Toivepostaus: Gauhar Helsingin muunneltava pikkumusta

Homevialaura, Gauhar Helsinki, Frill Dress black, pikkumusta

Kivaa alkanutta viikonloppua! Moni teistä on toivonut tarkempaa postausta Instagram Storiesissa vilahtaneesta pikkumustasta, joten esittelen sen nyt. Ostin mekon ihanalta pieneltä suomalaiselta Gauhar Helsingiltä, joka on yksi ehdottomia suosikkimerkkejäni, ja jota todella mielelläni tuen.

Kun näin mekon Gauharin kanavissa, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pidän juuri tällaisista vaatteista, jotka ovat yksinkertaisia ja yksivärisiä, mutta joissa on jokin naisellinen yksityiskohta tai juju. Ajoituskin oli kuin tehty: olin juuri menossa juhliin Punavuoreen Gauhar Helsinki -putiikin viereen, ja olin vasta saanut iloisia uutisia muutamasta työprojektista. Päätin, että tämä mekko olisi joululahja itselleni.

Homevialaura, Gauhar Helsinki, Frill Dress black, pikkumusta

Siihen nähden, miten tärkeänä klassisen vaatekaapin kulmakivenä pikkumustaa pidän, minulla on ollut niitä ihmeen vähän – pitkähihaista ei yhtäkään. Tässä mekossa näin valtavasti mahdollisuuksia aukkoa täyttämään. Se on kaksi vaatetta yhdessä: mekkoa voi pitää A-mallisena ilman vyötä tai istuvampana vyöllä. Esimerkiksi työmatkoilla tai vain käsimatkatavaroilla matkustaessa tällainen muunneltavuus on iso plussa.

Tyylillisesti mekko menee mainiosti arkeen mutta asustettuna myös juhlaan. Minulla pikkumustien sesonki ei rajoitu syksyyn ja jouluun, vaan käytän mustaa myös kesällä. Paljain säärin ja korilaukun kanssa tästä muuntautuu mielestäni oivallinen kesämekko. Malli on myöskin täydellinen näihin vuosiin: se ei kiristä vielä omaan painoaan odottelevalla synnyttäneellä, ja se olisi toiminut loistavasti aika pitkään odotusaikanakin. Jos kliseiset sanat sallitaan, mekosta on tullut minulle oikea turva- ja luottovaate, sellainen, jossa viihdyn kaikissa tilanteissa niin tyylin, muunneltavuuden kuin mukavuuden puolesta.

Kuvat: Lilli Salminen

Comments

    • Kiitos Jenni! Samaa mieltä, monikäyttöisyys ja muunneltavuus ovat kyllä isoja plussia. Tämäntyyppisiä vaatteita kun kuitenkin ehdottomasti eniten pidän, jos ei nyt oteta kotileggareita mukaan laskuun. ;)

    • Moi Sanna, hei hauska löytö tuokin! Kiva, kun vinkkasit. Ymmärrän täydellisesti kotimekon konseptin. Ei sitä tarvitse poistua minnekään pukeutuakseen kivasti. :)

  1. Tää on tosi nätti ja tilasin itsellekin! Harmi kun S vaan oli pienin koko… mikä koko sulla on tästä?

    • Moi Petra! Ihana, jos tilasit itsellesikin. Nyt on niin tärkeä aika tukea kotimaisia yrityksiä mahdollisuuksien mukaan. :) Minulla on tästä mekosta S, ja olen tosiaan normaalisti S-M / 36-38. Jos on enemmänkin 34-36, niin sitten ymmärrän, että kaipaisi ehkä vielä pienempää kokoa. On mielettömän kaunis mekko, jolle on varmasti käyttöä tosi pitkään ja monenlaisissa yhteyksissä!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue