Makuuhuoneen pehmeäksi päivitetty ilme

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Tänään aiheena makuuhuoneen sisustus. Sänky liittyy lähiaikojen kuulumisiin sitenkin, että olemme koko perhe kaatuneet yksitellen dominon lailla sairaspetiin. Pahoittelut, että olen siksi joutunut pitämään taukoa blogistakin. Raju flunssa ja keuhkoyskä raskauteen yhdistettynä ovat ottaneet todella koville, enkä ole terve vieläkään, mutta yritän pikkuhiljaa heräillä henkiin. Toivottavasti te olette säästyneet taudeilta!

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Mitään radikaalia ei sisustuksessa tälläkään kertaa ole tapahtunut, vaan pientä päivittämistä, jota tähän elämänmuutoksen aikaan kaipaan. Seitsemän vuoden tauon jälkeen vaihdoimme yöpöydät: Kartell Jolly -pöydät väistyivät Zuiver Cupid -pöytien tieltä.

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Minulla ei ensin alkuun ollut mitään visiota uusista yöpöydistä. Tiesin vain toivovani kevyttä ilmettä, niin kuin Karteillessakin oli, mutta jollain virkistävällä uudella tavalla. Valkoisen värin poissuljin liian seiniin ja lattiaan maastoutuvana, mustan taas liian raskaana. Surffasin ja surffasin innostumatta oikein mistään, kunnes jossain törmäsin Zuiver Cupid -sarjaan ja se oli siinä.

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Pöytiä saa erikokoisina ja värisinä, mutta meidän yöpöydäksi pieni hopeinen tuntui heti selvältä ja mieluisalta valinnalta. Pöytä on samanaikaisesti ajaton ja klassinen, mutta pyöreänä, sirona ja peilipintaisena myös hyvin ajankohtainen. Onnistuin nappaamaan Cobellon ainoan myymäläkappaleen hyvällä alennuksella, mutta toisen puolen pöydän jouduin tilaamaan ja se on vasta tuloillaan.

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Sirojen ja pyöreiden muotojen lisäksi minua tällä hetkellä kodissa puhuttelee entistäkin pehmeämpi värimaailma, sellainen, jossa hiekan ja harmaan sävyt liukuvat sulavasti toisiinsa. Mustaa ja valkoista meillä tulee aina olemaan, mutta kovin kontrastinen mustavalkoisuus sen sijaan tuntuu tällä hetkellä vieraalta.

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Siinä missä olen tavallisesti pedannut kokovalkoisella, käänsin nyt pellavaisen Balmuir-päiväpeiton toista hiekanväristä puolta esiin, ja tyynyiksi petasin Balmuirin pellavaiset vaaleanharmaina valkoisen sijaan. Myös kid mohair -torkkupeitto on Balmuirin, ja saatu aikoinaan moninvuotisen yhteistyön aikana, niin kuin muutkin mainitut tekstiilit. Sängynpääty on Matrilta aikoinaan saatu Slim, johon myöskin olen ollut valtavan tyytyväinen, ja matto taas on samaa VM-Carpet Hattaraa kuin meillä muuallakin.

Homevialaura, makuuhuone, sisustus, petaus, Zuiver Cupid, yöpöytä, Balmuir

Koen, että jo näin pienellä muutoksella kuin pöydät vaihtamalla ja petausta hieman säätämällä sain makuuhuoneeseen toivomaani piristystä: pehmeämpää tämän päivän tunnelmaa. Vaikka yöpöydät minun teki seitsemän vuoden jälkeen mieli vaihtaa, yhtä vanhoja tummia sängynpäätyjakkaroita taas en harkinnutkaan uusivani, niin mieluisat ne edelleen ovat. Samoin Artemide Tolomeo -valaisinklassikot ilahduttavat tänä päivänä yhtä paljon kuin vuosia sitten ostaessakin.

Comments

  1. Aivan ihanat yöpöydät. 😍 Ihan teidän näköinen valinta.

    Meidän makuuhuoneen kevätpäivitys hoitui tällä kertaa ihan vain tyynynpäällusiä vaihtamalla. Olen tosin googlannut näppäimistö kuumana uutta päiväpeittoa meille. Näyttää taas siltä, että vaikka minulla on selkeä visio siitä, mitä haluan, kukaan ei ole vielä tehnyt sitä. Katsotaan niitä isompia päivityksiä sitten sinne seuraavaan kotiin.

    P.s. Jos joskus uusit sängynpäätyjakkarat, olen valmis tarjoamaan heille uuden kodin. 😉

    • Kiitos paljon Jenni! Tosi kiva, jos on meidännäköinen valinta. Siltä minustakin tuntui, kun pöydät ensi kerran näin. Sen jälkeen ei enää yhtään tarvinnut arpoa. :) Tekstiilien vaihtaminen onkin mitä parasta päivittämistä, nopeaa, helppoa ja edullista, mutta kuitenkin paljon yleisilmeeseen vaikuttavaa. Se on kyllä haastavaa, jos päässä on tietty visio, mutta mistään ei sellaista löydy. Olisi hauska kuulla, millainen päiväpeitto sinulla on suunnitelmissa. Pidän peukkuja sopivan löytymiselle! Näillä näkymin en koskaan luovu sängynpäätyjakkaroista, vaan kaavailen niitä jo seuraavaankin kotiin, mutta hyvää tietää. ;)

  2. Kauniit yöpöydät<3 Saako kysyä, mistä nuo ihanat aamutossut on?:) Mulla on etsinnässä "sisäkengät" töihin ja nuo olisi täydelliset!

    • Moi Ansku ja kiitos paljon! Totta kai saat kysyä. Kyseessä on Artemiden Tolomeo-valaisin koossa Micro. Valaisin on klassikko jo 80-luvulta, joten sitä myyvät monet sisustusliikkeet. Helsingin kivijaloista ainakin Zarro ja netissä esimerkiksi Finnish Design Shop. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue