Haaste: 15 kysymystä hiuksista

Homevialaura, hiushaaste, 15 kysymystä hiuksista, hiukset

Koska välillä on kiva vaihtaa kepeisiin kauneusaiheisiin, nappasin blogeissa kiertäneen 15 kysymyksen haasteen hiuksista.

Hiustyyppisi?

Hiustyyppini on perinteisen suomalaisen vastakohta: paksu, karhea ja luonnontaipuisa. Pikkulapsena minulla oli ihan kikkara tukka, vähän vanhempana korkkiruuvikiharat. Nykyään tukkani on enää (epämääräisen) luonnontaipuisa.

Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein?

Yritän käydä kampaajalla nelisen kertaa vuodessa, mutta nytkin oli huomaamatta vierähtänyt puoli vuotta. Käyn Noir Conceptin Niinalla.

Homevialaura, hiushaaste, 15 kysymystä hiuksista, hiukset

Mitä hiuksillesi tehtiin viimeeksi kampaajalla?

Sama kuin aina: leikattiin latvat aavistuksen tyvestä kerrostaen. Tosin jälkikäteen mietin, olisiko pitänyt leikata vähän enemmänkin, koska auki minun on helpompi pitää olalle asti ylettyvää tukkaa.

Hiusten värjäämisen lopetin joskus ennen esikoista, olisiko siitä nyt ainakin viisi vuotta. Värjäyskierteen lopettaminen on ollut yksi parhaista päätöksistäni. Hiusteni väri ei ehkä ole täydellinen, mutta on ihanan vapaata olla huolehtimatta tyvikasvusta. Vaikka en ole hysteerinen kemikaalien suhteen, hiusvärit tuntuivat aina aikamoisilta myrkyiltä ja värjäämiseen sai uppoamaan satasia vuodessa, joten olen oikein tyytyväinen nykyisen tilanteen helppouteen ja luonnollisuuteen.

Tukkajumalasi?

Joku jolla on kauniit paksut ruskeat hiukset, mutta vähemmän vallattomat kuin itselläni. Kukahan se olisi. Sanotaan vaikka girl crushini Meghan Markle. (Toki hänelläkin saattaa olla vallattomat hiukset, mutta hieman enemmän taustajoukkoa taltuttamassa niitä.)

Hiusten väristä puheen ollen koin suuren identiteettikriisin Espanjassa asuessani. Heille minä olin rubia, siis blondi, mikä tuntui todella vieraalta, koska hiukseni ovat aina olleet oman värisinä ja värjättyinä ruskeat, ja identiteettini on vahvasti brunette. Mutta tokihan hiukseni eivät niin syvän-, suklaan- ja mustanruskeat kuin eteläeurooppalaisilla ole.

Suosikkikampaus?

Nuttura pään päällä. Se on signature lookini jo lapsuudesta. Myös hiukset auki hyvänä hiuspäivänä, kun hiukset ovat puhtaat ja ilmavat, mutta kuitenkin kurissa pysyvät.

Homevialaura, hiushaaste, 15 kysymystä hiuksista, hiukset

Kuinka usein peset hiukset? Aamulla vai illalla?

Pesen hiukset keskimäärin kolmen päivän välein ja mieluummin illalla, koska operaatio kuivauksineen ja suoristuksineen on pitkä. Kyseessä todella on siis operaatio, ei mikään pikainen wash-and-go.

Vakio hätäkampaus?

Sama nuttura pään päällä. Ihan hetki sitten vakiokampaukseeni tuli sellainen uudistus, että en sidokaan nutturaa ponnarilla, vaan kiinnitän hiusklipsillä. Näin hiukset asettuvat nutturassa jotenkin vielä luonnollisempaan sykkyrään, mistä pidän.

Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki?

Käytän eniten sampoota, hoitoainetta ja hoitavia naamioita sekä hiuslakkaa. Lisäksi minulla on kaapissa kuivasampoo sekä pari suihkutettavaa suojaa ja hoitoa. Itse asiassa minulla ei ole mitään yhtä ylitse muiden -tuotetta. Hyviä sampoita on minusta paljon, mutta täydellistä todella kosteuttavaa, luonnontaipuisaa paksua karheaa tukkaa kesyttävää tehohoitoa etsin koko ajan.

Käytän hiustenkin hoidossa sekä luonnonkosmetiikkaa että synteettistä, markettituotteita ja keskihintaisia. Viime aikoina suihkukaapissani on ollut ainakin merkit Urtekram, Cutrin, XZ, Organic Shop, Dove, No Nothing ja Four Reasons.

Mikä hiustuote ei nappaa?

Muotovaahdon päälle en ole koskaan ymmärtänyt, eikä pitkillä hiuksilla tee mitään geelilläkään. Yksittäisistä tuotteista täytyy sanoa, että Olaplexiin petyin. Moni hehkuttaa hoitoa hiusten kuntoa parantavana, mutta itse omalla hiustyypilläni en ole huomannut mitään eroa kampaajahoidon enkä kotihoidon jälkeen.

Homevialaura, hiushaaste, 15 kysymystä hiuksista, hiukset

Jäätävin hiuslookkisi?

Varmasti joku Monica Geller Barbadoksella -tyyppinen. Voi, kunpa hiukseni olisivat kauniisti kihartuvat, mutta ei – kosteus tekee hiuksistani sellaista joka suuntaan harottavaa höttöä. Muuten minulla on aika kesy hiushistoria: ei epäonnistuneita värjäyskokeiluja, ei permanentteja, ei otsiskokeiluita. Teininä minulla oli sellainen lyhyt malli, johon en enää palaisi, mutta ei se erityisen jäätävä ole.

Syötkö ravinnelisää hiuksille?

En säännöllisesti, mutta joskus olen syönyt ja voisin kutella syöväni, koska uskon, että hiusten kuntoon voi vaikuttaa myös sisältä päin.

Hiusten kunnosta ja sisältä päin tulevista vaikutuksista puheen ollen on pakko mainita myös hormonit – niillä vasta vaikutusta onkin. Vauvaa odottaessa hiukseni voivat todella hyvin ja kiiltävästi, kun taas nyt imettäessä tuntuu, että hiukseni ovat parhaillaan todella kuivat ja “hankalat”.

Käytätkö/oletko joskus käyttänyt hiuslisäkkeitä?

En ole käyttänyt, enkä koe omaksi jutuksi käyttääkään.

Homevialaura, hiushaaste, 15 kysymystä hiuksista, hiukset

Hiuskatastrofi?

No se kosteus! Se, että joutuisin pesemään hiukset kosteassa ilmastossa ilman hiustenkuivaajaa ja -suoristajaa. Vaikka laittaisin tukan kiinnikin, olisi pehko yhtä höttöä ohimoiden pikkuhiusten sojottaessa joka suuntaan.

Yksittäisistä tapauksista voisi sanoa sellaisen, kun olin lähdössä viettämään iltaa ja olin kahden vaiheilla, pesenkö hiukset (jos kysymystä joutuu miettimään, niin melkenpä pestä kannattaa). Laiskuttani ajattelin kuitenkin pärjätä kuivasampoolla, vaan ajatuksissani suihkutinkin tyveen samannäköisestä pullosta oikein kunnon tujaukset lakkaa. Siitähän kaunis näky tuli, vielä kahta rasvaisempi ja liimaisempi tukka.

Millä suoristat ja/tai kiharrat?

Kuivaan GHD-hiustenkuivalla ja suoristan GHD-suoristusraudalla. Suoristusrautani alkaa olla vähintään 10 vuotta vanha – tässä tuotteessa laatuun siis todella kannatti aikoinaan panostaa. Tiedän, että jossain vaiheessa suoristusraudan uusiminen tulee ajankohtaiseksi ja silloin kysymys kuuluu, pitäisikö hankkia uusi GHD vai Cloud Nine, jonka GHD:n alkuperäiset perustajat myöhemmin kehittivät. Elän siinä mielikuvassa, ettei GHD:n laatu olisi enää yhtä hyvä, ja että nykyään Cloud Nine olisi parempi valinta. Kuulen mielelläni, jos teillä on tästä kokemuksia.

Hiusvinkki?

Minusta sampoossa voi hyvin pihistää, sillä niitä saa edullisesti hyvinä jo muutamasta eurosta alle kymppiin. Ainakin minulla on ihan selvät pihistä–panosta tuotteet kosmetiikassa ja kaikkeen en halua kymppejä laittaa. Sen sijaan kannustan ehdottomasti panostamaan hyvään suoristajaan, jos kamppailet samanlaisen hiuslaadun kanssa. Aineet kuluvat nopeasti käytössä, mutta laadukas suoristaja voi tosiaan pelastaa huonot hiuspäivät jopa 10 vuotta.

Kuvat: Lilli Salminen

Comments

 1. Kiva kuulla väliin myös hiuskuulumisia! Minulla on ihan samanlainen tukka: suomalaiseksi aika tumma, paksu, karhea ja luonnon kihara/taipuisa. Kampaus täytyy valita vähän tosiaan kelin mukaan. Kosteina päivinä tukka vaan ei voi olla auki! Itse olen ihastunut Davinesin shampoisiin (taipuuko sana edes näin?) ja hoitsikoihin. Ainakin LOVE ja OI on sopinut omaan tukkaan hyvin. Suosittelen kokeilemaan jos mahdollisuutta on. Ihan ne ei taida olla luonnonkosmetiikkaa, mutta hyödyntää paljon myös luonnollisia ainesosia.

  • Moikka ja kiitos! Ihana, että aiheiden monipuolisuus miellyttää. :)

   Kiva kuulla kokemuksia ja että en ole ainoa tukkani kanssa. Alan tosiaan vasta nyt antautua sille, että kostealla säällä on ihan turha yrittää lähteä ulos hiukset auki. Paitsi tietenkin jos on tarpeeksi kylmä, silloin tyypillinen ratkaisu on hiukset auki pipon kanssa ja tarvittaessa sisälle siirtyessä sykerö.

   Ooh, Davines! Käytin sarjaa joskus vuosia ja vuosia sitten. Se kyllä muistaakseni oli tosi hyvä. Sampoissa käytän aika paljon luonnonkosmetiikkaa, toki tavallistakin, mutta etenkin hoitsikat ja tehohoidot saavat olla synteettisiä, koska luonnonkosmetiikka ei hoitavuudessaan yksin kuivalle karhealle tukalle riitä. Kiitos siis hyvästä muistutuksesta, tsekkaan nuo. :)

 2. Kiva teksti, kiitos. Minulla siinä mielessä samanmoinen tukka, että se on todella jääräpäinen taipuisa ja karhea laatuaan. Se myös asettuu vaikka pipon alla omaan muotoonsa, suoristuksista huolimatta, mikä on todella raivoisaa. Halusin kertoo oman mielipiteeni, kun todella kanssa vaihdoin ghd:stä cloud nineen, kun samanmoista huhua kuulin ja kohtuu uusi ghd:ni ei tosiaan ollut enää vanhan veroinen. Minä ainakin olen ollut tyytyväisempi tuohon cloud nineen. Se tekee taas kohtuu vaivattomasti karheasta luonnonkiharasta todella suoraa. Ja sinulla on muuten todella kaunis hiusväri!

  • Kiitos Ella sinulle kommentista! Eikö olekin omat ongelmansa paksun ja karhean tukan elämisen kanssa – toki liukkaan ja ohuenkin. Pipo voi olla huonon hiuspäivän pelastus, mutta toki tehdä tilanteesta vielä hankalamman.

   Hei mahtavaa, kun kerroit kokemuksesi, kiitos! Luulen, että päädyn kyllä seuraavaksi Cloud Nineen, ei se ainakaan huonompi voi olla, todennäköisesti parempi – tai ainakin parempi kuin 10 vuotta vanha rauta ylipäätään. Minusta on viime aikoina tuntunut, että hiukseni ovat olleet erityisen hankalat hormoneista johtuen, mutta voi hyvin olla, että suoristajakaan ei tee enää tarpeeksi taikojaan. Ihan kuin en enää saisi sitä täysin kiiltävää suoraa hiusta, jota ennen sain – edes siihen asti, kun tuli aika lähteä ovesta ulos. Onhan se selvä, että noin kovalla käytöllä oleva laite täytyy 10 vuoden jälkeen päivittää, joten voisin hyvinkin pian tilailla uuden.

   Kiitos myös kauniista sanoista hiusväriä kohtaan. :)

  • Kiitos kaunis Riikka, ihanasti sanottu! Vaikka välillä sävy tuntuu vähän turhan punaiselta, siitä olen kyllä onnellinen, ettei värjäämisen alta paljastunut maantienharmaa, mitä odotin. :)

 3. Siis sulla on kyllä upea tukka!! Mulla on melko perinteinen suomalainen hiuslaatu, taipuisa kyllä, mutta maantienharmaa luonnostaan ja niin ohut, että melkein hihityttää😁 Mutta näillä mennään, turha harmitella, kun muuksi se ei muutu.

  Minä olen kohtalaisen surkea kosmetiikan käyttäjä; meikit meinaa vanhentua ja apteekin perusvoiteet on parasta mitä tiedän, mutta muotovaahto on mulle aivan välttämätön! Tuo paksuutta ja rakennetta hiuksiin, ja vähentää takkuja selvästi. 👌🤷‍♀️😃

  • Ihanasti sanottu, Hanna, kiitos! Täytyy sanoa, että niin ei tule itse ensimmäiseksi ajateltua, kun joka suuntaan sojottava pehko villiintyy sateessa, mutta toki saan olla tyytyväinen hiusten vahvuudesta ja väristäkin. :) Juuri niin, sillä on mentävä, mitä on syntymässä saanut, kun ei muuksi voi muuttua. Tyypillinen suomalainen tukka voi myös olla todella kaunis. :)

   Hei uskon! Käy täysin järkeen, koska jos meidän hiuslaadut ovat toistensa vastakohdat, niin totta kai on sitten luottotuotteetkin. :D Muotovaahto on varmasti ehdoton tuomaan vähän volyymia ja kiva kuulla, että se voi vähentää takkujakin. Onneksi molemmilla on jotain, millä saa joko hiuksia kuriin tai vastaavasti hiuksiin rakennetta. :)

 4. Omalla kohdallani hiusten värjäämiseen käytetyt sataset ovat melkeinpä ne parhaiten käytetyt sataset vuodessa. Minulla on näet erittäin omituinen oma väri. Äitini puolella suvussa on paljon punatukkaisuutta, ja tumman kuparinväristä hiusta on minullakin. Sitten on, tai no oli, tummanruskeaa, joka alkoi harmaantua jo, kun olin alle kolmekymppinen. Kupari taas ei harmaantunut, joten lopputulos oli lievästi sanottuna mielenkiintoinen. Onneksi kampaajani on todella taitava värien kanssa ja osaa ihanasti palauttaa oman värini niin, ettei tyvikasvukaan juuri häiritse. Samaan aikaan harmaantumisen kanssa tukkani muuttui taipuisaksi. Ehkä taustalla jyräsivät jotkut ikääntymishormonit? Muuten pääni on täynnä hiuspyörtäjäisiä, joita on mahdoton kesyttää, ja hiuspohja on hyvin arka ja kuivuu helposti, joten kosteuttavat tuotteet ovat must. Hyviä hiuspäiviä on todella harvoin, mutta olen oppinut olemaan murehtimatta.

  • Blue Peony, hiuskaksoseni :-)
   Aivan samanlainen tilanne täällä, paitsi etten tiedä millä värillä tämän mokanruskean-tummanharmaan-vaaleanharmaan sekamelskan saa kesytettyä ilman jäätävää tyvikasvukierrettä.. Ensimmäiset harmaat tulivat kolmekymppisenä. Moniväriraidoilla mentiin jonkin aikaa, mutta nyt olen saanut oman värin kasvatettua esiin. En uskalla lähteä värjäyskierteeseen ilman lisäneuvoja.

   • Olen joskus puolitosissani miettinyt, että helpoin ratkaisu omaan päähäni voisi olla laittaa paperipussi päähän! Kampaajani liu’uttaa värin niin, että sitä on tyvessä enemmän ja latvaa kohti mentäessä vähemmän, koska tyvestähän hius kasvaa ja latvoissa on aina vänhaa väriä, ja tuolla keinolla esiin kasvavan oman värin saa ihme kyllä pysymään aika huomaamattomana seuraavaan värjäyskertaan saakka. Näkyyhän kasvu toki aina, mutta omaan silmään toki voimakkaampana kuin muiden, koska tietää sitä olevan. Ehkä tämä Suomen pitkä harmaa syksy ja talvi onkin hyvä juttu, kaikki näyttää yhtä värittömältä, ja kun pipon voi ottaa päästä, kesätuuli saa tuivertaa tukan niin sekaisin, ettei mitään harmaanpunaista näy :-D!

    • Ihanaa, kun jaatte hiuskokemuksia!

     Ja uskon enemmän kuin hyvin, että hiustenvärjäys voi olla se paras satsaus. Koskaan en omallakaan kohdalla sano en koskaan – minäkin saatan vielä hyvin löytää itseni värjääjän tuolista joku kaunis päivä, vaikka tällä hetkellä en sitä tarvitse tai harkitse. Ja siis todella, miten kullanarvoinen on hyvä kampaaja! Etenkin hyvä värjääjä, koska sillä voi mennä vielä pahemmin pieleen.

     Naurattaa nuo lennokkaat kuvaukset. :D Ihana, jos täältä jokainen löytää oman hiussielunsiskon, keneltä saada apua tai vähintään vertaistukea. :)

 5. Tein tämän saman haasteen ja vastasin kolmeen kohtaan täysin samoin. 😂 Luotto- ja hätäkampaukseni syntyy kastelemalla hiukset ja antamalla niiden kuivua vapaasti. Luovuin jo jonkunen vuosi taistelustani vallatonta tukkaani vastaan. Aloin toteuttaa hiuksissani periaatetta; jos et voi peittää, korosta sitä.

  Minä lopetin hiusten värjäämisen reilu vuosi sitten. Etuhiuksissa on vielä pari senttiä värjättyä latvaa, mutta muuten väri on omani. Minä värjäsin hiukset ennen lähes aina punaiseksi, joten olen saanut kokea kivan yllätyksen, kun totesin hiusten värin jatkaneen tummumista lapsuusvuosista tähän päivään. Olin siis täysin blondi lapsena ja hiekanharmaa teininä. Nyt tukkani on kauniin pähkinänruskea. 👍👍👍

  • Eikä, hauska kuulla! Hyvä, kun luovuit taistelusta. Ei luonnonoimia vastaan voi loputtomasti taistella. :D Laiskana kotipäivänä minäkin annan hiusten kuivua ilman kuivaajaa, mutta lopputulos on kyllä melkoinen höttö. :D Sitä mitä et voi peittää, korosta, on mainio periaate kyllä tässäkin!

   Eikö ole todella mielenkiintoista, miten tukan väri ja hiusten kiharuuskin voi ihmisen elämän aikana muuttua! Nythän sinulla on kaunis ruskea väri, joten ei ollut ollenkaan hullumpi päätös lopettaa värjäyskierrettä. :)

 6. Sulla on tosi kauniit ja terveennäköiset hiukset. Ja sävy on mielenkiintoinen, ei tumma eikä vaalea mutta todella eläväinen. Minusta on aina tosi hienoa kun naiset uskaltautuvat eroon värjäyskierteestä, luonnonbrunetet kunniaan!

  Suoristamisesta en tiedä mitään kun oon niin laiska hiustenlaittaja, mutta oma kostealla säällä temppuileva hiukseni on rauhoittunut, kun siirryin maltillisesti toteutettuun curly girl-metodiin. Saa taipua mielensä mukaan, mutta riittävällä kosteutuksella välttää Monica Barbadoksella-efektin. Luulen että sinullekin saattaisi sopia, jos innostut kokeilemaan.

  • Kiitos Anna! Minustakin hiusteni sävy on aika jännä. Monesti se näyttää ihan tavalliselta ruskealta, mutta joukossa on myös punapigmenttiä. Näissä kuvissa näyttää siltä kuin olisi raitojakin.

   Hei kiva kuulla curly girl -metodista kokemuksia! Olen lueskellut siitä, mutta siinä taas minulla tulee laiskuus vastaan. :D Mutta kenties joku päivä saan aikaiseksi kokeilla. Voi hyvin olla, että metodi sopisi hiuslaadulleni. Kiitos vinkistä! :)

   • Voisin lyödä vetoa, että “maltillinen curly girl” meikäläisen tapaan on lopulta laiskalle sopivampi tapa hoitaa hiuksia kuin pesu-fööni-suoristus. Minä siis pesen hiukset iltaisin saunapäivinä ekan löylykierroksen jälkeen, tokalle löylykierrokselle hoitoainetta reilusti, huuhtelu ja hieman hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Turbaani päähän ehkä vartiksi ja annan kuivua. Aamulla hiusten ravistelu pää alaspäin, tarvittaessa kosteilla käsillä vähän puristelua ja kohti uusia seikkailuja.

    En halua olla mikään kiharaevankelista, mutta tartuin tuohon laiskuus-ilmaisuun koska , että nätit luonnonkiharat voi saavuttaa ilman oikeaoppista squishtocondish-gelcast-scunchoutthecrunch-showtakin.

     • Heheh, välittyi! Hyvä, kun oikaisit käsitykseni vaivalloisuudesta. Tällä hetkellä tuntuu, että mikään metodi ei saa hiuksiani kihartumaan niin, että niiden kanssa voisi elää, mutta lupaan pitää tämän mielessä, jos myöhemmin tunne muuttuu. ;)

 7. Olen aina ihaillut vahvoja hiuksiasi. Täällä Espanjassa naiset tuntuvat istuvan kaiket päivät kampaajalla ja kynsihuollossa, mutta onhan se halpaa Suomeen verrattuna. Kävin itse juuri eilen kampaajalla, pesu, leikkaus ja föönaus 12,- euroa. Kynsien laitto näytti olevan 30,-. Minulla on niin liukkaat ja ohuet suomalaiset hiukset, että hyvä kun kehtasin mennä täällä kampaajalle espanjalaisten naisten joukkoon, heillähän on tosi upeat hiukset.

  • Voi kiitos Merja! Kauniisti sanottu. Vahvat ne kyllä onneksi ovat, edelleen, kahden raskauden ja imettämisen jälkeenkin.

   Se olisi ihanaa istua usein hemmoteltavana! Kannatan itse todella paljon palveluiden hyödyntämistä, jos siihen vain on mahdollisuus. Minäkin voisin käyttää enemmän niitä värjäämisestä säästyneitä satasia hierontaan ja muihin hoitoihin, koska rakastan erilaisia hoitokäyntejä. No, kukapa ei. :) Uskomatonta, mitä siellä 12 eurolla saa! Samaa mieltä, espanjattarilla on upeat hiukset.

 8. Ihanaa kuulla, että muutkin ovat riippuvaisia suoristusraudasta. Minunkin hiukset ovat ihan hurjat ilman sitä ja kosteat säät kauhistus. Minulla ei auta edes kiinni laittaminen, kun pörrööntyvät silti ikävästi. Kostealla säällä pystyn myös ihan konkreettisesti tuntemaan, kun hiukset alkavat muuttua pörröön. Ja vaikka monet sanovat, että suoristus pysyy parikin päivää, niin ei minulla…

  Minulla on käytössä toinen ghd edellisen hajonneen jälkeen. Sekin oli kamala tilanne, kun edellinen yhtäkkiä hajosi ja en halunnut mitään halpisrautaa tilalle, mutta ghd:t olivat melko pitkän matkan takana. Tuo toinen vaihtoehto oli minullakin harkinnassa, mutta päädyin tuttuun.

  Hiusten värjäyskierteestä yritän myös päästä eroon, mutta olen alkanut havaita harmaita hiuksia, iik. Saa nähdä joutuuko taas kohta väreihin turvautumaan.

  • Kiitos Riikka, kun jaoit omat hiuskokemuksesi! Ja ihan totta. Oikeasti jos on todella kostea sää, niin kiinni laittaminen estää vain pahimman katastrofin, mutta höttöä ohimoilla, niskassa ja muualla silti riittää. :D

   Ymmärrän niin suoristusrautapaniikin! Saisin samanlaisen, jos tuo omani nyt sanoituisi irti – varmaan kohta sanoutuukin. Uskon, että myös GHD on edelleen hyvä hankinta sekin.

   Voithan tunnustella tilannetta ja yrittää lopettaa värjäyksen, ja sitten jos harmaita alkaa näkyä tai oma fiilis kirkastusta kaipaa, niin ei kun takaisin värjääjän penkkiin. Onneksi meillä naisilla on aina oikeus muuttaa mielemme. ;)

 9. Ryhdyin varjaamaan hiuksia kun harmaat tulivat ja sen myota tyvikasvu on myos maantieharmaata kun nuorempana olin aito tummahiuksinen ☹️. Siskoni taas oli nuorempana lahes blondi ja hanen hiuksensa on nykyaan myos maantienvarisia jos han ei kavisi aktiivisesti kampaajalla. Tylsaa! Olisi kylla mahtavaa olla kunnon brunette ihan luonnostaan.

  Tykkaan kylla kayda kampaajalla ja olen kaynyt samassa paikassa jo vuosia. Han on ihana skottimies ja saan siella aina cappuccinon ja jouluisin glogia. Han saa hiukseni nayttamaan huomattavasti paremmalta kuin meikalainen kotona ja kavisin mielellani suoristamassa hiukseni kerran viikossa jos vaan rahat riittaisivat.

  • Moikka Elina! Eikä! Eikö todella ole kiinnostavaa, miten hiusten väri ja kiharuus voivat muuttua vuosien saatossa. Minäkin haikailen lapsuuteni tukan perään, joka oli kuin nukeilla korkkiruuveineen.

   Kampaajalla käyminen on ihanaa! Siinä mielessä sanoin väärin, että värjäämisestä säästetty raha on hyvä juttu, koska oikeasti kukapa ei nauttisi kampaajalla käymisestä. Voisinkin enemmän käyttää tuota ennen värjäämiseen korvamerkittyä rahaa muihin kauneuspalveluihin. Päähieronta etenkin on sellainen, jossa voisin istua vaikka neljä tuntia, korjaan: vuotta, putkeen. ;) Kuulostaa aivan ihanalta sinun skottimies cappuccinoineen ja glögeineen. Jatka ilolla siellä käymistä. :)

  • Moi Sara! Hyvä kysymys nimittäin arvaa mitä: pyrin työstämään postauksen nudeista huulikiilloista, koska muita en käytäkään. Mitäköhän minulla tässä kuvassa oli. Veikkaan, että Buxom-merkin kiilto. Sävyä en pääse nyt tarkistamaan, mutta Kicksistä olen ostanut. :)

 10. Ostin viime kampaamoreissulla Eleven merkin Miracle treatment (?) hiuksiin jätettävän hoitotuotteen ja vau, todella selvitti ja teki pehmoisen tukan! Ostan äärimmäisen valikoidusti mitään uutta, kriittinen kun olen, mutta tämän kohdalla kannatti kokeilla uutta:) Vakkarisuosikkini on muuten Hieno suomalainen -sarjan tehohoito ja allergiatestattu sampoo, mieletön hintalaatusuhde minun mielestä.

  Hyviä hiuspäiviä! :D

  • Heippa! Hyvä suositus, kiitos! Googlasin pikaisesti ja näytti lupaavalta, hyvät arvostelutkin saanut Elevenin Miracle Treatment. :) Ja kiva, kun muistutut Hienosta suomalaisesta sampoosta. Minustakin niissä on hyvä-hintalaatusuhde, miten olikin unohtanut sarjan!

   Kiitos samoin, toivotaan niin. :D Sinne myös ja kiitos vielä vinkeistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue