Meidän koti on myynnissä

Homevialaura, koti myynnissä

Nyt on meidän nykyinen koti myynnissä. En olisi voinut kuvitella parempaa kotia meille, jotka neljä vuotta sitten halusimme kokeilla pientaloalueella viihtymistä sekä koiran ja jälkikasvun kanssa pihasta nauttimista. Voisin purkaa vaikka kuinka paljon haikeaan luopumiseen ja toisaalta uuden elämänvaiheen onneen liittyviä tunteita, mutta sen aika ei ole nyt. Nyt vain toivon, että koti löytää uudet asukkaat, jotka viihtyvät tässä yhtä hyvin kuin me olemme viihtyneet.

Homevialaura, koti myynnissä

Kotimme on siis remontoitu yksitasoinen 70,5-neliöinen rivitalon päätykolmio saunalla, kahdella vaatehuoneella ja isolla aidatulla länsipihalla. Asuntoilmoitus löytyy Oikotieltä.

Asunnon myymisen vuoksi en ole vielä ehtinyt vastata kommentteihinne aikaisempiin blogipostauksiin, mutta teen sen totta kai heti ehtiessäni. Lämmin kiitos kommenteista yleensä sekä avusta esimerkiksi pesukonepohdintojen kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue