Joulukotimme Glorian kodissa 12/2018

Homevialaura, Glorian koti 12/2018, Joulupuu on rakennettu, Jonna Kivilahti, Krista Keltanen

Toivottavasti teillä sujui itsenäisyyspäivä rauhaisissa ja rentouttavissa merkeissä! Tänään ajattelin vinkata joululukemisesta: kotimme on uusimmassa Glorian Koti 12/2018 -numerossa nimellä Joulupuu on rakennettu. Neljä aukeamaa pitkän jutun toteutti ihanin työpari: sisustustoimittaja Jonna Kivilahti ja valokuvaaja Krista Keltanen.

Homevialaura, Glorian koti 12/2018, Joulupuu on rakennettu, Jonna Kivilahti, Krista Keltanen

Juttu kuvattiin noin vuosi sitten ja siitä on hauska katsoa, mitä kodissamme on tänä aikana muuttunut. Ei juuri mitään paitsi keittiön välitila, mikä ei kuviin osunutkaan, ja olohuoneen kulmaan kesällä ilmestynyt IKEA BILLY -hylly. Tekstiilit, kynttilät, maljakot ja muu pientavara toki vaihtaa paikkaansa harva se viikko.

Homevialaura, Glorian koti 12/2018, Joulupuu on rakennettu, Jonna Kivilahti, Krista Keltanen

Kun kyse on omasta kodista, juttua ei pysty katsomaan aivan kritiikittömin silmin. Näin jälkikäteen olisin stailannut muutaman asian toisin, mutta onneksi mikään sen suurempi ei mietitytä. Todennäköisesti omaan silmään osuisi joka tapauksessa jotain, sillä omaa juttuaan katsoo aivan erilaisin silmin kuin muiden koteja. Minusta on kiva, että tänä vuonna Glorian kodissa oli joulua myös joulukuussa, vaikka varsinainen joulunumero olikin edellinen marraskuu. Viime vuonna joulu näkyi ainoastaan marraskuun numerossa ja jo joulukuun alussa lehdessä siirryttiin keväisiin tunnelmiin.

Homevialaura, Glorian koti 12/2018, Joulupuu on rakennettu, Jonna Kivilahti, Krista Keltanen

Kaiken kaikkiaan Jonna ja Krista tekivät taas ihanaa jälkeä ja kuvauspäivä heidän kanssaan tuntui kaikelta muulta kuin työltä: keskustelut rönsyilivät kahvin ääressä ja Krista viihdytti ihanasti kuvauksissa mukana hääräillyttä tytärtäni. Tuntuu valtavalta kunnialta saada oma koti kotimaisista sisustuslehdistä rakkaimpaan. Lehtijutusta jää tärkeä muisto tästä kodista ja perheemme jouluista. Toivottavasti se myös teille tuo inspiraatiota sesonkiin.

Comments

 1. Ihana. Pakko juosta lehtihyllylle pika puoliin. Selasin jo kiireellä marraskuun lehtiä ja mietin, mitä minulta on jäänyt huomaamatta. Olen nimittäin odottanut viime joulusta asti sinun ja Kuistin kautta Heidin joulujuttuja ilmestyväksi.
  Meidän itsenäisyyspäivä sujui kotoisissa merkeissä, pitsaa syöden.

  • Ihana, kun olet odottanut. Samoin, on tässä kieltämättä jännitystä ollut ilmassa, kun en tiennyt, tuleeko meidän koti marras- vai joulukuun numeroon. Heidin koti oli niin kauniisti kuvattu ja ihana oli marraskuunkin joulunumero muutenkin! Pitsa on aina hyvä idea, myös rentoon itsenäisyyspäivän juhlintaan. :)

 2. Yritin innostuksissani käydessäni Prismassa (siellä on jo käsirysymeinki, pysyn poissa suosiolla) pikaisesti löytää lehden mutta en löytänyt. Täytyy kokeilla ärrältä!

  Kaunis koti ja ihan varmasti ihana juttu! Rapsakkaa viikonloppua!

  • On no, inhoan ruokakauppojen käsirysymeininkiä. Joulun kalatiskijonoja innolla odotellen. :D Minäkään en löytänyt lehteä ensimmäiseltä Ärrältä, mutta Akateeminen pelasti. En nimittäin malttanut odottaa tilauslehden saapumista postilaatikkoon, sillä välillä se täällä meillä päin kestää. Toivottavasti nautit jutusta ja mukavaa – apua! – toiseksi viimeistä viikkoa ennen joulua!

 3. Bongasin jotain ‘tuttua’ aikaisemmin ilmestyneen lehden ilmoituksesta ‘seuraava-numero’. Tämä GK-lehti ei ole vielä saapunut kotiin, ja malttamattomana katsoin jutun digilehden sivulta. Kotinne näyttää todella kivalta, ja lehden sivulla kaikki tulee vieläkin upeammin esille. On niin harmonista ja kaunista. : )

  Paljon onnea pikkutyttären odotukseen. Tämäpä olikin mukava uutinen harmaan kauden keskelle, vaikka aurinko pilkisti juuri esille. Kaikkea hyvää teidän perheelle – tunnelmallista ja rauhallista jouluaikaa toivotellen.

  PS. Pitkästä aikaa vietämme mieheni kanssa joulun Suomessa, ja uskoisin, että lumisissa merkeissä Pohjois-Karjalassa.

  • Moi Anne! Hyvin bongasit, marraskuun takaosassa kuva ensi numeron mainoksena oli. ;) Siitä kieltämättä alkoi nousta oma jännitys, kun jutun konkreettisesti tajusi. Ihanasti sanottu, kiitos paljon! Iso kiitos menee lahjakkaalle kuvaajalle Kristalle ja toimittajlle Jonnalle. On se ihan eri asia nähdä oma koti jonkun muun ikuistamana kuin samoissa omissa kuvissa.

   Lämmin kiitos myös onnitteluista! Olen niin otettu teidän lukijoiden myötäelämisestä. <3 Samoin kaikkea hyvää sinne, jouluun ja muutenkin! Pohjois-Karjalassa kyllä uskoisi olevan lunta. Pidän peukkuja, vaikka me etelässä jäisimmekin ilman. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue