Asu, jonka käyttämistä odotan

*Mekko saatu PR-lahjana Gauhar Helsingiltä

Homevialaura, Gauhar Helsinki Shirt Dress, musta mekko, Flattered Alex, loaferit

Toivottavasti teillä oli leppoisa vappu! Kiva, kun pitkä viikonloppu vielä jatkuu. Olette toivoneet tyylijuttuja ja totta puhuen minusta on itsestänikin kiva päästä edes ajatuksissa ihmistenilmoille. Niinpä tässä on asu, mekko ja kengät, joita odotan, että pääsen käyttämään yhdessä ja erikseen.

Homevialaura, Gauhar Helsinki Shirt Dress, musta mekko, Flattered Alex, loaferit

Minulle on musta on ympärivuotinen väri ja siksi käytössä myös keväällä ja kesällä yhdessä valkoisen, beigen ja harmaan lisäksi. En koe mustaa synkäksi, vaan ikuiseksi klassikoksi sellaisenaan ja nätiksi vaaleiden asusteiden parina.

Tämä ihana, mukavan väljä ja rennosti laskeutuva paitamekko on Gauhar Shirt Dress. Sain mekon Gauharilta, mutta olen ostanut heiltä itsekin vaikka mitä, joulun alla pitkähihaisen Frill dress -pikkumustan, josta kirjoitin jutussa Toivepostaus: Gauhar Helsingin muunneltava pikkumusta. Kaikki Gauhar Helsingin vaatteet ovat juuri eikä melkein tyylisiäni, rentoja mutta siistejä, simppeleitä mutta pikku jujuilla naisellisia. Gauhar on yksiä niistä suomalaisista yrityksistä, joita minusta on ihana tukea muutenkin ja tietysti nyt ennen kaikkea. Huomasin, että Gauhar tarjoaa 10.5. asti äitienpäivän kunniaksi 10 % alennuksen koodilla MOM10, jos jotain ilahduttavaa heiltä löytyy.

Homevialaura, Gauhar Helsinki Shirt Dress, musta mekko

Mekon malli on juuri sellainen, jota itse kaikista mieluiten suosin: A-linjainen, joka ei kiristä ja purista. Tämä mekko menee mallinsa puolesta myös ainakin pienen raskausvatsan kanssa ja nappien takia imettäessä – kun usein olemme puhuneet keskusteluissa näiden monikäyttöisten ja monessa tilanteissa palvelevien vaatteiden puolesta.

Homevialaura, Flattered Alex, loaferit

Myös kenkamakuni on todella klassinen. Suosin keskihintaisia laadukkaita nahkakenkiä, jotka ostan pitkällä tähtäimellä palvelemaan vuosiksi. Nämä Flattered Alex -loaferit tilasin jo ennen karanteenia, eikä niitä toki olisi säidenkään puolesta vielä päässyt käyttämään, mutta toivottavasti kohta pääsee. Vaikka vaatteissa neuleineen ja huiveineen rakastan syyspukeutumista, kengissä aivan ehdoton suosikkini on kevät ja kesä. Kaikki näyttää paremmalta paljain nilkoin, ja siksi rakastan ballerinoja, espadrilleseja ja loafereita.

Comments

 1. Kaunis kokonaisuus kukkasia ja korilaukkua myöten! Sopii sinulle😊! Kauniita tuon valmistajan mekot, itselleni sininen olisi ihana kesäksi vaikkapa valkoisten tennareiden kaveriksi. Mitä tiedät malliston mitoituksesta? Itse olen varsin pienikokoinen.

  • Kiitos paljon Virpi! Korilaukut myöskin ovat ikuisuussuosikkejani, aina käytössä kesällä. :) Sininen on niin raikas kesäväri! Unohdin mainita sen omasta väripaletistani, mutta valkoisen, mustan, harmaan ja hiekan lisäksi sinistä käytän kesällä minäkin, vaikka muuten osaan ihailla värejä vain muilla. Ja nimenomaan juuri valkoisten tennarien kanssa, niin raikasta!

   Minun Frill Dress on koko S, ja tämä Shirt Dress vähän rennompana M/L. Sinisistä mekoista saa kokoa XS/S. Voisiko se olla sinulle sopiva? Oma kokoni on tavallisesti 36-38 tai S/M. Eli jos olet sellaista 34-36 kokoa, niin voisin ajatella XS/S koon olevan sinulle sopiva. Mukavat gauharlaiset varmasti auttavat mielellään, jos tarvitse tarkempia mittoja. :) Ihanaa viikonloppua!

   • Sinulle musta sopii, tyylikäs! Katsoinkin sinisiä mekkoja, että saa pienessä koossa. Lähinnä juuri, ettei roiku harteilta, muutenhan tuo on mukavan väljä. Täytyypä tuumata hankintaa😊! Aurinkoista viikonloppua!

 2. Kiva lukea kevyempaa postausta joten kiitos! Asu sopii sinulle loistavasti.

  Taalla ehti olla jo ballerinakelit ja niita kylla loytyy kaapista eri varisina ja myos monta paria mustia. Nyt on harmi kylla viilennyt mutta pidan kevatfiilista ylla katsomalla The Sandhamn murders (Morden i Sandhamn) ruotsalaissarjaa, jota nimensa veroisesti filmattiin muutama vuosi sitten Sandhamnin saarella Tukholman saaristossa.

  Lisaksi olen katsonut julkkiskokkien Gordon Ramsayn ja Gino D’Acampon seikkailuja Meksikossa ja USA:ssa plus Race around the world kilpailuja, jossa tavalliset britit kisaavat matkustamalla maateitse ja ilman luottokorttia tai puhelinta Lontoosta Singaporeen ja Mexico Citysta Argentiinan Ushuaiaan. Heilla on myos liian vahan rahaa mukana, joten joutuvat myos toihin matkan varrella.

  Etamatkailuterkkuja sinne vaan :-D

 3. Gauhar Helsingin tuoteet tehdään Kiinassa,tämä on ollut minulle suuri pettymys ja siksi jätin ostokset tekemättä.

  • Moi Susanna! Gauharin hiusasusteet valmistetaan Kiinassa auditoidussa tehtaassa (joskus mahdollisesti lähempänä, sillä toki Gauhar tekee koko ajan töitä tuodakseen valmistusta lähemmäs). Kaikki muut tuotteet valmistetaan Euroopan sisällä: Suomessa, Ranskassa, Virossa/Liettuassa. Vaatteet, kuten tämä mekko, on Helsingissä suunniteltu ja Virossa pienessä ompelimossa valmistettu. :)

 4. Moikka!
  Ovatko nuo Flatteredin kengät millaista mitoitusta? Kumpaan suuntaan kannattaa pyöristää, jos on vähän kokojen välissä?
  Aivan ihanat ovat 😍

  • Moikka! Sanoisin, että kahden koon välissä kannattaa ottaa isompi. Malli on kuitenkin teräväkärkinen ja siksi jo lähtökohtaisesti ahtaampi kuin pyöreäkärkinen. Lisäksi aina voi laittaa pohjallisen, jos kengässä on vähän ylimääräistä tilaa, mutta toisin päin on vaikeaa joustaa. Näin ainakin itse suosittelisin, ja ihanat ovat kengät ovat kaiken kaikkiaan olleet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue