Loistava matka-apuri lasten kanssa

Homevialaura, matkustaminen lasten kanssa, kokoontaitettava matkapotta, Buubla

Anteeksi kaikki kohderyhmään kuulumattomat. Jatkakaa eteenpäin, täällä ei ole mitään nähtävää.

Aiheena on nimittäin potta, matkapotta. Ajattelin, että vinkkaan teille tästä löydöstä, joka on pelastanut meillä monta tilannetta.

Homevialaura, matkustaminen lasten kanssa, kokoontaitettava matkapotta, Buubla

Vasta oman lapsen myötä olen huomannut, miten harvan ravintolan, hotellin tai minkä ikinä vessassa on potta. Aivan yhtä lailla pienten ihmisten täytyy asioiden kuin isojenkin ja erityisen hassulta puute tuntuu siksi, että kyseinen investointi maksaisi esimerkiksi Ikeassa 5,99 euroa. Tässä siis kaunis toive kaikille palveluista vastaaville, että olisi tosi huomaavaista mahdollistaa vessassa käynti myös pienille.

Homevialaura, matkustaminen lasten kanssa, kokoontaitettava matkapotta, Buubla

Perinteistä pottaa ei luonnollisesti noin vain pidetäkään mukana, mutta jotenkin asia on tietyssä elämänvaiheessa ratkaistava. Olinkin todella iloinen, kun löysin pieneen tilaan menevän, kokoontaitettavan Buubla-matkapotan, joka on paitsi käytännöllinen myös kaunis (adjektiivi, jota tässä yhteydessä ei tulisi ensimmäisenä mieleen käyttää).

Parasta on se, että pottaan voi lisävarusteena ostaa siistin mustan pussin, joka menee kuin paremmastakin käsilaukusta. Eipä sitä olisi ennen tullut ajatelleeksi, miten merkitykselliseltä tuntuu voida kantaa mukanaan hienovaraisesti vessaa.

Comments

  1. Tämähän on tyylikäs. Tuo laukku on kyllä plussaa, varsinkin jos se on vedenpitävä ja pestävä. Meiltä löytyy vastaava potta Potette plus valko-harmaana, josta saa tehtyä myös supistajan pöntölle. Vinkki vitonen matkalle, että potetteen saa ostaa myös erillisiä pusseja, joissa tuotokset voi jättää koiran kankojen tyyliin roskiin, jos potan pesu ei ole mahdollista. Pelasti meillä erään yöjunareissun Lappiin.

    • Eikö, oikea asuste. ;D Periaatteessa tarkoitukseen sopisi toki mikä tahansa pussukka, mutta tämä nyt on tietysti juuri oikeankokoinen ja vielä kätevällä lenksulla varustettu. Potette plus taas on minulle ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkistä! Hienosti huomioitu suunnittelussa myös jätepuoli. Eipä näitä olisi ennen ajatellut, mutta nyt ovat aika isojakin juttuja arjen ja lomien toimivuuden näkökulmasta. :)

  2. En kuulu kohderyhmään ja luin postauksen disclaimerista huolimatta. Pakko sanoa, että olet varmaan ainoa bloggaaja, joka pystyy toteuttamaan tyylikkään ja samalla aidosti informatiivisen postauksen potasta! :D

    • Paras palaute Kristiina, kiitos! :D :D

      Ja ihana, jos ei järkyttänyt kohderyhmään kuulumattomuudesta ja aiheesta huolimatta. ;) Kivaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue