Pikavinkki halloween-koristeluun

Homevialaura, halloween, koristelu, kurpitsa, koristekurpitsa, kurpitsalyhty, Tiger

Ajattelin pikaisesti vinkata teille kivoista halloween-koristeista. Itse bongasin vinkin koristelun kuningattarelta, Lattemammalta, ja laitan nyt hyvän kiertämään.

Pidän sesongeista, lasten myötä entistä enemmän. Minusta on kodikasta huomioda juhlapyhät edes yhdellä pienellä asetelmalla kodissa. Halloween on kuitenkin aina tähän mennessä näyttäytynyt muoviselta ja oranssilta, joten olen jättänyt koristeet kauppaan.

Homevialaura, halloween, koristelu, kurpitsa, koristekurpitsa, kurpitsalyhty, Tiger

Nämä valkoiset koristeet, kurpitsa ja kaiverrettu kurpitsa -lyhty löytyivät Tigerista. Taisin ostaa Citycenterin Tigerin viimeisen kaiverrettu kurpitsa -lyhdyn, mutta muita vaihtoehtoja jäi vielä, ja muissa myymälöissä voi hyvinkin olla kaikkea jäljellä. Koristeet ovat tarkoitettu maalattaviksi, mutta itse jätän ne valkoisiksi.

Homevialaura, halloween, koristelu, kurpitsa, koristekurpitsa, kurpitsalyhty, Tiger

Halloween on torstaina 31.10. ja pyhäinpäivä 2.11. Netistä löytyy todella hauskoja ja mielikuvituksellisia leivonnaisia teemaan, mutta niitä en ainakaan toistaiseksi ole koskaan saanut aikaiseksi yrittää. Kurpitsaa kuitenkin on tarkoitus kokata keittona, uunissa paahdettuna tai pastana.

Comments

  1. Hi,

    I really like your blog and your home is beautiful… I would like to know where is your bedtables from, I am looking for the same style!! Have a nice day, Susie

    • Hi Susie and thank you so much! The bedside tables are from Zuiver, name of the product is Cupid. Have a nice autumn and all the best!

  2. Kiitos tästä. Juoksen heti huomenna Tigeriin. 🙌 Sesonkeja on ihanaa huomioida, mutta kuten sanoit, halloween on ollut tähän mennessä melko oranssi. Luulen, että meidänkin tytöt innostuvat näistä kurpitsoista kovasti.

    • Ihana, että vinkistä oli iloa! Etenkin, kun koristeita pitää esillä ruokapöydällä, on niiden kiva olla hillityt. Jossain lastenjuhlissa voisikin sitten enemmän irrotella. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue