniista asioista, sisustuksesta, vaatteista, rakennuksista jne.
  Musta klassinen laukku pääsisi jokapäiväiseen käyttöön varmasti!

 255. Onpa ihana arvonta! <3

  Olen pitkäaikainen lukijasi, harvemmin kommentoinut, mutta uskollisesti kirjoituksiasi seurannut ja tyylistäsi (kirjoitus/vaate/sisustus) pitänyt aina. (Oikeastaan blogisi on lähes ainoita, joita jaksan nykyään lukea, kun Nooratkin lopettivat omansa. :D)

  Olen kolmenkymppinen esteetikko, ikuinen seuraavan matkan suunnittelija, arjen pienistä hetkistä nauttija ja pikkuisen pojan äiti.

  Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi! <3

 256. Olen 31v. nainen. Aloitan huomenna uuden työn ja jännittää ihan hillittömästi. En pelkää opeteltavana olevia asioita. Pelkään muiden ihmisten suhtautumista minuun.

  Balmuirin fanittajana noin kaunis laukku toisi iloa!

 257. Olen tätä monesti silitellyt, mutta hinta tullut vastaan. Tosin kestäisi varmasti vuosia ja maksaisi itsensä takaisin, en ole vain raaskinut. Mutta tämä kertoo paljon minusta. Vähän mutta harkittuja ja laadukkaita valintoja, tänään juuri kaverini ihmetteli miten minulla vieläkin hyväkuntoiset biancon kengät vaikka sitä ei ole myyty vuosiin. Hellällä hoidolla on väliä. Pidän ajatuksistasi ja pohdinnoistasi kirjoituksissasi:)

 258. Hei Laura!
  Sisustuksesta ja tyylistä kiinnostunut opiskeluita aloittava tyttö pääkaupunkiseudulta täällä. Tykkään palkita itseäni onnistumisista ja seuraavana haaveena olisikin löytää täydellinen laukku joten arvonnan ajoitus ei voisi olla parempi!
  Ihanaa syksyn alkua sinne

 259. Opiskelen ja teen töitä tällä hetkellä kumpaakin täysipäiväisesti, joten kiireistä arkea ilostuttaa kaunis koti ja tyylikkäät vaatteet ja asusteet, joista puheen ollen – tätä laukkua olen jo pitkään himoinnut ja harkinnut <3

 260. Rakastan sisustamista ja eleganttia pukeutumista. Balmuirin Estelle shopperi olisi ihana häälahja itselleni. Teemme viime hetken hääjärjestelyitä ja avioidumme ihan parin viikon sisällä.

 261. Olen naimisissa värejä ja designia rakastavan miehen kanssa oleva selkeyteen ja less is more ajatukseen taipuvainen nainen, joka rakastaa kenkiä ja laukkuja.

 262. Eksyin vahingossa blogiisi noin reilu vuosi sitten ja jäin samantien koukkuun! Meillä on hyvin samanlainen tyyli niin sisustuksen kuin vaatteiden osalta! Olen saanut sinulta paljon inspiraatiota niin kotiin kuin arkeen, kiitos! Oi, olen salaa himoinnut Balmuirin laukkua, joten nyt laitan kaikki sormet ja varpaat pystyyn että onni olisi myötä arvonnassa!

 263. Moikka!

  Olen 16-vuotias lukiolaistyttö, ehkäpä blogisi nuorimpia lukijoita.
  Rakastan klassista tyyliä, mietittyjä asukokonaisuuksia ja hillittyä värimaailmaa. Lisäksi tykkään kirjoittamisesta ja lukemisesta, tämän takia blogisi astetta syvällisemmät kirjoitukset miellyttävät kovasti itseä. Laukku on aivan ihana ja näkisin sen hyvin opiskelu- ja vapaa-ajanlaukkunani! :)

 264. Ihana arvonta! ❤️ Olen viime aikoina pitänyt erityisesti tyyliin liittyvistä postauksistasi, sillä oman capsule-vaatekaapin rakentaminen on ollut mielessä jo parin vuoden ajan. Postauksesi inspiroivat ja antavat varmuutta siitä, että klassisen ja jopa yksinkertaisen (värien, materiaalien tms muodossa) capsulen ei missään nimessä tarvi olla tylsä.

  Kaapissani on yllätysyllätys juurikin mustan, linjakkaan ja laadukkaan shopperin mentävä aukko, minkä jälkeen laukkuvalikoimani olisi pettämätön. Siispä olisi iki-ihanaa voittaa tämä arvonta!

 265. Mä olen myös blogisi pitkäaikainen lukija. Kolmekymppinen kaupunkilainen, joka rakastaa järjestystä ja selkeitä linjoja. Itse olen myös esteetikko, muut kommentoisivat jalat maassa tyypiksi. Kauniit kuvat blogissasi ovat ihania katsella, mutta enemmän pidän kirjallisesta osuudesta. Huumori välittyy hienosti tekstissäsi ja on upeaa, että on blogi, jossa on aina jotakin sanottavaa. Arvostan rohkeuttasi kirjoittaa mielipiteitä julki. Todellinen helmikorvakorujen boss lady! 😃 kiva myös, että yhteistyössä (onko tästä monikko yhteistöissä..?) on aina jokin idea taustalla. Balmuir on hieno brändi, tuen mielelläni kotimaista. Kiva myös ettei tuotteet huuda logoa. Pyrin välttämään niitä simppelissä vaatekaapissani.

 266. Moi!
  Parikymppinen lentoemäntä joka on todennut että aikuistuva nainen tarvitsee myös aikuisen naisen laukun ja tää Balmuirin olis omaan klassiseen tyyliin sopiva. Olen iso Balmuir fani enkä laukkuja ole päässyt vielä kokeilemaan. Maailmalla pyöriessä ja äidin sanoja kuunnellessa olis mahtavaa että olis se isompi luottolaukku eikä enää tarvitsisi kirota laukun tilan puutetta vaan saisi kaiken tarpeellisen mahtumaan!

  Ihanaa syksyä teille!

 267. Olen nelikymppinen teinin äidin, yhhden miehen nainen ja kahden staffin omistaja. Juuri nyt nautin koirien kanssa ulkoilusta ja kesän ajan tauolla olleesta italian opiskelusta. Viiden vuoden jäljeen pysyn jo jotenkin keskustelussa kärryllä. Sisustyylino on klassinen mutta vaatteiden suhteen olen joustava. Vannoin, etten ikinä osta mitääb leopardikuvioista mutta kummasti leopardiloaferit piristävät vaatekaappia.

 268. Moi

  Olen Laura ja pitkäaikainen blogisi lukija. Entinen skeitti/hiphop -tyttö, joka ihailee vaatetyyliäsi. Minusta erityisesti sinun häätyylisi oli aivan ihana ja sen seurauksena ryhdyinkin sinun blogiasi seuraamaan.

  Laukku olisi kyllä unelma.

 269. Olen tällainen satunnaisesti blogeja lukeva nainen varsinkin sen jälkeen,kun liityin Instagrammiin. Instagrrammin puolelta usein sitten eksyn lukeen mm. sinun blogiasi.Olemme helmikuussa muuttaneet uuteen kotiin ja innostunut todella paljon sisustamisesta.Elämän realiteetit (raha,aika,viitseliäisyys) on toisinaan esteenä sille,etten voi sisustaa täysin mieleni mukaan.Nykyään olen kuitenkin onnistunut kasvattamaan itselleni malttia hankinnoista.Sisustan sitä mukaan,kun realiteetit antavat periksi ja olen hyväksynyt sen,ettei minun tarvitse saada kotiini kaikkia mielihalujani.On ihana ihastella niitä muiden kodeissa Instagram-kuvien ja blogien kautta.

 270. 24-vuotias toimistotyöläinen, tradenomiopiskelija, vaimo ja kissan omistaja täällä 👋😺Vapaa-ajalla selaan uskonnollisesti blogeja ja pinterestiä.

  Ihanaa syksyä!

 271. Moi!

  Parikymppinen lentoemäntä tarvitsisi kaikkien pikkulaukkujen kaveriksi sen aina sopivan isomman käsilaukun jonka kanssa mennä hoitamaan asioita tai muuten kun tilaa tarvitsisi. Itse myös Balmuir intoilijana tämä sopisi muihin asusteisiin!

  Ihanaa syksyä teille!

 272. Oi ihanuus, tämän kun voittaisi, niin poistuisi kokonaan harmitus Pariisissa Love Wallilla varastetuista laukustani. Juu, tulisi siis todelliseen tarpeeseen.

  Jotain itsestäni: hillityn kuoreni alla asustaa vahvan moninainen persoona. Juuri siksi rakastan helmikoruvallankumous -korua, kun ulospäin ei tarvitse huutaa, vaikka vahva luonne olisikin.

  Olet kyllä meille lukijoille mahtava roolimalli ja ihailtavan taitava sanojen käyttäjä. Kiitos sinulle siitä! <3

 273. Ihana tuo laukku! Sopisi täydellisesti arkilaukuksi:)

  Olen 25 vuotias kahden lapsen äiti ja sisustaminen on lähellä sydäntä. Tykkään lukea blogiasi, sillä hyvien kuvien lisäksi kirjoitustyylisi uppoaa :)

 274. Arvostan paljon kotimaista käsityötä sekä yrittäjiä. Mielummin maksan vähän enemmän tuotteesta tai palvelusta, kun tiedän että raha jää Suomeen ja työllistän yrittäjää. Tämä kumpuaa siitä, että oma isäni on yrittäjä ja pärjää omilla tuloillaan ja nauttii tekemästä työstään.

 275. Olen nuori nainen, joka hakee inspiraatiota sinun blogista niin sisustukseen kuin pukeutumiseen. Balmuir on myös vienyt sydämeni!

 276. Olen 33v. nainen Mansesta & tykkään myös matkustella, erityisesti Italiaan ;) Ihailen siistiä ja tyylikästä kotiasi. Sisustus harrastuksena on minulle rakas ja se on yksi syy seurata blogeja :)

  Arvostan kovasti Balmuiria ja heidän tuotteitaan, muutama huivi minulta jo löytyykin. Tuo laukku on mielettömän upea ja juuri minun tyyliseni. :)

 277. Hei <3 Olen vasta löytänyt blogisi pariin, ja jaan kanssasi paljon samoja kiinnostuksen kohteita mitä sisustukseen tulee. Olen 24-vuotias, juristiksi juuri valmistuva. Juurikin tämän tyylistä laukkua olen katsellut valmistujaislahjaksi itselleni jo pidemmän aikaa, tämä olisi täydellinen työ- ja vapaa-ajan laukku.

 278. Tämä äiti olisi todella onnellinen jos onni suosii ja voitan tämän. Täydellinen! <3

  Aivan ihana tämä sinun blogi, tykkään todella kovin.

 279. Hei! Olen pitkäaikainen blogisi lukija. Itseasiassa blogisi on niitä erittäin harvoja, jotka ovat kestäneet aikaa ja on kiinnostava vuosi ja kirjoitus toisensa jälkeen.
  Olen Helsingissä yksin asuva noin nelikymppinen nainen. Elämäni pyörii eniten koirani❤️, juoksun, vähän muunkin urheilun, ja lukemisen ympärillä. Tietenkin myös työn, mutta se ei niinkään kerro minusta ihmisenä, niinkuin elämäni muut tärkeät osat.
  Ihailen tyyliäsi yli kaiken ja omastani löytyy paljon samaa… sisustuksessa olen himpun runsaampi ja romanttisempi sinuun verrattuna ja pukeutumisessa mustan ja valkoisen lisäksi saan silloin tällöin yksittäisiä väriherätyksiä. Urheiluvaatteista tosin väriä löytyy aina. Olen myös himojärjestelijä kotona ja ahdistun suuresti ylimääräisestä tavarasta.
  Ihanaa syksyä🍂

 280. Yksi laukkujen rakastaja täälläkin! Lemppareitani ovat minimalistiset laukut, joten tämä sopisi tyyliltään minulle hyvin. Blogisi on inspiroivaa seurattavaa, vaikka oma tyylini niin asujen kuin sisustuksenkin osalta on erilainen. Ja vielä sen verran minusta – rakastan kirjoja, balettia ja museoita!

 281. Estelle tulisi todella käyttöön ja tarpeeseen! Toivottavasti siis onni suosii 😊 Olen 40+ sosiaalialan ammattilainen, ruuhkavuosia elävä kolmen lapsen äiti, vaimo ja valkoisen koiran omistaja. Lempikaupunkejani ovat Rooma, Köpis ja Palma, haaveissa siintää aina uusi matka, vaikka viihdyn hyvin myös kotona. Tykkään Laura erityisesti sinun vaatetyylistäsi ja blogiasi on ollut mukava jo vuosia seurata.

 282. Hei! :) olen kohta kolmekymppinen nainen. Asun maalla 50-luvulla rakennetussa omakotitalossa kahden kissan sekä miehen kanssa. Haaveilen siitä minulle täysin valmissta kodista. Mutta remontoidaan/sisustetaan elämän realiteetit huomioiden. Eli pieni pala kerrallaan haaveita toteuttaen.

  Ihailen kotiasi sekä nyt arvonnassa olevaa Balmuiria. Heidän tarinansa on hieno ja siitä jokainen voi ottaa paljon oppia. Toivottavasti he pääsevät vielä pitkälle!

 283. Kiitos kivasta ja positiivisesta blogista! 😊

  Olen kahden pienen lapsen äiti, ja palasin opintojeni pariin nyt pitkän hoitovapaan jälkeen. Ensi vuonna olisi tarkoitus valmistua. Olen koittanut hiljalleen järkeistää omaa vaatekaappiani ja olen alkanut panostaa materiaaleihin ja klassikoihin, opiskelijabudjettini asettamien rajojen puitteissa 😊 Olen huomannut miten käteviä kirpputorit ovat. Upeita löytöjä saattaa tehdä pikkurahalla.

 284. Olen varsin tuore blogisi lukija ja tänne eksyin Instagramin kauniiden kuvien myötä. Pidän yksinkertaisesta ja klassisesta tyylistäsi.

  Olen pian kolmen pojan äiti, kun poikatriomme kolmas jäsen syntyy marraskuussa.

 285. Olen 33-vuotias tradenomi. Pidän blogistasi kun puhut asioista suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Eettisyys ja vähemmän ja laadukkaampaa – ajattelumalli kuvaa minua hyvin. Toki välillä hurahdan hetken mielijohteesta johonkin ns. turhaan mutta niin ihanaan. Se on vaan elämää ja inhimillistä. Blogisi on raikas ja juuri niin sinun oloisesti. Mukava lukea välillä jotain muutakin kun niin luksusta ja siloteltua elämää. Tavallista elämää. Kiitos sinulle fiksusta ja nykyaikaisesta blogista jossa eletään aivan tavallista arkea <3

 286. Rakastan huiveja ja käytän niitä niin arjessa kuin juhlassa. Nyt sain kuitenkin vielä uusia vinkkejä siihen, miten huivia voi käyttää. Myös laukku on ihana ja niinpä minun oli pakko osallistua arvontaan.

 287. Ihana laukku, arvonnassa mukana :)

  Pyrin vähentämään ”turhaa” kulutusta ja ajattelemaan kahdesti tarvitsenko, joskus kyllä unohtuu🙈😊

 288. Hei Laura,

  Lukijasi kirjoittelee sinulle erään pienen hotellin lattialta käsin Länsi-Ranskasta. En ole päätynyt tähän tapaturmaisesti, vaan kännykästä on akku loppu, ja laturin johto on kovin lyhyt.

  Olen kolmekymppinen nainen Länsi-Suomesta. Teen töitä hoitoalalla ja mietin kuumeisesti, mitä muuta voisin tehdä, sillä tällä hetkellä työ ei enää oikein tuo tyydytystä ja tuntuu, että paloa voisi olla johonkin muuhunkin. Rakastan kauniita asioita, ja muutaman viime vuoden aikana minulle onkin kehittynyt aika kiva, omanlainen maku sisustuksen ja tyylin suhteen. Asioita mistä pidän: mieheni, hyvä ruoka, hyvä viini, ystävät, sienimetsälle meno, koiran kanssa oleilu ja baletti.

  Sanoisin, että olen esteetikko ja komfortikko (:D), sillä nykyisin pyrin hankkimaan vain sellaisia asioita, mitkä ovat pitkäikäisiä, kauniita ja ajattomia, sekä käytännöllisiä ja mukavia, sillä epämukavat ja laaduttomat tuotteet nyt vaan jää käyttämättä, mikä tekee huonojen tuotteiden ostamisesta turhaa. Heräsin tämän postauksen myötä siihen, etten edes omista mustaa laukkua, joten toivotaan, että onni suosii.

  Antoisaa syksyä!

 289. Hei, täällä 32-vuotias nainen Pohjois-Suomesta. Asustelen omakotitalossa mieheni ja koiramme kanssa. Teen hallinnollista työtä, mutta vapaa-ajallani nautin sisustamisesta ja ylipäätään visuaalisista asioista. Tyylini on huoleton ja aika värikäskin, mutta nautin kovasti kauniista ja harmonisesta blogistasi. Mukavaa syksyä!

 290. Kiitos, kun teet yhteistyötä kotimaisen brändin kanssa ja suosittelet meille lukijoille kestäviä ja klassisia valintoja kertakäyttökulttuurin sijaan. :) Olen 33-vuotiais Helsingin kantakaupungissa elävä nainen ja teen työkseni ympäristö- ja ihmisoikeus auditointeja eri yritysten hankintaketjuissa Kaakkois-Aasiassa. Eli ymmärrät varmasti, miksi en pystyisi seuraamaan blogeja, joissa kannustetaan kuluttamaan liiaksi tai käyttämään tuotteita, joiden raaka-aineiden alkuperä tai valmistusketjun työolot eivät ole kunnossa. Olen kiinnostunut urheilusta, sisustamisesta ja sesonkiruoanlaitosta vapaa-ajallani.

 291. Täällä 50+ nainen parisuhteessa, aikuiset lapset jo omillaan. Nyt aikaaitselle enemmän. Edessä vaatekaapin raivaus ja selkeytys.
  Ihana arvonta, mukana.

 292. Olenkohan eniten virkavuosia kerryttänyt lukijasi. Ensi vuonna tulee 60 mittariin 😅. Sinä nuori ystäväni olet rikastanut elämääni ihanilla kuvilla ja viisaalla pohdinnalla tärkeiden asioiden äärellä. Pienen tytön äidin elämään mahtuu hienosti muutakin, kuin lasten hoitoa. Peilaan kauttasi omien miniöitteni elämää ja lisänä saan kivoja vinkkejä sisustuksesta, muodista, kosmetiikasta, ruuanlaitosta, matkustamisesta sekä monesta muusta. Makumme em asioiden suhteen on melko samanlainen ja esim arvonnassa oleva laukku on yksinkertaisuudessaan tyylikäs, laadukas ja toimiva. Kuten annoit vinkin, pienellä huivilla tai korulla saa laukusta sopivan vaativampaankin tilaisuuteen.
  Paljon on arvontaan osallistujia….yrittänyttä ei laiteta 👍.

 293. Kiitos ihanasta blogista ja ihanan ”järkevistä” teksteistä.

  Olen kolmikymppinen puutasojen ja kasmirin silittelijä😊 laukku olisi mukava lisä kokoelmaan😊

 294. Täällä kolmivuotiaan pienen pojan äiti. Nautin sisustamisesta, kauniista asioista, hyvästä ruuasta ja juomasta, matkustelusta ja erityisesti pienen poikani hurmaavasta seurasta. Elämän onni koostuu pienistä asioista, ja elän elämäni parasta aikaa. Blogiasi olen seurannut vasta vähän aikaa, pidän tavastasi kirjoittaa ja odotan uusia postauksiasi.

 295. Moi, luen blogiasi silloin tällöin, enemmän seuraan instagramia. Pidän klassisesta tyylistä, mustaa ja valkoista, joskus tuntuu että harmaa on liian värikäs 😁 yritän hankkia laadukkaita vaatteita ja varsinkin asusteita. Kerran ostin tekonahkaisen ihanan laukun ja vaikka oli merkkilaukku niin alle vuoden päästä ihan kulunut ja harmitti 😥 enpä ole sen jälkeen tekonahkaa ostanut, vain laatua

 296. Ihan ekaksi kiitos huippublogista! Tämä on ehdoton suosikkini kaikessa kauneudessaan. 😍
  Itsestäni voisin kertoa seuraavaa: Olen forty something maalla asuva nainen. Tällä hetkellä lomailen mieheni kanssa Välimerellä. Laukun voittaminen olisi ehdottomasti huippuluokan juttu loman lopuksi. 💓

 297. Olen 30+ pienten lasten äiti, ja viime vuosina on tullut panostettua enemmän lasten kuin omiin hankintoihin. Ostan mielelläni harvoin ja laadukasta, ja nyt olisi huutava tarve laadukkaalle laukulle entisen Marimekon nahkalaukun sanottua sopimuksen irti.

 298. Huikea arvonta. Olen pitkäaikainen seuraajasi. Pääasiassa fb:n kautta. Rakastan mustavalkoisia yksityiskohtia pukeutumisessa ja olen niin huivi-ihminen. Upea setti. Mukana mahtavassa arvonnassa, toivottavasti onni kääntyy ja aurinko hymyilee.🖤

 299. Olen hiljattain vaihtanut työpaikkaa ja smart casual- tyylini on vasta kehittymässä. Olen pikkuhiljaa oppinut helpon yhdistelemisen ja laadun tärkeyden pukeutumisessa. Balmuirin tuotteet ovat juuri esimerkki laadukkuudesta ja helposta yhdisteltävyydestä. Suosin Balmuirin tuotteita myös sisustuksessa.

 300. Moi Laura! Kiva postaus jälleen kerran ja hieno kisa. ❤ Moon niin mukana. Balmuir on niiiiiiin ihana brändi. Täällä sun menoa seuraa espoolaistunut eteläpohjalainen, joka rakastaa mm. suklaata, sisustamista ja sohvailua. 😊

 301. Olen blogisi pitkäaikainen lukija. Käyn täällä kurkkimassa ihania vinkkejä ja ideoita, ostosesittelypostauksia en haluakaan lukea :) kotinne on todella kaunis! <3

 302. Osallistun ihanaan
  Arvontaan!

  Olen työssäkäyvä äiti, jota kiinnostaa sisustus, ruuanlaitto ja ajaton tyyli pukeutumisessa. Luen blogiasi koska tykkään
  Hyvästä kielestä
  Kirjoituksissasi ja moni aihe on kiinnostava.

 303. Ruuhkavuosia elävä 30+ nainen. Inspiroidun klassikoista, tavoitteena ”vähemmän on enemmän”, rakastan saada ripauksia luksusta arkeen, esim juuri laadukkaiden laukkujen ja muiden asusteiden avulla.

 304. Moikka Laura,

  Ihana arvonta!!!

  Olen kahden pienen pojan äiti, jota kiinnostaa matkustelu, sisustaminen ja hyvä ruoka! :)

  Olen blogisi pitkäaikainen lukija. Blogistasi saa paljon inspiraatiota sisustamiseen ja ajattomaan tyyliin!

 305. Iiik miten ihana arvonta!

  Kaipaan yksinkertaisuutta elämääni myös pukeutumisen suhteen. Ajatonta, ekologista ja eettistä.

  Olen pienen tytön äiti ja haluan hänelle opettaa kestävää kulutusta. Pidän kauniista asioista elämässä ja niitä on paljon, kaikkialla.

 306. Hei,
  Kaipaan selkeyttä ja yksinkertaisuutta laadukkaaseen pukeutumiseen.
  Olisipa ihana voittaa tämä laukku!

 307. Olen pian 25-vuotias kirjanpitäjänä työskentelevä taloushallinnon tradenomi, joka elää parhaillaan remppa- ja muuttokaaoksen keskellä. Odotamme mieheni kanssa esikoistamme ja tarkoituksemme on muuttaa omaan asuntoon vielä ennen vauvan syntymää. Ajattomuus ja kestävyys ovat lähellä sydäntäni, olipa kyse pukeutumisesta tai kodin hankinnoista.

 308. Tämä laukku sopisi mainiosti omaan klassiseen tyyliini ja lisäksi laukkukokoelmassani on mustan laukun kokoinen aukko ☺ ja mikä parasta suomalainen 😊

 309. Olen opintojen loppusuoralla oleva opiskelija, ja olen ollut täällä ruudun takana seurailemassa sinua jo monien vuosien ajan. Löysin blogisi muistaakseni Charin kautta, ja ihastuin heti klassiseen tyyliisi niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin puolelta, joista molemmista saan inspiraatiota myös omaan kotiini ja vaatekaappiini.

  Sisustaminen on ollut sydäntäni lähellä ihan nuoresta teinistä lähtien (usko tai älä), ja nyt viime vuosien aikana olen mielestäni löytänyt sen oman tyylin, jonka uskon miellyttävän minua myös vuosien päästä. Olen myös ikuinen haaveilija, joten toivottavasti työelämään siirtymisen myötä saisin myös vihdoin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani jugend-huoneistosta Ullanlinnan sydämessä, jossa olisi (tietysti) krominen Flos-valaisin ruokailutilassa.

  Aurinkoista syksyn jatkoa sinulle Laura sekä kiitos valtavasti inspiraatiostasi!

 310. Oman talon rakentamisesta haaveileva pienen pojan äiti, joka rakastaa kaikkea yksinkertaisen tyylikästä ja yrittää sisustaa nykyistä asuntoa värikkäiden lelujen ja koirankarvojen keskellä!

 311. Kiitos huivivinkeistä, pienillä asusteilla saa kaunista ilmettä lisättyä päivään. Olen vanhempi iältäni, mutta aina avoin kaikelle kauniille sisustus ja pukeutumis vinkeille! Ihastun aina kuvissa näkyviin värikkäisiin vaatteisiin, mutta sovituskopissa huomaan jälleen sovittavani taas mustaa ja valkoista. Kotoani kyllä löytyy värikkäitä yksityiskohtia.

 312. Melkee 50v. Seurasin sua instassa eka ja sit rupesin seuraamaan blogia. Tykkään sun blogin kuvista ja sun vaatteista saa mukavasti itelle inspiraatiota. Sun hiuksia kadehdin :) Ja tuo laukku on aivan UPEE!!!

 313. Hei, täällä huutelee aikuisen, jo omilleen muuttaneen lapsen äiti. Aloitteleva bloggaaja ja toimistotöissä käyvä keski-ikäinen nainen. Kasvissyöjä on yhdeksättä vuotta ja maailmantuskaa tunteva välillä turhankin herkkis ihminen.

  Löysin blogisi vasta tänä vuonna. Kiitän kauniista kuvista ja asiallisesta kirjoitustyylistä. Vaikka kotimme erovat kovastikin toisistaan, arvostan ihmisiä joista näkee, että he elävät omannäköistä elämää.

 314. Ihana arvonta! Lyhyesti minusta: helsinkiläinen kahden lapsen äiti, joka nauttii esteettisistä asioista, siksipä seuraan blogiasikin. Pidän simppelistä tyylistä enkä kestä rönsyilyä. Meilläkin on muuten laminaatti osassa asuntoa, ja se on saanut paljon enemmän kehuja kuin osassa oleva parketti :)

 315. Kiitos ajatuksia herättävästä, inspiroivasta ja aina jotenkin ajankohtaisesta blogista! Täällä sisustussilmääsi ihailee kolmikymppinen äiti ja haaveilija Oulun seudulta.
  Löysin blogisi jonkun toisen sen Asennemedian kirjoittajan kautta, ja täytyy sanoa että blogisi on parasta niin monella mittarilla! Onnistut yhdistämään yksinkertaisuuden, kauneuden, oman persoonasi ja vielä kohtuullisuuden helposti lähestyttävällä tavalla.

 316. Jotain itsestäni :
  Matkustelen paljon, asun tällähetkellä kahdessa maassa. Tykkään hyvästä ruoasta, rakastan katsella kauniita kuvia ja myös ihan elävää luontoa ja kaikkea siihen kuuluvaa.. pidän sisustuksesta ja kivoista vaatteista. Harrastan paljon liikuntaa. Olen todella kiinnostunut ekologisuudesta.

 317. Ajaton tyylikkyys voittaa pintamuodin ja trendit. Se on yksi syy, miksi seuraan tätä blogia. Balmuir brandinä sopii tähän erinomaisesti.

 318. Olen Jossu, suomenruotsalainen pian 29 vuotta täyttävä, heinäkuussa syntyneen pikku-Benjaminin äiti. Rakastan hyvinvointia ja sen ylläpitämistä ja ulkoilua, kahvia sekä yhdessäoloa – yksinolon lisäksi. Asun avomiehen, pojan ja labbiksen kanssa kerrostalokämpässä joka on ahdistavan rempallaan, mutta koska seuraava siintää jo tulevaisuudessa mennään nyt näillä ja ihaillaan muiden sisustuksia ja haaveillaan tulevasta :) Oma sisustustyylini on vaalea ja hieman skandi, mutta cozy. En vierasta värejä, mutten ole huvikumpumainen enkä valkoisen kliininen – sitä näkee hoitajan ammatissa jo tarpeeksi :D

 319. Olen Roosa, tyylini on minimalistinen ja värimaailmaltaan neutraali. Tämä laukku sopisi siihen täydellisesti 😍 Olen tätä jonkin aikaa kuolannut, toivottavasti arpaonni suosisi!

 320. Täällä blogiasi seuraa 25-vuotias viittä vaille juristi ja harmonista tyyliä suosiva pokkanainen, jonka lemppareihin lukeutuvat mm. Tukholma, Kanye Westin musiikki sekä syysiltojen juoksulenkit ja pitkät kahvihetket 🍁

 321. Olen parikymppinen lentoemäntä, joka pukeutuu pitkälti samalla tavalla kuin sinäkin :) Eläköön klassikot!
  Postauksesi lempikaupungistani Madridista on suosikkini. Palaan niihin aina uudestaan kun se on matkakohteena tai kun ikävä sinne takaisin yltyy.
  Kivaa syksyä!
  -C

 322. Kiitos Laura upeasta, visuaalisesti kauniista, inspiroivasta ja ajatuksia herättävästä blogistasi. Olen pitkäaikainen lukijasi, pienen pojan äiti pohjoisesta, joka opettelee tasapainoilemaan työn ja vapaa-ajan välillä. Blogisi on tuonut vuosien varrella paljon inspiraatiota niin sisustamisen, matkustelun kuin pukeutumisenkin saralla.

  Sain työnohessa tekemäni opinnot viime syksynä vihdoin päätökseen ja lukemattomina epätoivon hetkinä gradua kirjoittaessani lupasin itselleni jotain pientä arjen luxusta kun valmistun. Kaunis laadukas laukku oli suunnitelmissa mutta se on edelleen hankkimatta. Tämä Balmuirin laukku olisi täydellinen <3

 323. Hei! Olen kolmekymppinen nainen. Olen lukenut blogiasi pari vuotta. Kiitos inspiraatiosta ja älykkäästä, elämänmakuisesta sisällöstä.

 324. Pakko kaivaa huivit esiin, niin huolitellun näköiseksi asun saa niillä – kiitos inspiksestä!
  Olen kolmekymppinen perheenäiti, nautin elämästä ja tulen blogiasi lukemaan kauniiden kuvien ja fiksujen tekstiesi perässä.

 325. Kolmekymppinen helsinkiläisnainen, joka ihastelee sisustussilmääsi ja on innoissaan tämän postauksen huivi-inspiraatiosta ja arvonnasta tietty :)

 326. Kahden alle kouluikäisen tytön äiti. Esteetikko, luonnosta rauhaa ammentava, urheilua rakastava reilu 3-kymppinen nainen Pohjois-Pohjanmaalta :)

 327. Olen jo aikaisemminkin ihastellut kyseistä laukkua.Voi kun onni potkaisisi! Olen seurannut blogiasi jo kauan.Kauniita kuvia ja mukavan tuntuisesti kirjoittelet juttuja ja otat asiallisesti kantaa.Vaikutat kivalta persoonalta.Itse ole jo 66v eläkkeellä oleva.Rakastan kaikkea kaunista sisustusta ja muotia vaikka en tietysti pysty hankkimaan niitä, eikä ole aina tarpeenkaan.Hyvää syksyä.

 328. Heippa. Olen kolmekymppinen nainen ja pienten tyttöjen äiti pohjoisesta. Blogiasi olen seurannut usean vuoden ajan. Se on todella inspiroiva. Moniin teksteihisi pystyn helposti samaistumaan.

 329. Löysin blogiisi googlailemalla ikean pukkijalkoista ja taidanpa pistää blogin suosikkeihin sen verran kiinnostavalta vaikuttaa ja heti osui mahtava arvontakin silmiin! Mahtavaa!

 330. Heippa. Ja kiitos Laura, olipa ihanaa löytää blogi/tili, jossa käydään läpi aikuisen naisen elämään liittyviä asioita: töitä, kotia, sisustamista ja kauneutta! Pystyn hyvin samaistumaan arkeesi ja tyyliini on kanssasi hyvin samanlainen: sisustuksessa suosin vaaleaa, ja vaatteissa enemmän mustaa. Yksinkertainen tyyli on kaunis. ❤️ -Auli

 331. Tästä laukusta olen haaveillut jo pitkään – tämä olisi täydellinen elämäntilanteeseeni. Uuden työn vuoksi saan matkustaa paljon, joten tässä kulkisi kaikki tarpeellinen lyhyillä lennoilla. Peukut siis pystyyn ja ihanaa syksyn jatkoa joka tapauksessa 🍂

 332. Nelikymppinen neuvolaterkkari. Kotona mies ja viisi yhteistä ipanaa.
  Ja koska töissä terveydenhuoltoalan työvaatteet, niin vapaa-ajalla ihanaa vastapainoa käsilaukut ja kengät sekä pehmeät pitkät neuletakit…

 333. Olen siisteyden ja järjestyksen suhteen pelottavan tarkka. Intohimonani on sisustus. Rakastan lamppuja, tuoleja sekä käsilaukkuja ja kenkiä. Haaveilen uudesta, tyylikkäästä laukusta.

 334. Olen nelikymppinen, minimalistista tyyliä harjoittava yrittäjä ja äiti. Rakastan kauniita asioita, mutta teen harkiten ostoksia niin vaatteisiin, kuin sisustamiseen liittyen. Pyrin kierrättämään tavaraa mahdollisimman paljon.
  Laukkuja rakastan. Ennen lasten syntymää hemmottelin itseäni kalliilla laukuilla, mutta viime aikoina rahat ovat menneet ns järkevämpiin kohteisiin, enkä ole raaskinut enää panostaa itseeni samalla tavalla. Tämä laukku olisi nyt muistutus taas itselleni, että myös minä olen arvokas ja hemmottelun arvoinen.

 335. Luen blogiasi Sveitsistä käsin, ja olen asunut muilla mailla vierahilla eri puolilla maapalloa jo 16 vuotta – kylläpä aika kuluu nopeaan. Blogit on minulle tapa pysyä ajan tasalla Suomeen, ja luenkin näitä päivittäin. Balmuir on merkki, josta suomalainen saa olla ylpeä. Kotoani löytyy Balmuirin tuotteita, ja ne lämmittävät minua kaupungilla kulkiessani. Kääriytyessäni Balmuirin baby alpakkaan tai kasmiriin, minua lämmittää kotoisasti.

 336. Ihana laukku ja ihana arvonta! Täällä neljääkymmentä lähestyvä neljävuotiaan tytön äiti, joka ihailee klassista tyyliäsi :)

 337. Ihanan tyylikäs tuo huivi. Itse olen 26vuotias. Onnekas yhden lapsen äiti. Päivät kuluvat töissä ja vapaa-aika tytön kanssa kotona. Muotia en enää seuraa niin aktiivisesti kuin ennen ja oma tyyli meinaa jäädä lastenvaatteiden lumossa. Voisi siis sanoa, että tällä hetkellä tuon kaksivuotiaan tyttöni vaatekaappi on enemmän ”herkkuja” täynnä. Heh.
  Oma tyylini koostuu aikalailla musta/valkoisesta. Harvoin osaan värikkäitä vaatteita pukea.
  Blogiasi olen seurannut vuoden ajan.

 338. Kyllä tyyliäni saan miettiä taas kun syksy sateineen alkaa. Puolet työmatkasta mennen tullen kävellen ja vajaa tunti junassa. On haastavaa valita työasu huomioden kurakelit …
  Mutta yksinkertainen on kaunista :)

 339. Moikka

  Olen 35 vuotias äitiyslomalainen jota kiinnostaa urheilu ja kaikki kaunis luontoon,sisustukseen ja pukeutumiseen liittyvä. Matkailu on myös lähellä sydäntä. Seurailen hiljaa blogiasi ja se on inspiroiva :)

 340. Täällä kirjoittelee pitkäaikainen lukijasi. Olen juuri tehnyt unelmista totta ja muuttannut Helsingin keskustasta lappiin. Balmuir on yksi suosikkimerkki ja itselläni olisi juurikin tarvetta tuollaiselle ajattomalle klassikolle.

 341. Upea laukku ja huivi koristaa laukkua upeasti. Yritän hankinnoissani pyrkiä kestäviin valintoihin ja laadukkaisiin materiaaleihin.

 342. Balmuir on pitkästä aikaa parasta mitä Suomen asustetarjonnasta löytyy! Kotimaisuus, laatu ja tyylikkyys puhuttelevat ainakin minua aina! :)

 343. Hei, olen kolmikymppinen yhden lapsen äiti ja pitkäaikainen lukija, tyylini on klassinen ja pyrin kestäviin hankintoihin, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Lisäksi ysärirap kuuluu suosikkeihin :)

 344. Täällä kolmen lapsen äiti lukee ihanaa blogiasi. Tällainen kestävä ja kaunis peruslaukku puuttuu minulta, tulisi palkinnoksi mestarin erikoisammattitutkinnon suorittamisesta itselleni!

 345. Balmuir love🖤

  Haaveilen tällä hetkellä omasta rivitaloasunnosta josta saisi remontoida omannäköisen. Pihalla olisi kaunis puutarha ja tähän aikaan omenaa runsaalla sadolla.😍

 346. Olen uusi tuttavuus tällä blogilla, mutta kiinnostaa kaikki kaunis ja laadukas kotiin. Ollaan muutama vuosi sitten rakennettu uusi omakotitalo. Vaatteet ovat aina olleet lähellä sydäntä, laukut ei niinkään 😊 mulla on ollut sama laukku monta vuotta käytössä mutta nyt se vetelee viimeisiä ja uudelle olisi tilausta.

 347. Olen muodista ja sisustamisesta kiinnostunut jo 50+ nainen. Rakastan värejä vaikka niitä tasapainotankin mustalla. Huivit ja laukut ovat heikkouteni….Niitä osaa ystävänikin ostella minulle lahjaksi. Koskaan ei voi niitä olla liikaa. Töissä yritän piristää vaatetusta huivilla ja puenkin sen ihan m7hin vain. Pantana ja ranteessa olen innostunut käyttämään huiveja entistä enemmän kun hiukseni ovat pidemmät ja kelloa ei tarvitse ranteeseen laittaa.
  Ihanaa syksyn romanttista aikaa sinullekkin.

 348. Rakastan yksinkertaista tyylikästä pukeutumista kauniiden asusteiden kera. Huivit ja laulut on jokapäiväisessä käytössä. Balmuir on minulle ❤

 349. Olen 27-vuotias ekaluokkaisen äiti, koirahullu joka rakastaa kauniita asioita ja sisustamista. Töissä ja vapaa-ajalla tulee pukeuduttua huonompiin vaatteisiin tai urheilullisesti käytännöllisyyden vuoksi mutta silloin harvoin kun on omaa-aikaa tykkään laittautua ja panostaa enemmän itseeni. Kuitenkin minulla on aina lakatut varpaankynnet 😉

 350. Tulin blogiin arvonnan perässä ja “jumiutuin” kahden teekupillisen ajaksi ;) Eli olen uusi lukija ja lukemista riittää, mutta ainakin jutut ovat mielenkiintoisia. Pidän juuri tuollaisista yksinkertasista ja toimivista asioista, ilman turhuuksia.

 351. Kiitos blogista. Eksyin puolivahingossa tänne jonkun linkittämänä, mutta koukkuun jäin. Balmuir on luottomerkki minulle ollut jo vuosia.

 352. Olen erityislapsen äiti, joka opiskelee töiden ohella itselleen uutta ammattia. Blogisi tyylisi on juuri minulle sopiva, jatka samalla tyylillä. Hyvää syksyä!

 353. Ihana laukku! 😍

  Olen kotiäiti, kaksi ihanaa lasta ja paljon univelkaa. 😅 Mies arkisin töissä muualla,viikonloppuisin käy kotona.

 354. Juuri etsinnässä tilava musta nahkalaukku ja siinähän se on :) pidän erityisesti laukun yksinkertaisen kauniista mallista ja kuinka hienosti huivi tuo siihen puristuksen. Voi kunpa onni suosisi ja voittaisin tämän laukun. Itselläni on kolme Balmuirin huivia ja rakastan niitä. Kauniita ja hyvälaatuisia.

 355. Minulla on upea parin päivän hengähdystauko takana Lapissa ennen etelä-Suomeen muuttoa ja uusia työkuvioita yliopiston ohella. En malta oottaa uuden arkeni tasapainoilua toimiston ja kirjaston ja vapaa-ajan välillä!

 356. Löysin minulle uuden blogisi ihastuen simppeleihin, mutta niin ihaniin huovinkäyttötapoihin!) Olen sisustukseen, lastenvaatteisiin ja valokuvaukseen hurahtanut kotiäiti Helsingistä. Balmuirin laukku tulisi todella käyttöön taaperon kanssa reissatessa.

 357. Hei! Olen Marianna ja asustelen. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, haen blogistasi inspiraatiota kodin sisustukseen ja miksei välillä pukeutumiseenkin. Rakastan sisustamisessa kaikkea mustan ja valkoisen yhdistelmää. Blogissasi pidän eniten miten saat pienillä asioilla näyttämään kaiken todella kauniilta ja jopa ylelliseltä. Samaa fiilistä olen yrittänyt hakea omaankin kotiini. Ja mitä Balmuiriin tulee, oi täyttä rakkautta. Muistan ensimmäisen ostamani Balmuirin tuotteen. Se oli valkoinen B-logo tyynynpäällinen. Olin tuolloin opiskelija ja kyseinen ostos ei aivan kuulunut budjettiini. Ilokseni huomasin tuolloin, että opiskelijat saivat tuolloin alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Niinpä ei mennyt kauan kun tyyny koristi olohuonettani. Tuosta on jo muutama vuotta, mutta edelleen tyyny on paraatipaikalla kodissani ja näkyy varmasti usein omissa kotikuvauksissani. -Suuret kiitokset lukuisista inspiraatioista, joita olen saanut tältä blogilta! :)

 358. Täällä kirjoittelee melko uusi lukijasi, olen Instagramin kautta löytänyt juttujesi pariin. Kiinnostun ja innostun yleisestikin enemmän visuaalisista asioista – tähän väliin pakko kehua hienoja valokuviasi, jotka johdattivat minut lukemaan arkeasi. Tämä piirre kuvaa paljon minua – visuaalisuuden parissa työskentelevä markkinointityttönen kun olen. Paljastan vielä vähän itsestäni: RAKASTAN urheilla, sisustaa kotia sekä kokkailla rakkaimpieni parissa.

 359. Vaaleutta ja harmoniaa sisustuksessa rakastava kahden tytön äiti. Haen inspiraatioita oman kodin sisustamiseen. Tuo laukku on 😍

 360. Olisi kyllä todella kaunis laukku. Voisin antaa edellisen tyttärelleni eteenpäin. Tai sittn tämän. Ei, edellisen 😃

 361. Arvostan laatua sekä vastuullista ja kestävää elämäntapaa kauneutta unohtamatta. Balmuirin huivit ovat palvelleet pitkään ja nyt ilahtuisin laukusta, joka tulisi tarpeeseen.

 362. Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi! Inspiroidun tyylistäsi ja olen intohimoinen lifestyle- ja kauneus -sisältöjen kuluttaja. Rakastan blogeja ja hiljattain valmistunut gradunikin käsitteli blogeja ja mikrovaikuttajia. Tuo laukku sopisi ihanasti uuteen syystakkiini ;)

 363. Olen reilu neljäkymppinen kahden lapsen äiti. Rakastan balmuirin tuotteita – tuotteet kynttilät, saippuat tuovat arkeen luksusta❤️
  Laukku on aivan ihana, erittäin tyylikäs yksinkertaisuudellaan.

 364. Voi miten ihanat laukku ja huivi. Juurikin minun makuuni. Ihkut sivut joista saa vinkkejä niin kotiin kuin puketumiseenkin. Olisinpa onnellinen jos ONNI potkaisi minua. Laukut ja huivit ovat ihan Must. Niillä saa tyyliä kehiin. :)

 365. Olen introvertti-ihminen, joka rakastaa kaikkea kaunista. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ihmisen tulisi omistaa ainoastaan sellaisia tavaroita/esineitä, jotka tuottavat iloa ja saavat hyvälle tuulelle.

 366. Heippa! Olen tuore blogisi lukija Pohjanmaalta ⭐️ Rakastan kaikkea kaunista ja olen viime aikoina alkanut enemmän syventymään myös henkiseen hyvinvointiin ja positiivisuuteen materian lisäksi. Balmuir on yksi suosikeistani, laatu ja yksinkertaisuus kohtaavat.

 367. Olen nelikymppinen teinien äiti. Tällähetkellä kotona pitkällä sairaslomalla toipuen toukokuisesta aivoinfarktista. Saan aikani kulumaan lueskelemalla ihania blogeja ja katselemalla kauniita kuvia. Unelmoiden ja positiivisena ponnistan täältä vielä normaalielämään kiinni :)

 368. Hei! Vakiolukijasi Espoosta. Ihastelen blogissa kuvia, ideoita, kaunista tapaa kuvata asioita. Pidän sisustamisesta, sille ei vain ihan juuri nyt ole aikaa. Blogisi kautta ”voin sisustaa” eli ideoida ja haaveilla.

  Yst. Anskari

 369. Rakastan käsilaukkuja ylikaiken.tämä laukku olisi ajaton ja menisi tilanteeseen kuin tilanteeseen.en kylläkään koskaan voita arvonnoissa mitään mutta ajattelin silti osallistua kun on noin ihana arvonnan kohde.

 370. Olen kahden pojan yhäiti, rankka kevät ja kesä takana ja elämä muuttunut todella paljon. Rakastan vaatteita, kenkiä ja laukkuja, merkit lähellä sydäntä. Olis upeaa voittaa tämä laukku 😍😍

 371. Moikka, täällä sinun blogisi innokas lukija! Tämä laukku olisi täydellinen arkeen ja tulisi todella tarpeeseen. Vapaa-ajalla tykkään lukea blogeja, kuunnella podcasteja ja leipoa. Muoti, kauneus, hyvinvointi ja sisustus on myös lähellä sydäntäni. Aurinkoista syksyä!

 372. Olen vähän laukkuhullu, hyvällä tavalla. Omistan määrällisesti vähän, mutta haluaisin aina panostaa laatuun. Tykkään kaikesta klassisesta ja Balmuirin laukut kyllä ovat nimenomaan ihanan eleettömiä, joiden tyyli ei vanhene vuosienkaan päästä.

 373. Tervehdys, Laura!
  Luin blogiasi nyt ensimmäistä kertaa. Rakastan ja omistankin kivoja huiveja, mutta en oikein osaa niitä käyttää. Tästä oli minulle paljon hyötyä!
  Etsin juuri uutta laukkua uudelle MacBookilleni ja ei löydy oikein mitään. Tein jo muutaman verkkokauppapalautuksen ja kiersin monia kivijalkoja. Ei mitään. Tämä olisi projektini täydellinen tulos!

 374. Ihana arvonta <3 Mikäli voitan, on ”pakko” hankkia tuo pitempi huivi ja laittaa se samanlaiselle rusetille laukkuun, niin kuin tuossa yhdessä kuvassa! Niin tyylikäs :)
  Rakastan kierrättämistä, en tykkää kertakäyttökulttuurista. Tykkään että vaatteet ja tietty kengät ja laukut ovat laadukkaita ja kestäviä!
  Opiskelen tällä hetkellä kosmetologiksi (aikuisopiskelija), mutta jatko-opiskelupaikka on jo mielessä :)

 375. Olen sinua reippaasti vanhempi kahden pojan äiti. Kiinnostuksen kohteina minulla on matkustelu ja sisustaminen. Tyylini on myös klassinen vaikka käytänkin enemmän värejä. Sinulta olen saanut monta hyvää vinkkiä ja inspiraatioita. Säästän kiihkeästi seuraavaan Italian lomaan ja Balmuirin laukku olisi mukava yllätys näin ostolakkoilijalle😊

 376. Tuota huivivyötä on pakko itekin kokeilla jossain vaiheessa, näyttää nimittäin tosi kivalta!
  Olen opiskelija ja opiskelijabudjetin vuoksi yritän koko ajan tietoisemmin shoppaillessa valita hyvistä materiaaleista valmistettuja vaatteita ja asusteita, joita voin nähdä itseni käyttämässä vielä muutaman vuodenkin päästä, etenkin kun haluan samalla vähentää turhaa ostelua. Tykkään myös tukea kotimaista, oli se sitten ruokakaupassa, vaateostoksilla tai sisustuksessa:)

 377. Itse en osaa yhtään sisustaa, mutta onneksi on olemassa sinunlaisia ihmisiä, joilta saa hyviä vinkkejä ja ideoita omaan kotiin . Kiitos :)

 378. Rakastan laadukkaita asioita niin pukeutumisessa, sisustuksessa kuin keittiössä💕 Jos aina olisi mahdollista valita mahdollisimman hyvä, kestävä ja kaunis, valitsin sellaisen, oli kyse sitten laukusta, vaatteesta, huonekalusta tai kodinkoneesta. Balmuir on muuten yksi suosikkibrändeistäni! Omistan yhden silkki-puuvillahuivin ja miehellä hankin viime jouluna kylpytakin. Niin ihania ja laadukkaita!

 379. Olen yli kolmikymppinen klassisen tyylin omaava leidi Helsingin keskustasta. Tätä laukkua olen katsellut jo pitkään ja helpottaisi varmasti arkea.

 380. Olen lukenut blogiasi muistaakseni jo lukioaikojen alkupuolelta, ja nyt olen jo paremmalla puolella yliopisto-opintoja. Olen vuosien saatossa ihaillut kauniita kuviasi ja haalinut sisustusinspiraatiota. Vaikka olemmekin hyvin eri elämäntilanteessa, niin nautin suunnattoman paljon blogisi lukemisesta! Olisi ihanaa voittaa noin kaunis ja ajaton laukku <3

 381. Huivin käyttäjänä olen aivan aloittelija, vaikka jo ikää on, ihania vihjeitä- inspiroi. Luottolaukkuna minulla on ollut tyttäreltä saatu ruskea “muumimammamainen” laukku, tää olis ihana.

 382. Hei,
  Olen 41 v. lapseton, eronnut sairaanhoitaja, jonka sisustustyyli ja pukeutumistyyli on aina ollut less is more, ekeganttia, musta-valkoista, minimalistista. Olen hyvin visuaalinen ja rakastan kaikkea kaunista.
  Olisi ihana voittaa unelmien laukku, joka säilyy muiden klassikoiden kanssa jäämättä varjoon. 👌😍
  Blogisi inspiroi minua. Kiitos.

 383. Olen sinua reilusti vanhempi muodista ja sisustamisesta kiinnostunut blogiasi seuraava nainen. Esteettisesti kauniit kuvasi ja hyviä vinkkejä sisältävät postaukset ovat saaneet minut seuraamaan postauksiasi. Balmuirin laukku on ollut ostoharkinnassa, siispä mielihyvin olen mukana arvonnassa.

 384. Pelkistetty, ajaton ja kestävä tyyli puhuttelee. Olen tietoisesti vähentänyt kulutusta ja pyrkinyt ostamaan vain pakollista ja silloin kun ostan, ehdottomasti satsaan laatuun. Blogisi on yksi niistä joka antaa inspiraatiota keskittyä olennaiseen ja itselle tärkeään. Kiitos.

 385. Täällä kirjoittelee kahden lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja yhden chihuahuan palvelija. En edes muista milloin aloin lukemaan blogiasi, mutta kauniit kuvat hyvin kirjoitetut tekstit jaksavat innostaa aina vaan 😊
  Laukku olisi kerrassaan upea! Kumpa tämän kerran voittaisi..

 386. Olen aikuinen nainen. Tyylini on sen mukainen. Olen huivi-ihminen.
  Matkustan joskus työssäni – kaunis riittävän iso laukku on must. Arkisin kuljetan mukanani läppäriä/iPadia, pientä varastoa lääkkeitä ja ainakin kahdet silmälasit. Plus ostokset.
  Laukku sopii niin minulle. ❤️

 387. Balmuir ja ajattomuus. Kaunis tyyli ja klassisius. Balmuir – laukussa nämä yhdistyy. Toivottavasti voisin olla osa tätä kokonaisuutta. Vaikka sitten uuden laukun kautta💖

 388. Kolmenkympin paremmalla puolella, kolme lasta (4v2kk, 2v8kk ja 6kk). Blogeja lukiessa on ihana irtautua hetkeksi kotiäidin arjesta, itse tykkään lukea monia sellaisiakin blogeja, joiden tilanne ja sisältö poikkeavat täysin omastani. Täydellinen musta laukku on ollut etsinnässä jo useamman vuoden, välillä luulen sen löytäneeni, mutta tulenkin toisiin aatoksiin. En viitsi ostaa ja tuhlata vähistä tuloista, ellen löydä juuri sitä täydellistä. Laukkukriteereissäni olen tiukempi, kuin blogikriteereissä ;)

 389. Oi, ihana postaus huivien käytöstä! Olen aktivinen ja innokas huivien käyttäjä, ja kaikki uudet vinkit ovat aina tervetulleita. Muutama ihana Balmuir-huivi minulla jo on, mutta tuo laukku kyllä kruunaisi työlookin.

 390. Huivi ja laukku sopii aina painosta riippumatta. Rakastan lintuja, kauneutta,luontoa,lempeyttä ja uskon ansaitsemattomaan hyvään

 391. Osittain laatikoiden keskellä ja kettuuntuneena siitä, että muuttopöllyssä onnistuin unohtamaan laulukurssin, jonne olisi pitänyt tänään mennä, rupesin lueskelemaan tätä blogia. Harmitus hieman helpotti, kun tajusin, että kohta pääsen laittamaan vaatehuoneeseen vaatteita paikoilleen. Ehkä samalla mieleen palautuu, mitä sinne hyllyjen kätköihin (edellisessä asunnossa vaatteeni olivat lasten kaapissa, jonne aikuisen vaatteet eivät ihan mahtuneet siististi) olikaan hautautunut. Uusi asunto ja uudet mahdollisuudet. Tai sitten budjettisyistä meille sopivimmat kompromissit. Sisustusihminen en ole ja tykkään maanläheisistä väreistä, mutta silti löysin tästä blogista samastuttavaa tai muuten mielenkiintoista asiaa. Inspiraatiota voi saada, vaikka oma tyyli olisikin erilainen.

 392. Rakastan huiveja ja laukkuja. Ennen molempia oli paljon nykyään panostan laatuun ja täten määrä vähentynyt. Taidan ottaa vinkkisi huivin käytöstä mukaan marraskuiselle aurinkolomalle.

 393. Oi täydellinen laukku tuo shopper 😍, tilavan laukun aukko laukkukaapissani onkin. Täällä kirjoittelee 7 kk ikäisen pojan äiti, joka kiittelee vinkkejäsi tarpeellisista vauva tarvikkeista. Tällä hetkellä suurinta intohimoani on kirppisten kiertely, jolta olen tehnyt viime aikoina tosi hyviä löytöjä, lähinnä pojalleni.

 394. Niin nautin lueskella sun blogia ja varsinkin katsella ihan seesteisiä ja tyylikkäitä kuvia. Mulla on kolme poikaa taapero ja 6- ja 8-vuotiaat aktiiviset harrastajat. Aina tuntuu olevan kiire ja koti kaaoksen vallassa. Välillä on rauhoittavaa naulita katseensa kännykän näyttöön, lueskella kivoja blogeja ja olla ajattelematta ympärillä vallitsevaa kaaosta.

 395. Kahden tyttären äiti joka täyttää 30 helmikuussa. Olisi kiva lahja itselleni kun muuten rahat aina menee ruokaan ja lastentarvikkeisiin. Ihanan harmoninen blogi joka aina antaa syy hymyillä 💕

 396. Täällä on 5,5kk:n ikäisen poikavauvan äiti, jolle blogit ovat parasta omaa aikaa ja “äitihömppää” kotona vietetyn ajan lomassa.
  Estelleä olen hupistellyt monesti Balmuirin liikkeessä raaskinatta sitä (vielä) hankkia :)

 397. Hei! Olen suuri sisustuksen ystävä ja rakastan käyttää kotonani suomalaisten suunnittelijoiden käden jälkeä. Tästä syystä Balmuirin korkealaatuiset tuotteet miellyttävät minua suuresti ja olenkin ihastellut niitä jo tovin eri sisustusbloggaajien kodeissa. En voisi olla iloisempi siitä, että Balmuir on laajentanut tuotevalikoimaa myös laukkuihin, jotka huokuvat samaa klassista ilmettä, kuin sisustustavaratkin. Olisi ihan mahtavaa voittaa Estelle Shopper -laukku omaan käyttöön <3

 398. Hei! Olen 54-vuotias ulkosuomalainen lukija, minimalisti ja väriallergikko myöskin. Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista!

 399. Olen 31 vuotias ikuinen lapsi ja nautiskelija. Omistan pikkuisen kaksion Etelä-Suomesta ja suurena intohimonani on matkustelu ja hyvä ruoka. Suhtaudun elämään noin ylipäätään aika rennosti ja ajatuksella ”kyllä kaikki jotenkin aina suttaantuu”. Matkoilla parasta on mielestäni kuljailla päämäärättömästi pitkin kujia ja napata jostain jotain syötävää kun siltä tuntuu.

 400. Shopper laukku ollut minulla etsinnässä edellisen hajottua. Vielä en ole sopivaa löytänyt niin tämä olisi täydellinen minulle ❤️ Kauniita kuvia jaat blogissasi

 401. Olen seurannut julkaisujasi Instagramissa vasta melko vähän aikaa, mutta tykkään kovasti tyylistäsi sisustaa ja pukeutua :) Itse olen työssäkäyvä opiskelija ja pienen pojan äiti. Todelliset ruuhkavuodet siis :)

 402. Hei!
  Olen 30-kymppinen sosiaalityöntekijä ja olen seurannut blogiasi vajaan vuoden. Oikeastaan se on ainoa sisustusblogi, jota luen. Pidän siitä, että kirjoitat aidosti ja elämänmakuisesti. Omassa työssä näen koteja, jotka ovat sisustuslehtien kauniiden kuvien vastakohtia. Onko se sitten feikkiä? Kaikilla vaan ei ole samanlaisia resursseja, eikä se tee kenestäkään huonompaa ihmistä. Kiitos blogistasi ja hyvää syksyä!

 403. Yksi haaveista: Estelle-laukku. Tästä haaveilin siitä saakka kun tämä myyntiin tuli. Tämän haaveen takana vajaa kolmekymppinen nuori nainen, joka sisustaa omaa omakotitaloa, ihmettelee puutarhaa ja rakastaa laukkuja.

 404. Juuri tätä laukkua olen “himoinnut” siitä asti kun se tuli myyntiin, valitettavasti vielä en kuitenkaan ole sitä pystynyt ostamaan. Jossain vaiheessa toivottavasti pääsen nauttimaan Balmuirin laukuista – huivit on jo todettu huippu hyviksi! Uusi laukku toisi myös ihanaa luxusta vauva-arjen keskelle ja minulla on ylihuomenna syntymäpäivä niin siksikin tämä olisi mahtava saada 😍

 405. Hei Laura, olen melko tuore lukijasi. Kirjoitat kiinnostavasti ja perustellen. Visuaalisuus on tärkeä elementti blogissa. Työhöni sisältyy paljon tekstiä, joten kauniit kuvasi hivelevät silmää ja tuovat rentoa mieltä. Hyvä esimerkki tässä postauksessa visuaalisuudesta on huivi ja siihen valitut kuvakulmat sekä ennen kaikkea käyttötarkoitukset. Musta laukku on hieno kehys muulle asulle ja varsin käyttökelpoinen joka päivä töissä, joten se olisi mukava saada. 😊

 406. Ikuinen optimisti matkailualalta nauttii jalat maassa tehdyistä postauksistasi. Olet raikas tuulahdus blogiskeneen kauniilla mustavalkoisella kodillasi ja inhimillisellä ajatusmaailmallasi. Kiitos Laura!

 407. Vähennän, vähennän tavaraa. Selkeässä tilassa ajatus kulkee/silmä näkee kirkkaammin! Kun hankin uutta, niin tavoittelen katseen kestävää, laadukasta ja pitkäikäistä… Kauniissa, visuaalisessa tilassa olo on harmoninen. Siitä myös pukeutuminen alkaa “kivaksi itseksi”.

 408. Ihana arvonta. Kyseinen laukku sopisi täydellisesti opiskelu-ja työlaukuksi.
  Minusta:32 vuotias sinkku. Opiskelen ja käyn töissä yhtä aikaa. Kaiken näiden yhdistäminen on raskasta mutta toisaalta palkitsevaakin. Olen kiinnostunut sisustamisesta, muodista, trendeistä, kauneudenhoidosta, liikunnasta ja hyvinvoinnista.

 409. Oi miten ihana blogi! Minulle uusi tuttavuus ja nuo silkkihuivivinkit tulevat käyttöön, heti kunhan sopiva huivi ensin löytyy.

  Olen 37-vuotias kahden pienen lapsen äiti, joka haaveilee kauniista kodista pyykkikasojen ja leluvuorien alta.

  Balmuirin laukku olisi täydellinen! Ehkä vielä jonain päivänä…

 410. Hei Laura,
  Olen ulkomailla asuva Suomalainen kotiäiti. Olen ihaillut Balmuirin tuotteita jo kauan. Kantaisin mielelläni laadukasta Suomalaista laukkua olkapäilläni. Odotan jo sitä hetkeä jotta voisin ylpeänä kertoa että laukku on Suomalaista designia. Pidän myös huiveista. Kiitos kaikista huivi ideoista!!! Nyt ei muuta kun jännittämään arvonnan tuloksia.

 411. Sun blogeja ja Balmuiria olen seurannut pitkään. Ollaan nähtykin jossain Balmuirin tilaisuudessa. Musta väri on mulle Basic, kokomustalla asulla selviän aamun vaatekriiseistä parhaiten. Tunnustaudun mjös huivifriikiksi, niin, että isoista ja paksuista huiveista aiheutuu jopa säilytysongelmia. Niin vaate- kuin sisustuskankaissakin tärkeintä on materiaalit ja tietty selkeälinjaisuus ja harmonia väreissä. Ei kolmea väriä enempää kerralla on mielestäni hyvä neuvo.

 412. Omaa tyyliäni kuvaa hyvin ’pihistä ja panosta’. Panostan laadukkaisiin ja ajattomiin asusteisiin, kuten laukkuihin ja huiveihin. Näillä olo ja look kokonaisuudessaan nousevat pykälän ylemmäs :)

 413. Heips! Täällä kahden lapsen töissäkäyvä äiti, joka elää aikamoisia ruuhkavuosia tällä hetkellä. Työn, yrittäjyyden sekä perheen yhdistäminen on aikamoista tasapainottelua. Ihanaa lukea blogiasi, olet upea!

 414. Kaipasin vaihtelua pukeutumiseen ja tämä postaus oli tehtyä kuin sitä varten! Tällaisista postauksista voi oppia uutta ja löytää inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. Balmuirin laukku olisi siihen vielä piste i:n päälle. :)

 415. Olen nelikymppinen kotiäiti. Tein uraa tähän asti, ja nyt jäin kotiin lasten kanssa. Seuraan muutamia blogeja, joista saan piristystä omaan kahvihetkeeni. Tykkään erityisesti sinun sisällökkäistä postauksistasi. Niistä jää mietittävää pidemmäksikin aikaa. Se, että korostat tyytyväisyyttä, on kolahtanut erityisesti. Kiitos!

 416. Kiitos inspiraatiosta! Kiitos time-out hetkistä! Balmuir shopperi olisi kahden lapsen äidille täydellinen, koska sinne mahtuisivat sisään sekä lasten että äidin tavarat. Lisäksi simple ja ajaton laukun tyyli on täysin 100%sti minun juttu!
  Minustani: rakkauden perässä Suomeen muuttanut 40 nainen. Kaksi lasta, suomalainen mies, kiinnostunut Scandinavian design jutuista, mm suomalaisista brändeistä.

 417. Olen neljääkymppiä käyvä kolmen lapsen äiti, ihana vaimo ☺️ ja kauniista asioista kiinnostunut. Vielä äitiyslomalla – vuodenvaihteessa takaisin töihin uutta energiaa puhkuen. Estelle tulisi siis tarpeeseen ☺️. Ruuhkavuosia elellään kirjaimellisesti – vanhin lapsista neljä vuotias ja rakennusprojekti päällä sekä pian töihin paluu ☺️

 418. Oih mikä silkkihuivihimotus iski tämän luettua, pitääpä mennä kaivelemaan huivilaatikkoa! Täällä kirjoittelee turkulainen ensiasuntohaaveilija, ja kodikkaan pelkistetystä sisustuksesta pitävä tyyppi. Omaa silmää sisustuksessa miellyttää eniten rentous, kodikkuus ja käytännöllisyys, joten en siis haaveile tulevaisuudessa siintävän ensiasunnon stailaamista kokonaan uusilla kalustella, vaan mukana kulkee edelleen myös lapsuudenkodista “perittyjä” huonekaluja, vaikka itse en kaupasta samanlaisia ostaisikaan. Olen sitä mieltä, että sisustus ei saa olla liian harkittu ja yhteen sointuva, vaan joukossa pitää olla jotain silmiinpistävän epäsopivaa ja ristiriitaista, mutta ei tekemällä tehtyä!:)

 419. Täällä kaavoihin kangistunut pukeutuja, jota on hankala sytyttää kokeilemaan itselle uutta – tämän tietää myös “henkilökohtaiseksi pukeutumisassistentiksi” nimetty pikkusisko! Huivivinkit olivat kivoja ja ihanan näköiset kuvat niistä… ehkäpä minäkin uskallan kokeilla, enkä ole enää sitä mieltä että huivit ovat mummojen juttu. Kiitos siis postauksesta. Mikäli onnetar suosisi minua haluaisin jakaa voiton tuon oman pukeutumisassarini kanssa – hänkin saisi palkintoa ainaisista pukukopin vieressä seisoskelustaan, suostuttelustaan ja lainoistaan ❤️

 420. Olen ekologisuuden ja eettisyyden kannattaja kuluttamisessa. Tietoa tuotteiden alkuperästä ja tekotavasta vaan on monesti kovin vähän saatavissa. Saan lämpimiä sydämentykytyksiä <3 kun tuotteen takana on tarina ja ihmiset.

 421. Itselläni tyyli on melko klassinen vaikka toisinaan saatan laittaa päälle jotakin räväkämpää mutta silti palaan aina tyylikkäisiin, klassisiin yhdistelmiin. Niissä koen olevani omimmillani. Tähän tyyliin sopisi upeana lisänä Balmuirin laukku 😊

 422. Täällä parikymppinen opiskelija, joka on perinyt äidiltään tavan sisustaa paljolti mustan ja valkoisen yhdistelmällä, joskus lisäten sekaan vähän ”räikeän harmaata” ;)

  Tämä laukku on kyllä niin ihanan klassinen!

 423. Täällä on vajaa kolmekymppinen lakinainen ja 2-vuotiaan tytön äiti. Haaveilen tällä hetkellä omasta kodista, jota saisin pikku hiljaa laittaa perheellemme pitkäaikaiseksi kodiksi, Italian lomasta ja pahimman uhmavaiheen loppumisesta tytöllä.. Aivan ihana Balmuir-laukku tulisi sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön!

 424. Pidän kauniista ja ajattomista jutuista. Törmäsin blogiisi tänään ensimmäistä kertaa ja jään ehdottomasti seuraamaan lisää :)

 425. Hei Laura! Olen vuosien aikana seuraillut useampaa blogia, mutta sinun on ainoa johon palaan uudelleen ja uudelleen.

  Olen intohimoinen pienen budjetin sisustaja ja 5kk vanhan tytön ummikkoäiti. Haaveilen blogin perustamisesta itsellenikin. Teen paljon käsitöitä ja erinäisiä tuunauksia kotiin liittyen ja haluaisin jakaa vinkkejä näihin muille ei niin suuren budjetin ihmisille. Rakastan järjestelyä ja inhoan tavaroiden kaivelua sekamelskan keskeltä.

  Laukkuun liittyen, no eihän tuosta voi kuin haaveilla! Laukut ovat asia joihin panostan ja joita tästä syystä omistan kolme. Ainoa mikä puuttuu on musta isompi laukku! Ruskea jo isona löytyy, sekä musta pieni laukku.

 426. Olen ihaillut ja seurannut blogiasi jo kauan ja pidän tyylistäsi. Itse pidän siis klassisesta ja modernista tyylistä mutta välillä myös uskallan rikkoa rakoja. Balmuiri on ihana merkki ja pidän heidän huiveista ja laukuista.

 427. Moi! Kiitos ihanasta blogista! Ja Balmuirille kiitos arvonnasta! Olen 36-vuotias helsinkiläinen nainen. Kotoisin maalta ja töiden perässä tänne muuttanut. Nyt perheellinen ja voisin sanoa, että elän onnellisinta aikaa! Elämässä tapahtuu ihania asioita ja odotan tulevaa kevättä innolla <3 Olen seurannut sinua reilun vuoden ja voin kyllä todeta blogisi olevan mahtava! Kuvat ovat kauniita ja saat minut haaveilemaan milloin mistäkin! Kiitos positiivisista asioista ja kauniista hymystä! Mukavaa talven odotusta sinne ja toivotaan oikein hyvää arpaonnea minulle :)

 428. Olen vähän yli 30-vuotias toimistyöntekijä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja kissamme <3 Tykkään sisustamisesta ja matkustelusta.

 429. Keski-ikäinen mainosihminen, joka asuttaa vaaleasävyistä omakotitaloa miehen ja pikkupiskien kera. Sisustusfilosofia on vähän, mutta laadukasta. Paras sisustusvinkki on se, että vaihda järjestystä säännöllisen epäsäännöllisesti, niin aina näyttää uudelta eikä rahaa kulu. Sisustusheikkous on design-lamput- ja tuolit. Paras ostos pitkiin aikoihin on untuvaiset petivaatteet.

  -Maaru

 430. Pitkäaikainen lukijasi Kymenlaaksosta mutta jostain syystä “en osaa” kommentoida. Nyt tämän kommentin myötä siihen tulee muutos. Aloitetaan tällä. Sisustaminen ja matkustaminen lähellä sydäntä. Asutaan vanhassa talossa jota pikkuhiljaa laitetaan meille kodiksi. Mitä tässä nyt muuta osaisi kertoa. Jos voittaisin laukun, saisi se hyvän kodin ja pääsisi monille reissuille mukaani.

 431. Olen 41-vuotias nainen, joka suosii luonnonmateriaaleja ja kotimaisuutta, jos mahdollista. Hakin ennemmin klassikoita, ajattomuutta, selkeitä värejä ja toimivia juttuja ku pintamuotia halvalla. Yritän tartuttaa tätä asennetta myös läheisiin.

 432. Olen 42-vuotias perheellinen nainen joka pukeutuu klassisesti. Sisutuksessa pidän erityisesti tanskalaisesta designista. Tyylikkäät ja yksinkertaiset asusteet ovat pukeutumisessa se minun juttu. Vastapainona kiireiselle arjelle tuo luonnossa liikkuminen. Koiran omistajana ”joutuu” päivittäin myös ulkoilemaan. Ihana seurata blogiasi!

 433. Kosmetiikka, minimalismi, klassinen tyyli, kierrätys ja sisustaminen kiinnostavat tällä hetkellä minua. Olen kotona pienen poikani kanssa. Kun hän nukkuu päiväunet, kerkeän unelmoida ja nautiskella blogistasi <3

 434. Olen kolmekymppinen, sisustamisesta kiinnostunut helsinkiläinen. Löysin blogisi Pinterestin kautta ja ihailen simppeliä tyyliäsi. Ostimme miehen kanssa kesällä uuden talon, jota nyt pikkuhiljaa pyrimme laittamaan kuntoon.

 435. Olen yli 50 v, maalla asuva, lapset aikuisia, siis ihan eri elämäntilanne kuin sinulla mutta tykkään lukea blogiasi. Laukku olisi kiva.

 436. No nyt on kyllä ihan huikea arvonta!!

  Olen 28-vuotias, ja asun perheeni kanssa Kuopiossa. Olen alunperin kotoisin Kouvolasta, ja muutin tänne 10 vuotta sitten opiskelemaan. Aiemmalta koulutukseltani olen FM biotieteistä (pääaineena biolääketiede), mutta tällä hetkellä opiskelen sisustusarkkitehtuuria toista vuotta. Menin elokuun alussa naimisiin lukioaikaisen poikaystäväni kanssa, yhteistä taivalta meillä on takana jo 12 vuotta. Meillä on 2-vuotias tytär, joka aloitti juuri päiväkodin, sekä kaksi villakoiraa ja kissa. Asumme 85-neliöisessä rivarikolmiossa ja haaveilemme hieman isommasta kodista, jossa olisi parkettilattiat ja takka. Elämä on tällä hetkellä tosi ihanaa, ja ensi kuun puolivälissä matkaamme koko perheen kesken häämatkalle Singaporeen ❤️

 437. Olen 24-vuotias savolainen, joka muutti Rovaniemelle viisi vuotta sitten. Sen jälkeen on tullut tehtyä töitä ja vihdoin tänä vuonna toteutin unelmani ja pääsin opiskelemaan oikeustieteellisen. Kotini ja vaatekaappini värimaailma koostuu kaikista niistä viidestäkymmenestä eri harmaansävystä. Rakastan sisustusta ja visuaalisesti kauniita asioita, käyn juoksemassa ja joogassa ja leikin veljentyttöni kanssa ❤

 438. Juuri ulkomaan vuosilta takaisin Suomeen palannut. Rakastan skandinaavista ja pohjoismaista tyyliä ja muotoilua. Luonnollisuutta ja ajattomuutta.

 439. Huikea arvonta!

  Sisustuksessa tykkään vaaleista neutraalisista sävyistä. Näin syksyn tullen on kiva taas sisustaa ja päivittää kotia ihanilla tekstiileillä sekä syyskukilla syksyn väreissä.

 440. Ihana arvonta. Pitkästä sairauslomasta pitää yrittää löytää positiivista – ja ennenkaikkea muuta miettimistä kuin unettoman synkistely ja harmitus. Tänä yönä löytyi hauska blogisi, kiitos siitä. Rakastan huiveja ja laukkuja ja vielä täältä noustaan niitä myös käyttämään!

 441. Olen 40-vuotias kahden lapsen äiti, jonka arki koostuu töistä ja neljän hengen perheen, +koira, arjen pyörittämisestä. Juuri eilen kantaessani käsivarsissani töihin monta pussukkaa ja yhtä kulahtanutta laukkua mietin, että yksi kunnon tilava ja tyylikäs laukku olisi tarpeen.

 442. Olen blogisi satunnainen lukija ja arvostan itse melko ajattomia klassikkoja helposti yhdisteltävissä väreissä. Tämä toimisi omassa arjessani sekä työ- että reissulaukkuna hyvin. Aurinkoista syksyn jatkoa!

 443. Olen yhden pojan äiti ja yhden kissan emo.
  Hoitovapaalla tällä hetkellä.
  Asumme pojan kanssa kaksin ihanassa rivitalo kolmiossa jota tykkään itse ”tuunata”
  Sisustus ja arjen luksus on lähellä sydäntäni. Pienistäkin asioista osaan iloita.

 444. Haaveenani olisi kauppatieteiden opintojen myötä päätyä töihin suomalaiselle muotibrändille, esimerkiksi juuri Balmuirille!

 445. Pitkään olen matkassasi kulkenut, nykyään vain vähän kommentoiden, vaikka kaikki postaukset luenkin.
  Elämä ei mennyt niinkuin olin kuvitellut ja yhtäkkiä omistusasuminen ja mökin omistaminen muuttuivat vuokrakotiin. Samassa kiinnostus materiaalisiin asioihin hävisi, luovuin suurimmasta osasta tavaroitani. Olin ennen täyttänyt jotain tyhjiötä elämässäni tavaramäärällä ja nyt huomaan, että ihminen tarvitsee loppujen lopuksi aika vähän. Kunhan ne ovat mieluisia ja kestäviä – oli sitten kysymys sisustuksesta, pukeutumisesta tai ihmissuhteista.
  Estellestä olen haaveillut siitä asti, kun Balmuir sen esitteli. Vielä ei ole ollut mahdollisuutta sen haaveen toteuttamiseen, mutta vielä joku päivä läppärini kulkee Estellen sisällä.

 446. Olen pitkäaikainen lukijasi. Minua viehättää tyylisi, kuvasi ja ennen kaikkea sujuva kirjoittamisesi. Mukavaa kun jaat niin tyylisi avaimia kuin arkipäivääsi kanssamme :) Laukku olisi unelma, en vielä omista ns. merkkilaukkua ja mikä sen parempaa olisikaan kun ensimäinen merkkialukku olisi kotimaiselta huippu brandilta.

 447. Kiitos Laura kauniista blogista, niin ulkoisesti kuin sisäisesti, vai pitäisikö sanoa sisällöllisesti?

  Itse jäin töistä pois loppukesästä jotta voisin keskittyä markkinoinnin opintoihini. Ensi keväänä ajankohtaista olisi harjoittelupaikan löytäminen.

  Mukavaa syksyä ja kaikille onnea arvontaan!

  -E

 448. Ooh! 23-vuotias markkinoinnin maisteriopiskelija, jonka lempparijuttuihin kuuluu vaniljalatte, hyvä kirja ja kauniit asiat ja esineet. Brändeistä etenkin Balmuir on lähellä sydäntä!

 449. Moikka Laura☺️
  Kolmekymppinen tuleva äiti lukee mielenkiintoista blogiasi. Laukku olisi täydellinen & tyylikäs ”hoitolaukku” kaupungille mukaan otettavaksi. Tämä malli myös sopisi ihanasti yhdistelmävaunujen mustavalkoiseen väritykseen 😍👌🏻
  Toivottavasti onni suosii arvonnassa🙏🏼
  Mukavaa syksyä sinulle!

 450. Kiitos inspiroivasta ja mielenkiintoisesta blogista!

  Sisustajana aloittelija, jolle selkeys ja tavaramäärän vähentäminen ovat tämän hetkinen suunta. Pukeutujana musta ja harmaa pääväreinä, joihin tämä laukku sopisi upeasti. Työ vaatii läppärin kuljettamista, mutta taas toimistolta lounaalle suunnattaessa clutch riittäisi oikein mainiosti.

 451. Heissan! Olen vuosien lähi-idässä asumisen jälkeen palaamassa takaisin Suomeen ja odotan sitä ilolla. Olen seurannut ihanan harmonista blogiasi pitkään ja odotan, että pääsen itse sisustamaan omasta kodistani skandinaavisen vaalean ja rauhallisen, täkäläisten vahvojen ja tummien sävyjen jälkeen. Kiitos monista loistavista vinkeistäsi monella saralla!

 452. Olen pienen kahdeksan kuukauden ikäisen pikku miehen äiti ja yhden isomman miehen vaimo. Työskentelen matkailualalla joten rakkaus matkustamiseen onkin erittäin lähellä sydäntä niin töissä kuin vapaallakin. Juuri viime viikon New Yorkin lomamatkalla tunnistin taas tarpeen isompaan shopper-laukkuun. Erityisesti vauvan kanssa liikkuessa kun tavaraa on melkoisesti mukana aina.

  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi. Olen seurannut sinua jo vuosia eikä loppua näy.

 453. Lähes kolmekymppinen yhden lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta täällä samaistuu sisustustyyliisi ja hakee motivaatiota järjestää oma vaatehuone (lue: Monica-kaappi) toimivaksi kokonaisuudeksi.

  Tytön syntymän jälkeen matkustus on jäänyt kokonaan pois ja sen toteuttamisesta haaveilen. Myös oman kodin osto ja remontointi on haavelistalla.

 454. Kiitos postauksistasi. Selkeän ja tyylikkään kuva- ,teksti- ja värimaailman ystävänä luen sivujasi. Kuvataide ja käsityöt ovat osa omaa työnkuvaani. Balmuirit miellyttävät silmääni.

 455. Hei! Olen blogisi melko uusi lukija. Olen reilu 30-kymppinen nainen ja olen juuri muuttanut suht samankokoiseen kotiin missä sinäkin asustelet. Remontti ja kodin sisustus ovat kuluttaneet pankkitiliä joten laukku olisi ihana yllätys ja lisä uuteen kotiin :)

 456. Moi! Nyt on kyllä niin huikea arvonta, että tälläisen hiljaisenkin lukijan on avattava sanainen arkkunsa 😊. Päivät kuluvat rahoitusalalla, illat ja vkonloput kahden pienen pojan ja miehen kanssa. Olin lasten kanssa kotona viisi vuotta ja nyt kesän jälkeen koitti aika palata töihin. Mukavaa olla ”aikuisten maailmassa”, vaikkakin nautin täysillä olla kotiäitinä.

 457. Olen melko uusi lukija ja pidän erittäin paljon tyylistäsi. Laukku olisi minulle täydellinen työlaukku ja sopisi hyvin toimistotyyliin, sillä liikun paljon läppäriä mukanani kantaen. Hyvää syksyä!

 458. Oispa ihana laukku :) Itse olen 37v ja sairaseläkkeellä niin mun kallein laukku on jotain 50e tienoilla :D tykkään todella paljon sun tyylistä tässä blogissa, ihana rauhallisuuden tunne

 459. Skandinaavista, selkeää sisustustyyliä ja kauniita asioita rakastava urheiluhullu, joka yrittää selkeyttää myös vaatekaapin tyyliä. Kiitos blogisi kuvista ja inspiraatioista.

 460. Kiitos ihanasta postauksesta! Ihania tapoja käyttää huivia, lempparini oli ranteeseen solmittu huivi. Mietin, että huivi kävisi myös ihanasti takkiin esim. Trenssiin vyöksi, se voisi mukavasti sävyttää myös ulko pukeutumista. Olen pitkään seurannut sivusta ihanan simppeliä ja asiaa täynnä olevaa blogiasi. Sitä on ihana lukea, koska täälläkin kaikki on yhtä kaunista, esteettistä ja simppeliä, kuin sinulla kotona;).
  Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti ja perheeseen kuuluu myös aloitteleva yrittäjä aviomies ja karvaisempi lapsi, meidän 6-vuotias cotton poika.
  Haaveilen esteettisestä ja simppelistä sisustuksesta. Tällä hetkellä sisustukseni on aika romanttinen, mutta nyt ei ole resursseja alkaa pistämään kaikkea mullin mallin, koska olen tyyppiä minulle kaikki nyt ja heti:). Etsin aina kestäviä materiaaleja niin kotiin kuin vaatetukseenkin. Käytän esim. Käsilaukut loppuun ennen kuin luovun niistä. Eli en ole myöskään muodin viimeisimmällä aallon harjalla.
  Unelmoin matkustelusta ja seesteisestä elämästä. Nyt arki on aika hektistä ja välillä jopa kaoottista. Sen kaiken keskellä on ihana uppoutua blogiisi ja sitä kautta elämääsi, joka vaikuttaa niin rauhalliselta ja seesteiseltä;). Hienoa, että pidät blogia ja innostat muita tyylilläsi ja elämänkatsomuksellasi!
  Balmuir estelle shopperista olen haaveillut siitä asti kun se on saapunut, joten toivottavasti arpaonni suosisi! Rakastan sitä tunnetta, kun pääsee järjestelemään uuden laukun, laukun josta tulee pitkäaikainen ystävä ja palvelija;).
  Uusia postauksia odotellessa ja ihanaa syksyä!

 461. Hei Laura,

  Pidän blogistasi vaikka elämäntilanteeni takia sitä pääsen harvemmin lukemaan. Insta on helpompi media siihen :) Mutta välillä innostun lukemaan postauksiasi, kiitos niistä.

  Pidän tyylistäsi todella paljon. Itselläni on muutama väri enemmän käytössä, puuterin vaaleanpunainen on lempivärini <3 Balmuir on lempimerkkejäni ja olen juuri tuota laukkua ihaillut. Peukut pystyyn, jotta arpaonni joskus suosisi.

  Tunnelmallista syksyn jatkoa!

 462. Uusi lukija tässä hei! Löysin tieni blogiisi vahingossa ja tulen ehdottomasti toistekin. Olen 40-v, kahden alle kouluikäisen lapsen äiti. Tykkään myöskin panostaa laatuun ja koitan välttää ns. kertakäyttökulttuuria. Tuo Balmuirin laukku on juuri sitä mitä olen etsinyt. Musta, klassinen ja ikuinen. 😊

 463. Olen onnellisuushuuruissa ruuhkavuosia elävä kahden pikkusällin äiti. Laukkuni on oltava iso, koska mukana kulkevat aina lehtiöt, kynät, eväät, vaihtovaatteet, tabletit, kaksi kännykkää jne. Onneksi hiekkalaatikolta toimitukseen säntäävän mutsin laukun ei tarvitse olla ruma, eihän? Kunpa olallani keikkuisi kotimaisen Balmuirin laukku…

 464. Kiitos inspiraatiosta huivien käyttöön! Tyyliäni kuvaa klassisuus, selkeys, yhdistettävyys! Tässä laukussa on myös kaikkea tätä, eli ihan kuin minulle tehty <3

 465. Olen 25-vuotias opiskelija (ihan pian valmis FM), joka tuntee olonsa parhaaksi kokomustissa tai mustavalkoisissa vaatteissa. Olen sisustussuunnittelijan lapsi, joten olen koko elämäni elänyt kauniissa kodissa ja näin saanut perinnöksi rakkauden kauniseen sisustukseen ja esteetiikkaan. Tällä hetkellä iloa elämään gradunteon keskellä antaa uuden kodin sisustaminen ja paksut neuleet, ihanat erilaiset ruokakokeilut, ja aamulla iso kuppi kahvia.

 466. Hei Laura!
  Alkuun kiitos ihanasta blogistasi.
  Olen pian kolmekymppisiä viettävä rakennusinsinööri Savosta. Avomiehen kanssa odotellaan ensimmäistä yhdessä omistettavaa kotia valmistuvaksi ensi kesäksi. Ihanaa päästä sisustamaan koti, kerralla kunnollista periaatteella, valmiiksi. Onnea onkin tuo oma puuseppä mies,joka on luvannut toteuttaa yhdessä suunnittelemamme kalusteet. Lisäksi kotiin hankitaan ajattomia design klassikoita,lähinnä valaisimia.
  Aikanaan uuteen kotiin muuttaa myös pieni hauvamme. Viikon päästä odotus viimein loppuukin ja saamme pennun luoksemme.

 467. Ihanat kuvat ja mahtava arvonta! Olen opiskelija Lapista. Olen innoissani syksyn tulosta, opintojen alkamisesta ja tietysti syysmuodista! Tykkään klassisista ja ajattomista vaatteista ja asusteista, joita on helppo yhdistellä. Balmuirin valikoima miellyttää silmääni, ja Estelle Shopper olisi ihan unelma!

 468. En ole aikaisemmin tutustunut blogiisi vaan eksyin tänne Balmuir -arvonnan johdattamana. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja Balmuir postauksen kuvat kauniita. Olen liiketalouden opiskelija ja opintojen loppusuoralla. Balmuir laukku on upea ja sopisi kivasti työhön ja opiskeluun. Tällä hetkellä etsin töitä joten kyseinen laukku ei ihan sovi opiskelijan budjettiin ja toivonkin että arvonnassa onni suosisi.

 469. Nainen, 28 vuotta pääkaupunkiseudulta.

  Minä kuvailtuna kolmella adjektiivilla: sporttinen, huumorintajuinen, maailmantuskaa poteva

  Toteemieläin: norsu

  Haaveet: matkustaa uudelleen Jenkkeihin, olla siistimpi, marathon

  Miksi luen blogiasi: sisältö on hyvällä tavalla tasalaatuista: monipuolista ja asiapitoista, lisäksi elämäsi on samaistuttavaa, vaikkei minulla olekaan vielä lapsia

 470. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja sen klassinen & raikas tyylisi on todella onnistunut. Hienoa tämä Balmuir-yhteistyö- samaa ajatonta tyylikkyyttä!
  Balmuirin uutuuslaukut kiinnostavat ja uuden työn myötä nahkainen läppärilaukku olisi ajankohtainen.

 471. Seuraan sinua enemmän instagrammin kautta ja tykkään tyylistäsi.
  Balmuir-fani olen myös ollut jo pitkään ja hankkinutkin sieltä sekä tuotteita kotiin että joitain asusteita. Laukku olisi seuraavana ostoslistalla ja tuo olisi täydellinen sekä kooltaan että väriltään.

 472. Wow! Balmuir on todellakin kiinnostava merkki ja mielestäni on aivan upeaa, että Suomesta löytyy jotain näin hienoa. Kai se on vanhuuskin iskemässä, kun silkkihuivitkin ovat alkaneet kovasti kiinnostaa.

  Yritän itse luopua turhasta ostelusta ja pyrkiä siihen, että hankinnat ovat huolellisesti harkittuja. Sekin varmaan on yksi syy siihen, että tällaiset klassisemmat mallit kiinnostavat, kun ostopäätöstä ei tarvitse tehdä samalla sekunnilla. Kiinnostaa kovasti oman talouden vakauttaminen ja säästäminen, joita sivuan omassa blogissani. :)

 473. Huikea arvonta! Ehdottomasti mukana!

  Olen 25-vuotias kulttuurituottaja opiskelija. Haavena on työllistyä kulttuurialalle jonne sydämeni sykkii täsiä, myös opiskelija aktiivitoiminta on vienyt mukanaan ja olisikin hienoa nämä kaksi joskus yhdistää!
  Asun puolisoni kanssa ja haaveilemme häistä. Muutime keväällä uuteen kotiin ja sisustus kärpänen on kyllä purrut lujaa! Muuten intohimoina muoti ja kosmetiikka! Muuta en kyllä tähän hätään osaa itsestäni kertoa :)

 474. Aivan blogisi alkuaikoina olin juuri kotoa muuttanut nuori neitonen ja seurasin kirjoitteluasi säännöllisesti. Muovimattoisesta yksiöstä käsin haaveilin vaaleasta ja pelkistetystä kodista. Aikaa on vierähtänyt tovi ja siinä missä sinun kotisi on muuttunut klassisen kauniiksi, niin minun kotini neliöt ovat triplaantuneet (lattiamateriaalikin on muuttunut parkettiin) ja tyylini on muuttunut vanhaa ja uutta yhdisteleväksi. Seuraan blogiasi enää satunnaisesti ja jaksan aina vain ihmetellä kaunista kotianne, vaikken enää näe sitä tyyliltään omanani.

 475. ”Eksyin” sivullesi vähän vahingossa, eli ensikertalainen siis täällä 😊. Sain heti uusia ajatuksia huivien hyödyntämiseen ja uskon että palaan sivuillesi jatkossa säännöllisesti..:

 476. Kolmen pikkuisen lapsen äiti joka lukenut ihanaa blogiasi pari vuotta 😊 laukku olisi täydellinen myös hoitolaukuksi 👌🏻

 477. Olen niin onnellinen suomalaisesta luksusmerkistä! Espan Balmuir-liikekin oli keväällä ja kesällä niin ihanasti somistettu, että hehkutin siitä kaikille tutuilleni, ja vein miehenikin tuota ihmettä katsomaan. Käynti ei ollutkaan hänelle pelkkä läpikävely, vaan ihastuipa hän paksuun, kristalliseen kynttilänjalkaan, keskikokoiseen. Kiiltävän hopeinen pallokynttilä lähti vielä mukaamme ihanuutta täydentämään.
  Aiemmin liikkeessä käydessäni ihastuin valtavasti käsilaukkuun, jonka materiaali oli jotain täysin erilaista liikkeen muihin laukkuihin verrattuna. Himmeästi kimalteleva laukku oli rauskun nahkaa!
  Olin juuri käynyt Osmo Rauhalan näyttelyssä ihailemassa hänen taianomaisia rauskumaalauksiaan. Mikä sattuma! En raaskinut ostaa laukkua, mutta lohdukseni voin katsella rauskun sileää pintaa caviar-värisessä rannekorussa…
  Olen kaikkiruokainen tyylien suhteen. Ihana musta Balmuir-laukku kotiutuisi täydellisesti parin Furlan, Mangon, vintage-kirpparilöytöjen, Marimekon ja Burberryn joukkoon!
  Tämä blogi kiinnittää minut tukevasti ihanaan Balmuir-maailmaan. Kiitos siitä!

 478. Asun Helsingissä ja olen lukenut blogiasi joskus aiemmin ja sitten löysin uudestaan tänne ehkä pari vuotta sitten. Hurjasti lukijoita sinulla tämän arvonnan kommenttien määrän perusteella :)

 479. Kiitos ihanasta postauksesta ja kauniista kuvista! Olen 21-vuotias sosiologian ja johtamisen opiskelija, muutin kaksi vuotta sitten Helsinkiin kämppikseni kanssa ja siitä lähtien olen ollut hyvin kiinnostunut sisustuksesta, vaikka se näin opiskelijana vaatiikin kärsivällisyyttä ja säästämistä. Aloin seuraamaan sisustusblogeja ja etsin ajatonta inspiraatiota, haluan kodin, joka tuntuu omalta ja johon en kyllästy. Arvostan laatua ja yritän parhaani mukaan hankkia ajattomia ja kestäviä tuotteita.
  Rakastan syksyä ja minulla on Helsingin Keskuspuisto takapihana, joten olen tällä hetkellä ihan elementissäni. Arkeeni kuuluu luennoilla rientäminen, kirjastossa opiskeleminen ja ajanvietto ihanien ystävieni kanssa. Olen viime aikoina myös innostunut ruonlaitosta, joten kikkailen parhaani mukaan kaikenlaisia herkkuja, kämppis koekaniinina!

 480. Hei! Olen 29-vuotias nainen, joka elää elämässään isoja muutoksia. Olemme juuri saaneet vauvan ja menossa on kova totuttelu vauva-arkeen. Pikkuinen on todella mullistanut meidän elämän :) Lisäksi ostimme juuri ensimmäisen oman asunnon mieheni kanssa, joten sisustusjutut kiinnostaa kovasti. Elämä on ihanaa ja arvokasta sen kaikissa väreissä. Huippua syksynjatkoa! Ps. Arvonta on huikee!

 481. Hei Laura ! Törmäsin sattumalta blogiisi ja se tuntui mielenkiintoiselta . Huomasin laukkuarvonnan ja ajattelin osallistua siihen .
  Olen useasti käynyt ihastelemassa kyseistä laukkua ja mustalle laukulle olisi tarvetta . Toivon että onni suosisi minua .
  Terv. Annikki

 482. Olen varmasti lukijoistasi sieltä mummeli osastolta. Ihailen yksinkertaista tyyliäsi vaikkei oma koti sellainen olekaan.

  Itse olen laukku- ja huivihullu eli arpajaisvoitto todella osuisi oikealle henkilölle.

 483. Olen vajaa kolmekymppinen kaimasi ja pitkäaikainen lukijasi. Blogistasi olen saanut paljon ihanaa inspiraatiota omankin kodin sisustukseen:)

 484. Olen pidempi aikainen lukijasi ja tyylini on pikku hiljaa vuosien saatossa muuttunut klassisemmaksi. Ennen saatoin pukeutua monenmoisiin värisikermiin, nyt pyrin yksin kertaisiin, maanläheisiin väreihin. Välillä ripaus diskopalloilua tekee terää 😊

 485. Taidankin käydä ostamassa tuollaisen kapean silkkihuivin, jotenkin en ole ikinä osannut käyttää silkkihuiveja, mutta tästä sain nyt monta hyvää syytä aloittaa😊

  Tuo laukku oli aivan mielettömän kaunis! Osallistun arvontaan kertomalla itsestän sen, että olen kahden pienen pojan äiti, jonka laukusta löytyy aina muutama pikkuauto, just in case 🙈

 486. Hei! Olen 38-vuotias HR-alan ammattilainen, blogisi pitkäaikainen lukija ja vapaa-ajalla sisustusharrastelija. Pyrin suosimaan hankinnoissani laatua ja harkitsemaan tarpeita myös järjen kannalta, niin vaikeaa kuin se välillä onkin.

  Tyylisi lisäksi tykkään todella paljon tavastasi kirjoittaa. Seuraan useita blogeja Bloglovinin kautta, mutta suurimmalta osin luen vain ne postaukset jotka omaan kiinnostukseen osuvat. Sinä olet kuitenkin poikkeus. Kun huomaan sinulta uuden postauksen, luen sen silloin kun voin nauttia omasta ajasta kahvikupillisen, taikka skumppalasin, äärellä. Postauksesi on niitä ”herkkuja”, jotka säästetään viimeiseksi ja joista nautiskellaan pitkään sekä sanojen että kuvien kautta. Kiitos!

  Panostan (nykyään) määrän sijasta laatuun ja omistan nykyään vain 3 laukkua. Puutelistalla on juurikin musta nahkalaukku, jossa mukana kulkisi kätevästi työkannettava ja kaikki muut arjen tarpeelliset tavarat. Arvonnassa mukana peukut pystyssä ja sormet ristissä :)

 487. Olen nelikymppinen kolmen lapsen äiti. Rakkain harrastukseni on lukeminen. Minulle tärkeää on estettisyys ja vastuullisuus. Tykkään hurjasti blogistasi.

 488. Olen reilu 40- vuotias koiranäyttelyitä kiertävä ja käsitöitä tekevä sisustusharrastelija maaseudulta. Blogiasi olen lukenut jo vaikka kuinka ja kauan. Tänä vuonna koirani on pärjännyt näyttelyissä niin hyvin, että ehkä pääsemme ensi talvena Vantaalle Veterans of Veterans-gaalaan, joten kyllä olis hienoa kuskata omat ja koiran tavarat sinne Balmuirin kassissa.
  Ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

 489. Kivoja solmimistapoja ja ihana blogi sinulla! Olen päälle 30-vuotias perheenäiti, tällä hetkellä kotona vauvan ja 5-vuotiaan kanssa. Blogeja tulee seurailtua lähes päivittäin.

 490. Olen opiskelija, mutta myös klassisen tyylin ystävä. Tyypillisin asusteeni on Ikean nykyisin pinkkinäkin löytyvä muovikassi, joka heiluu kädessäni kulkiessani pihan poikki pyykkituvalle ja takaisin. En sano, etteikö Ikean kassit olisi arjen luksusta, mutta ei siitä haittaakaan olisi, jos naapurit näkisivät joskus käsipuolessani kassin sijaan klassikon – ja lisäksi vielä jonkun pitkän, tumman ja komean miehen. Mutta first things first: Estelle-laukku olisi täydellinen ❤

 491. Hei!

  Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja innolla luen aina jokaisen postauksen :)

  Itse olen parikymppinen, mutta todellisuudessa elämääni kuvastaa enemmän kolmekymppisen ruuhkavuodet :D Löytyy mies, kaksi pientä lasta, sopivan iso asuntolaina, opinnot, työ ja monta muuta seikkaa, jotka pitää elämän kiireisenä ja ihanana :) Ihailen suuresti tyyliäsi sekä ajatuksiasi, jotka meillä osuu hyvin yksiin.

 492. Hei Laura!

  Olen 35-vuotias kahden pienen lapsen työssäkäyvä äiti. Löysin blogisi muutama vuosi sitten ja olen lukenut sitä siitä lähtien. Blogisi on edelleen yksi lempiblogeistani. Tekstejäsi on mukava lukea, sillä kirjoitat taitavasti. Kiireisen arjen keskellä blogisi lukeminen on rentouttava hetki. Lisäksi sinulla on kaunis koti ja vaikka itse en noin klassisesti sisustakaan saan blogistasi ja harmonisen kauniista kuvista paljon inspiraatiota omaan sisustukseen, kiitos siitä!

  Oma pukeutumistyylini on ajaton, klassinen ja arvostan laadukkaita materiaaleja. Olen todellinen Balmuir-fani, suosikkimerkkini niin kodintekstiilien kuin asusteiden osalta. Estelle laukusta olen haaveillut alusta asti. Klassista mustaa käsilaukkua minulla ei vielä ole, mutta jos sellaiseen joku päivä pystyn panostamaan, olisi se ehdottomasti Balmuirin Estelle.

  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi!

 493. Yhä enenevässä määrin suosin vaatteissani ajattomuutta, klassisuutta, hyviä materiaaleja ja pitkäikäisyyttä. Myös laukuissa ajattomuus on tärkeää. Kantaisin ylpeänä kotimaista Balmuirin shopperia. Kiitos Sinulle raikkaasta blogistasi !

 494. Tulevaisuuden haaveisiini vähän pidemmällä aikajänteellä kuuluu kuukauden tai parin ajanjaksojen viettäminen lämpimässä ilmastossa, josta olisi aina ihana palata näpsäkkään city-kotiin, joka on sisustettu tyylillä, jonka jaamme. Olen vasta löytämässä sen tyypin, joka on asunut vuosia alivuokralaisena itsessäni, jota olen välillä hyssytellyt olemaan hiljaa ja joka nyt nostaa rohkeasti päätään. Ensin hämmennyin, mutta nyt tuntuu jännittävältä ja oikeastaan aika upealta löytää itsestään uusia ulottuvuuksia, joista ottaa kaikki ilo irti.

 495. Kiitos Laura sinulle kauniista ja inspiroivasta blogistasi. Olen seurannut ilolla blogiasi jo pitkään. Ihanaa, että järjestit meille myös näin mahtavan arvonnan!

  Olen epoolainen kahden lapsen äiti ja omakotitaloasuja, jonka heikkoutena ovat sisustuslehdet ja pienet arjen luksustuotteet. Tällä hetkellä olen koukussa Balmuirin Helsinki-huiveihin.

 496. Olen 4-vuotiaan tytön reilu kolmekymppinen äiti ja juuri aloittanut uudessa työssä. Laukku olisi aivan ihana, ajaton ja klassinen. 😍

 497. Täällä 20-vuotias opiskelija Pirkanmaalta. Löysin blogisi sattumalta vuosi sitten, ja jo pian blogisi nousi suosikkieni joukkoon! Viihdyn blogitekstiesi parissa ehkä eniten sen vuoksi, että pidän kirjoitustyylistäsi ja koen samaistuvani moniin syvällisempiinkin pohdintoihin sekä lisäksi sisustustyylisi jaksaa kerta toisensa jälkeen ihastuttaa klassisuudellaan.

 498. Olen neljän pienen tytön äiti, kolmissakymmenissä. Pyrin pikkulapsiarjen keskellä pitämään huolta myös itsestäni niin henkisesti kuin fyysisestikin ja nautin arjen luksuksesta. Kaunis laukku piristäisi sekä mieltä että ulkonäköä (puhumattakaan nyt siitä, että tuohon saisin mahdutettua varmaan kaiken päivittäin mukanani kuljettamani tavaran) ;)

 499. Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta en yleensä kommentoi. Tämä palkinto sai kuitenkin ”tarttumaan kynään”. Olen nelikymppinen kulttuurialalla työskentelevä humanisti, jolle arjen estetiikka on tärkeää. Blogien lukemiseni on vähentynyt vuosi vuodelta, osittain omien kiireiden ja myös pienen kyllästymisen vuoksi, osittain aitouden tunteen puutumisen vuoksi. Kuten monet muut, yritän nykyään lähinnä karsia tavaraa, en hankkia uutta ja olen opetellut esteetikkonakin siihen, että ei se ole niin vakavaa, jos kaikki ei ole aina tiptop.

 500. Olen blogisi pitkäaikainen lukija, mutta ensimmäistä kertaa kommentoin, arvonnan innoittamana tietenkin.
  Nautin kotona siisteydestä, väljistä kaapeista ja turhan tavaran kierrättämisestä eteenpäin.

 501. Moi,
  Rakastan mustaa ja valkoista sekä vaatteissa että kodissa🖤 Elämässä yksinkertaiset asiat ovat ihania: metsä, puut, lumi ja vesisade. Ajattomuus ja yksinkertaisuus ovat asioita josta nautin. Kiitos tyylikkäästä blogista.

 502. Olen pitkäaikainen blogisi lukija ja olet suuri idolini niin sisustuksen, pukeutumis tyylin kuin ajatuksien suhteen. Olen kolmekymppinen pienen pojan äiti, pikkusiskoa odotetaan saapuvaksi ihan piakkoin ja tarve isommalle laukulle olisi suuri. Balmuir yksi suosikeista. Olen sitä mieltä että hiekkalaatikko leikeissä ja vaunulenkeillä jos ei voi niitä parhaimpia vaatteita käyttää niin laukku voi olla viimesenpäälle😊

 503. Moi, olen 50+ elämässä tiukkoja aikoja läpikäynyt, silti iloinen ja optimistinen 2 aikuisen lapsen äiti ja vaimo miehelle kenen kanssa ollaan oltu teinistä lähtien yhdessä. Seuraan jatkuvasti todella tyylikästä blogiasi ja instagramia. Kiitos kun jaksat kuvailla ja kirjoitella. Tälläinen arvonta on upea, haluan ehdottomasti olla yrittämässä tyylikkään laukun voittoa, en pystyisi itse tämmöistä ostaa.

 504. Rakastan haaveilua, kukkia ja kaikkea kaunista. Tykkään hurjasti Balmuirista, heidän ihanat tuotteensa piristävät arkea.

 505. Olen varsin hiljattain löytänyt blogisi. Se on ihanan harmoonisen oloinen ja kivoja vinkkejä ja juttuja täynnä <3

  Itse olen piiiitkän, työelämässä ja ulkomailla vietetyn tauon jälkeen palannut yliopinto-opintojen pariin ja nautin niistä täysin siemauksin. Elämääni kuuluvat opintojen lisäksi puoliso, kolme teini-ikäistä poikaa ja pian syntyvä "iltatähti". Nautin kaikesta kauniista ja esteettisestä.

  Laukku olisi klassisen ulkonäkönsä ja Balmuirin laadun tuntien aivan omiaan omaankin käyttöön. Käsillä tehty, laadukas ja siten myös ekologinen tuote on itselle arvokas monessakin mielessä, ei pelkästään hintansa puolesta. Toivottavasti voitto osuisi omalle kohdalle!

  Kaikkea hyvää ja kiitos ihanasta blogista!

 506. Olen 71- vuotias nainen ja musta-valko-harmaa on myöskin värimaailmani . Hiuksetkin ovat harmaat! Laukku sopisi minulle aivan ihanasti. Eläkkeellä en raaski sitä ostaa. Blogisi on minun mieleiseni ja olen seurannut sitä pitkään. Siitä saa vinkkejä tähän omaan elämään. Toivotan hyvää jatkoa työllesi.

 507. On ollut ihana seurata blogiasi pitkään ja huomata yhtäläisyyksiä elämäntilanteissamme kun myös sisustustyyleissä.

  Täällä kirjoittelee ikuinen haaveilija joka toivoisi jokaiseen päivään pienen palan pariisittaren arkea, mutta lappilainen Espoossa ei taida päästä karvoistaan ja arjen luksusta on moikkailla sisustusbloggajia Stokkan vaipanvaihtojonossa! <3

 508. Täällä blogiasi (ja instaa) seurailee neljäkymppinen Espoossa asuva, mustiin pukeutuva lapsiperheen äiti. Rakastan perhettäni ja ystäviäni, matkustamista, luontoa, työtäni ja ylipäätään elämää. Työskentelen juristina, ihanneminäni voisi kertoa harrastavana surffaamista, lukemista, joogaa ja vapaaehtoistyötä. Todellisuudessa taidan harrastaa lähinnä somesurffailua ja Prisman hyllyjen välissä kuljeskelua, lukeminenkin meinaa jäädä hyvin vähiin. Pyöräilen kyllä ja ratsastuksen pariin olen palannut viime hiljattain. Haaveilen ajoittain muuttuvani korkokenkäihmiseksi, jolla olisi vain yksi Monica-kaappi ;)

 509. Olen 41-vuotias ja 1,5-vuotiaan tytön yh-äiti. Olen vielä hoitovapaalla ja opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi. Asustelemme Tampereella. :)

 510. Oho, menipäs viime tippaan osallistuminen… Tämä ei ole yhtään tapaistani, yleensä olen aina ajoissa.
  Rakastan erilaisia huiveja. Niillä pystyy helposti piristämään itseään ja asuaan, ehkä jopa muitakin.
  En pidä syksystä, kesä on mielestäni enemmän minua varten.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *