Uuden kodin esittelyvideo

Homevialaura, uusi koti

Valtavan kaunis kiitos onnitteluistanne uuteen kotiin liittyen! Ette tiedäkään, miten lämmin mieli myötäelämisestänne on tullut.

Tärkeintä tietysti on, että perheellemme löytyi sopiva koti, mutta kivalta tuntuu myös päästä jakamaan kaikki teidän kanssanne. Rakastan itse seurata muiden asunto-, remontti-, sisustus-, muutto- ja järkkäilyprojekteja, ja siksi on ollut tosi kiva kuulla, että te odotatte tulevia sisältöjä ja pääsemme varmasti vaihtamaan ajatuksia ratkaisuista puolin ja toisin. Onko teillä meneillään sisustusprojekteja tai remonttisuunnittelu työn alla?

Homevialaura, uusi koti

Syksyllä on siis luvassa paljon kotipostauksia! Ei toki silti pelkästään kotia, vaan yhtä lailla yhä muutakin arkea, tyyliä, ruokaa, kohteita ja kaikkea mistä olen tähänkin asti kirjoittanut, mutta totta kai sisustaminen korostuu nyt, kun uuden kodin laittaminen vähän ajan päästä alkaa.

Ihan ensimmäiseksi tein tyhjältä asunnolta esittelyvideon, jotta kierros auttaisi hahmottamaan, millainen koti on ja miten tilat ovat suhteessa toisiinsa. Video on niin paljon helpompi formaatti kertoa tiloista, niin siksi osa sisällöistä tulee olemaan niitä, ja videot lataan Instagram Storyyn. Tallennan ne kaikki myös Instagramin kohokohtiin, niin sisältöihin voi palata myöhemminkin kuin 24 tunnin jälkeen. Instagram-tilini löytyy nimellä @homevialaura. Kiitos kaikille jo kierrokselle kurkistaneille!

Comments

  1. Hei, onnittelut minultakin uudesta kodista! Itse en vaan ole Instagramissa, joten voisitkohan mitenkään laittaa niitä kotivideoita tänne blogin puolelle? Olis tosi kiva jos onnistuu :).

    • Minäkin olen instagrammiton ja tiedän muutaman muunkin innokkaan seuraajasi joka ei ole igssä joten mekin peukutamme tätä ideaa;)

      • Moikka! Kiitos paljon onnitteluista ja toiveesta! Voi vitsi, jo julkaistussa videossa on sellainen juttu, että se ei oikeastaan ole video vaan monta alle 15 sekunnin videopätkää (Instagram Storyn ominaisuus). Siksi en valitettavasti saa sitä kokonaisuutena blogiin. Pyrin jatkossa huomioimaan teidät vain blogia lukevat yhtä lailla. Vaikka joitain videopätkiä tulisikin edelleen vain Instagramiin, niin pyrin tänne sitten päivittämään samaa sisältöä kuvin ja tekstin. :) Kiitos paljon, kun seuraatte! <3

    • Hei Sari ja kiitos sinullekin toiveesta! Yllä jo vastasinkin, että valitettavasti jo kuvattu video on monta videopätkää ja siten hankala muoto blogiin enää laittaa. Mutta kiitos toiveesta, tännekin varmasti tulee paljon sisältöjä. :) Ihana, kun seuraat, mukavaa viikonloppua!

    • Moi Sari! Kiva kun löytyi. Tallensin video(t) tosiaan tarkoituksella kohokohtiin, niin niitä voi katsoa pidempään kuin Storyn salliman vuorokauden. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue