Kivaa vappua!

Homevialaura, vappu, Kaskein Juhlasima, pikkumunkit

Pikaiset vapputerveiset päiväunitauolta! Meidän villi viettomme alkoi ensimmäisellä neuvolalla ja jatkuu kotioloissa. Vastasyntyneen kanssa kun ei viitsi ihmistenilmoille lähialueen kävelyretkiä lukuun ottamatta vielä lähteä. Ruokapuolella ajattelin ottaa revanssin Glorian ruoka ja viini -lehden vuohenjuusto-parsapiirakan kanssa, joka jäi pääsiäisenä kokeilematta. Samoin ajattelimme kokeilla onneamme ja nauttia yhdeksän kuukautta odotetut tartarpihvit lasten, tai edes toisen lapsen, mentyä nukkumaan. Pitäkää peukkuja! No jos ei muuta, tämä lempiruokani ei ainakaan jäähdy.

Homevialaura, vappu, Pipsa Possu, ilmapallo, vappupallo

Jotta menu ei tässä tilanteessa liian pitkän kaavan mukaiseksi ja työlääksi menisi, on jääkaapissa totta kai myös paketti Aitonakkeja ja valmista perunasalaattia. Jokavuotinen herkkumme on rahkaisat pikkumunkit ja valmis sima – asia, jota en ikimaailmassa saisi itse valmistettua. Ostimme tänä vuonna samaa Kaskein Juhlasimaa kuin viime vuonnakin. Vaikka olisi kiva käydä vähän humussa kaupungilla, on ihanaa myös vain olla kotona. Eikä tämä nyt niin paljon keskustan vapputunnelmista poikkea: onhan meidänkin seurueessa jatkuvasti pulautteleva ja sammuva henkilö. Kivaa vappua teille kaikille!

Comments

 1. Hyvää vappua. Minä kipaisin tänään kaupasta munkit ja valmiin siman. Näemmä samaa kuin teillä, ensimmäistä kertaa kokeillaan. Minustakaan ei ole simaa tekemään. Tähän iltaan kuuluu olennaisena osana C More ja irtokarkit. Ehkä myös mäkkäri. Huomenna pistetään pöytä koreaksi. Alkaen aamupalapöydän croisanttivanukkaasta vadelmilla.

  Huomenna lähdetään sitten vapputorille palloja hakemaan.
  Hyvää vappua!

  • Moi Jenni! Kivalta näytti teidän vappu. Jaksan ihaillen ihmetellä, miten moni edelleen jaksaa tehdä itse simaa ja munkit. Vaikka päivittäin muuten kokkailen, tällaisissa asioissa suosin aina valmista. Kaskein sima ja Väyrysen pikku munkit sitä paitsi maistuivat niin hyviltä, että mitenkään usko, että olisin pystynyt itse parempaan. :) Ihanaa, kun nautitte vapputorista. Sitä humua jäin ainoastaan itse hieman kaipaamaan, mutta ensi vuonna ehtii taas hyvin. Kivaa viikonloppua!

 2. Mika vapaapaiva?! Terkkuja tyonteon keskelta Briteista 😁. Tosin saamme ensi maanantain vapaaksi – jee!

  Mukavaa vappua puklauttajalle ja perheelle 😂

  • Hehe, voihan britit, kun eivät vapun päälle ymmärrä. :D Itse asiassa onkohan tapaa missään muualla kuin meillä. Ehkä Ruotsissa vappu taitaa olla vapaa, mutta perinteillä hieman pienempi painoarvo? Kiva, että tilannetta siellä sentään toisella vapaapäivällä sitten kompensoitiin. ;) Myöhäiset kiitokset Elina, huikkaa edelleen vapputunnelmissa oleva puklauttaja perheineen. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue